A progresszívek állítólag az USA Demokraták "balszárnya"meg ilyesmi. Szóval a haladóak,akik most a hyperkommunikációs booom, az internetes-netokratív idiótizmus,az "Internet nation" hülyítésével gerjesztenek társadalmi momentumokat -állítólag a cél jó.

verébbel ágyúra

Azt nem értem, hogy a faszba' nem lehetne inkább egy 42-44 éves fiatal demokrata netokrata elnökjelöltet taláni és azt indítani a Seggfej,a Hurrikánfrizurás Bohóc,aképen kívüli hasznos idióta ellen?

talán mert nincsen olyan "demokrata" akinek valójában ne lenne hasznára a baromarcú?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7315982482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.05. 09:24:31

Még a végén nyerne egy 40 éves jelölt. Hová vezetne ez?

Frick László Intézet 2020.07.06. 13:36:05

@Szorgalmas Gyémánt: Az USA legalább 40 évvel beljebb jár a fejlődésben,mint a mi társadaalmunk. Vagyis ez azt jelenti, hogy egy USA-béli 40 évesnek már annyi esze van,mint amennyi nálunk egy 22-24éves Alfa-generációsnak. Szerintem azért ragaszkodnak a 70pluszos elnökjelölteknek,mert azokmég fejbőltudnak annyit földrajzból, hogy melyik ország van a Föld túlsóoldalán. A 70-esévek Amerikájában ez még az általános műveltségrésze volt,minden főiskolát végzett tudta, hogy Kína az.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.06. 14:07:03

@Frick László Intézet: Biden már spanyolul is teljes értékű kampánylapot tart fenn:
joebiden.com/es/inicio/

Mondjuk Trump is:

es.donaldjtrump.com/

Keep America great.
süti beállítások módosítása