Az intelligencia a problémamegoldás képessége.

A probléma megoldásának első lépése a probléma felismerése.

Persze megoldhatja a problémát abban az esetben is, ha nem ismeri föl -de megmutatják neki a problémát, micsoda.

Korszakunk legfőbb kockázati tényezője, nyugodtan nevezhetem a főproblémának is,az ember.

És minden, ami emberi. Például ott vannak a tényezők,mostanság a legtöbbet ritkított tényező az emberi. Addig nem is folytatnak egy fejlesztést,amíg az emberi tényezők közül amit lehet,ki nem zártak.

 

Mesterséges. Mutassak valamit mesterségesre? Tessék egy mesterséges lófasz -vaszora nélkül:

mestersegeslofaszmugecitspriccel.jpg

Mesterséges gecit lehet bele tölteni és kész is.

 

Semmibe sem kerül olyan algoritmust írni, ami az embert vagy az emberi tényezőt ki képes zárni. Szerintem ennek akár már egy 12 esztendős korai-serdülő IT-s is nekiugrik,mint problémának és megoldja.

Részeredmények vannak,pl az egyik  Korszerű,Jövőbevezető autoerotikus önkielégítési alap az önfojtogatás. Nem kell hozzá partner -alig marad kockázat:

autoerotic_asphyxial_hanging_case_presentation_1.png

Hátööö...itt éppen becsúszott egy kis probléma,de majd írnak a fojtogató eszközt kezelő mesterséges intelligenciának egy jobb programot.

 

 

Ember és emberi tényező szépen kizárva és akkor innen folytassuk.

shellietshirt.jpg

 

..de minek.  Vagyis:kinek...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1616185170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.09.02. 11:31:48

Az MI-vel időközben az is baj, hogy ugyanúgy "diszkriminál", mint a zemberek, vagyis pl. sok adat alapján kihozza, hogy (most leegyszerűsítve) a feketék vagy más színesbőrűek kevésbé megbízhatóan fizetnek hitelt, lakbért stb. tehát a programozónak ki kell javítania a "rossz" MI-t, hogy ne "diszkrimináljon", vagyis tekintsen el az adatok helyes összesítésétől...

Frick László Intézet 2020.09.02. 12:30:04

@Dinamuki: Szerintem nemlesz baj,mert majd a feketéknekírnakkompenzációs algoritmust

de a feketékhez kell még egy antikompenzációs algoritmus,ugyanis a nemzetikereszTYÉNkonzervatíív hazaffijass feketékre,mert azoknak viszont minuszos kell, ugyanis a republikánusok bázisa.
Így már gondolom,világosabb :D

Aztán ezeket az algoritmusokat írni is kell egy algoritmus,nem szabad az emberre bízni,mert az elfogult lehet.Pl humanista.
süti beállítások módosítása