,Nem támogatom, de jókat szórakozom a nyomorultakon.Függetlenek? - ó, faszom!

 

DÖNTÖTT A PIAC! TÁMOGASD A LÉTSZÁMRACIONALIZÁCIÓ ÁLDOZATAIT, MIKÖZBEN VAS, PÉNZ, ÉS MINDEN MARADT A KONSZERNNÉL:D A PIAC DÖNTÉSE VOLT EZEMLÉKEZTEK MÍLY KÖNYÖRTELEN A PIAC :D

Sokújságíró kell,Veronika?-dehogy, szivem,hiszen ezért kellett "önként" bekapnotok s megszínotok a maszlagot:D 

Nem

kell

már

annyi

újságíró:

Sőt:Megírja helyettetek egy algoritmus !

ALÁÍRTÁTOK A TITOKTARTÁSI'T BODOLAIVAL? -KI NE ADJÁTOK!BÁTOROK!4!!!!4!

huuuannyirafuggetlenleszmintakurvajstenyfaszatelex_alapito_tamogatoja.png

 

A következőttettem fölmagamban: Ha Uj Pétersziveskedikmajd egy alvórészvénytársaságávala TávozókLapjának, akkor Dull Szabolcs az igazat hazudta.Így viszont kiderült,hogy a hazugságot is elhazudozta.

huukilencnappalkorabbanmarbejegyeztektelex_neven_folytatjak.png

 

Végmottó:

ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

Kárpáti Márton index- még a tavasszal

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6216191816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.09.06. 21:35:16

Én arra tippelek, hogy ez a két szék között a földre esete. Ígértek nekik pénzt, paripát, fegyvert, dicső forradalmárságot (nem kis részben a 444 történetére hivatkozva), a hülyék meg ingyen eljátszották nemcsak a szerepüket, de a végkielégítést is.

Frick László Intézet 2020.09.07. 04:22:17

@Wildhunt: Nem vagyok egy fenegyerek.Büdös népem egyik alapmondása:A farkasokkal kell üvölteni.
Családon belöl: "Lökj a veszett kutyának egy falatot."

Számomra mégsem életszerű.A történetben van két fenegyerek, Dezső András és Haász Jónos,a Hátrahagyott Légió. Ők fenegyrekek.Az ilyeneket neveztük a gimiben jó alkalmazkodóképességűeknek.
A sztori egyiklényeges figurája a FIDESZ rémunalmát és fenyegetésétmegtestesítőVaszily,annyira fenyegető ez az alak,hogy a felnőtt,sőt,nagymamakorúHanni néni,aki nem szólhozzám,hozzám szólt ezügyben.

Akkoriban,amikor az a hintési fázis volt,amiben csomóponti embereknek,akik továbbadjákmajd az információt továnbbi 11 embernek és azok egyenként 11-nekésígytovább:Jön a FIDESZ, bele az indexbe.

Kicsit furcsa volt nekem,mert ezzel a Hanni nénivel élő.egyenes adásban láttuk a kaszásmókusos (bagyon pici ízléses,nagyjából körpecsétméretű kaszásmókusról van szó) sárgapóülós olyan aranyos gyerekeket, ahogy mint sztahanovisták esztergapadra,dőltekráDoranskyékra,amikor gyakorolták a nyomást.

Továbbmegyek,mertez márilyan pillanat volt,ami nyolcszemközti,maga Hanni látta,ahogy a politikától valóhalálfélelmeiben a milliárdos többszázmillióját egyszerűen kétkézzeldobálja, csak vigyék ezek az olyan aranyosak.

Nagyon sokpénzről van szó,annakidején,amikor annak az évada volt, desúlyosfélévkésésselszerettünk volna egy független tartalomszolgáltatómagazint,megkerestünk egy többszázmilliomos,akinek a vallása tilta, 10000 Ft-nél többől csinálni 10milliót. Háromágú favilávalforgatta a luxuslakása alatt a teremgarázsvab a százmilliókat kp, és elnevette magát,amikor a Wallis tuning történetétismertettük akkal, hogy való az ésigaz,többszáz millióegy ilyen projekt,nevezzük vasaknak.

Semmi gond,meg lehet ma csinálni egy tartalom- és hírgyárat 30-40millióból, haa diktatúra ellen küzd,akkor direkt a diktatúrák elleni közdelemre való adóDollárokból két kézenközön lehet szerezni további 30-40 milliót az azonnali ktg kategóriába.

Mint vállalkozó,alapvetően nem tudok abban hinni,hogy ma már nagyobb iroda kellene,mint az a lakáss,amit a 444 adminisztrációjánakbérelnek,kell egy fizikaikiterjedésűingatlan,amikor a támogatücivilszervezetek képviselői 4-12 évente megnézik,hogy mireköltikela pénzt vagy lenne esetleg egy olyan hirdető,aki barna műbőr diplomatatáskában készpénzben(kis nejlonszatyorkákba van 10millánként tekerve a pénz) hozza a hirdetési díjat,meg a könyvelésnek. Teszemazt a Retek Klub Hézon Kívül c. stábja készít egy ingyenreklámot (amit ugyanaz a civilszerv ezet finanszíroz egyébként,hiszen egy ilyen riportnak csak a forgatókönyve 34507 Ft-ba kerül és kb rámegy egy egész nap a forgatásra, egy az előkészületekre éskettő az utómunkálatokra.)

Tehát haén mégakkora hülye-naív-ártatlan ésdefőleg a hasamon jelentősúszógumikkala söröspalaclábaimon a frisslábszórborotváláspörsenéseivel,cicanadrágban,de előka tevepatámaat gazdagon sallangozó avangár sallangokkala blózomon, lelkesen írogatókönyvelő kislányy lennék a 34-47 éves kategóriából,otthon várna a kutyuskám,mikor viszen már le szaratni a Szív utcába.. Akkor elhinném, hogy 67millió303ezer517 Ft-bólmeg lehet csinálni az ellenindexet.

Dezső Andrásmindenesetre a HVG-hez iugazolt.Haászrólegyelőre na. .

Köszönöm afigyelmet...

Ja,ésmég a Columbo-i Dramaturgia jegyében csak annyit, hogy akár születhettem volna fenegyereknekis

eddig simán eljutottam szeptember 3-án délután 16ó48 p-ig.

16 ó 48 p-kor egyszercsak nemfigyeltemoda eléggé és leesett:

Azon gúnyyolódta, hogy ha én fenegyerek vagyokés indexes,engem sem Bodolaiék a titoktartási aláírásakor,Sem Haász sem senkimáss nem tudott volna rávenni arra, hogy egy olyan sunyi, jellegzetesen sokszínű és unalmasan aljas figura,mint Dull,ilyenekkelvolttele az óvoda,amikor óvodás voltam,az összes iskoláim,a laktanyák és a munkahelyeim, ezek a jó alkalmazkodóképességű emberek... Én bizony nemálltavolna fel, hanemmaradok.

Kijelentem Bodolainak, hogy mivelmaradok, az a legtermészetesebb, hogy ne is részletezze, holkellaláírni a titoktartásit.

Én ugyanis tisztában vagyok a szövegalkotásiképességeimmel,Tibi atya kutyafasza hozzám képest.

Aztán 16ó 48 perckorpont Tibi atyával kapcsolatnban esett le:Mit akarokén.Rendben,hogy megérkezik az index-a-laphoz a FIDESZ intendánsa. Összehív bennünket, hogy gyorsan írjunk hat migrácsosat, öt Soros Gonosz Terve ez Veszélyes-t,dicsőítsük a stadjonnyokat meg a zsarnokság egyéb súlyos, a néplelkek kútjait megmérgező agitációs propagandaszövegeit, fölnézek,mint a hucut fiúk,akik a Tibi atya szövegeket írják és előre röhögök a sok barmon,akikmajd jólelhiszik, hogy én a bort iszós,de nemzeti keresztény tartalmakat prédikáló Ray Ban szemüveges Tibifater lehetek.

Megcsinálom a csavart,simán és bármikormegírokolyan digitális szövegeket,amiket ebben az országban 1949. óta írnak.Mint tibi atya alkotóművészei,hátradőlök hangosan röhögve a sok barmon,akik ezt a szart beveszik és jólszórakoznak.

Csakhogy a színén veszik -azaz a titkos ellentétes mondanivalómat: NEM.

Frick László Intézet 2020.09.07. 04:22:35

@Wildhunt: (folytatás)

Szabó Lőrincköltőírt egy ilyen digitális szöveget,amit mindenkiúgy értett,ahogy akart,a faiszták köszöntötték őt a kombattóban,amikor meg az Igazoló Bizottság előtt kellett hazudoznia a legjobb barátjánakIllyésGyulának és tanítványánakKeresztury Dezsőnek,akkor azt mondta, hogy ő csak a korszituációt rögzítette és egy jelenséget ábrázolt,ami a Vezér.
süti beállítások módosítása