A Népszabadság Kivéreztetése az stimmel, az teljesen világos:

Orbánnak ki kellett volna fizetnie a Népszabadság adósságát és akkor nem vérzik ki a Népszabi.

Megmutatná nekemimost, július 30-án, konkrétan , az Index-A-Lap céghálón belüli "adósság" és a konkrét létszámleépítési problémái közepette


hol van benne Orbán.

Vaszily. Vaszili kiesikonnan, hogy Gerényi "tervei" lesöpörve.

Ismerünk történeteket,pl az én egyik kedvemc történetem az öngyilkos lányé, aki azért kisérelt meg öngyilkosságot 10 szem Kalmopyrinnel, mert a megmenekülése utáni vallomása szerint több fiú is ránézett és ő ezt a mértékű ostromot, nevezzük nyomásnak,nem viselte el.

 

Az Index Régi Jóhírére tekintettel:

Ezek voltak a Legendás Index a Kontinuitás? Ezek voltak a fenegyerekek? Akikre nyomást gyakoroltak?

 

Van a Magyar Újságírásnak valamiféle legendája, jóhíre, Krúdy Gyula, Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes meg Móricz Zsigmond és Bálint György (nem a minap elhunyt drága Gazda) Megyesi Gusztáv. Örkény Istvánnak Rákosi alatt büntetésből újságírónak, azon belül Sztalinváros építésén riporternek kellett lennie.

Nyomás a gyakorlásával... Maga Dull beszél arról, hogy végül még annyi semlett, csak nem kaptak garanciát arra, hogy nem is lesz soha nyomás.

 joarosszesavalaki.jpg

A lányra egyébként senki fiú még leányok sem, rá nem nézett senki, annyira még randa sem volt, a lánykörök el voltak képedve és mi fiúk ettől kezdve kezdtük el nézni a lányt, hogy melyik az, hja,az a randa?-amelyiknek nincs alakja? - amelyiknek az orrlikába beleesik az eső,de ugyan,mitől?

gerenyitervnuku.jpg

GG terv= Gerényi Terv

Bodoki azt mondta, hogy

az ujjátnem kellett mozdítania a fidesznek és szét lett verve a lap és most a FIDESZ röhög a markába.

Ebből ettőlfüggetlenül, hogy belpiacon ez így elhangzik külpiacon majd lesz az, hogy

Orbán azzal a rettenetes faszával,mint bikacsökkel,

a focista pocakja alatt

ahogy a Népszabadságotki véreztette,

mert Orbán volt az, aki az összezuhanó papírpiacon a csődbe menetelő Népszabadságnál az extra honoráriumokat, egy könyvkritikáért 70000 Ft-ot nettó,utalványozott.

Mert aki a kb 8 éven át

a csődbemenetelő Népszabadságban utalványozta a bevételhez meg támogatáshoz képőest eszelősen nagy honoráriumokat meg fizetéseket, na, az, az pl kivéreztette a Népszabadságot.

34600 példánya volt a haldokló Népszabadságnak.

Ésplaz osztrákok,a közismerten unműveletlen és kultúrálatlanok,a Schwainahundili merkantil emberek pedg 60000 pld-ban vásárolják (előfizetők + utcai) a Die Pressét csak és ebben a Die Pressében, mi az osztrák irodalmiélet a magyarhozmeg a művészeti, NAPONTA van olyan kulturrovat,ami a Népszabadságban csak egyszer egy héten.

És fogadni mernék, hogy ha a DiePresse csődbe víve 1€-ért eladólenne,lenne osztrákértelmiség,akikcéget gründolnak alá és nekivágnak egyedül.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8716085328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.30. 09:12:48

Van egy csávó, aki azt állítja, hogy bizonyos szerkesztők, bizonyos újságírók, bizonyos lapok tulajdonképpen külföldi titkosszolgálatoktól kapják a zs-t.

Frick László Intézet 2020.07.30. 09:28:34

@Serény Vélemény: Nincsen ebben semmimkülönös,a szám egyes CIA-nak hívják ésőis csakkezelője,ez egy rendes keret,az USA Kongresszusának van és a külföldi demokráciák fejlesztését célozza,ebbőla keretbőlillletve elődjeiből fejlesztették a koreai meg a vietnámi és az öbölháborút Afganisztánnal vagy az Arab Tavasszal.nem titkos,semmi összeesküvés, a diplomáciai galibák,pla szuverenitás megsértése elkerülése céljábóla CIA a keretet továbbosztja civil szervezeteknek és azok a szervezetek már civilek és adhatják a pénzt,sőt, úgy merjen rájuk szólni bárki,hogy akkor az nem demokratikus egy ember.

Hogymondjam..a ponyvaregény szintjére le ismert a séma.

Mindenki tudja, hogy milyen alakú gecik..még termelnek is ebbe a keretbe pénzt,mosnak,spekulálnak nyomdáznak CIVILDOTATION bélyegzőkkel,semmi nem titok,ez itt megy mindenki szemének a láttára.

Tvább megyek:Amerikai haladó és valóban liberális értelmiségieknyiltan, dokumentumfilmekben [Oliver Stone:Amerika titkos történelme 10részes doku sorozat

The Fog of The War-dokumentumfilm Robert S.McNamará-ról

Hunter S. Thomson egész életműve

nem sorolom, szóval vannak még öreg 70-en felüli bácsikmeg nénik,akikvalóbanliberálisként és tényleges demokratákként kritizálták az USA ilyentén politikáját. De lassan kihalnak már,mint a kádárok meg a szegkovácsok és a vándor téglaégetők.

Frick László Intézet 2020.07.30. 09:29:55

@Serény Vélemény: Igazán az a perverz a képletben, hogy a "két oldal"-nak sokszor ugyanaz a kéu osztja a pénzt,lásd a BREXIT esetét. Az arányok mások, a BREXIT-értkiadtak vagy kétmilliárdot, BREXIT ellenes propagandára meg ha másfélmilliót,sokat mondok,plusz az újságírók,de azokat csomagban több célra éskilóra vették meg.
süti beállítások módosítása