Bodolai,ős index-geci megtette végre azt a szivességet az ellenzéknek, amit mióta várt már: 'kirúgta" Dull Szabolcsot.

 Nem ~ták, hanem ~ta és nem a kormány, hanem Bodolai és nem a kormány nyomására, hanem az ellenzéknek szivesség gyanánt, ürügy-szerűen!

 

Mr. Bodolai, the ancient old man of the index and not under pressure from the government, fired the editor-in-chief of the index, favoring the Hungarian opposition, as a good excuse. There is no question of pressure from the government here, it is more of a joke for the Real Member States of the EU.

Herr Bodolai, die  Alti Index-Hure   nicht unter dem Druck der Regierung, entließ den Chefredakteur des Index und favorisierte die ungarische Opposition als gute Ausrede. Von Druck der Regierung ist hier keine Rede, es ist eher ein Scherz für die realen Mitgliedstaaten der EU.

Természetesen és mint az előre várható is volt, az  "index" nem Bodolait kérdezte meg, hanem Dull Szabolcsot.

kamuka.jpg

 

Aki össze is hablatyolt valamit a felülről titokban gyövő politikai nyomásról,miközben ez a színjáték sem más vagy több,mint politikai szolgálat. A sunyiban.szartapofonba2020-07-24_index.png

 

Ha Uj Péternek már az óvodában az ujkihívás volt a jele, akkor Bodolainak egy szarhurka alakú merülő vérforraló.

 

Egyszerűen amióta csak erről a Bodolairól tudok, róla csak a vérforralás szándéka tud az eszembe jutni.

Legújabb hazugsága biztos forralja valakinek az agyvérzsírját is  - én magam csak meg sem hökkenek a hazudozásnak ezen a szánalmasan nyomorék fokán,amit Bodolai itt előad:

 

Ki a kurva geci hiszi azt el, hogy Bodolai mikrogramra nem tudta előre, mi lesz ebből? És perszehogy nem az ő pofájába.

Bodolai kurvanagy szivességet tett most az Ellenzéknek, föladta saját magának a szart és bele is pofozott, viszont nem ő lesz a büdös.

 

Előre megmondtam, hogy ebből a fosból a "Népszabadság kivéreztetése"  alakú bullshit-et fognak gyártani a hazaárulók és máris megvan az egyik tőőőtelék a Hetes Cikkely alátámasztásához.  A Zónijónál senki nem tudja, hogy Bodolai nem az ellenség, és hogy ez az egész, a belpiacon szánalmas és nyomorult ripacs  színjáték nem több kézbefoci ló-góóóóól-nál.

bodolaiverforralohazugsaga_24_hu.jpg

A sajtószakjogász ügyvéd   Bodolai Dullt egy ügyvéddel várta az irodájában szerdán Dull Szabolcsot, és már elő volt készítve egy dokumentum a közös megegyezéssel való távozásról. Erre azonban a hvg.hu-nak Bodolai szerdán még azt mondta, nem azért hívta magához a főszerkesztőt a szobájába, hogy kirúgja, hanem az Indexben kialakult helyzetről és a felelősségéről akart vele beszélni. Ám akkor minek az ügyvéd, és minek az előkészített papír? – kérdezte tőle a Népszava újságírója. Mindenre fel kellett készülni, ha nem tudjuk a kérdést tisztázni. Azt nem lehetett volna megcsinálni, hogy nincsenek előre elkészített papírok – válaszolta Bodolai.

Természetesen a mostani kézbe-foci alkalmával hivatkozási alap lesz az a kézbefoci,amiben megérte az ellenzéknek veszni hagyni a papír Népszabadságot az Orbán ellen ekkora fosból kovácsolt és kb 3 hónapot, ha megérő "politikai tőké"-ért.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr10016048028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.24. 17:04:45

Ennek a dúlnak egy eszelős feje van. Utoljára ilyen nézést egy biszexuális szatír arcából kifelé láttam.

Serény Vélemény 2020.07.24. 17:51:35

@ripők: az első megérzés soha nem csal.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.24. 18:05:48

@Serény Vélemény: De hallod, figy tes, így nézem ezt az imázsvideójukat, hogy mit jelent az index és csupa ilyen csáléfogú, degeneráltfejű, askenáziszakállú, kinyúltpólós ratyesz meg dagadék, pattanásos csajok. Hámondom tünnyönee. ASDFG

heki 2020.07.24. 21:04:35

@ripők: jééé, azt hittem már kimúlt a kigondoltam.blog.hu
De akkor még újraéledezik, vagy csak ilyen végvonaglás?
Ne adjátok fel srácok, bízzatok önmagatokban és Szabó Péterben, hajrá.

Fricknek elküldtem én is azt az indexes imázsvideót privátban, de kultúremberként (veletek ellentétben) nem nagyon reagált rá, csak áttételesen, ilyen bejegyzéseken keresztül.
Na, de most rohanok tüntetni, ja nem.

Most mondja valamelyik szónok, live, hogy a George Floyd nyakára térdeplő rendőr az alapjában véve Orbán Viktor. :) (Azért ilyen fajta asszociációs képességet Weöres Sándor is megirigyelné.)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.24. 21:27:03

@heki: Amúgy kimúlt. Ezzel a flojdozással most jólmegmondtad. Mondjuk pont téged nem mostalak volna eddig a serényvélemények közé, de mindig tanul az ember. Szép estét.

heki 2020.07.24. 21:44:04

@ripők: nem én flojdoztam, hanem az élő adásban a szónok, én csak csodálkoztam, viszont a közvetítésben ez után, a Herczeg Zoltán designer megható beszédet mondott. (Mondjuk hatásfoka nem tom mennyi lesz.)
Most a momentumos fiú beszél, arról, hogy milyen jó a tükör (index), mert ő bátor, ellenben a többiekkel, akik gyávák szembenézni magukkal az index által, ő viszont bátor.

Egyébként, örülök, ha mindig tudsz tanulni. Szép estét viszont.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.24. 21:56:38

@heki: Igen, hát a _sajnálatos eseményeket_ rögvest konteksztusba is helyezi, hogy melyik orbángyűlölő mit óbégat a tüntetésen. Na, tényleg alszom, nem akarok fanyalogni itt az örömünnepen.

Frick László Intézet 2020.07.25. 04:33:33

@ripők: Nagyon köszönöm, hogy megtiszteltél.Lenyomtál.. a KorszerűModern Jövőbevezető Karakter-átlag-hoz képest jó sokat.
Amolyan hanni nénisen.Idegyöttél,böfögtél egyet, pedig én azon izgultam, hogy végre jól megtudom, Bodolai hogyan a kormány embere. Bodolai milyen nyomása Orbán kis töppeteg pisilőcskéjének a hordóhasa alatt, ahogy ez már így élmedett korban szokott.A "nyomás".. ami ezen a negyedikgenerációs indexen van,kétségtelenülpolitikai, a Jók és Igazak nyomása nem kérdés,deszeretném már végre látni A Geci nyomását, hogy A Geci holés hogyan nyomul.

Mindamellett, hogy ha,akkor nyilván a FIDESZ csak kiiktatni tudná az indexet,működtetni nem, ahhoz nincsen szakembere. Még ehhez a negyedik generációs, kb a hvg online,a 168óraponthú,a népszavaponthú,a 444általános köz-slapajjai színvonalú indexhez sincsen szakembere

be se tudnák kapcsolni

Kikapcsolni csak péklapáttal

de hol a péklapát? Mutasd.

Frick László Intézet 2020.07.25. 04:35:44

@ripők: Ki a fasz örülitt,ne bazd már.

Politikabuzi körökben hetek óta aggódunk már Magyarországon,seholegy jótüntetés a jóbátrakkalmeg a jódemokratákkal. A rendőreink is,ahogy ez kell kuministadiktatúrarendőreinek,a szvjet import gumibottyaikkal hiába ütögélik már zsibbadtra a tenyereiket, hogy lehetnénel már végre eléggé brutálisakMagyarország jólteljesítéséhetz a demokrácia megújításában a jótüntetésekkel. Nyilván egy bármilyen célú tüntetés kell csak és akkor előbb- utóbb kibukik a rendőri erőszak.

