Tavaly Bucsky Péter hivatásos jógyerekkönnyű, otthonrólvégezhető internetes kutatása kereteiben megkérdezte az AngolStatisztikai Hivatalt, hány magyar él Londonban. A Kitántorgás-Sohamárok propsávban 150000-250000 londoni magyarról huhogtak. Nos, Petike jókisfiú megkapta a hivatalos adatot, de nem bontották le neki ,mennyi az 1956-os, a kádárkori emigráns vagy pl a kétlaki jelentős művészek vagy akik azonnal a Rencervátás óta sohamárok [-> Lebegő Ember] 24500, felkerekítem Petikének 25000-re.

Most itt a lehetőség, hiszen a sohamároknak letelepedési engedélyért kell folyamodniuk. A 24.hu címlaptündére szerint, pl az interneten összeszedett faszija fasza is rengeteg nagynagy volt, amikor elővette:mintegy 2,5 cm átmérőjű és CSAKNEM !4!! 10 cm hosszú!!4!! De még ez a meglepőség is eltörpül a Mesés Londoni Számok és a valóság különbségéhez képest !4!4!4!

meglepoennagy.jpgmeglepoenmagyar_kert_brit_letelepedesi_engedelyt_24_hu.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8115975620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.07.01. 07:18:53

Matematika haladóknak: Ha összesen kb. 3.6 millió uniós állampolgár kért letelepedési engedélyt, ebből kb 700000 lengyel, 600000 román, 100000 magyar (incl. ukránok, románok, szerbek ugye, merazorbán azért hogy megszavazzák mindegyiknek állampógárságot adott, és ezek meg sem álltak londonig - lásd index)... Akkor hányan menekültek Londonba szuperfejlett demokráciákból?

Serény Vélemény 2020.07.01. 09:47:27

@Wildhunt: Londonban sej, van számos utca....

Frick László Intézet 2020.07.01. 17:44:28

@Wildhunt: Meglep az, hogy a 2,5milliólengyelből csak 600000 kért. Azt is tudni kell azonban, hogy a gyerekeknek nemkell -ha már megvan a státusz.és nagyon sokan Afrikábólis azért költöznekAngilaliba,,ert a gyerekekbőlmeg leheetélni. Járnak a Brit Állami Analfabétaképzőbe -még középiskolában is.
Bővebben ez az üzletág: Drága fiunk, Damilola c.film

Frick László Intézet 2020.07.01. 17:48:26

@Serény Vélemény: @Wildhunt:
Nézzetek bele azI May Destroy You c.filmbe. Tönkretehetetlenek - a HBO-n. Tudom, hogy ez nemlondon, a filmet kitaláló nő [Michaela Coel] alaposan megszopatta a nyálas treatmentjével a mogulokat, de akkor is.

Wildhunt 2020.07.01. 22:34:29

@Frick László Intézet: Én azt csodálom hogy még arra sem veszik a fáradságot, hogy hazudjanak. Pld. írhatták volna hogy 300000 magyar kért letelepedési engedélyt csak Londonban. A saját oldal úgyis elhiszi, más meg ugye nem igazán számít.

Frick László Intézet 2020.07.02. 06:31:22

@Wildhunt: Mamár alegtöbb "újságcikk" úgy készül,mint annak idején a horoszkópok. Csak akkormég nemvolt fordítógép és a papír nőimagazin slapajának sok idejébe,fáradságába került,le kellett fodítaani pl az 1991. január első heti horoszkópot a Stern magazin 1976. valamelyik nyári számából, aztán legépelni.. satöbbi.

Ma már az azonnali.hu újságírója, Techet Péter fekszik a tabletezőkerevetjén,idegen nyelven talál egy érdekeset, vannak ezek a dolgok,mint a húsevés az oka a járványka,Kína? -Ez veszélyes! Állítsuk meg Kínát!
Egy ujgur nő kazahnak előadva magát egy olyan szokásos dumával,pl20évvel ezelőtt a szomáliai csajok tudták, hogy féleg miérdekel egy amerikai újságírónőt és a kasztrálásukat részletezték azzal, hogy a hülye fehér szuka úgyse nézimeg a pináját, hogy most ki van-e vágva a csikló leghegye vagy csakmegmetszve a satyakja felül. A sok hülyepicsa,akik ezek szerint kislányok,akik azt hiszik, hogy csak [csiklózva] lehet élvezni. Ő már 10éves korában sikálta bent-az elülső falon a párnácskáját, az jobb volt...
Szóval így dobálják össze a szerintük cikkeket,meg vannakkiadottak,amiket kötelező a Panamaleaks,most meg a rendőrellenes igasságtüntetések, hiszen azok Trump ellen mennek valójában,tehát acél jó, ha Trump bukása a cél.

Sajnos még engedni kell némlyik "cikk" kommentelését és akkor jön egy bácsi, aki elkezdi ott a büdösfingást arról, hogy nem Trump a botrányy,hanem az, hogy 70 pluszos vén seggek a kínálat, variáció az egzaltált vén hülyepicsa.

Drámai a szituáció,amiben ugyanaz a Háttérhatalom engedte föl Trunpot majd biztosít még 4 évet neki,miközben külsőleg Trumpellen hirigeli az Internet Népét.

Az ilyen azonnali-s jógyerekek,mint Techet is, holland nyuggerszemcsiben... egy pillanatra el nem tudnának gondolkodni azon, hogy mi lehet a célja annak, hogy Ártatlan gyuribácsi 2 Milliárdot szór el a BREXIT végrehajtására,majd 600000-etakkor,amikormár eldőlt és a DEBREXIT-nek esélye semvolt, "ellenes propagandára"

Cikk.. érted...újságírásnak nevezik ezt... Ráadásul azzalérvelnek, hogy én is ezt csinálom,pedig nálam ez csak ILLUSZTRÁCIÓ. Nálam van hozzáadottérték, náluk csak a tő kopipaszta.

Frick László Intézet 2020.07.02. 06:39:00

@Wildhunt: Germano-anglo-saxo környezetben a "befogadás" afféle, mint almán a viaszréteg. A lényeg beljebb van.
Angliában az a lényeg, hogyy még al Faxyed-
neksemlehet saját tulajdonúingatlana.Asok büdös idegen milliárdos 99éves bérleteket tud vásárolni.

Az egész germano-anglo-saxo kulturában földingatlan nincsen eladó. Ha Amanpour feldugna magának egy belül, ott,körtealakban megtámaszkodó, elől a vénuszdombhoz pajzs-zsal (Abban csiklóizgató) támaszkodó műfaszt és megbaszná abúzus kereteiben a partnerét élő egyenes adásban,az nem lenne akkora botrány,mintha egy osztrák fogorvos eladná az ükapja tanyaföldjét (sziklafal alatt,amire folyamatosan zúdulnak a kőomlások) Csak bérbeadó. Minél oiropidabb a társadalom,annál hosszabb a bérletiidőminimum. Aki pl "lakás"-t bérel Londonban, azt saccolhatja, hogy a 2. továbbérlőtől vagy ez már a 3. továbbadó.

A született angol-angolnak elkezdenéd magyarázni, hogy ott lent,amesszi Balkán-on, pl Budapesten ha valakiarbnb-t bérel,igen gyakran az ingatlan öröktulajdonosától is bérelheti... nem térne magához az elámulásból, hogy még lehetnek ilyen elmaradott társadaalmak,arra is van példa,hogy nemkéri az arbnb "szolgáltartó" szolgáltatását éső maga közvetlenülérintkezikis a bérlővel!4!!4!4 ...ez.. teljesen komikus és abszurd az angolnak, ha képes még felfogni.

Serény Vélemény 2020.07.02. 11:09:12

@Frick László Intézet: olyanez, mint a korrupcióóó. Ami csak Magyarországon van és fejlettisztánban nincs.
És az elhülyített index olvasó akkor sem kapcsol, amikor kiderül, hogy elvirtualizálódott itt kétmilliárd ojró, előkerült ott Sokgigányi gyerekpornó, Olyan cégvezetők tűnnek el egyik napról a másikra, akik ajrótízmilliókat keresnek — úgy mondjuk, hogy vasárnap felhívják őket, hogy akkor talán hétfőn már be se menjenek, de leginkább meg se próbálják, mert akkor sem engedik be őket a biztonságiak...

Frick László Intézet 2020.07.03. 06:03:02

@Serény Vélemény: A Figyelő akkor is kormánybarát volt, csak akkor nem kapott volna ilyen cimkét,mert jókormány volt,Olyan Aranyos-sal. Leisztingerrelvolt riport a Pick Ügyletről: És akkormutattam, hogy ilyenért az FBI kutyaláncon nem csak a tőzsdéről veuzeti ki,de egyáltalán. 20 év letöltendővel nyit a műfaj. Amivel Leisztinger dicsekszik.

Szintén a Figyelő-ben indekszes móccerrel összemossák a hagyomnányos elabult Dr Csányit Leisztingerrel, mintha a két antagonisztikusan különböző egy fajzat lehetne.

Ekkoriban mutattam rá arra, hogy a Bajnai-alakúakat az USÁ-ban az FBI kutyaláncon vezeti ki a gazdaságiéletből.

Erre az volt az érv, hogy Amerikában imádják Bajnait.
Erre a válasz az: Az USA támogatottmindig is olyan tevékenységeket,amiket magával szemben meg őreá alkalmazva büntet.
süti beállítások módosítása