"Ohhh, thooose  russians!"

/Boney M. : Rasputin/

 

Magyar Szánalmasan Nyomorultak -sorozat 30706-ik rész:

"Mit üzen Minszk a magyar ellenzéknek?"

-provokatívnak szánt kérdés az ATV agitációs és propaganda műsorában. Volt erre az egyik meghívottnak Kuncze bácsinak, a szigetszentmiklósi humoristának is egy jó köpése, a vége felé egy mellékmondatban lényegében lemarhaságozta  azzal, hogy Minszknek semmi köze az égegyadta világon Magyarországhoz meg a magyar képlethez, mi [= az ellenzék] koncentráljunk a jólbevált összefogásra.

 

Van Minszknek egy olyan üzenete is,miszerint & lám-lám, mármég a fehérorosz ellenzék is jól teljesít a zavargásokban,

nemsoká csak mi leszünk az egyetlen oiropidok, akiknél nem zavarog egy jót a demokrácia ilyenténi megújításán szorgoskodó politikai progresszivitás.

Csodálom, hogy a könnyű,otthonrólvégezhetőinternetes újságírós fenelurkója, Techet Péter még nem szavaztatta meg az azonnali.hu félrehúzó és elfogult stréber magyar jógyerekmagazin párszáz olvasóját arról, hogy milegyen a Magyar Zavargások jó ürügye.

minszkrepter.jpg

Minszk -reptér. Oirópa legolcsóbb repülőgép üzemanyagtöltőállomása volt a járvány előtt. Minden sima utasra jutott 8844 tranzitutas. Tekintve a reptér kb debreceni repülőtér nagyságát, Belarusz GDP-jének valóságos 1,509%-át a reptéri tranzitbüfék és butikok termelték meg. A repülőpek tankolása az olcsó orosz kerozinból további 12,0139%-ot nyomhatott a belarusz GDP-n. A fehérorosz csokipar vívmányait kb a lengyel csokiiparéhoz tudnám hasonlítani - valószínűleg a lukasenkópribékek Lengyeországban bérgyártatják a fehérorosz barnacsokit.

"AZ OROSZ KEROZIN? -EZ VESZÉLYES!44!!!- TANKÓJJÁ MINSZKBEN"

 

Különös tekintettel arra, hogy a Balaton,az FIDESZ-gyarmat, Orbánék Mészáros Tiborcz nevű kölyke zabájja föl. Tehátminden,ami turisztika a Balatonnál Pötyni mamáék apartmanházával bezáróan,az egyenlő FIDESZ. Az enyingi cigányok kurvái orbánéknak a javára szopnak Sijófokkon!4!!4!

Szóval.Szerintem megérné afehérorosz ellenzékból egy buszravalót Budapesten üdültetni. Cserébe annyit,üljenek be az ATV stúdiójába és ott hallgassákmeg a magyar ellenzék panaszait. Címaszavakban. Nyugodtan olyasmikkel,miszerint amagyar Lukasenka bekebelezte már a Balatont is. Hátööö.. Budapest Szabad Város... eeee... erről azért hallgassunk szegény minsznieknek, ne fájdítsuk a szívüket, hogy Szabad Budapest ma már ellenáll a magyar Lukasenkának. Jaésa Szabad Hódmezővásárhely a magyar neonácikúj fényével, Márki-Zay-jal. Meg Szabad Eger, aholMirkóczki a régi elavuélt fasiszta pártból titokban már decemberbe, bevallottan idén májusban kilépett, de azt még nem árulta el, hogy Márki zay-nak dolgozik tavaly karácsony óta.Ezek túl bonyolultak lennének a minszkieknek.

 

Megmondja,szerintem mitüzennek a fehérorosz ellenzék a magyar ellenzéknek, hallván a panaszait?

ezt:

Трахну сваю балую маць, што!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3916139212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása