Orbán szopja Putyint és jaj,nemleszűűnnk Rúszkkíí Gyarmatókk, valamint Putyin Gonosz Terve

 

miközben egyébként a minap is

 

teljesen feleslegesminden hadtudományi fejtegetés

 

Ugyanis Magyarország nem hadi-védelmi sat-sat.okokból vásárol Nagy Szövetségesétől Az Amerika Egyesült Államoktól mittoménmi-nem is érdekel-eket.

Ezt már tavalymeg tudta magyarázni az amerikaifasszopó  444, tessék:

tavalymegmagyaraztaakiralya444_oroszokat_444.jpg

Értitek,rohamtempóban! - Remélem,ilyen tempóban hozzák ki A Király "újságírónak" a pizzát a futárok a könnyű,otthonrőlvégezhető internetes munkája ebcsiszüncsijében.

Felesleges minden beszéd ezekről az esztközökről,ugyanis ezzel a "vásárlással" Magyarország csak szépen lejattol Nagy Testvérünkkel, ahogy annakideján a Szovjetúnió sorására jutott Szovjetúniótól is bármi szart is össze kellett vásárolnunk, hogy a szövetségesi hűségünket kifejezzük.

 

Kedves Jógyerekek!

Nem csak Erdogán bácsi büdösTörökországa a hűszövetségese az Amerikai Egyesült Államoknak, oszlopa a NATO-nak, de még Orbanisztán is az.

Teszemazt? -mutassak valamit,amivel Magyarországkiáll a hűsége bizonyítására? Hát pl a Baltikumban forgóban rendszeresen szolgálnakmagyar vadászgépek amerikai katonai provokációs célokat a büdösruszkik agyának a felbaszására.

4 komment

Címkék: magyarszar

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3416139578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.08.14. 15:02:11

A hűség kimutatása a B verzió szerint azt jelenti, hogy olyan helyre is küldünk katonákat és olyanokat, ahonnan és akik közül rendszeresen zsákban jönnek haza, jobb esetben egyben, kevésbé jó esetben darabokban a katonák...
Akkor már inkább maradjunk az A-verziónál, ami egy csomó drága, de aránylag használhatatlan fegyver beszerzését jelenti.

Egyébként ha Mo igazából meg akarná védeni magát, akkor egyszerűen lazítanának a fegyvertartási szabályokon.

Frick László Intézet 2020.08.15. 05:57:16

@Serény Vélemény: Hirtelem iimre jutott az eszembe,plő jobban járt volna, hogy összekaparják a vagdalthúst,amivélett egy aknatámadásban és zacskóban hazaküldik.

Egyszer elkövettem azt a hibát... addig úgy tudtam, hogy a mieink Afganisztánban háttérmunkáat csinálván élika sivatagirózsabaszás életét,hát elkezdtem olvasgálni egy afganisztáni magyar katona blogját, a Doktor Csont tévésorozatban nem tudnak olyan hullatrancsírokat produkálni...

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.18. 09:46:50

@Frick László Intézet: iimre inkább azzal kellene fogllakozzon, hogyan kezdje el kiganézni a saját életét. Ahogy a kommentbetegek 99%-a. A maradék 1%-a tényleesen gyógszeres kezelésre szoruló elmebeteg.

Frick László Intézet 2020.08.21. 12:29:59

@Szorgalmas Gyémánt: Annyira mámorító kommentiálisan valaki-nek éreznie magát az embernek.
süti beállítások módosítása