A magyar általános iskolákban az 1978-as reform előtt még számtant [algebrát] tanítottak a matematika helyett. A tankönyvben is voltak példák egyszerűgépekkel,meg ilyeneket a tanítónéni is rajzolt a táblára -és ez is volt már téma ebben a blogban, ha nemis a netokráca Tízszeres Ismétlési Szabálya szerinti szabatosan.

szamtan.jpg

Most, hogy a nyári szünet után visszatér az agyhaláljárvány második szakasza,holott az első is csak az Orbán propagandának az agitációs médiumait segítő reklámjai szerint ért véget,már azon agyalnak a jógyerekmagazinok dolgozói, hogyan és mit fog elbaszni az orbánzat, Orbán, a kormánya, a FIDESZ, a NER, a Törzs meg Szeszili.

Nahát,mi sem egyszerűbb, rajzolni kell egy egyszerűgépet, egy dobozt felül garattal, ahol orbánék a bármit beöntik,alul meg a kloáka tojócsöve alá a gépnek nyugodtan kőbe is lehet vésni azt, hogy

szar, fos, húgy, nemmegoldás,turha, geci, ajjasság

továbbá a

tétlenül,a nemsegíti, a cserben hagyja, a milliók veszítették el, nyomorognak és éheznek, zuhanásban a mélyponton, minden eddigél is, egekben ebben az, elszabadultak a és ha a cserbenhagyta már volt,akkor jólesz a magára hagyta is.

Szerintem amai számítástechnika és az internet világa tökéletesen feleslegessé tette már az un "újságírás" söröspalaclábú leggings-jogging + bő blúzok,könnyű, othonról végezhetőinternetes munka szekcióját is,a fenti szövegemből írt algoritmussal még annális kevesebb dolgozóval

gabi.jpg

lehetne összehozni az index-a-lapot,mint most a létszámracionalizáció után.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4816184872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.09.01. 10:56:53

@heki: Nem, de köszönöm,viszont az indexet, de az azonnali.hu -t meg plánevégigvinné egy algoritmus.Sőt, az azonnalinál a szavaztatósdi "poenjai"-t

Továbbmegyek: Az az algoritmus,amit a Soros Gonosz Terve EZ VESZÉLYES!-re írtam simán elmegy, ha Putyinra vagy a kínaiakra cserélem a soros-t.Is.

Szovjetúnió sorsa is egy algoritmus, amerika minden soros ellensége a Szovjetúnió sorsára fog jutni, kár, hogy a Szovjetúnió nem erre a képzetes sorsra jutott,hanem arra csak, amire tényleg.
süti beállítások módosítása