Semmi újat nem fogok most [sem] mondani: Az ostoba jobboldal csak fényezi a gecik látszatfényét a ballibsizéseivel megint.

Még csak ideológiai vagy politikai stream-ról sem beszélhetünk a "rendőrierőszek elleni tííítatozáshullám"meg a "szoborvita" magyar recepciója kapcsán. Összesen csak elvtelen gecik politikaimegfelelő stréberkedései ezek valóságos ideológiai tartalom vagy akár csak vélemény nélkül.

 

Szó nemlehet itt véleményszabadságról.

A négerek története a rabszolgafelszabadítás után azzal nyitott, hogy a "munkásosztály friss tagjai" első keresetükből dollárokat adtak össze saját értelmiség kitaníttatására. Saját néger tiszteletes, tanító, orvos és ügyvéd - ez voltkb a fontossági sorrendje isa pénzgyűjtéseknek.

A mai afroamerikai közösségből pedig "politikailag megfelelő" csupán az urbán proletáriátus, az ingyenes állami oktatás natokratív analfabétái.

Az afroamerikai alsó és középosztályt viszont

azaz az amerikai kőkonzervatív nemzetikeresztyénség derékhadát

a tabletező hereveregető kerevetre dőlve könyöklésből és lazzzán beletolják Trump támogatói bázisába

és ezt a mai cirkuszt arra generálták, hogy a Hurrikánfrizurás Bojócc társadalmi bázisába belefaragjanak...

 

Belekeverik ebbe a demokratákat:Ki nem tudja ma Amerikában azt, ha jót akar magának ideológiailag, tüntetően demokrata.

 

De mi a különbség TARTALMILAG a demokrata és a republikánus vezetés között?

A netokrata gecik a Mexikói Kerítést hozzákönyvelik Trumphoz és legnagyobb elképedésemre ezt simán benyalják -természetesen Magyarországon is. Ez a fajta "amnézia" legfrissebben a Kaleta-botrányban figyelhető meg: Mintha Kaletát nem a Jók és Igazak JóÉrája idején húzták volna fölaz országos politika perifériáiba,mintha éppen nem Gyurcsányék csekkolták volna először a politikai megfelelőségét.

 

Pár éve arra hivatkoztam, hogy ha netokraták,akkor egy semmi,lehet keresőmotorozni egy seggszájgép előkével és kiforgatni a múltból... a magyar múltból azt a tényt, hogy a Paksi AtomLobbiy már 2007-ben rendíthetetlen pozíciót szerzett és azóta a magyar energiapolitikáta Paksi Atomlobbi hazudozásai határozzákmeg ilyen szinten,mint pl hogy szélerőművet csak helikopterről lehet megjavítani. Ami állításban van persze igazság, hiszen vannak olyan ritka, nem általános, nem a karbantartási protokollhoz tartózó  javítási helyzetek, amikhez helikopter szükséges.

Csakhogy a keresőmotorozás... ehhez elégségesek általános iskola 4.osztályos SEOL alapismeretek... szűrt és egyre cenzúrázottabb rendszerben folyik.

 

Említettem már azt, hogy mára a 10évvelezelőtti linkfelhőm a franciaországi vándor cigányokról használhatatlan: minden cikk és információ indexre került.

 

Ha az ember az európai cigánykérdés mentén keresőmotoroz,problémás esteket csak Kelet-en talál. A Balkánon.

 

A magyar gecimédia be tudja etetni a magyar közvéleményt azzal, hogy a magyar cigányságűűűűdözöttmeg kirekesztett és Oirópa legsanyarúbb sorsú cigánysága...

Az index gecizmus alapesete Magyari Péter gördülő Bajnai reklám-riportja, aminek az eredeti címét, ha beírom a keresőbe:

screenshot_2020-07-17_farkasverembe_esett_artatlanarcu_kisfiu_google-kereses.png

 A minap a Veszélyben az Index c.orcátlan hazudozáskampány kapcsán rámutattam: A mai Index-nek a 10évvel ezelőtti indexhez már nemlehet köze,de a 10évvel ezelőtti Index, amire Uj Péter már annyira ráúnt, sem volt köszönőviszonyban a 2005-ös felújított Index-szel, aminek a tartalomszolgáltatás volt a line-ja.

A mai index-ben ki beszél tartalomról? - Minden forrásban ugyanaz a duma. Az árnyalatok: A hír24 meg a hvg-on-nyál a butábbnak, hüölyébbnek lenézett gyűlölködők gyűlölségszintjét tartja vonalon, az index valamivel fennköltebb és bonyolultan álelfogulatlan.

 

Ezek a liberálisok? Mindenről csak az az 1 kibaszott vélemény lehet? Még véééééletlenül sem szabad másképpen gondolni?

Véletlenül sem kérdezi meg senki, hogy a vén segg Trump ellenében hogy a kurzív "élet"-ben nemlehet egy 44 éves "fiatal"-t indítani? Senkiben nem ötlik fel, hogy az aggastyánok roncsderbijéből szinte lehetetlen, hogy ne Trump kerüljön ki győztesen? Hogy az afroamerikai proletárság között szított anarchia csak még inkább fixálni fogja az afroamerikai szavazóbázist Trump táborában?

Jó, akkor az embermás feltételezésből indulki, abból, hogy majd a "jobboldali értékrend" hívei kezdenek el szemtelenkedni a gecikkelilyesmin.

 

Hát nem.

A "jobboldali értékrend" agyrokkantjai halált megvető ostobasággal dicsérgetik föl olyasmibe a netokrata elvtelen geciket, aminek még csak a definícióját sem ismerik.

 

Varga Gecike mint "autonóm marxista" ? - bruhaha. nyalfazekgelygoastreber2020-07-13_azonnali.jpg Sajátod? -még a szarodat is 3D nyomtatóval másolod, bazki :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5016010298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.17. 10:49:16

Beírod a mindentudóba: Tasha Cobbs break every chain , aztán ha olyan találatot ad a tecső, akkor megnézed, hogy hogy néz ki a ... baptist church choir, és milyen ruhákban vannak a tesák, és a tiszi.

mondjuk: www.youtube.com/watch?v=6vjlpg9i2Bg

Serény Vélemény 2020.07.17. 10:56:40

Atomlobbi: autób@ziként valszeg van némi műszaki érzéked, ha megnézed itt:
mavir.hu/web/mavir/valos-ideju-aggregalt-termeles

Erőművi termelés tüzelőanyag szerinti bontásban - Nettó üzemirányítási mérés alapján c. diagramot, akkor valszeg látsz egy konstans kék csíkot, (atom), fölötte egy piros kicsit hullámzó csíkot - barnakőszén-lignit, meg egy világoskék csíkot - gáz , meg fölül meg egy hullámzó sárgát, (nap) meg némi vékony csíkokat.

Na most a barnakőszén-lignit az a nagyon gáz. (meg a biomassza egyébként, amiben fával is tüzelnek.)

Ezek helyett nagyon jó lenne legalább 3000 mw-ig atom.

Az áramexport-importot is megnézheted, az is nagyon érdekes.

De a lényeg, hogy ez nem egy zöld- és főleg nem politikai kérdés, hanem kőkemény fizika, és mérnöki tudomány.

Frick László Intézet 2020.07.17. 11:19:03

@Serény Vélemény: Kisgyerek voltam, amikormár Fejlettisztánban a bimbóző zöldek fasza ATOMKRAFT? _ NEIN, DANKE! matricákat osztogattak, nyugati volt jól nézett ki és ha egy tucatot kérek,akkor annyit adnak. Egy US Top farmernadrágért cseréltem el egy Hundverband Bayern -es pólót.

Nem az atomerőmávekkel van bajom, hanem a politikával, hogy ennyit megért 2006-2007-ben magyarországon agyonbasznbi a maradék valódi zöldeket és a politikai-benettonzöld LMP-re kicserálni, ami pontúgy járt,mint a felújított index, amit meguntak. Kivezetik a piacróléslesz helyette Momentum, mintha az valami lenne. És egy akkora geci, aki részt vett az LMP szétszakításában,mint Jávor Benedek,még most is megél,mint politikus az ugyanmi a faszra? "tanácsadó" :D

Szóval nekem nem az atom-mal van bajom, csak a lobbival.

Frick László Intézet 2020.07.17. 11:20:44

@Serény Vélemény: Annak idején a Született feleségek -et néztem,plabban mindenki templomba járt,méga (nem is kötelező) buzigyerek is. Tele van a sorozat inkorrektségekkel,miközben egyébként demokrata szemléletű vagy ha tetszik, antirepublikánus, de nem az a nyálasan képmutató,mint a Modern Család.

Serény Vélemény 2020.07.17. 12:01:41

@Frick László Intézet: Pakson a talán eddigi legnagyobb üzemzavart az okozta, hogy a _francia_ atomiparnak sikerült megnyernie a fűtőkazetták tisztítása c. projektet.
Akkor már inkább jöjjenek az oroszok!

Serény Vélemény 2020.07.17. 12:10:03

@Frick László Intézet: Az atomellenes lobbi viszont egyértelműen soros által pénzelt csicskák siserehada. Erre bizonyíték, hogy egyszer utánanéztem az atomcsapda blog alapján az energiaklub nevű engéó finanszírozásának, és tényleg, láss csodát: gyuri bácsi-féle alapítvány is benne van jól.
Ha nem hiszed: járj utána. www.energiaklub.hu/files/page/OBHGEPI_PK_442_EnergiaKlub_Szakpolitikai_Int%C3%A9zet_%C3%A9s_M%C3%B3dszertani_K%C3%B6zpont_Egyes%C3%BCleT.pdf

17. oldal pl. :D

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.17. 15:42:31

@Serény Vélemény: Az ilyen/olyanellenesek szívesen fogadják a CIA East EU Subversion Division pénzét.
süti beállítások módosítása