Ad notam-miszerint valami Balogh nevű senkiházi törtető számára létezett a pénz, amennyiért eljátsza bazárimajomszerűen, hogy ő az index főszerkesztő helyettese.

szarhazigerinctelen.jpeg

dedicated to Lectur Hannibal

 

TÓTA W Ezek senkik!

ÚR Kik bántanak,fiam?

TÓTA W Senkik!

ÚR Jól van fiam,tudod, hogy nem érek rá ilyen szarságokra, majd szólsz, ha valakik bántanak!

 

Na, de lesz ez a senki Balogh majd valaki,amikor Miótanincsismár Nemlétező Ferencné abajog az EP színe előtt az index [azt nem teszi hozzá, hogy a vállalatcsoportbóla lap] kivéreztetéséről, na,akkor lesz ez a senki kis geci majd hűdevalaki,mint a bizonyító erejűhivatkozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3216173574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.08.24. 09:28:41

Mandiner.hu
ismert jobboldali hírportál, kommentelhető cikkekkel, véleményekkel.

Lehet csinálni mindent hülyén is, meg méghülyébben.

Az index.hu, mint domain értéke abban van, hogy nem azért kattintasz rá, mert kíváncsi vagy az újságírók hülyeségére, hanem mert csak nagyon nagy pénzzel rendelkező tulaj tud fenntartani olyan hírgyárat, amire érdemes egyáltalán nap közben többször is rákattintani.

Most ugyanazok az újságírók azzal szívatják a tulajt, hogy szánalmasan érdektelen dolgokat bírnak csak címlapozni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.24. 11:38:28

@Serény Vélemény: A mandiner messze a legigényesebb portál a jobboldalon.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.08.24. 20:30:29

Az érdekelne, Dudi, hogy a te fejedben ez hogyan áll össze, ha ennyire lesz*ják Orbánt nyugaton és cigánydisznónak nézik, akkor miért jönnek ennyit folyton a jogállamiság izével. Miért nem hagyják abba, és foglalkoznak mással, akármivel. A cseh min.elnököt se basazogatják, állítólag az is korrupt.

Frick László Intézet 2020.08.25. 06:31:06

@Dinamuki: Politikáról van szó. A parlamenti politikáról amagyarok számára eléggé későn derülhetett ki az, hogy mása műsor,ami az ülésteremben megy és más a folyosói világ. Mndeki tegeződött a képviselők közülés pár fotóbalesetnekköszönhetően kiderült, hogy bósevikk egyiklegjobb barátja az őt egyébként bósevikkozó. Arrólnem is beszélve,amit a bósevikkozássműfajában mármikorkifejtettem. Miszerint a bósevikkozástmiközben az MSZP súlyostámadásként adta elő, valójában azonban a baloldaliság látszatfényébe galvánozáőket ráadásul "szegény Gyuszi"-tmég sajnálnunk is kellett,amit ez a zseni még tetézett os a megrendezett "autóbaleset"-tel.

vagyis elképesztően nagy szükség van Orbánra az EP "liberális és baloldali" meg politikai ál kamuzöld szekcióiban.

Afféle bokszzsák, és így lehetősége van bemutatni a Jók ésIgazaknak, hogy őkmennyire egy kurvára zseniálisan bokszolnak.

Kérdés, hogy orbán apómennyit hízottmár beapolitikaiagyvelejében is.

Elvileg az 50 kilóvalezelőtti még kócosés szakállas orbán volt akkorapolitikai szakember, hogy egy ilyen képletet átlásson és kihasználjon.

Orbán feltétlenül szükségess... hiszen ha nemlennének ilyenfélék,mint Orbán,akkora hívők akár azt ismegkérdezhetnék aliberálisoktól, az un "baloldal" képviselőitől vagy a kamuzöldektől, hogy mit a faszt basszák Isten drága napjait az EP-ben ahelyett, hogy a dolgukat csinálnák vagy hogy volt az a BREXIT-tel, aminek Zsünker az ügynöke volt. Egyfajta stirlitze.kívülrőlúgy nézett ki,mitha az Ónijó-nak dolgozott volna, valójában azonban még egy szülési sokkban félrebesszélő rádióslány se kellett a lebukásához,maga a tevékenysége annyira árulkdó volt, hogy mint "tárgyaló"-t nem is véletlenül cserélték le.

namyon unalmastéma ez Muki,hiszen mta mutatom, hogya mi Ellenzékünk,miközben egy jóformán lukasenka náci cigánydiktátort "kénytelen szenvedni"felette vidám és jókedvű. Állandóan hahotáznak,Kunhalmi a legszörnyűbb nap Híre/Egyenes beszéd műsorba nemképes legalább annyi erőt vennimagán, hogy ha nem tud gyászos ájtatosmanóképet vágni, legalább ne vihogjon mimmehalúnkkk-ozás közben.

