Régi tervem az, hogy megírom Orbán 34 nrvének a történetét, mert az amagyar Ellenzékmeg a sajtaja története is.Szépen sorban, ahogy jönnek orbán nevei, eleinte persze merő-egy óvodás nemzedékiféltékenységébőla Nagy Generációnak,nehoogy már a takony---

 

Nem , a Takony,az nem fájt neki.

A Mussolini,a Napoleon és a Hitler ma már kibogozhatalnaulegyszerre keletkeztek,nyilván Hitler, Orbánnalellentétben időnként azért kért tanácsot nála okosabbnál is,illetve leginkább a csak a tábornokainálgondolta magát okosabbna.Hitler a sajtót, az agitációt és a propagandát is szakemberre bízta, a XX.század zsenijére, Dr Josef Goebbels-re.Itt figyelmeztetek mindenkit arra, hogy a közhiedelemmel és a népbutasággal ellentétben a zseni lehet negatív értelmű is.

Rövidítek nagyon gyorsan a Gecihez, immár a hatodik évét tapossa a Geci,lassan iskolába járhat és az anyukája csak akkor lenne a beiskolázás miatt ideges, ha ez a Geci még annyira nemlenne szobatiszta, viszont mozgáskoordinációs zavaros és a szókincse belga bár, de az a beszédhibás hajdú-bihariul és romongró cigányul.

 

Ma reggel a pajtásnőmnek, hogy be tudjon nedvesedni az izgalomtól, amit a Gyűlölt Elleségfére a csúnyát mondás tudna okozni,az alábbit mutattam Orbánról:

Annyira öntelt már, hogy europolitikusnak is képzeli magát,miközben csupán eszköz, mint valami ócska tramp.  Múlt hét csütörtök óta tudjuk, az EP szavazás eredményének tükreiben, hogy az úniós államok vezetői mindössze a gittet rágták és abból Orbán semmit sem nyert, sehol a költségvetés vagy akár Európa jövője is  egyelőre nyálas gittcsócsa csupán.

Na, ez fájna Orbánnak, hátha még bele is mennék. És elkezdeném fejtegetni Orbán tökéletesen naív ábrándjait arról, hogyőmár europolitikát is csinál.

A pajtásnőm lárva arccal olvasta:Mi ez? Ennyike? Ez még előjátéknak is kevés.

orbandereuropilitischetraumer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9416082498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.29. 11:10:20

Orbánnak leginkább egy választási vereség fájna, de nem tarto. valószínűnek, hogy ez 2022-bne bekövetkezik. Trumpra már nem fogadnék akkor tétben, mint Ovira.

Frick László Intézet 2020.07.29. 11:36:38

@Szorgalmas Gyémánt: Nemlehet tudni egy olyan országban,ahola Hátérhatalom lelövethette az elnököt,mint a kutyát és aztán titkosíthatta a dokumentumokat,egy olyan országban,aminek az aktív külpol és hadi doktrinája a Joint Vision 2020 és még sem foglalkozott velesohasem az index és nincsen rendes magyar elérhetőfordítása, szóvall a fogadás az anglo-saxo sport én nem szoktam fogadni,nemmerném behúzni 100% hogy Trump nyer,mert nem tudomkizárni, hogy találkozom Trump-pal,kapok tőle egy negyedórát és abban a negyedórában bemutatom őt sajátmagának és akkor bele fog pisálni a mennyi az ipariáram feszültsége a Fehér Házban? -abba a konnektorba ésmeghalitt a jók és igazaknak és akkor ki lesz a bűnbak?

Szerintem Orbán élvezi,de már bele van fáradva,már,ahogy ez az öregemberekkel van a nyugdíj előtt,mindjárt vége a hivatásnak,de únja már,demi lesz vele, ha nem csinálhatja már.

Egyet tudok,a pocakja kétszer ekkora lesz a tokája meg tripla.

Valamint ha meg is bukik,a Valőságos Titkos belsőEllenzéke,az marad. Most szerintemmég azt is megteheti, hogy haza sem megy a Karmelitá'ból,de akkormi lesz, ha nyugdíjba bukta? Egész napok a Czinege utcában.

(Sajnos azok a jelenetek sem ütik meg a grófnő izgalmi küszöbét)

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.29. 14:22:00

@Frick László Intézet: Biden miért nem jó hülyéskedni a Fehér Házban? Azóta emelkedik a népszerűsége, mióta nem engedik beszélni. Szerintem is Trump lesz a befutó, de még sokat kell dolgozni, hogy a nép is így gondolja, ha meg mégsme gondolja úgy, hát Biden pont jó lesz oda.

Amúgy tényleg, mit csináljon az ember, ha egyszer már beragadt valahova. Új Péter is annyit csinált, hogy alapított egy korszerűbb online lapot.

Frick László Intézet 2020.07.29. 14:28:44

@Szorgalmas Gyémánt: Igen,jóllátod,ezt mutattam ott, hogyb Hillary is jó lett volna, de Trump az igazi. Attól, hogy Hillary lett volna az elnők,a rosszak a republikánerek.

Nemlátom annak az esélyét, hogy Biden nyerni tudna. Azt nem értem, hogyan lehetett főjelölt.De ehhez már tényleg amerikonlógus kéne,mondjuk kizárólag Tokfalvy tudására adnék.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.29. 14:56:58

@Frick László Intézet: Pedig Biden még remek választás ahhoz képest, akit négy év múlva indítanak a demek. Mondjuk a következő rep jelölt is fasza lesz, és ez szépen begyűrűzik a kontinensre is.

Frick László Intézet 2020.07.29. 15:37:19

@Szorgalmas Gyémánt: Nem tudom,most úgy néz ki, hogy Kurt Vonnegut Börleszk-je valósulmeg, csak Wilbur-nek nem jött össze a doktori... de Michigan Királya, az stimmelni fog.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.30. 07:50:53

@Frick László Intézet: Jópár dolog megvalósult már. Nincs többe magány az online világban, a hasonló érdeklődésűek közös FB csoportot alapítanak. Vonnegut ráérzett vlaamire, mégha nem is egészen így képzelte el.

Ott, ahol a szobrok dőlnek, hamarosan a Birodalom is dőlni. Őszintén: nekem nem fog hiányozni. Inkább az a kérdés, mit kezdenek a királyok az atomtöltetekkel.

Frick László Intézet 2020.07.30. 09:33:22

@Szorgalmas Gyémánt: Nekem hiányozni fog,mert az a rész,amikor (az ugyan indián vérbélsártól bűzlő) kisközösségek önszabályozó rendszereibőla Nagy Egész felépült,az szépidőszakis volt és ritkaa is az emberiség történetében. Nagyon spkérték fog most elpusztulni az USÁ-ban,pla filmipar,az irodalom és a képzőművészet. Lesznek még utolsó mohikánok ésalgonkinák,plvan egy kb 30éves amerikai hegedűművésznőmeg ilyeskik. A Sundance Institute filmjeinek az 5-6%-a valóban értékes.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.30. 15:12:46

@Frick László Intézet: Persze, vannak érétékek, amikért kár,voltak időszakok, amik szépek voltak. De összeségében: egy szabadság nevében a világot végiggyilkoló neoárja Evil Empire volt ez:

www.youtube.com/watch?v=MWLSXfDYFRg

Some of those that work forces are the same that burn crosses.

Frick László Intézet 2020.07.30. 16:38:03

@Szorgalmas Gyémánt: Hát,nemrég a koreai háború részletein kiakadtam, de aztán meg sokat megértettem a vietnámi titkos okaiból.
süti beállítások módosítása