Mi az nekem,miután  még életemben Dr Geréb Ágnes sámánnőt egy másik polcra magamnak kellett áthelyeznem, hiszen a császármetsző-nőgyógyászokkorszakában a pinás bioszülés aktivistája progresszívbe került...

na,és Puzsér  Róbertről is át  kell gondolnom a véleményemet. Addig is:meg kell osztanom ezt a videót: 25-tel többen fogjákmegnézni:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4915980844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.07.04. 10:31:17

ez a P hülyológus, hogy ennyit foglalkozik hülyeségekkel?
Matula bácsi a helyére tenné a 2 kiscsajt, 3 nap alatt...

Frederick2 2020.07.04. 19:41:36

@Dinamuki: Hülyológusként tanulmányozhatná a feleségét is. Éppen most küldtem át egy videót (mármint ehy Youtube-videó linkjét) a bloggazdának, a Puzsér-jelenség szócikk alá.

Továbbra is az a véleményem, hogy bár mod okos dolgokat a srác, Puzsér egy válságjelenség.

Frick László Intézet 2020.07.05. 07:08:14

@Dinamuki: A kislányok anyukáinakelbaszott volt a bakfiskora éssenki nemvolt képes helyretenni.
Pedagógusoknak szakmai vitákban annyit vetekföl: "Le tudod tétetni a telefont egy 12éves nővel?" "Beszélgettélmár anyukával,akiképtelen lebeszéélni a borotválkozásról "ott" a 12éveslányát,akit 10éves korában a tangabugyiról nem tudott lebeszélni?" Nem vagy nő,dea tangabugyi a segglyuk tisztántartásának annyira magas fokát követeli meg,amit egy 10-12éves gyermekmég nemigen fog fel.

Frick László Intézet 2020.07.05. 07:16:24

@Frederick2: Ezt nem vagyok képes eldönteni, hogy Puzsér a válság vagy a válság jelensége. vagy közvetíti a válságot.Minden több kettőnél,ritka,ha nem.

A feleségek...imádom az eberek agyát feelbaszni azzal, hogy férfi teszi a nőt,nő teszi a férfit,ahogy ez más kapcsolatokat is jellemez. Erre mindenki szöürnyen fellát,mekkora laposközhely ez,mint a naplemente.vagy a Für Elise.

Aztán a gyakorlatban nemmegy.Már így voltez a pocsék Szülő televíziósnevelési tanácsadó bácsival is.

A vitriolos humorú Karinthyval,aki egyébként civilben maga is egy karikatúra volt.

Hajdú Péter pygmalionizálni szeretett volna egy hülyepicsát,klasszikus ősnőt faragni belőle,korán szüljön,a gyerekszüléshatásai a nőre,satöbbi ésmirement. SzabóPter Tunning.

Maga Hajdú egy istencsapása,de Friderikusz fióka is.

Friderikusz meg Vitray fióka.nagyon sokan bedőltek Vitray zsenialitásának,ami abbólállt, hogy a szocializmusban joggdíj fizetésnélkül másolták a vasfüggönyön innen a nyugati tévéműsorokat. kellő nagyképűség,az ember eltünteti magábóla kameralázat és fesztelen,pl ezt én is tudom.

Friderikusz egy teszkógazdaságos,de sokkalerőszakosbb vitrai, hajdúmeg egy budget Friderikusz.

Friderikuszt mindenki gazdasági Csuda szerűen tálalja,az volt a titka, hogy az alternatív adón Brahms-tólolyan zeneművet adtak,amit Brahms tisztelői is elkapcsolnak. 10 évente egyszer is sok. Mindenkiből annyio ragadt meg friderikuszról, hogy "6,2millió nézőm van ésösszeomlik a Fővárosi vízművek,annyian mennek pisilni egyszerre Budapesten a műsorom előtt.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.06. 18:43:32

@Frick László Intézet: Puzsérnak vannak értékelhető tulajdonsáai, van műveltsége, vannak jó gondolatai, hajlandó vitatkozni. FAM-nak még komoly fordításai is (hindu filozófia a témakör). Puzsér nem ereszkedik le hozzám, de FAM-mal beszélgettem a fészen, addig volt velem partner, amíg nem mutattam neki olyat, ami már nem fért bele a világról alkotott elképzeléseibe. Puzsér is így működhet.

Frick László Intézet 2020.07.07. 16:36:39

@Szorgalmas Gyémánt: A magasfokú magyar értelmisegg azért nem csetel meg levelez és beszélget,mert félti azt a pár, reményei zerint talán értelmes gondolatát, ami ilyenkor támadna, hogy ingyen pocsélba megy.meg hát mindenki hülye, csak ő Helikó páter.

Képzeld, Tóta W hvg-s "cikkei" alatt szokott a kommentelőknek írni válaszokat.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.07. 20:25:09

@Frick László Intézet: Félti az önálló gondolatait - végülis érthető. Amiből kevés van, az az érték mindenkinek.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.07. 21:42:38

@Frick László Intézet: Életemen minőségi ugrást tapasztalok, mióta nem olvaosk HVG-t.

Frick László Intézet 2020.07.08. 05:22:02

@Szorgalmas Gyémánt: Egy hvg-nevelte tudatú románozó kommenter elárulta nekem a titkot.
"Ez nem az igazi hvg. Ez csak az online."

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.08. 20:44:15

@Frick László Intézet: Értem. Akkor a NYT meg Washington Post is ezért ilyen gyenge motanság.

Frick László Intézet 2020.07.09. 05:34:44

@Szorgalmas Gyémánt: Én csak ámulok-bámulok, hogy egy akkora kaliber,mint amanpour, nem használja az internetet. Előáll a team az ötletekkel, Amanpour rábólint anélkül, hogy a mneetingen fogná a telefonját és pl beírná, hogy youtube.com és Hungarian Parliament. Világsztár lehet egy ilyen ember. Az hagyján, de a team-jében olyan emberek vannak, akik hagyják a főnöküket belerongyolni egy nyugat-ázsiai barbár antidemoratikus náci valamilyen főember vigyorgásába.

ASnnakidején egy holland cigánykutatóval jártam így,aki közölte velem, hogy a cigányok egyiptomi nép, ugyanis a gipsy ennek a bizonyítéka.

Megsemmisültem.

Mit mondhattam volna erre egy nemrég még "kommunista" diktatúra állampolgáraként. Aki cigányokkal szívott 97509 köbméter egylevegőt, ebbőlcigány putrikból 220 köbmétert.
süti beállítások módosítása