Én gyurcsanológus meg ujpéterológus vagyok,meg indexológus,mert ezek a blúcsippek.... az a "Klásszikus Politizálás" amitOrbán bácsi művel,unalmas voltnekem a szociaalizmus alatt is,ráadásul a szocializmus sajtaja az Orbán sajtajához képest digitális és nagyon bonyolult,pompásan konspiránsis volt.

Ha Orbán sajtajához mérhetően unalmasan átlátszót kellmutatno,akkor ott van merkelsajtaja azzalakülönbséggel,hogy Merkel vcenzúrája totálisabb.

Te jó németes vagy,plpróbálelőgoglizni valamit a Dízel Autócsere programról. Találtam egy youtube videót,amin egy roncs (tényleg romos) VW Golf II-esszemléltetik akeresztbevágásos móccert...ami annyiban változott, hogy a kettévágott autókat megkaparintó és össszevaró albánokmiatt újabban szeleteket-sarkokat váhnakkimég a motorokból is,igyekeznekmég inkább veszélyeshulladékká alakítani a csereprogrammban akivont szuperdízeleket. (Olyan makulátlan BMW-ket képzelj el, belülúj szaga van,a bőrkormány szinte szűz , karcmentes,foltmente sminden és habtiszta) A másik,amit Merkel cenzúrája teljesen leszabályoz, az a Menekülteket Integrálő Első Ötéves Terv... Képzeld el amagyar nemzeti Konzultációkat...megvan? ... jó,akkor képzeld el azt, hogyy goglizol, de a gogli csak éskizárólar a Werbung-ot adja ki róla,sehol egy tény- vagy oknyomozás, beszélgetés a jólintegrált menekültekkel, gyárlátogatás, ahol a soron a jólintegrűáltmenekültek dolgoznak usw. Ismétlem, te sokkal jobb és főleg irodalmibb németes vagy,mintén,próbál te "rázós témák"

cigányság helyzete Németországban
Franciaországban
és Angliában

vagy bárminek utánagoglizni,ami Merkel számára kellemetlen,a német sajtóban.Az internetesben.

És nehpgy egy pillanatig azt hidd, hogy Merkel és Orbán kettősében csak az agitáció és propaganda a közös.

Egyébként ha az EP túl messze van neked,meg az NSZK akkor itt van a magyar Ellenzék, akik kicsiben csinálják ugyanazt,amit a szövetségeseik és mentoraik nagyban az EP-ben.

Orbán addig fog maradni,amíg az az USa, az EPés a magyar Jók ésIgazakérdekeinekmegfelel.

Azon a napon,amikor márnemkellmajd Orbán,egy fél délután pár leaks-szel, amiket ma is nagyon jólismernek,megbuktatják.

Hacsaknem a Gurevszki eset fog fennálni és Orbán is tud,amit tud az ellenségeirőlésmeg tudja oldani úgy, ahogy Gurevszki, hogy a likvidálása esetén aleaks-ek fölpattanjanakés akkor ahogy Gurevszkinek is hagytak egérutat,Orbán is megmenekülhet.

nagyon sajnálom,Muki. Ez politika.

Frick László Intézet 2020.08.25. 06:34:20

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:

A Mandinert "kölyökkorukban" jól beszopatta az Index és a Bloghú Vállalat kebeleibe vette. Akkorban...2005-és 2012.között a FIDESZ-ben az volt a vélemény, hogy kereszténykonzervatív ember nem internetez. A beszopatássalugyanaz volt a cél,mint pl az Azonnali beszopatásával. Ungár Petike megigérte a gyerekeknek, hogy nem fog politikai nyomást gyakorolni és engedi őket függetlenest játszani.

Aztán ez lett a vége.

A Mandinernek else kellett kurvulnia "valami internetes izé" ezérthiába zseniűlisak,mindig is szubkalcs lesznek az orbánpropban.

Frick László Intézet 2020.08.25. 06:38:10

@Serény Vélemény: @Dinamuki: @Szorgalmas Gyémánt:
A Mandineralegliberálisabb orgánum a sajtókínálatban.

Sajnálom,fiúk :D
A Mandinermessze-messze-messze.. a liberális együtthatója köbökben kifejezve magasabb, mint az index/444/HVG/hír24 összesenje.

Öszintén sajnálom :D

Mármint azokat, akik azt hiszik, hogy az index vagy a 444 lehetne liberális :D

Mint sokszormutatom: Néha előfordul Szily Lászlóval,hogy annyira bedrogozik,képtelen koncentrálni és egy majdnem liberális publicisztika csusszan ki az eszközéről, de ez a baleset nemminden évben fordul elő vele...
süti beállítások módosítása