A hasznos idiótá-t tavalyelőtt dobta be a náci diktátor a rettenetes rémelnyomó és Pancsóaréna Szívű varacskosmaradonaKádár.

A hasznos idiótizmus mélyen magyarszar változataiból most kettőt ragadok ki,mind a két eset a csütürtöki naphoz kapcsolódván,tehát valaminek a csütürtököt mondása is.

 

2007. júniusa utolsó csütörtőkére a magyarországi multinacionáls biztosítók képviselőit hívták össze egy mátrai konferenciaszállóba, hogy ott ismertessék velük a Többiztosítós Rendszer ötletét.  Általános bruhaha törtki,jónéhányak meg sem várták  a közepét sem,felálltak és elmentek.

Léteznek a magyar televíziós sajtó életében olyan munkák,amiket egyszer lehet látni, az első sugárzásuk egyben az utolsó is az errőlakonferenciáról szóló hiradós riport is ilyen,szerintem még az archívumból is törölték.

A biztosítók emberei a folyosón, ha utánuk rohantak azzal, hátha megállíthatják őket, általában arra hivatkoztak,hogy köszönik,  nekik egy ennyire csaló[tolvaj] országban pont elég a gépjármű felelősségbiztosításokkal való csalás,nemfognak orvosokat is fizetni azért, hogy az egészségügyi rendszerek csalásait ellenőrizzék.

 

Gyakorlatilag tehát ettől a csütürtöktől kezdve környezet szennyezés és energiapazarlás volt bármiféle beszéd a Többiztosítós Rendszerről,de szeptemberben a FIDESZ bejelentkezett az okafogyott ügy megtámadásával létezőnek lebegtetni a halott ötletet. Kép,link nemlesz,ez az esemény előgoglizhatatlan.

 

Aminapi friss példa azonban még nincsen két hetes:

 

Orbán 3 vagy 5milliárd jurót keresett az országnak,de az únió tagállami vezetőinek a megegyezését az arra következő csütörtökön a halálkaszájára utalta az EP. Tehát az a pénz-szerzés,amivel még az Orbán Agitáció tündököltette az egyetlen Okos Ember-t, már csak mese.tehát ezt a nemlétező pénz-szerzést meg a köré hadovált kommunikációt igyekezték tegnap a Parlamentben bohóctréfává zülleszteni az Ellenzékünk prominensei,mint imígyen hasznos idiótái az Orbáni Kommunikációnak.Még mindig a pénzszerzésen lovagolnak,ami rég kútbaesett, mint a veszett fejsze.

A magyarországi inverz idióták két népes egytáborát,a fidesznyikeket és a vélük opponáló,de genetice tőlük semmiben nem különböző inverz fidesznyikektől oszt a valóság! Amikor őnekik érzeményeik vannak és aszerint kell önkielégíteniük azon, hogy a Főni szerzett pénzt,tehát a gyűlölői szerint a Rohatt Vidéki Cigánnya  hogy szerzett vóna már!

 

...miközben,ismétlem:Értelmetlen beszélni bármiről is az Únió új költségvetésével kapcsolatban:A vezetői ötnapos huzavonája az azt követő csötörtöktől szimpla gittrágás és csócsa.

gittragas2020c.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2116103150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.08.04. 11:20:28

Van egyrészt a többéves költségvetés, amivel főleg csak annyi a baja az EP-nek, hogy túl kicsi, másrészt ez a 350 milliárd eurós covides újjáépítési csomag, amit a "pénzpiacoktól" (pl. Gyuri bácsitól) fognak kölcsönbe venni, és pár évtized (35 év) alatt fizetik vissza, vagyis végül is a válságnak hála, részben sikerült, amit Gyuri bácsi akart, a zúnió (állam bácsi) gigahitel felvétele. Kérdés, mi lesz, ha megint lesznek a jövőben válsághelyzetek - újabb hitelfelvétel "a piacoktól"?

Szorgalmas Gyémánt 2020.08.04. 12:34:26

@Dinamuki: Egyértelműen igen, a közös építkezés helyett a közös eladósodás lesz az EU útja. (a semmibe).

Frick László Intézet 2020.08.05. 06:11:52

@Dinamuki: @Szorgalmas Gyémánt: Nekem azért tetszik "A Gyuri bácsi ötlete" mert ez az a ritkapillanat,ilyen csak a "Panama Leaks" gyártás körülvolt, tljesen tisztán látszik "Gyuri bácsi" eszköz,egésuen pontosan csicska kiszolgáló ügynökfunkciója.

A Joint Vision 2020beteljesülsének évében,egy 20éves terv végén vagyunk és akikkitalálták,mindenképpen igyekeznek "sikert" produkálni.

A cél az volt, hogy az USA 100 éven belül immár "Harmadjára segyítse meg a Vén Oirópát" -a "szokásos jelentős gazdasági fellendülés"-sel.

Csakközben behalt a kapitalizmus.

A Globális Spekulalizmus pedig nemfoglalkozik nemzeti, de kontinentális ügyekkel sem.

Miért lenne különb egyspekulalista multimilliárdos,mint az angol vagy ausztrál munkanélküli? -esze ágába nemáll az európai pina, ha egyszer megkóstolta a délkeletázsiai zaftját. Annyi, hogy pla V.A.G. konszern menedzserei Brazíliába is járnaka V.A.G.ottani jelentős alumíniumipari és motoröntvény kapacitásamiatt,ahovápersze a célszerszámokat Malajziábólrendelik, tehát Brazíliából néha átkell ugrani Malajziába vagy a maláj mérnököket Brazíliába rendelni. És a brazilpina is zaftos, mikor volt már az, vagy húsz éve, hogy egy V.A.G.menedzser még a V.A.G.fizetési listájárta isfelvétette a brazil nőjét,mindenüvévitette magával és a legmagasabb titkárnői fizetéssel tolmácspótlékokkal,meg ami belefért.

Ezek az emberek bele nem ütnék a fogukat Luzerner Schwein Schnitzler-be a Kochi Grumbiere-rel és a GeneralSauce-szal mit Topfili.

Amit szoktam mutatni,Merkel behívatja őket a Skodaoroszországi eladásai miatt és akkor jólkiröhögik Merkelt azzal, hogy egyáltalán nem mußn az európai diviziónak Skodákat exportálni, nyugodtan szállíthat a kínai divízió is oda.

Ezt, hogy ekkora bakfittyekkel jizzelte le az EP..na jó,a képviselőnők háromujjnyi széles női pisakeresztekkelis... az állami vezetőkmegyezését,a folyamat részének tekinteem,aami a BREXIT-teelmegkezdődött.

Bármit csak tagállami ratifikációk után lehet elfogadni..és a Gyuri Hitel tagállamonkánti ratifikációja soha nemlesz meg,ráadássul ez az egész procedúra

...gondoljatok bele az EU válságkezelési sebességébe:lejárt a német Menekülteket Integrálő ElsőÖtévesterv és hatodikéve menekültválság ügyben ugyanazokat a köröket róják, semmi új ötlet

hat évnekkellett eltelnie, hogy egy úniósminiszterelnökki merje mondani a menekültválság-galkapcsolatban az ország nevét:Nigéria. És ez egy "jó, egy alkalmas,egy szép" miniszterelnök volt, egy balodali (a kifejezésnek nem az orbáni,tehát hamisan ám önkéntelenül feldicsérő értelmében Conte,akinekmost arra kellügyelnie, hogy mentse,ami még menthető.

Az amerikai milliárdosokés jelentősszemélyiségekéletkor-esélyei ma a 100-ik évkörüljárnak,tehátÁrtatlan Gyuribácsinak vaan elvileg 10éve, hogy a lényegében gennyedt, aljas és szaráziélete (14 éves korában a nagybátyjával hátrahagyott zsidó ingóságokat fosztogattak Budapesten..és hátminden út az elsőlépésselkezdődik éssok esetben közben is olyanok alépésekmeg még a végén is)

Részeredmények jerllemzika Globális Spekulalizmust.A Join Vision 2020 annyira bedöglöttmára, hogy szinte szamizdat,plMagyarországon orbánékazért nem hozzák fel,mertugyanolyan hűés jó szövetségesek vagyunk,mint Erdogán és Törökország,Orbán szolgálata a CIA partnerszolgálata és szolgált is nár a CIÁ-nak,amikor Gurevszki megszarolta úőket azzal,hogy mármi olyan történne vele,aleaksek robbannak Macedonia koszovóizálásának a részleteiről, cserébeaz egérutat kérte a büdösruszkikhoz ésmégos furcsa lett volna, ha a CIA menekíti,ezértkértékmeg Orbán szolgálatát erre. Itt kellmegjegyeznem,hogy Langley falls-ban pisálásközben a vécében sokan fakká-zzák Orbán szolgálatát,mertmindig ők a szegény távoli rokonok,akikről inkább példát kéne venni.

Most, hogy a járványban ennyire leszerepeltOirópa.. megpróbálomDél-keletÁzsia felőltekinteni ezt a kutykomédiát,amit Európaa járványkezelésben előad,pla színek és országok c. übüiádát:

A színekben nem a járványhelyzet számít hanem az országok politikaistátusza az Únióvalösszevetésben,ennekmegfelelően olyan járványgóc,mint Ausztria vagy Románia nem lehet piros ..meg ilyesmi. Romániajárványygóc és a Román Riviérán Mamaiá-n 150%-os a teltház, Kitz-loch (Csiklólyuk..magyarul nőipisilő) szerűvírusszaporítójelenetek,miközben a bolgár tengerpart kihalt.

Muki..ebben a burleszkben...szerintem...a leghosszabb , tehát a stratégiai időtávnak a spekulalizmusban az egy évet szoktam írni,most azonban ezt le kell redukálni egy negyedévre.

Ráadásulközben lesz egy bohócelnök választás az USÁ-ban, hozzáa járványnak egy olyan eszkalációjával,amit a világon esetleg Afrikában vagy Brazíliában lehetnekialgebrázni,viszont sokkal-sokkal jobb immunrendszerű társadalmakban.

Lehet, hogy a prezentáción jópofánaktünt a városi-afroamerikaiproletársággalkevervén gyöngíteni Trump vallásos "félközéposztálybeli" "vidéki" afroa,merikai bázisát,deúgy nézki, hogy a valóság nemlátta ezt a zseniális prezentációt.
süti beállítások módosítása