Újsághír: Az un "Mesterséges Intelligencia" hazudozásgalaxis fejlesztői megalkották a blogíró algoritmust.

Blogot ugyan műfajnak az agymosáspiacról kivezetése óta  már csak a nagyon öregek írnak,de azok közül is csak ki a fasz olvasná már,ugyan,viszont biztató ez az algoritmus : Még egy pont,ahol fel lehet számolni a netokráciában a  legmagasabb kockázati tényezőt,a hűs&vér fizikaipiaci biológiaiembert. Aki a hamburgerzabálásával fenyegeti az Umweltschutztechnik-et. Részeredmény: Tom Hanks és családja heti egy hambimentes napot  tartván Save The Planet.

Ha blogot tud írni ésfolyamatosan vezeti A Gép,akkor újságot is írni meg pláne!

 

széppélda:Itt járt Magyarországon egy fejlettisztáni "űjságíró" és megállapította, hogy a mai Magyar Nemzet papírújság tök' ugyanolyan,mint a múlt század 80-aséveiben a Népszabadság. Ezt a hangzatos bullshit-et aztán az ellenzéki újságírógépekkörbe is fosták az interneten és akik soha nemolvastak Népszabadságot a 80-as években, valamint elfelejtik, hogy akkor a papír Népszabadságnak 285000 -320000 körülmozgott a példányszáma, a Magyar nemzet 10000 fizikaipéldányábólpedig megy a remittendába a fele... akkor egészen jót képes élvezni.

A magyar irodista nők... egy része mára fejlettisztáni és bezzegamerikai dresscode-ok szerint öltözködik,felül szinte a nyak alatt záródnakakosztümblúzok,illedelmes szoknyák.. vagy ha nadrág, akkor.. na jó,a fenék alsódomburulatainál passzosabb a magyaroké, nem annyira "ne bámuljál!" elálló[élben] mint kéne.biznisszformat.jpg

BIZNICC FORMAT A hagyományos besorolás szerintk balról a második , a negyedik és az ötödik.

Én még most is alig éledek a sokkbóla "távozóindex" és "szerkesztőségének" csoportképein.

Holott nagyon is jóltudtam, hogy be a Dohánygyárba, az irodába dolgozni a háttérszemélyzet jár leginkább... nem,akik írják az indexet.

ujsagironaklatszoeszkozokde_amit_ott_kaptak_arra_nem_voltak_felkeszulve_444.png

Vidéki kisvárosok élmedett (magát jóltartó 52 évesnek látszó 67-és a halálközötti nénik)  apartmantulajdonosnői,akik szeretnék, ha a vendégek sima alkalmazottnak néznék őket..álcázzák  cicanadrágokkal,meg hashájredőiket nemhogy leplező,de inkább kiemelő bő blúzokban magukat. Létezik olyan, hogy valaki "álruhában" jár.. pl Kozma Gy. Uri rajzoló - hivatásos álhülye és életművész öltözött fénykorában szabolcs megyei askenázi parasztnak... kucsma,mikádó... Vagy pl Dr Kovács jogász ésmatematikus,a magyar igaziújságírás egyik legfiatalabb tényleges  fenegyereke és aliberálisok utolsó algonkinja,  az Élet és Irodalom egyik főtulajdonosa,amíg fiatal csaja nem lett,vidéki hentes-és mészáros vállalkozónak,de aztána fiatal feleség mindeféle avangár hosszú-haj coffal meg pocakot slankító mellény ésapofaszalonnátslankító ezüst borosta meg hasonlókat diktált apapának... Tamás Gáspár Miklós fia outfittje emlékeztet vidéki polgármesteri hivatalok,azaz önkormányzatok hivatalából a művelődési osztály vezetőjére s egyben az egész osztályra,plusz a Falu Hirmondója újságszerkesztősége.. az orutfttjével és a verekedésre-kakaskodásra hajlama is... de hát a "román" azaz fideszül az erdélyi vér kötelez... archaikusabbak akinti-erdélyi emberek,mint az elnyálasodott és tök főzelékbőlfosott idebenti-magyarországiak...

Bár,ha elnézem Teddy Szomorúmaci Tivadarbácsi szárszói nyugdíjastalálkozóinak az outfitjét, akkor első ránézésre igazolódni látszik az index "felháborodásukban önként távozó" alkalmazottnőinek lehangolóan "leugrok már a sarki éjjelnappaliba egy kis hamáért" stílusú öltözködése,de aztán elkezdek számolni, Rangos Katinéni az anyjuk lehetne... Még azt kell látni, hogy az életük egyetlen posztklimakteriális örömeit a napi háromszori vacsiban kiélőknek néniknek kinéző indrxes újságírónők 38-42évesek többnyire és a kislányaik lehetnének Rangos Katinéni generációjának.

Nem tudom,mit szólna Krúdy Gyula ahhoz,ha elmennék vele a 2018-as Fishing on Orfű-be sétálni és megmutaatnám neki, hogy ha,akkor is véletlenül ennek a nőgenerációnak született egy egyke/kettecskekislánya,annak 22éves korában akkora hájragyás a kuffersegge, hozzá 20-20kilós hájragyás sonkacombák... amihez képest a Tejigazgatóné,aki 8 gyereket szült az urának, 52éves korában (bár szexuálisabban aktívabban,mint egy mai hájas 22/44 éves lánya-anyja kombó) nem volt annyira kövér...

22 éves koromban úgy képzeltem,hogy majd hatvan-felé-hazafelé fiatal és még annál is fiatalabb kiscsajokat szeretnék majd megdugni,főleg, ha még lenne is mivel, el nem képzeltem volna,hogy 55 évvel későbben a fiatal csajok úgy fognak kinézni, mint 1985-ben egy tejcsarnokos néni csak hájragyásabb kufferrel.

És egy Fishingen ilyen 3-7 fős lánycsapatokből ötven is portyázott, a maximális élvezetük az elsősorokban megvívni a helyekért-en túl, ha sugárban tudtak hánynbi a rozéfröccs -és fantázianevű "pálinka" keverése következtében.

Teljesen nyilvánvaló, hogy ezek alányok nem azért ilyen elhízottak ésMichelin-baba alakúak,mert genetikailag ez a kódjuk,hanem csak a csipsz-és kólameg a videókazetták magyarországi boooomjamiatt,ezeknekalányoknak az anyjai a törődés és foglalkozás helyett a vidijaó elé ültették a kislányokat jó sok csipsszel meg kólával. Ez a tika annak, hogy ma egy 48 éves anya csinosabb,mint a huszonéves lánya. Plusz az elmaradt tornaórák... És a facebooookforradalom, az internet, stb-stb. Fő közös érdeklődési terület az anya-lánya kombókban a gay-és biszexpornó (külön-kölön) és az internetes hypochondria (együtt).

Elgondolkodtam, hogy

ha most lennék 24 éves, és ez lenne a pináskínálat..én is gyakorlatilag inkább buzi szeretnék lenni...

 

általában azt mondom,hogy megnézem a mai 12-32éves lánykorsztályt és inkább az anyját választom...és még az is előfordul, hogy az anyját megnézvén akkor már a nagymamát... ---de persze honnan tudhatná egy mai 20-22 éves fiú, hogy jobban járna,ha 52-62 éves nénikkel kezd... akik annyit néztek már gay pornót az irodában,hogy kedvük szottyan kipróbálni,milyen lehet egy 22-minuszos fiúval a NFVSZ minthogy amidőn a 22éves még korban hozzájuk illett,volt két abortuszk úgy, hogy a kezükbe se fogtak faszt..inkább hagyták megdugni magukat, csak ne kelljen mással a faszhoz érniük...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2316138198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása