Tisztelt Dr Bodolai sajtószakjogi doktor úr és művész 

valamint az Index Konszern Igazgatása!

Drága Doktor és Művész úr, mielőtt még egyáltalán tovább futná a nagyátlóját ennek a szövegnek, gyorsan leszögezem:

Nem szokásom alkoholistákkal üzletelni, nálam az annyira dagadt alkoholista zsírmáj,ami az Ön Kaszás-Mókus-os pólóját feszíti,kizáró ok lenne.

Valamint nem sörözöm,az én esetemben olyan nem létezhet, hogy mi majd sörözünk és megbeszélünk , egyeztetünk valamit, Vagy bármit. Portfólióm legsötétebb bugyra az, amikor Molnár Gál Péterrel nem mentem el sörözni,de szerencsére beugrott helyettem a kérlelhetetlen kottaanalfabéta és akkor még sován'ka határozói-jelzői költötske Fáy Miklós.

 

tehát uraim

mert gondolom csaj nincsen az Index Góréságban

úgy döntöttem, hogy én és a teljes zenekar valamit az alábbi nevek,akiket alant felsorolok,majd írjuk az Index-a-lapot és főszerkesztjük,ügyeljük meg effélék. Nem tudjuk, hogy a létszámracionalizált Index-a-lap szerkesztőségének mennyi volt az a tarthatatlanulmagas bérköltsége, de annak a negyedét kérjük. Miközben a színvonal jelentősen javulni fog, távolabbi célkitűzéseünk az Index Másodidőszak [2005-2009] szövegszínvonalának az elérése.

Elöljáróban annyit, hogy a szerkesztőség kifejezést azért, mert az kb sírbaszállt a papír újságírással, nem fogjuk használni,a budapesti gügyögcsiül szerkikét meg főleg nem,a Gépházban tilos lesz a Szevasztok! álközvetlenkedő bratyizás és az olyan tóóóódító álönirónia, aminek a totemje a Kaszás Mókus.

 

Mielőtt még a műűvészeti, politikaiújságírási,tudományos és sport-szabadidós terveimre kitérnék,rögtön mutatok egy példajelenetet, hogyan fogok én és még azok,akiket felkérek az Index-a-lapírására,viselkedni,ha jön egy durva orbánista fidesznyik,azért VaszilyMiklósnál nagyobb kaliberre gondolta,m,de nem Bayer zsoltra,mertők kb akkora alkoholista,mint Ön is. Tehát az olyannalnem tárgyalunk csak az ajtóirányát mutatjuk a kezünkkelés ha szükséges,a fejünkkel olyan gesztust téve, amit kutyáknak szokás.

Nem tudom doktorúr, terveznbé-e velünk is azt a titoktartási kötelezvényaláírogattatást,de ha igen,akkor olvassael majd ott alább még egyszer, hogyan járna nálunk az,aki gyakorolni kezdené a nyomást.

A szófosó volt a jelem az óvodában, nem állmeg bennem a titok,kibeszélem, szorult,mert politikai helyzetben pedig főleg.

 

Annális inkább reménytelen lesz ránka nyomást gyakorlni vagy a titökpapírokkaljönni,mert mindenki otthonról fog dolgozni,ahogy mostanában már az index-a-lap is leginkább dolgozottésplén annyira vidéki vagyok,hogy ilyen messzire esetleg Mészáros jár a majd leírják neki,melyik gyárát avatni vagy pl a Pintér Börtönmosodák,Konfekció, Szájmaszkok és Állampusztai gazdaság meg Halastavak ZRt egyébként szabadidejében közsszereplő tulajdonosa.

 

Fhhuu,de geci fárasztó ez az indexes stílus,de nekem már az óvodában az indexes stílus volt a jelem a szófosássalAndrás-keresztbe téve, csak akkor még  Ilf ,  Petrov , Babel & Co volt a neve. Mármint nem a számomra fárasztó,én birom,mint egy hajózenekar, 24 órán át, csak ugye a Z-generációtól felfelé a funkcionális analfabéták, akik eddig sem olvasták az indexet a címlapon túl,mert 60 karaternél hosszabb az tl dr nekik.

 

Tehát doktorúr,ott tartottunk, hogy Vaszily jön a nyomást gyakorolni,pl írjunk Orbánt dicsőítő cikkeket,írjukmeg részletesen azt, hogy mennyi pénzt szerzett Brüssuzelben Magyarországnak a múlt csütöürtökig,és hallgassunk arról, hogy aztán erről a reményérőlmit szavazott az EP. természetesenírjukmeg, hogy már 7 millióan beküldték a Nemzeti Konzultációs "kérdő"ívet és ezértmost már,akik még nem,azok igyekezzenek. Vaszily jön, nyom,mi pedig a felkérésére írunk olyant,hogy még Osztap Bender is berekeszti a gyűlést,annyira a reményét veszíti.

 

Azt ismeg lehet persze csinálni, hogy valami könyvelési tzrükkből, mint amit a Magyar Jeti ZRt is használ,mégiscsak bérlünk Budapesten egy szobát éskiírjuk rá, hogy az Index A Lap szerkesztősége,oda beköltöztetem az egyik cigány strici barátomat,ő meg a csicskáit és az lesz a lakbér, hogy ha meglátják az alábbi kéűilletőpt,akkor pofánbasszák kartecsnivel.

gyakoroljaanyomast_baszdpofankartecsnivel.jpg

kartecsni.jpg

Ugyanis én, valamint akiket felkérek, tudunk olyan szövegeket írni, mint az egy időszakkal ezelőtti Index-A-Lap ma már a 444-ben lustálkodó volt dolgozői a három nap alatt, amikor azt a tréfát játszották az olvasóikkal, hogy a FIDESZ átvette a rémunalmat a lapban és diktál.

 

Ezt nevezik ugyanis digitális szövegalkotásnak,amikor a szövegfelszínlátszólagos irányával a szöges ellentétében, tehát 180 fokkal halad a szöveg valóságos, az értelmes ember előtt nem annyira titkos valódi értelme.

Úgyhogy Vaszily gyakorolta is a nyomást meg haza is mehet és megbaszhatja a kutyát, valamint mi röhöhgés trágyájává fogjuk tenni az egész nyomásgyakorlási kisérletet.

Lesz  olvasószerkesztőnk,egy helyesírásból nagyon aranyos lány. Meg egy néni,aki tényleg is tud helyesen írni meg beírni isés diktálás alapján, ha szükséges, vagy kézírásból.

feltételünk:minden cikk kommentelhető lesz és a cikk szerzőjének válaszolnia kell a komolyabb kommentekre.

 

Nincs más hátra,mint a náévsor,mert igazából ez izgatja Önt, hogy a hirdetőknek most, hogy a létszám racionalizációis sikerült,a hirdetők politikai ízlése is ki lett szolgálva és még az is lehet, hogy az Indamédia a 180 milliós tartozást egy másik zsebéből beteszi ebbe az egyikbe, ami "az index-a-lap" tartozása zsebe.

feltételünk:Senki nempublikálhatja a sajátírását: Mindig valaki más teheti fölés több szemnek is látnia kell azelőtt,mielőtt!

 

Nem tudok elképzelni index-a-lap -ot Szily László nélkül, ezértaz anyagi igényeimnek ő a legmarkánsabb része,amit őkér azért, hogy visszajöjjön az indexbe,azt adja meg neki.

Természetesen a Klárit felhívjuk, hogyne! Ide a számát! De a mobilt, ne az Altus-osat, az fideszes nyuggereknek való origós hagymáz, hogy dossziévállalatnak telefonszáma élő is lehetne. Klárit? - Klárit azonnal felhívom úgy, hogy Ági adja neki a másikat !

 

Bukovics Martint és Bakó Beát is szeretném annak ellenére, hogyy ők játszanak Ungár Péter most már nyiltan félrehúzó és elfogult homokozójában, de aligha hiszem hogy az annyira lekötné őket, hogy ne tudnának az index-a-lap-ba annyit írni,amennyit az előző index egy átlagos un "újságírója".  Indok: Bukovics és Bakó fiatalok ésennek ellenére újságírók.

 

Itt szeretném elárulni azt, hogy az index-a-lap dolgozói névsorában a politikai vélemény valamint hovatartozás nem fog számítani,minden ilyen igényt, ami esetén csak a gyanúja felmerül annak, hogy bárki legyen inkább politikailag megfelelő, azt a nyomás gyakorlásának fogjuk tekinteni -mint fent, Vaszily esetében.

 

Mi lesz,ha egy felkért munkatárs garanciát kér arra, hogy rajta aztán nem gyakorolnak majd nyomást. Hát az lesz, hogy rögtön kijelentjük, ezt képtelenség, nonszensz valamint szégyen is lenne garantálni, ugyanis az lesz az alap, hogy aki gyakorolja a nyomást abbl bazári majmot csinálunk,mint a Kék Angyal a tanár úrból és aztán mehet. Falhoz állítjuk és indulj.

Ezúton tájékoztatjuk,hogy Edizon már mióta felfedezte a mozgóképrögzítésre alkalmas telefont, necces helyzetekben elővesszük és élőzünk,mint a belga kamionosok. [Belgium,az naghyon fejlett,ott minden bezzeg tud csaklenni -a szerk.kieg.]

 

Be se vesszük az Index-a-lapíróinak kebelébe azt az indexet írót, aki kijelenti, hogy pucája van bár, de vér bele nincsen vagy még csak pucája se nincsen, csak az aludtej a szájába,majd ha szólunk,kiköpi.Ki ne, az istenért, nyelje le és menjen a hvg-be vagy a 168órába vagy a Népszavához.

 minta felvételi elbeszélgetésre:

FRIKK Van valami küldetése? Vagy úgy érzi... küldetéstudata?

PÁLYÁZÓ Van hát, Például a---

FRIKK Jó,köszönöm,akkor sok sikert ott,ahol azt a küldetést vagy a tudatát támogatják vagy elvárják.

(szün)

Következő?

Jó napot,akkor Önnek is felteszem a kérdést: Van önnek küldetése? Úgy érzi-e?

PÁLYÁZÓ II. Dehogy! Nekem? Küldetésem?Minek néz engem, futárnak?

FRIKK Jó,köszönöm,akkor menjünk tovább, a következő kérdésem:

Ennyi mára,igény esetén holnap folytatom,jóéjszakát,jó sörözést.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4416086632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása