Ma már írtam a mesterséges intelligenciáról, itt az ideje, hogy magába szarassam ezt az ostobaságot, miszerint gép lehet intelligens:

A minap felmerült, hogy a magyar történelem legsúlyosabban vacak önellenható és ócskán kontár agitációs és propagandaműsorát,az m1 Hiradót, de persze Németh Balázs vezetésével értve , már simán megírná egy algoritmus. Sajnos azonban ez még tovább is van:

Az indexet, de az azonnali.hu -t meg pláne végigvinné egy algoritmus.Sőt, az azonnalinál a szavaztatósdi "poenjai"-t

Továbbmegyek: Az az algoritmus,amit a Soros Gonosz Terve EZ VESZÉLYES!-re írtam , simán elmegy, ha Putyinra vagy a kínaiakra cserélem a soros-t. Is.

Továbbá az embernek a beszéde fejlődésévellett egy tulajdonsága:mond valamit,de egyáltalán nem azt gondolja. vagyis amikorOrbán Viktor Gyuri bácsit mond vagy pedig az izraeli liberálisok "Soros"-t, akkor egyikük sem a vén szarházira gondol. Ez egy probléma, és jó lenne tudni, hogy ennek a problámának a megoldásra hogyan lehetne algorítmust írni. Ilyen,aztán menetközben adódóproblémákra.Habeljebb megyünk aproblémába, azt tapasztaljuk,hogy Orbán és az izraeliek egyarát, amikor "Soros"-tmondanak,akkor a CIA-ra gondolnak. ÉSmégmindig nemazonos a képlet,Orbán ugyanis szövetségese az USÁ-nak és a szolgálata pedig társ-szolgálata az USA szolgálatának,a CIA-nak.Együtt is működnek. Izraelelvileg ugyanúgy szövetséges,az izraeli szolgálat ugyanúgy szövetséges szolgálat, valamiért azonban az izraeliek mégis úgy gondolhatják, hogy valami van a régi szövetséggel,ami szerintük nemaz igazi,sőt, egyespolitikaikörök szerint az USA az Arab Tavasz -szal cserben hagyta, Szaúdi-Arábia martalékának Izraelt. De azért még reménykednek.

Szovjetúnió sorsa is egy algoritmus, amerika minden soros ellensége a Szovjetúnió sorsára fog jutni, kár, hogy a Szovjetúnió nem erre a képzetes sorsra jutott,

szilicium-volgy_magyar_guruja.jpg

 

Csak szólok, hogy én nem mernék azzal dicsekedni, hogy ennek a mai Fehér Ház -nak bármit szaGértek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5716185048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása