Magyarországon német menekülteket főleg a Dél-Pest - Bács-Kiskun tanyavidéken találhatunk.

Autópályán mondjam? -igen közel van Kecskeméten a legzsúfoltabb német tanyás vidék és a Pólus Róna bevásárlóközpont az M5-ös dunaújvárosi lehajtójához, az index geci lehajt olyan 11ó11 perckor,leül a kínai elé a Pólus Rónában és hamarosan mejelennek az ebédvásárló német menekült házaspárok kínaikaját venni.

"Német menekültek Magyarországon? - abszurdnak tűnik, de a valóság!"

nemetmenekultesingatlanuzer.jpg

Merészebb indexes geci egészen odáig elveti a sújkot, hogy képes vidéki kisvárosba is elautózni, ott a gyógyszertárba kell leülni és hamarosan jön a német menekült a tolmácsával (mert annyira nem tanult mégmeg magyarul, hogy a gyógyszer bizniccévelkapcsolatban magyarázkodni tudjon).

Azt már remélni sem merem, hogy egy index minőségiújságíró geci arra vetemedne, hogy az M5-Kerekegyháza-51-es úton kavillózva szelje át  a német menekültekkel sűrűn rakott tanyavidéket.Az ember autózik 3-12-27 kilométert és akkor egyszercsak fékhatáron elékanyarodik egy német rendszámú autó,majd továbbra is 20-30 km/h sebességgel,viszont imbolyogva.

Régen,amikor még  a minőségiújságírás nem afféle internetes fantasy blöff volt, hanem tényleg is művelték, abban a régi indexben, ami már nem ez a veszélybenazindeksz, az újságíró rendőröket kérdezett meg a témában,akik összefoglalták előítéleteiket:

"A német menekült autójáról 7 éve járt le a TÜV, a HU , viszont az igazoltatásának csak a gyanújára is közli, hogy ő Úniós Állampolgár, azon belül is a Fejlett Németországból: Mit képzel a kommunista terrorrendőr, hogy a Vasfüggöny mögött vagyunk még ?amikor demokratikus fejlettország állampolgárait csak úgy terrorizálni lehetett?? Unkoorzigeunerlandot az Únió tartja el, tessék szépen viselkedni!"

Kedvelik a 15-25éves Mercedes és Audi gyártmányokat,mert azok elégmenőnek vagy újnak tudnak kinézni.

Én azért is kedvelem a német menekülteket,mert rajtuk lehet szemlélteni annak a fejlődésnek a végsejét, ami fejlődés első szakaszában jár a magyar társadalom. [-> Von Dreckig Arbeit aus Dreckig  Dzschob]

Ezek az emberek az Adenauer egykék-kettecskék generációja, már eleve olyan szakmát "tanultak" amiben esélyük sem volt munkához jutni és akkor élhettek a lehetőséggel,amit a 25 éves koráig elhelyezkedni képtelen elsőmunkahelykereső/pályakezdő munkanélküli élvezhetett, az átlagjövedelem 50%-át kitevő segélyt. 25 éves korában kénytelen volt rendes,papíros munkába állni,ledolgozott 3 évet,kirúgatta magát és akkor... attólfügg,melyik kancellár idejében, az első évben vagy másfél évig az átlagjövedelem 75%-át kapta segélyként,majd a szakasz végéig az 50%-ot. És ez aztán így ment nyugdíjas koráig.

Természetesen olyan nyugdíjrendszer,mint Magyarországon, sehol máshol a világon nincsen, így NSZK-ban az ilyen,munkaképeskoruk valamivel több,mint a felét munkanélküli segélyen élők nem nyugdíjat kapnak, csak nyugdíjpótló segélyt.A férfisegély kb 1000, a nőisegély kb 800 €,mert a férfiátlagbérbőlmeg a nőiátlagbérből számítjákki.

Minélinkább zuhan az egekbe tehát a Ft, annál jobban járnak a magyarországi német menekültek.

Már az úniós csatlakozás előtt is éltek itt, csak akkor szükségük voltkamu német bejelentett lakcímre.

Ó, a nyomorultak a Zónjós Csatlakozás előtt,akikáprilis elejétőloktóber végéig lakóautókkal vándorolták Szarmagyarországot!

Bajorországban [ -> Freystaat Bayern] panziok százai éltek ilyen kamu-bejelentettek baksisaiból. Trükkösebb németek kifurmáőnykodták a joghézagot és csak Ausztriáig mentek el kamucímért.

A német plogárok Oirópa legrendpártibb, legjogkövetőbb tudatos állampolgárai NSZK határain belül. [-> baden-badeni ember]

Ez azt jelenti, hogy ha külföldre jutnak,ott ki is pihenik szépen a rendpártiságban megszenvedett fáradalmaikat,amiket jogkövetés közben szedtek odahaza a Haam-ban. Tehát mindent engedély nélkül, schwarz-ban, bejelentési kötelezettség elmulasztásával, vagy ha másképpen nemmegy,akkor a magyar korrupció jellegzetes útjain.

Találkoztam újságírógyakornokkal,aki a Tisza-tó egyik fővárosában sunnyogott a Lidl parkolóban azzal, hogy nyilván az az idültalkoholista vöröses-szeplős és kövér házaspár a "németmenekültek" akik piával pakolják tele a kombit vagy egyterűt - nem!Ők inkább belga vagy holland menekültek. Egy igazi német nem aljasodik le a Lidl/Aldi-hoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr115974232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása