Magyarországra minden büdösnép azért került,mert az illatos magyarok nem akartak a büdös szakterületen tevékenykedni,pl a büdöscigányok téglát égettek,rézedényt készítettek vagy szegkovácsok voltak, egy időben pedig látszat tölteléknépe a török seregeknek, valamint a cigányasszonyok prostituláltak.Luxemburgi Zsigmond magyar király és császár imádta a cigánypinát,ez az oka annak,hogy a magát Dénesnek és királynak https://mandiner.hu/attachment/0037/36869_vasarhelyi.jpgkiadó ügyes cigánynak egész Európára szóló menlevelet adott.Pedig akkor még a magyarasszonyok pinája is egy fogós kis "marok" izmos vót:D

Természetesen a cigány asszonyi fogalomrendszerben az,amit mi prostitúció fach-ban tárgyalunk,az őszámukra csak a hülyeparaszt levétele a semmiért valamire.


A büdöszsidók jól bántak a pénzzel és hajlandóak voltak a budai illatosmagyar polgároknak lakbért fizetni, holott hatszorakkora házakat is építhettek volna a pénzükből.

A legjellemzőbb kelet-oi-oi-oirópai zsidótulajdonságokat a büdösszidók pogromok kereteiben mintegy "tenyésztették bele" a zsidóságba,a pogromokat túlélni nem a nyers fizikaierő, a katonai vagy izmos parasztiképességek kellettek,mert az  imígyen szembefordulókat az illatosnépek túlereje egyszerűen fogta,meglincselte,kizsigerelvén pedig agyon taposta. Csak a görbék,az igen kistermetű tanult intelligens okos,tájékozott zsidók tudtak hatékonyan megmenekülni, ezért az ő génállományuk örökített és frusztrálta a büdösszidókat.

A magyarok tehát sokszor azt hiszik, hogy a géntérképükben nincsen sváb,cigány vagy zsidó.ezért büdös-szidók.

 

Magyarországon természetesen a büdösség településhez is kötődik,a vidéki de genetice az a büdös,akit az illatos budapesti eltart. Ebben a kategóriábanminélrövidebb ideje tartozik az illatoskategóriába, annál inkább büdösszidó.

https://mandiner.hu/attachment/0398/397077_vidnyanszky.jpgVIGYÁZZ A KÉP NEMILLUSZTRÁCIÓ!4!!!!

büdösukrán, vált. büdösruszki [-> Moszkvától Valgyivosztokig híresMejerhold(=zsidó)-díjas]

A büdös-.szidás komoly szellemi munka és nem csak a fasisztákat jellemzi.

 

Magyar jók és igazak legálisan büdösözhetnek,pl románozhatnak,ukránozhatnak és ruszkizhatnak,teljességgel ez a  gyűlöletbeszéd működésében,a pletykák,a hallottam,a beszélik és a vannak bár a rendes büdösek is,tisztára úgy működik,mint a cigányozás (ami a JókésIgazaknál Orbánra befogadott, üde kellemetlenillattalan éskompatibilis).

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8516188606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.04. 11:35:34

"Kamaraispánok, pénzváltók, só-tisztek és vámosok nemesek legyenek, zsidók és szerecsenek ne lehessenek."

Fajvédelmi törvény 1222-ből
süti beállítások módosítása