Frick László Intézet 2020.07.25. 04:37:18

@ripők: @Serény Vélemény: @heki:
Asszociációsképességek:Mit akartok, ha a meztelen picsa egyenlő a tienamen téri tankmászóval.

Frick László Intézet 2020.07.25. 04:58:23

@ripők: Bocsássmeg, most úgy jártál,mint a Pitypang autós úticsárdába betévedő autós... Hetekóta egy Jó és Igaz be nem nézne ide,kit kérdezzek mást, ha téged nem:

-Vezesd le kérlek, ahogy Bodolai Orbán embere, az ugyant és a mitőlt.
-OK a kormnánynak kellett volna tennie valamit az index-szel, de mit és hogyan? A meglepetés óriási izgalmában ugyanis jó sokminden elhangzott abból,ami semmi új, viszont senki bátor nemrészletezte ki azt, hogy mit kellett volna tennie A Geci Cigány Brutális Floyfojtó Rendőrt-nek, hogy megmaradjon az Index.

Megvan -ugye?- az összefüggés:Ez az eset tökre a Népszabadság Kivéreztetése esete.

Ott az lett volna a megoldás,ha Orbán kifizeti a 2 MRd adósságát a Népszabadságnak,addig értettem is, csak azt nem, hogy az úgy megmenekült Népszabadság a gecis pénztőlhogy izé

Na de azért vagy te az Egyetlen Okos, hogy majd most megtanítasz.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.25. 06:26:39

@Frick László Intézet: Nem mondtam semmit Bodolairól. Egyáltalán nem gondolom, hogy a kormány embere volna.
Orbán csak azt csinálja, ami várható volt tőle. Megszerezte az Index bevételei fölött diszponáló indamédiát, annak legalább 50 százalékát. Csak idő kérdése lett volna, hogy mikor sikerül befolyást szerezni a szerkesztőségben is. Ezt nem várták meg.
Szerintem Bodolai, aki évek óta tartotta az ernyőt fölöttük, tényleg elszámolta magát.
De nem ragozom tovább, fölösleges és unalmas.

Frick László Intézet 2020.07.26. 03:57:43

@ripők: Tegyük fel,hogy ez a szájjalcsinálás, amit ideismételsz,igaz.Én benne vagyok. Legyünk te +én meg mondjuk Hanni... Jánoska is.. a Kigondoltam-játszásibóllegyünkmi az index szerkesztősége,amit megszerzett Orbán.Mivelő nyilván nem ér rá a nyakunkra ülni,odaküld valami intendánst.

Három hete fényezzük a brand-ünket a saját"lap"-unkban és "megkérdezzük a népet" saját magunkról ésírunk egy pár bunkót -mondjukén belepisálnék a 400 V-ba, ha annyira gyönge képességgel tudnékleutánozni vált kormánypárti-fidesznyik tahókat,ahogyan azokat,minden 48 benyalásra egy negatívat, leutánozták az "index" dolgozói.

Szóval jön az intendáns,ül a nyakunkon éskiadja, hogy nyaljuk Orbánt.

Úgy, ahogy te írsz, ahogy hanni néni tud írni,Jánoska vagy a szocinológusunk.Meg a piszcincológusunk.

...szóval azt akarommondani, hogy ha igaz lenne az, hogy ez a volt-és-önként távozptt
(beszopatott, nyilván mi a fasznbak akartak volna felállni... de azt mondták nekik, hogy most ez ÜGY mindig van ügy, csakmeg kéne buknia Orbánnakés nemkellene ilyen ügy, de már 1993. óta másbólsem állunk,mint a botrány,amibe belebukik a Vidéki Kis Takony Geci és akkor gyövőre, gyövöremár nem így lesz,demég most így van.

Mindenki ezt mondja Ripők, hogy Bodolai nemOrbán embere és képzeld:Én ugyanezt MUTATOM: Kiknek a javára dolgozik Bodolai. Kinek használ ez.Kinek az érdeke.

Orbán érdeke? -felhozolérvként egy szájjalcsinálást, milyen 50% a hol. Ki csinálná azt.

De vissza a játékba:Most akkor...kontinuitás van a volt indexben, tényelg ez a most "kirúgták az index" az ugyanaz az index,mint amire Uj ráunt 10éve már? És amire Uj ráunt az pl ugyanaz,ami voltaz Igazi Index mondjuk 2005-ben, az olyan aranyosak, akik hajlandóak voltak még a Kigondoltam!-ba is névleg beállni?

Nem szégyen ez? Ebben az országban Ripüköm,a 121 Legjobb Ujságíróra... befolyással TUDNA lenni egy Orbán-barom?Hogyan. Bízzál mnár meg légy szives engem egy Orbántt dicsérő dolgozattal,megdicsérem úgy, hogy a takarékos Négyek meg a fal adja neki a másikat és sem stilisztikailag sem grammatikailag nincsen képesember a FIDESZ-ben aki leleplezze a digitális mesterkedésemet,amiben a valóságos mondanivalómpont szembemegy a színlegivel és nemmellesleg a grófnő kisebb mennyiségű tejfölt purcant a bugyijába élvröhögésben, hogy megkapta a rojatt vidéki cigány.

Frick László Intézet 2020.07.26. 04:03:47

@ripők: Bodolai.. akarom mondani, Bodolai csicska ebben a képletben: Mikrogrammra ki volt számolva mindenb és ha még mindig tartana a Brüsszeli Egyeztetés, akkor majd jövő héten szerdán derült volna ki, hogy nem tud tovább dolgozni Dull-lal.

De mást mutatok neked,ha már a számításrokról van szó:

Eleve ma már az újságírás könnyű, otthonról végezhető internetes munka.Mi a fasznak szerkesztőség 121embert fizetni, Dohánygyárat, hatalmas irodát, a 444-be is akkor volt utoljára, abban a bérház-lakásban, 1 újságírónál több,amikor 7 éve reklámriportot csinált ott a Retek Klub. Nézd meg, hogy ugyanazt,amit ,egcsinála hír24 vagy a hvgOnline vagy a 168 óra vagy a Népszava és akkor már a többire, az azonnali.hu-t most kebelezték be, immár 100% tó nyalja a seggüket az azonnali isés a többi,a szendébbek ésszélsőségesebbek,ezek"infrastruktúrája" alig több a Kigondoltam!-énál.

Ott vannak a szerencsétlen kirúgottak: 121embernekmár nemlesz Ungár petikéje,aki anyuék pénzébőlmeg az egyik alvócégéből céges hátteret az a Csakazértis Index-nek.Ott zokognak,meg reménykednek és közben eszközök voltak, Bodolai molekulasúlyra kiszámította és azok is,akikmegint szerettek volna a nemlétező Momentumnak valami "tett"-et csinálni, mintha lenne,annyira nincsen momentum, hogy úgy kell "csinálni" őket,mint az olimpiabaszásban.(attól, hogy szavaznak programpártra, az még nem társadalmi bázis)

Frick László Intézet 2020.07.26. 04:06:41

@ripők: ...és ne lépjélmeg a szokásod szerint,mert megint mikiegereket kopíroztál vajpapíron,amit viszont én MUTATOK nem olvasod seholmáshol. Álljál belém,érveljélés cáfoljál meg -de a kamuka dumákat,a népetetést és szopatást ne ismételd ide nekem,mertén is tudok jógyerekmagazinokat olvasni.

Próbálj valami sajátot mondani.Próbáldmegcáfolni,amiket a két hosszabb kommentemben írtam.Próbáld megmutatni nekem, hogy Bodolait egy fikarcnyit érdekelte már ez a "szerkesztőség" hogy bárki újságírószakmailag... munkaminőségileg.. látúgy kontimuitást, ahogy A Lecsó mi a fasztóllátná, amikor piálmeg drogozik és baszik indexet olvasni 10 éve és őtőle oszt a mai index, az tényleg az, ami 20 éve volt.

Frick László Intézet 2020.07.26. 04:10:29

@ripők: jaj, ezt nemlehet kihagynbi:És éhezik is Lecsó és ha nem lép egyszerre, nem kap rétest estére. Ha kiállok az utcára és órákon át Orbán arcképeket fosok le andráskeresztben,miközben Ráhelke arcképére vcerem ki és románozom meg cigányozom a fidesznyik bandát és polgármesterként, aki nekem feljelenti az ellenséget,annak a városom pénzéből 50000 utalok, akkor sem lesz bajom.

De jaj nekem, ha a falunapon,500 fő alatti rendezvény, elfelejtem megkérdezni,hogy máma már kikléptek föl arra a szinpadra és kiderült, hogy a nácizenekar, az Ismerős Arcok,akkor végemleszdeúgy, hogy azt rendesen ki vagy le nem írják, csak úgy... tudod... ahogy a szocializmusban a politikai nemmmegfelelőkkürül.. úgy egyszercsak... kiderül, bár senki nem bállaljaa,nincs is lista (leírva) csak: működik.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.26. 06:09:15

@Frick László Intézet: Jólvan, Bubuka. Mit állítasz?
Én a törzsközönséged nívójára mutattam rá, hogy hol vagy most. Ilyen vadhajtások aljáról felbugyogó fajankóknak írsz, hát nem látod?!
A sztoriban meg mást látunk, ennyi. Nem győztél meg, amit én gondolok, azt meg szarba sem veszed.
Én azt állítom, hogy ez egy szerencsétlen szükségszerűség volt. Minden szereplő azt tette, amit természetéből fakadóan tennie kellett az adott helyzetben. Nesze, itt egy Bodolai, amit nem láthatsz a kínai közszolgálatiban:
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/116047787_2565215003729111_3959642691795174981_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=utQZBl0FclEAX91qx7g&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=2064d7fb2268da8cbf38fa1900dd55a4&oe=5F3F1251

Serény Vélemény 2020.07.26. 17:17:56

@ripők: A fényképe alapján levontam azt a következtetést, hogy ti. ez Dull egy pszichopata, amit a te általad linkelt írásból is pontosan ugyanúgy le lehet vonni.

Most akkor mi van?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.26. 20:43:07

@Serény Vélemény: Szinte biztosra mertem venni, hogy a frenológia területén is otthonosan mozogsz.

Serény Vélemény 2020.07.26. 22:20:23

@ripők: Most ez valami sértés akar lenni?
Nem haver, ez nem az, amire gondolsz, csak van egy mondás, hogy "szem a lélek tükre", ami másképpen mondva: "A test lámpása a szem. Ha azért a te szemed tiszta, a te egész tested világos lesz. Ha pedig a te szemed gonosz, a te egész tested sötét lesz. Ha azért a benned lévő világosság sötétség: mekkora akkor a sötétség?!"

Frick László Intézet 2020.07.27. 04:11:24

@ripők:
Mitállítok.Azt állítom,hogy Dull és Bodolai (Dull nem számít,ki az, ugyan már....) politikaiszolgálatosok,annyit mutatok, hogy ügy nincsen,magukmozgatják be magunak,most pedig bizonyítás:
Szájjal csinálták az un "nyomásgyakorlás" c.mesét, de hola nyomás?Ki nyomja?Abban az újságban gyakorolhatna egy Orbán-intendáns (természetesen kutyakorbáccsal és SS-tiszticsizmában) "nyomás"-t, amelyik felfedezte és alkalmazta a hazug-cím,hamis felütés és az ezekkel ellentétes igazság elrejtése az utolsó harmad elsőmondatában leírású trükköt.Ami annyira zseniális, hogy minden ufódokumentumfilm ezt alkalmazza

UFO-t látott a NASA
ufo-t látott,ufók voltak
majd a legeslegvégén kiderül, hogy űrszemét volt s a szokásoslencsetrükközés és eleve azért késett a visszaindulás,mert meg kellett számolni a hőállócsempéleet a borításon.Azért erre a kaptafára megy elmé egy részből 30 perc ésmég 12 rész ugyanez az UDOt LÁTTAK!!!! Láttk,látták,látták-nemlátték,de nézzüka következőt.

Kérdeztelek,nem válaszoltál, megkérdezemmég egyszer:
Ha és ÁLLÍTÓLAG ez az index ugyanaz az index volt,akkor... ez egy gyáva nép volt?Nemképesen arra, hogy egy Orbán a Császr-Királya a Győzelmeknek Brüsszelben cikksorozatot rendelmeg azintendáns és a zseniális Kárpáti Márton,aki kontinuitív tebegével,megírja a Zeniális Győzelem Bröüsszelben cmesét úgy, hogy a cikk zároharmada ezzel a mondattal kezdődik:

>>Csütörtökön az EP másként szavazott, gyakorlatilag lenullázta a miniszterelnöki huzavona "megállapodását".

Azt állítom, hogy Orbánnak nincsen is embere erre az intendánsi feladatra.

Azt állítom, hogy az Index Konszern nem annyi, hogy van egy szerkesztőség,az index ÚJSÁGÉ, hanem az indexben ott van pl a portfolió-pont-hu közgáz'nak elhazudott agitációs és propaganda magazin,ami köszönijól van és tolja az Ellenzék szekerét tovább

Bodolai ezzel a "szemét húzásával" amit nem te vagy az egyetlen,aki márismosigálésmagyaráz, "nyem isz Bodolyalyi annyija jossz"

Ripők, hagyjukmár,annyi történt,ami történt a "Népszabadság kivéreztetése" című hazudoizáskor:
Megér ennyit, már megint egy szellemi műhely [most nemminősítem,olyan,amilyen, nyilvánvakóan a kivéreztett Népszabi megfelet a nimbuszának,ez az index viszont még olyan sem volt,mint a 2009-2012-esindex...] tehát megérte szétbaszni az indexet egy politikai szolgálattétel kedvéér az Ellenzéknek , tovább megyek EU-politikai szolgálattételnek

Frick László Intézet 2020.07.27. 04:16:02

@ripők: @Serény Vélemény: Közöttünk,bármennyire is ripőkjellegzetesen (indexesen :D) fentrőllefeléprbálmeg beszélni,falevelek vagyunk a kavargószélben és beszélgetünk,mindenki mond valamit és Ripők azt mondja, amit az újság is ír: A fák csinálták a szelet.

Tegnapelőtt rámutattam a tényre: Több haszonnalis van ez a humbug,nem elhanyagolható haszon az,amiben megéri sokkal-sokkal-sokkal-sokkalkisebb költséggel (amiáll abból, hogy bruttó nem 160 embert fog a Konszern fizetni A Lap-nál...állítom "felvéve" rendes "belsős alkalmazásban" nemlesz az IT a könyvelés és a hirdetésszervezésen túl több ember alkalmazva,mint esetleg a rovatvezetők. Minek.Sőt,elárulom, ennél nagyobb volumeneknél gyak a tulajdonos-igazgatón kívől 5-6 picsa lézeng a vállalatnál,mindenki külsős. Sőt, az IT-ben pompásan lehet feketén alkalmazni,egészen más szituáció,mint étteremben feketén alkalmazni szakácsot.

Frick László Intézet 2020.07.27. 04:21:04

@ripők: Annyit állítottam, hogy

"A motívumok sokkal alacsonyabban vannak.'

sőt,rámutattam, hogy mnég annál is alacsonyabban.

Bazdmeg, itt hőzöngesz...olyan embereküdvéért,akik annyira gyávák voltak,én vidéki büdös gumicsimmás állat,addig fel nemálltam volna az íróasztalomtól,amíg az az SS-csimmás narancs tányérsapkás orbánpribék konkrétan oda nem gyön picsánrúgni.

De akkor sem a picsámat fordítottam volna oda neki, hogy rúgja csak.

Bazdmeg, ekkora pofával,mint az index egész életében volt,természetesen időnként Shrek-kandúráááááátatlan olyanalyanosszemeket meriszgélve

Elterjed avárosban hogy gyönnek a fuharosok széjjelverni a kocsmát, erreijedtünkben felállunkés széjjelverjük a kocsmát.

Bazdmeg, ha én csak annyira vagyok egy szobahuszár,mint te,ülve maradok, gyöjjenekmár azok a fuharosok,orbánnak melyiknyomorék, tehetségtelen (annyi eszük sose lesz, hogy a Mandiner-ből hozassanak) ki a picsát ültet intendánsnak Orbán.

Megjegyzem, Ráhel egyébként alkalmas lenne,mert a beképzelt, elképesztőan alaptalanul nagy pofája, az meg van hozzá.

Frick László Intézet 2020.07.27. 04:30:52

@ripők: Nézd, nagyon köszönöm ezt a Bodolai szöveget, hagy kérdezzem meg:
És...ö...olvastad is?

Még mutatok egy belpol szálat, Gyurcsányújratervezte a viszonyokat,két megunnt projektjét,a Jobbik 2.01-etmeg az "LMP"-t kivezeti a piacról, ez az oka, hogy a gyakorlatban semmit nem tevő,mindig csak a felnőttek csináljákmeg a házifeladatukat

A MOMENTUM "BÁZISA" (helyesen: nemzedéke) BASZIK FUCK THE SUCK IT olvasni annyit,amennyi az index.SZARIK és FOSSA ANDRÁSKERESZT ALAKZATOKBAN le az indexet egy mai 30 éves,mire megveszik neki a szülei a három un "diplomáját", addig össszesen nem olvas annyi szöveget,mint amennyi az index egy lapszáma, az index egy lapszáma egy teljes hét a 444-nél,ki a fasz olvas ennyit ma már?

Shzóval aMomentum kapja meg a jutalomfényt amit az indexen hihogtatáson szerezni lehet.

És Gyurcsány bizony,a mióta nincsismár,a régtávozott, a sosevolt,most nem sorolom felamunkáit,amiket nemlétében csinált,de talán az csak feltűnt neked, hogy a gyakorlatilag a kufferja Be/kipakolásán kívül másra nem valóKlárika lett a beszélőpapagájgépe Brüsszelben

bár sokkalérdekesebb feri a medvebőrön a kandalló előtt Vadaivala nemlétében már. :D

Bizony Feri és Feri csinálta a "Karácsony" projektet és Feri mondta meg Karácsonynak, hogy most már kiköpheti a szájából az aludtejet Lánchíd ügyben.

Na látod,pl ha igaz lett volna az in dexre,ami önfényt magára felkent volna,akkor az index ezeket meg mertevolnaírni és akkoraz ellenzéket nem egy olyan ember szedné ráncba,aki mióta már távozott (ezt a hazugságot eleve az index építette föl a TávozóÁgybvavizelő Ferenc projekt az index egyik főműve volt 2009-ben)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 04:51:27

@Frick László Intézet: Én annyit állítok, hogy a 2 (kettő) szereplő mindegyikének helyzetébe bele tudom képzelni magam és Dull és Bodolai tettei is érthetőnek tűnnek. Ezek után pedig a kollektív felmondás volt az egyetlen vállalható lépés a szerkesztőség részéről.
A függetlenség nem az értékrend hiányát jelenti. Ezt a Gyurcsány-Momentum vonalat fújja most minden slapaj, hagyjuk.
A motívumok néha olyanok, amilyenek. Persze, értem, hogy segíti a koherens világépítést, ha sikerül a mozaikokat szépen, egy lehetséges mintába rendezgetned, de szerintem a világ ennél egy fokkal bonyolultabb.

Frick László Intézet 2020.07.27. 05:06:03

@ripők: Technikailag... rendelkezel IT ismeretekkel,blogoltálés annálsokkalnem bonyolultabb mamár az újságírás,a színvonalról nemis beszélve,plsemmivelnem színvonalasabb (most a szöveg,mint olyan Gadamer/Heidegger/Németh Gábor-i értelmében)

ird már le nekem technikailag,feláll (fel akart állni?-tényleg,lehetett más választásuk,mint nem felállni)

ügyesen elkerüldöd azt a mondatom,amiben mutatom, hogy szerintem a bátor az,aki marad és bele akar nézni az intendáns arcába

Emlékeztetlek, hogy a Kigondoltam! plmaga az indexes stílus volt, hiszen szinte minden szöveg ténylegese pontosan az ellentéte volt a felszíni-nek.

Nem válaszoltál arra, hogy ugyan ki a gecim lett volna alkalmasa Hős és Régi Fénye 2020-ban is Index A Lap-ot
nyomni,mint valami krachácsot

Nézd, ezeknek az embereknek belsőinformáció vannak FEJBEN listákat tudnak (megrendelőkről)kuncsaftokat meg a többi,a többi.

Életszerűen föasd már le nekem 80 ember távozását úgy
hogy Bodolai, Dull és pár bennnfentes nemülnekle vagy hatszor és nemállapodnak meg a feltételekbe és a ki mit cserébe a feltételekért.

Egy vállalkozónak mutattam a történetet és ő egy nagyon fontos részre mutatott rá az üzleti információsokon kívül, ez pedig a pénz..

Amirőlugyan nem szokás ebben a kurva országban beszélni
ha valaki hős lesz,akkor hősiességétőla négyszerese lesz a jövedelme ,mint a gyáváknak,akikmaradnak.

Szóvalez a vállalkozó azt kérdezte tőlem, hogy ki finanszírozza a 80 ember-rel járó ....khrmmm...pénzügyi körülményeket,pl hogy ne nyissák ki a szájukat és ne kezdjenek el egymástóleltérően mást beszélni?

Frick László Intézet 2020.07.27. 05:08:51

@ripők: Világépítésről beszélsz,mintha az,amit mutatok,pl apolitikai hasznok, az én lázálmaim lennének.

Kérhetek tőpled egy haszon-levezetést?

Szerinted kin ekmi lett ebbőla haszna?

Halusta vagy (vagy a szokásosan sunyinger, mindig a legrázósabb és a kiadottaktóllegeltérőbb kérdéseimre "elfelejtesz" válaszolni.

Szóval.Konkrétan Orbánnak mi is a haszna az index-a-lap szétveréséből? Pl ha az intendánsát odaüéteti,attólkezdve aportfolio.hu dicsérni fogja Orbán vállalatmentő csomagjait vagy a pökhendi pocaktalicskázásait Brüsszelben?

Frick László Intézet 2020.07.27. 05:11:54

@ripők: Rémröviden:Azt állítod,amit minden jógyerek magazin állított:A fák csinálták a szelet.
Nos:Akkor.. tovább, testvérem,folytasd: Mi lengette be azokat a fákat, hogy hajtsák a szelet, belefogtál, hiszen Bodolai is csak egy fa (nem állítottam az ellenkezőjét ) és Dull is fa

és a szerkesztőség is fa

és az index-a-lap is csak egy fa ebben a képletben

folytasd kérlek, mégpedig azért folytasd,mert fentrőllefelé beszélvén hozzám,hagymázamnak állítod be,amit MUTATOK

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 05:20:58

@Frick László Intézet: Nyisd meg kérlek az origo.hu-t, aztán mondd meg, annak mi volt az értelme.
Ott baszod el, akol a régi közgazdaságtan tankönyvek is. Feltételezed, hogy mindenki racionálisan cselekszik. Nem számolsz a káosszal és a véletlenek, szándékok, várakozások eredőjéből olyan mintát vélsz felismerni, ami konveniál a prekoncepcióidnak. Jöhet még a Biblia kódja, Nostradamus és a mindenhol jelenlévő Háttérhatalom; mindenegyben.

Frick László Intézet 2020.07.27. 06:42:21

@ripők: Nem szoktam megnyitni az origo-t,akkoriban nyitogattammeg, az átmeneti időszakban,amikor még nem baszta széjjela FIDESZ tehetségtelenek rémunalma, viszont a Jók és Igazak azt hazudták, hogy igen. Tudok olvasni, az én jelem az óvodában már a sorok között olvasás volt.

A Káosz az elején van.

A rendszertelenből a rendszer szerveződik,aztán a rendszert elkezdik szabályozni és végülaz történik vele,ami az Amerikai Egyesült Államokkal.

A Káosz az volt,amikor a telepesek úgy döntöttek, hogy nemadóznak az Anyaországnak és az Anyaország ne szóljon a dolgukba bele

a középidőszak az volt, amikor a prae-katolikus azaz kereszTYénfumdamentalista kis közösségek a maguk kis káoszaiból megszervezték az önszabályozó mikroközösségeket és az Egyesült Állam odajött hozzájuk és felcsatlakoztatta ezeket az automatizmusokat az Egységes Főhatalomhoz.

Vagyis az, amikor FelülrőlLefelé -terjesztés folyik
az már nem a demokratikus liberalizmus
(mint ma az USÁban vagy amikor még volt, Szovjetúnióban)

Zárul a Tartály. Nő a nyomás

elszabadul a pokol

A Káoszban még megvan mindennek az értéke, az entrópiában bármi egy is meg nulla is. Minden 1 vagy minden nulla vagy minden mindegy.Hiába a Kásoz,azért nemmindegy,mert Káoszban teljesen világos,hogy mi az egy és mi nem az egy hanem pl nulla.

a Zárt Tartályok csapjai kezelői

azaz a kommunikátorok

pl akik azt hazudozzák,hogy megáűllítottuk Brösszelt,Orbán nyertpénzt a miniszterelnöki találkozón vagy akik betettek téged is arról, hogy Veszélyben az Ugyan mi is

abban a mérhetetlenül a valóságtólelrugaszkodott, viszont nagypofájú ábrándban élnek, hogy urai a káosznak, csak a gond az, hogy ebből nemLESZ VALAMI MAJD
hanemez mind szép volt egykor.

De ma már csakentrópia

errőlszerettél volna meggyőzni, hogy a dolgok átvették az uralmat maguk felett.

Részben
Egyelőre azonban pl a hazudozások,miszerint Orbán már kész, bekönyvelhetően

a
nép felhergelésére Fekete-Győr szerint is borzasztóan sok pénzt megnyerte

vagy orbán baszta szét az indexet

ezeket a szakszerű hazugságokat aki akarja,még láthatja.

Te akarod látni? Úgy veszem észre, hogy nem is akarodlátni,ésmegint engem állítasz be a múlt csökevényének.

Rosszul látom?

Frick László Intézet 2020.07.27. 06:47:26

@ripők: GYurcsány kommunikációs zseni és ennek a zsenialitásnak az ősi jellemzője az, hogy teljesen nyiltan folyik az,amire ha rámutatok,akkor te lenosztradámuszozodmeg fidesz slapajok eztfújjákozod. Ez,pontosan ez a lényege is.

Ott tartunk, hogy amit a FIDESZ mond az hülyeség tehát nyugodtan akár az igazat is mutathatják,attól, hogy a FIDESZ mondja máris hülyeség.

Csak nézd meg a 2012-ben kidolgozott csapásirányokat,ma már egyik csapásirány sem olyan,mint amilyennek ellehetett hazudni 2012- és mondjuk egyes sávokban 2015,más sávokban még talán 2018-ig.

Zavar bárkit? Nem zavar, hiszen "a FIDESZ hazudik"

Most pl mindenki a bhogyannemlehet ezt megoldani -ról beszél,de plérdekeslenne,ha valaki azzalmerne előállni,persze hipotetikusan..hogy miként mászhatna ki a FIDESZ az index megölése vádja alól.Álljon ki a FIDESZ ésállítsa azt, hogy nem ő ölte meg az indexet?

bruhaha

Szerinted ebben a humbugban volt olyan pillanat,amikormég a FIDESZ valahogyan,de hogyan,kimászhatott volna a vád alól?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 06:58:32

@Frick László Intézet: Már miért is akarna kimászni? Ugyan fújják, hogy "balos belháború" okozta az egészet, de azért nem árt, ha mindenki az eszébe vési, hogy nincs piac és nincs mozgástér, ha ők úgy döntenek.
Fenntartom, hogy ezt az egészet nem így és nem most akarták, de a körülmények a kezükre játszottak. Nem akartak ekkora füstöt és nem akartak még egy origót, a lassú átmenet volt a cél szerintem. De így is jó.

Frick László Intézet 2020.07.27. 07:02:12

@ripők: Egyelőre és folyamatosan és amióta FIDESZ rémunalom van a médiában,a FIDESZ média alig kap valamit a piacról,apiaci értéke hulla. Hullalórum.

Piaci szempontból csakmagában a 44 megeszi az egész kormánymédiát.
A képem:Orbán akkor is jobban járna,ha a közpénzt kp rögtön rozsdás vashordóban sk égetné el.

Az Index Csoprt-ban majd valamekkora csappanás fog jelentkezni az Index-A-Lapkiesésével,ha ki fog esni,ez még azért annyira nem biztos,demenjekbelea játékba és nullázzample,akkora nulla legyen ezután az index,mint az origo.

Talán a TV2 esete más,de az egy geci rohadék mocsoktévé volt,mióta fennáll, a komájával a Retek Klub-balegyben.
A RetekKlub..mert a jók ésigazakkal van,viszont nem gecitévé,pedig az.

Frick László Intézet 2020.07.27. 07:03:39

@ripők: Még egyszer megmutatom:A megszerzett index-a-lap-pal.. nemhogy tovább haladni,de csak leparkolni az árokszélre nincsen szakembere a FIDESZ-nek.

Képzeld már el, hogy az indexet-A LAPRA GONDOLOK-ot egy Németh balázs kalibernek adják oda :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 07:34:44

@Frick László Intézet: Tök mindegy nekik. Ha senki sem ír semmiről, az is jó.

Frick László Intézet 2020.07.27. 07:40:27

@ripők: Már sokat képzelsz róluk :D

Figyelj, eddig mondjuk 8 komolyabb forrásban olvashattad naponta ugyanazt,majd most 7-ből.
Miközben aMomentum nemzedéke úgy hírt..ahogy te+én..már nem zabál.

Leuralja a FIDESZ a TV-t de ki néz tévétmeg tévéhiradót?

ezt már nagyon sokszor elmondtam:A századi médiumok nemalkalmasak piacbővítésre. Esetleg mnegörzésre.

Hány évesek vagyunk,akikitt beszélgetünk.. csaljak az átlagéletkorunkkal,hogy kijöjjön a 47 életév ? :D

A szaósölmédiamozgatja most pl az "USA MEGÚJULÓ DEMOKRATIKUS FOLYAMATAIT" amiben, hogy Szendrői Csabát idézzem,minden nagyon szép,minden nagyon jó és a jó úton halad, csak pozitívak történnek,minden momentuma megújulás jegyében,picsán lesz rúgva Trump
hhhhja nem,de azért is Trump lesz a hibás, hogy nemlehetett picsán rúgni Trumpot,de majd a legközelebb jobban rúgjuk,a nagyobbat.

Ismerős? :D

Frick László Intézet 2020.07.27. 07:47:19

@ripők: Készitsünk együtt mérleget:

Csütörtökóta tudjuk, hogy hiábavaló voltaminiszterelnökök"megegyezése" feltételezés az, hogy ezért voltplMerkelmeg Macron kompromisszumkész,mert tudták, hogy majd az embereik úgyisúgy szavaznak csütürtökön,ahogy kell.
vagyis szart se ér a megegyezés

nemlesz borzasztósok pénz
erre mit ír a jómédia? Borzasztósokpénzet kis reménnyel, hátha mégsemlesz
És Orbán meg ünnepelteti magát még mindig, bár márnincsen miért.

A vád azonban, hogy oda a demokrácia és a jogállamiság,mégpedig a sajtó szabadsága miatt, ez a vád megállés a Népszabadság kivéreztetése melléez az indexet szétbaszta orbán lesz a súlyozó.

Most te jössz,vizsgáldmeg a mérleget:
orbánnak a zseniális húzását (ha az övé) ami megiont az ellenségeinek adott muníciót.

Tudom,hogy ehhez azt kell elhinni,hogy Orbán a "médiatúlhatalmával" tud nyerni.

ésmost megit te jössz:
kérem
az orbánmédia "súly" (bocsánat,szóval: ) TÖMEG adatait meg az "elnyomott nem is működő bújkálómertúüldözött" médiáét.
mennyivel fog csappanni az Index A Vállalatóriás gogliális ereje?

Ésismétlem: A 444-nek magában van akkora gogliális ereje,mint apiactól egy ganyi vasat nemkapó Orbánmédiáé

Hiszen ha "mészáros" cégei hirdetnek a kormánymédiában,akkor ugyanazt a pénzt rakosgálja a zsebeiközött.

Az indexbizonyította be, hogy a közpénz az,amit mi annakmondunk,nos,én közpénznek nevezem"mészáros" pénzeit

érdekesmódon POintérnek nincsenek olyan cégei,amiknek hirdetniük kéne/lehetne,mégis egy börtönmosoda hogy hirdessen amit :D

Frick László Intézet 2020.07.27. 07:49:22

@ripők: Bazdmeg ma reggelütősebbeket ítam a te szájad íze szerint (PintérrőlRáhelről) ésészre se vetted,annyira ütőseket hogy az index sem meri megírni.

Orbánékolyanok,amilyenek, tuggyuk.
De azt magyarázd meg nekem,Pintért miért nemmerik kérdezni az oroszibabette-ek?

Csak "mészáros"-t élvezetes baszni

meg a Németh Család:D

A gyülike,.a gyülikévelsenki nemmer kezdeni,pedig Orbán iskolákat ad nekik is :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 08:43:05

@Frick László Intézet: Igen, valóban megsüvegelendő az a kérlelhetetlen objektivitás, ahogy odaharikázol egyet-egyet. Ezek a te kötelező négereid, a kiegyensúlyozottságod csalhatatlan jelei. Az is beugrott, hogy ha mindezeket én írtam volna, akkor köpsz-e vagy nyelsz. Persze a négereknek szabad niggerezni, de csak úgy, nehogy véletlenül komolyan vegyék. Orbánt elintézed azzal, hogy Orbánék olyanok, amilyenek. Írd le, milyen Orbán! Nem tódítva, nem gecipáncélozva, hanem pacekba'. Mondd meg, hol lenne bármelyik nagy munkahelyteremtő, értékelőállító, nem-lerabló, "jóvállalkozó", ha nem lenne Orbán.
Mondd meg, hol a szaösöl meg gogliáris erő az elmúlt tíz év választásainak tükrében? És kérlek, hagyjuk azt, hogy nem akarnak nyerni. Ezt egyszer elhiszem, de évtizedes távlatban nem.
1-8 százalékos pártokról szeded le a keresztvizet, te bátor. A közpénzből kitömött kormánymédiát egy legyintéssel tehetségtelenezed le és azokat hazudod fel nagytartálynak, akik egy szétaprózódott és ezerfelé húzó ellenzéki katyvasznak próbálnak megfelelni, a függetlenségtől legalább olyan távol állva, mint a közmédia. Ezekhez képest az index maga volt az objektivitás. Belementek ebbe a BLM-es, LMBTQWERXYS meg migrisimogatós utcába, ez tény. Mindezek ellenére hasznos volt, amit csináltak és tényleg nincs másik. Szerintem.

Frick László Intézet 2020.07.27. 09:20:21

@ripők: Számítottam erre a..fogásba meneküélsz már megint, birkózol.

Mutatok neked egy példát, 1-etlen egy kép,ami összefoglalja az indexet,micsoda:

"Hetek óta tüntetnek a maffiakormány ellen Szófiában!4!!"

Ez ittmind igaz.

A lényegtelen apróság az,ami a nem igaz, ugyanis nem a világszertemindenütt megfigyelhető Olyan Aranyos Mert A demokráciát Megújító haladó Netorata Üdewfiatalok tüntetnek

csak a szokásos cucc:Szófiában az a maffia tüntettettet,amelyik éppen nincsen hatalmon,majd ha hatalmon lesz,akkor meg emezmaffia fog tüntettetni.

Lásd a Majdan teret. Ahol ugyanez történt, a gáztolvaj videókazettakölcsönzős fasszopókurva emberei,meg a másik és a harmadikmaffia emberei és így tövább,kb 4 rossz, amiből lehet választani.

Frick László Intézet 2020.07.27. 09:26:47

@ripők: kevés az időm, bocsássmeg, hogy nem ismétlem ide,amikkeljellemezni szoktamOrbánt,aki szemben gyurcsánnyal csak közepespolitikai képességekkelrendelkezikúgy, hogy kb 5 éve elveszítette az élőben-rögtönzősolyan beszédképességét,ami Tarlósnak még megvan és Tarlósnak ez a képesége egyben a polgármesterségéábe is került,mert a gecimédia azért nemélőzte,Orbánék meg emezért, hogy már ebben is jobbOrbánnál.

Van azonban Orbánnak egy tulajdonsága,amitnagyon szivesen dörgölök az nózid alá:Még mindig a legliberálisabb politikusunk (ez nem Orbánt minősíti,hanem azokat, akiket ez az orbán feldicsér liberálisoknak)

Maradjunk inkább a lényegnél

Minden oldalpolitikacsinálói meg véleményformálói jelentős bevételei jóslásokból születnek.

Többször bebizonyítottram, hogy 2014-ben azért nem váltották le Orbánt,mert nem akarták leváltani,majd erre ráadásul 2018-ban sem akarták leváltani és ahogy erre csak én + TGMmutattunk rá BASZTAK ORBÁNT LEVÁLTANI

én hozzátettem, hogy az Ellenzéknek Budapest kellett és tessék,meg is lett nekik Budapest.

szün.: 2017-ben az EP Loberálisok!4!!4 fülébe jutott, hogy a magyar Ellenzék a Jobbik faszából szopja a gecit,erre belengették, hogy kibasszák őket a frakcióból, erre a szöggel vervén a kalapácsot,ki kellett derülnie, hogy a "Jobbik ideológiailag fejlődött és már nem fasiszta" az rendben, hogy a belpiac bevette,deképzeld: Az EPLiberálisai már akkor tudhatták ezt a fejlődést, amikor idehaza még javában fasisztázták és a FIDESZt kenegették a Jobbikkal.

Frick László Intézet 2020.07.27. 09:36:03

@ripők: Egyet 100% tudok:Orbánnak nem a médiája nyerte meg a választást.orbán médiája akkorakontár fos,hogy még azt sem tudja eladni,amit jól csinálnának. Egy bohzat Orbán médiája: Mintha a matulások írnák szórakozásból.

Többször rámutattam már viszont Pintérre meg a gyülikére ma és eddig ügyesen elengedted a füled mellett, azt is akarom ezzelmondani, hogy tényleg és igazán ütőseket maga az Ellenzék médiája sem addott ki a FIDESZ-ről.

Valamint azt a falusi helyzetet is nagyon sokszormegmutattam, ami miatt Lázár még kétszer , még két ciklusra megválasztották Lázárt Hódmezővásárhelyen.

Vagyisa szavazófülke magánya, az egy dolog, hogy ki mi9re élvez és veri ki.

De amikor bemegy a fülkébe,mert az az érdeke,Orbánra szavaz.

Mégmindig sokkal több pl a baloldali földbirtokos,mint a pénzért magát fideszesnek előadó kurva oligarcha, de azok az MSZP hívő öreg földbirtokosok,akik cigány apjafasza kurva ráhelpicsázzák a családot, azok is Orbánra szavaznak, ha lenne 4000 Hektáros birtokod te is Orbánra szavaználcsak akkor több nyállal okádnád le Orbánt két választás között.

Továbbmegyek:ma reggelis csakén mutattam az Europolitikára.Még tovább megyek.

Orbán addig fog maradni,amig az USÁ-nak ez az érdekében áll.

Megmutattam a BREXIT esetében hogyan működik az USA külpolitikáőja:
2 Milliárd USD ment el a BREXIT elősegítésére

és a végén odalöktek 700000 Dollárt "BREXIT ellenes propagandára" Mikor? - amikor már akár el is égethették volna kp Glastonbury-ban, hogy ne fázzanak a fesztiválozók.

Egyszerűen ez a fajta fűrészelés,ami folyik,Európa Szétkúrása,ebbe a képletbe pont annyira kell Orbán mint Merkel vagy Macron.

Én az Európai Egyesült Államok híve vagyok,deaz USA nemlehet az Európai Egyesült államok híve,az USÁ-nak még ekkora és ennyi EU is sok.

A mai USA politikailag abban képes gondolkodni: "Kétszer már bevált, hogy megsegítettük Európát,most is ez lesz a ments' "

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 09:37:20

@Frick László Intézet: Mindenkinek arra van ideje, amire rászánja. Az meg, hogy "legliberálisabb" fából vaskarika, ezt te is tudod.

Frick László Intézet 2020.07.27. 09:37:26

@ripők: Gyorsan összefoglaljam neked a kérdéseimet,amik mellett elsunnyogtálúgy, hogy jellegzetesen aztán meg is vádolsz, hogy én nem válaszoltam a ti "kérdéseid"-re ?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 09:44:11

@Frick László Intézet: Baloldali földbirtokos. Te mi a jóéletről beszélsz?
Szerinted hová fog kifutni alkalmatlangeri lordmajorsága, ha elvonnak minden forrást a vörös rongyokba öltözött bűnös várostól? Mi a faszból gondolod, hogy választást nem akartak nyerni, csak Büdipestet akarták? Minek az nekik, ha keresztbe-kasul szopatják? Szerinted mit profitált az ellenzék ezzel a tarlósváltással?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 09:46:30

@Frick László Intézet: Avass be, szerinted miért nem írt az ellenzéki sajtó a Pintérmosodákról. Én nem tudom a választ.

Frick László Intézet 2020.07.27. 09:51:39

@ripők: Pintérmosodák -érdeklődtem,annál beljebb nem jutottam, hogy Pintér sokakrólnem akármiket tudhat.
De ne haragudj, ezt én kérdeztem tőled, ne kérdezz már vissza a kérdésemmel.

Annyit mondtam, hogy a zsírosbödön ostoba agyatlan tudatlan "mészáros"-salkönnyen arcoskodik egy Oroszi babette.És hős lesz tőle. EZÉRT tiltottak ki a HVG alól, amikor ezt a kérdést feszgettem, az volt a pillanat.

Szakmailag pl, hogy miért nem a valódi bűneivel basszák Orbánt vagy amit tényleg elrontott,az a szakmai válasz, hogy azzalsegítenék.

Ezt sokszor-sokszormutattam: Akarikírozáshoz ismerni ekllés jóllerajzolni tudni,akit karikírozni akarsz.

Orbánéknak vannak valódi hibái meg bűnei,plorbánváltó lekasek vannak,amik valamiért bentragadnak, viszont semmiségeket, meg ilyen bullshit-eket (ez mondjuk nem is belpiacos:Ezt az Index Humbug-ot külpiacra gyártották) meg felfújnak.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 10:02:18

@Frick László Intézet: Simicska is sokat tudhatott, mégsem dobta le az atombombát. Keresztbe-kasul fogják egymást, senki sem lehet tiszta egyik oldalon sem. Pintérről sokan tudni vélnek sok mindent, de hogyan bizonyítja be egy volt főkapitányról az olajozást egy loncsoshajú, dohospólós firkász? Ek részedről egy komoly kérdés?

Frick László Intézet 2020.07.27. 10:05:45

@ripők: Ha meg akarják 2018-ban nyerni a választást, akkor levonják a tanulságot 2014-ből:
Az volt 2014. tanulsága, hogy nemlehet az MSZP hús& vér 2 milliós társadalmi bázisábvól szavazókat szipkázni.

Van bázispárt létező támogatókkal,pl a FIDESZ bázisából sem megy elmár mindenki szavani. van jó sok,szerintem több,mint félnillós bázisa a fasisztáknak,de ezt a Jobbik elveszítette,Márki-Zay meg még nem tudta felvenni. De golyik az átszervezés,Mirkóczki azonnalátment, amint megválasztották.

Visszatérve a lényegre:
2018-ban a Fess Ember vállalta a veszélyt (hogy a buzi leaks-et kijátszáhk róla, a saját MSZP-sei fenyegették meg...) Pragmatice a legegyszerűbb lett volna
a Pragmatokus Összefogást az MSZP-vel az élen megcsinálni

orbántváltani

majd beszólni
Bocsássatokmeg, demégsem a Fess Ember lesz a ME

Szerinted, ha 2018-ban leváltják Orbánt, bárki megkérdezi "Miért nem tartottátok a szavatokat?" "Miért nem Fess Ember lett a ME?"

Senki nem kérdezte volna meg.

A paktum,amiben A Vidék megkapta a Jobbikot és cserébe a Jók ésIgazak Budapestet,nem is titokban folyt.

A jobbikosk "Összefogás" nélkülsehol nem győztek volna az Új Szabad Városok közül.

Az egészetr Gyurcsány propagandistái csinálták,pl"Karácsony"-t GálJéki is ült az ATV stúdiójába a Győzelem Keddjén, ez sem üldözési konteós titok..

Nagyon fontos, hogy csak Gyurcsány A DK tudott MSZP-s nyugdíjas néniket elszipkázni az MSZP-től:Akikmégnemismerték föl, hogy a Ferikéjük kúrta szét a pártot.

Mindjárt lekonteózol,de az, hogy 203. óta állandóérv az, hogy Gyurcsány rég távozott és mióta nincs is már,miközben a 2014-es Parlamenti Ellenzék arculatát meghatározta és csak arra gondolj, hogy Fodor gabikát visszaültette a parlentbe -10 -es kiterjedéssel. Fodor nemhogyy nem 0 kiterjedésű,de minuszos.

Bocsáss meg,csak délben tudom folytatni, de még röviden azt a szövegeidre: Olyan vagy,mint az azonnali munkatársai: más újságokbólmásolsz itt össze nekem.

Szóval: A napnál vikégosabb, hogy az ellenzék nemakart orbántváltani még 2018-ban.

Az entrópiát te káosznaklátva mutogálod nekem,nos..teljesen nyilvánvaló, hogy az Ellenzékben sem érdeke az irányítóknak a tisztázsá: az annál zavaraosabb a minéljobb nekik.

Orbán kell az EU-politika képletébe (és persze dehogyis abban a szerepben,amiben Orbán ott magát elképzeli :D )
de Orbán a hazai nképletbe is kell,mert annyira gyűlölik már milliók, hogy ez a gyűlölet elveszi a józan eszüket

majd pedig ezeket az embereket ennyire könnyűmanipulálni,mint az index veszélyeben az index mesével.

Csak nézz magadra vagy ~ba:Ezzela kormánymédiával? Orbán? a mit? A saját hívei lehúzzák már az arcukat szégyenükben az Orbán propmunkái miatt...

Ha tanítani szeretnéd, hogyan kell agitációs propagandát vacakul,kontraproduktíve csinálni, scak Orbán propagandáját kell bemutatni

És ezt is hányszor mutattam már,mi az oka Magyarországon és Izraelben a sorosozásnak, bár a motívumok a hasonlítható okok alatt különbözőek.

Frick László Intézet 2020.07.27. 10:12:39

@ripők: Simicska idején bemutattam, hogy ha Orbán akkora zseni lenne,mint Gyurcsány,azt feltételezhetném, hogy Simicska egy titkos Orbán-diverzáns volt. Sok-.sok haszna is származott Orbánnaka Simicska-botrányból. De ez elmélet,a gyakorlatban Orbán nem zseni,viszont hiú.

Arra használtam ezt az ötletemet, hogy bizonyítsam,még miben is mennyire nemegyenlő Orbán Gyurcsánnyal.

Néha egy részkövetkeztetés még jó,plodáig sokan eljutnak, hogy belátják: Gyorcsány ésOrbán összefüggenek.
Csak ezt valami váltónak tévesztik, azonban nem az. Gyurcsánynak kellOrbán, de ez fordítva nem igaz. A másik titok:Gyurcsány valójában..mert politikai profiként lehet csak politikai zseni: nem gyűlöli Orbánt.neki csak kell Orbán,mert ha nincs Orbán,abban a pillanatban jósokan felismerik Gyurcsányt.

Nagyon fontos különgség az, hogy Orbánnakkell a hatalom,mámoros is tőle,Gyurcsány pedig túlkényelmes már ahhoz,nemkell már neki, őezt a játékot,amit csinál, nagyon élvezi.

Jósokáig azt mondtam csak, hogy nem baloldali ésnemliberális ember Gyurcsány,most azonban már úgy látom, hogy baloldal ellenes. Nem csak MSZP ellenes, azt már 15 éve látom. (Nem nagy cucc 2006-ban az MSZP főség fele-harmada tudta, hogy Feri szét akarja kúrni a pártot)

Pár éve már nem hiszek abban, hogy a 16 éves Ferikében ideológiai fordulat zajlott le.Szerintem Ferike ma is az ideológiailag,aki 15 évesen volt.

Frick László Intézet 2020.07.27. 10:17:26

@ripők: Bocsáss meg,deén téged a jó barátomnak tekintelek,ezért terhellek személyesmélybánatommal,nem tudomelmondani,érzékeltetni sem veled, hogy mennyire nem izgulok a belpolitikánkon.

Csütörtök óta azonban bebizonyosodott az,amitől rettegtem: Vége az Ónijónak. Tudtam, hogy a Fejhlettek ti9tokban a Zónijó ellenségei,ezt bizonyítja a BREXIT.Azt is tudtam, hogy a BREXIT lessz a halála a Zónijónak.Ezt azonban nem merészeltem elképzelni, hogy az Oirópai Jók és Igazak meg se várják, hogy a polulista "szélsőjobb"-ra lewhessen fogni a rohadást

belevágtak hamarabb.
Ki nem szarja le ebben a történeben Unkooorztigeunerlandot, a csöütörtöki szavazás beadta a kulcsot a Mediterranumnak.

Ez a Kétsebességes Európa,ami a titokban és a gyakorlatban megvolt és most legalizálni fogják,kétsebességes lesz Oirópa BHIVATALOS BEISMERTEN úgy,ahogy ezt Macron már mióta szorgalmazza.

Ehhez mág most az entrópia és annyi.

Nagyon nagy bajba kerülOirópa és külsősegítségre szorul

csak akik ezt kitalálták 2001-ben nem számoltak azzal, hogy ők iskülsősegítségre fognak szorulni.

Na,szevasz

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2020.07.27. 10:38:18

@Frick László Intézet: Kézenfekvő. Tehát azért nem nyert a küszöbérték körül ingadozó, koncért marakodó, inkoherens világképű ellenzék, mert nem akartak nyerni. Szerintem ez meredek állítás.
Szerinted meddig tartana Orbánnak ellehetetleníteni minden ellenállást, ha komolyan akarná? Neki nem pont ez a purparlé az érdeke? Milyen győzelmi jelentések lesznek, ha nem marad ellenség? Kritizálod, persze, és el nem tudod képzelni, hogy ő is felelős. Ráhelkézel, de nem Viktorozol. Ez az, amit te nem akarsz látni. Ez az ország az övé és nagyon úgy fest, hogy az ő motívumai sem éppen magasztosak.

Frick László Intézet 2020.07.27. 14:03:13

@ripők: Miért is meredek?
2019-ben "Összefogás" nyert? Igen.Gyurcsány embere, Somogyi szerint ugyan csak "városi környezetben" tud ez a fajta összefogás működni, szerintem azonban egyáltalán nem a városi a lényeg a szóösszetételben,tekintve, hogy mennyire falusias ez az egész magyar politika és az országos politikát nyugodtan szemléltethetem a falusi politikával,minusz média,mert a falusi mnédia kétosztatú,a Falu Újságja pógármesterpárti, a "bosszankodó" pedig a voltjobbik,jelenleg Márki-Zay göbbelszének a leleménye [Dr Séllei Máriának hívják, ha legalább téged érdekel,ha már az országosmédiát nem érdekli, hogy Mirkóczki mitőlannyira ügyes) .

Viktorozás, ezt hányszor panaszoltam már a grófnőnek is annyira magas a küszöbértéketek, hogy amit én mondok Viktorra,nem is vagytok képesekérzékelni,ezt szoktam mutatni, hogy Orbán 33 neve, egyik a mnásikát,semlegesíti. Kádárnak pl kockás volt a hasa és még 60 éves korában,amikor már elég nagy lett a mája, még messze,messze nem volt olyan pocakja,mint Viktornak viszont "NEKEM ÉN KORNÁNYOM" ÉN ÉN utasítomÉMMINISZTEREMET ÉN INTÉZETM A PÉZET A ZORSZÁGNAK ÉNÉNÉN" se voltKádár szokása, jaj,nagyon nem, viszont Kádár mnédiája volt annyira digitális (már a szövegalkotásban persze) mint az index vagy a 444 vagy a Kigondoltam.

Frick László Intézet 2020.07.27. 14:07:08

@ripők:
Orbánváltás menete (lehetséges 1-etlen,de nyerő)
1.Összefogás.
2.Orbánváltás [1 rubrika Orbán rubrikája alá)
3.Osztozkodás (ekkor már akár undorítóan is)

Ezzel szemben 2014-ben egyből az osztozkodássalkezdett az Ellenzék.
Majdegészen meglepő módon 2017-ben az osztozkodássalkezdték és még annális inkább osztozkodtak.

Ez annyira ment,mármint az osztozkodás, hogy soka Gyurcsányt, a Nemlétező Miótanincsenis-t hibáztatták azzal, hogy ő épült be nemösszefogást sztíni Orbán ügynökeként az Ellenzékbe.

Nem fáradok elismételni:Ha az Összefogás győz 2014-ben vagy 2018-ban senki a mámorban nem kérdezte volna az Összefogás igéreteit,most Karácsony eseteibőlaz osztogatásokkal bizonyítható, hgogy eleinte mindent,pár hónappal későbben bármit megtehet az Összefogáss, később viszont amit csak akar,az mind jó.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.27. 14:34:58

@Frick László Intézet: Tegyük hozzá, elég sokan dolgoztak ezért az Összefogásért, többek között Botka is, és pont azokat csinálták ki, tették felre, vezették meg, akik ezt az összefogást komolyan gondolták. Nyilván ebbe a jobbikot is bele kellett darálni, én akkor voltam olyan naiv, hogy azt gondoltam, azért, mert másnaptól elkezdi dicsérni a függetlenobejktív média az addig lefasiztázott Jobbikot, attól még a választók ezt nem fogják csak úgy benyelni... hát de, ha a menü gulyásleves Orbánmódra vagy szaros palacsinta, akkor inkább a szaros palacsintát választják, két pofára tömve elmagyarázzzák, miért és hogyan ez az progresszív, haza sorsát megmentő választás. Tisztában vagyok vele, hogy undorító ez a kép, de egyszerűen ez adja vissza, amit csináltak a Jobbikkal. Azóta tudom, nincs határa annak, amit le lehet nyeletni az ellenzéki szavazókkal, ezért nem lep meg ez 'bedarlta a Geci az Indexet ' agymosás sikere.

Frick László Intézet 2020.07.27. 16:29:23

@Szorgalmas Gyémánt: Semmi különöset nem csináltak a njobbikkal,mert amit a Jobbikkal csináltak, azt az találta ki,aki azt kitalálta,mit kell csinálni az MDF-fel, Somogyi Zoltán. Megalakult a Political Capital, Gyurcsány főtanácsadója a line meghatározója (a végrehajtója az Index Csoiport volt) és kinyírták az MNDF-et és akkor 2008-ban kaptak egy megbízást,mert Gyurcsány únta, hogy Bokrossal annyit baszogatják és akkor kinyírták Bokrost is,rátették, egyplakátra Dáévid Ibolyávalés főleg: Georg von Habsburggal és ez a Political Capital munkája,amimunka pedig GYurcsány megbízása a GYurcsány javára, azt nemmerném állítani, hogy a baloldal javára.

Többször mutattam, hogy a Jobbik 2.0 is Gyurcsány megrendelésére készült, a FIDESZ fasiszta színre festéséhez, nem kellett már a Jobbik és arra nem is volt alkalmas, hát mielőtt szétbasszák,még haszonnal.
süti beállítások módosítása