"Borzasztóan sok pénzt nyert Brüsszeltől Magyarország"

/portfolio.hu - Index Csoport "önálló" márkaneve/

Az Internet korszakában élünk: ELVILEG (ismétlem: szakmailag) az internetes újságírás nem olyan,mint a földművelés, ha a parasztól elveszik a szántóját, akkor adhatja el az állattenyésztő cégeit is.

ve_ka_ida_cigani.jpg

Az Index halála című bullshit jellegzetesen mélymagyar  mondolat "Orbán sikerére Brüsszelben"...

német fordításban:

Unkoooorzigeuner Wirtschaft

 

Meddig tartana,ha lenne hajlandóság, van Uj Péternek alvórészvénytársasága még öt,meddig tartana megadni az alapot meg a hátteret a szerkesztőség továbbdolgozásának ? Mi az akadálya?

Egy politikus picsa néhány óra alatt milliókat gyűjt, biztos vagyok abban, hogy az Új Index-re ezermillió Ft jönne össze egy hóna palatt. Csak valakik dobhatnának akár százmillió dollárt, ha valakiknek is  pont nem az lenne a célja: "Index halála" a politikai hasznuk.

Amikor a Népszabadság Kivéreztetése című hazudozás folyt,ott jelentős summa volt a papírtonna,a nyomdai költségek, de a virtuálban ezekkelnem kell számolni.

 

A HTML kulcsok kiknek a kezében vannak?

 

A kapcsolatok?

A hirdetők szimpátiája?

 

 

 

Ha lenne akarat az Igazi Index folytatásához, folytatódhatna

 

de most a politikai szolgálattétel fontosabb.

 

Hátha sikerülnem annyira borzasztó, azzaz sokkal kevesebb pééééz...

4 komment

Címkék: magyarszar

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr816077796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.07.27. 06:58:36

@Serény Vélemény: Bocsáss meg,demitőlindexes ez? Ez egy egyenszöveg és így olvashatóbárhol,apróbb stilisztikai eltérésekkel. Mindenrőlki van itt adva,mit hogyan szabad, illetve tudják azt maguktólis,hogyan kell.

Nincsenek kérdések, csak előre megadott válaszokbólkell totózni.

Serény Vélemény 2020.07.27. 08:03:17

@Frick László Intézet: A cikk szövege: "Eszerint a nő a vőlegényével, Jose Ramirezzel és két ismerősükkel Indianapolis egy nem túl jó környékén, egy csatorna kiépített partján sétáltak a július 4-i hétvégén,"

A térfigyelő kamera képén mi látszik?

Egy nagyon menő játszótér, teljesen kivilágítva, és kiépített sétányok, és parkosított részek.

Frick László Intézet 2020.07.29. 11:16:52

@Serény Vélemény: Szerinted megnézték a videót? Az ilyen "cikk"-ek átvételek.
Az Egyszerremozdulás,mint a Vad Fruttik Gabi -jában.Imádom ezt a Gabi számot,mert az agyatlan hülye marcííímarcííízó picsákról szól belevágnak és arra valami 20-50 gabi mozdulbe egyszerre, hányják vetik magukat,mert a szám róluk szól, marcijuk énekel róluk, ezért külön lava.

Látom magam előtt az index gabiját,amikor bekopipasztázza a cikket,hogy most ő hűdepolitikaimegfelelő is volt, harcol Trump ellen,ami felér az orbán ellen harcolással,hűjje jóbbosokk,mekkaptátok,nesztek e'!
Na, valami efféle az oirópai jógyereksajtó,már mutattam, hogy a Panama Leaks-et ezért függesztették föl,mert egészen kivehető és átlátszó lett az egyszerre mozdulás.
süti beállítások módosítása