(Jimi Hendrix szalagfordítós technikája,ahogy a Hendrix-buzi [mint én is] Frusciante jóvoltából a

Give It Away

B-BE BELEHÚZÓDIK,MINT SZÁL [->2:53]

 

Figyeljék a kezemet,mert csalok!

/Gács Rezső,bűvész/

A kurvák történeteit világszerte imádják,pedig szinte semmi különbség nincsen közöttük, rögtön az eleje sem igaz és már tudni lehet a végét, ami szintén hamis. Imádom a feminimopicsoidok szerint a kurvák élete részleteit,a férfierőszak és kegyetlenség viharában a ---,na, azt.

A gerényi alakúaknál VÉÉÉÉÉLETLENÜL dolgozik egy(1)székházban az index és a WALLIS

muchachos!

van a büfé, a büfében sor és akkor Bajnai Gordon még szinte könyörög is Uj Péternek [állván a sort a büfé előtt] , ahogy Szilynek a Szily Portfóliójában a Magyar Narancs vezetői, hogy naaaa, Peti, adunk pénzt, fogjad már, 365 milla, na, fogjad szépen és valósítsd meg az ötleteidet és cserébe nem kérjük még azt sem, hogy majd  adjátok el a céget valakinek és úgy vissza a pénzt, persze haszonnal.

A spekulalista vágy alig pár netovábbjából az egyik , miszerint a sztartapját rálőcsölhesse elavultkapitalista vén prosztatákra és menedzser-alkalmazottként a volt cégénél bassza a rózsát,és felelősség nélkül, bármit bármikor Shrek-kandúr cukipofival, miszerint a tulajdonos, a tulajdonos miatt, amiatt van minden. [-> baumgarterizálódás]

hasonló van Szily László portfóliójában. Nemhogy nem szeretett volna írni és azzal híres lenni, de sebzett cipője zsinórját pengette,mint lanton méla húrt a benzingőzben a Vásárcsarnok előtt a járdaszélen a volt-Tolbuhin körúton, amikor a Magyar Narancstól az ő kedvéért kimentek a levegőre az semmi,de gyalogolván megkeresték
és

ott könyörögtek neki sokáig, hogy írjon

és ő hagyta magát rábeszélni

miközben a CIA egy dolgozójának a későbbi blogpápának volt a személyi titkára, annyira nem akarta a karrierjét megkezdeni és de érdekes, hogy aztán ő meg magyar blogkanonok lett.

Amikor pl az indexnek meg a jók és igazaknak ki volt adva baszni Wáberer Györgyöt, senkinek nem tűnt föl, hogy Waberer, meg egy másik György Gattyán és Uj Péter jelmondata ugyanaz:


"Ilyen kis piac nem tart el két vállalatot ebben a műfajban."

Tényleg gusztustalan volt, ahogyan az akkor 45-47 éves Gyuri Bácsi (Waberer neve kaminyótós körökben már 40 éves korában is) sorra megkereste a kisebb nemzetközi fuvarozócégeket és felajánlotta, hogy vagy egy árva ganyi vasuk sem marad, tönkremennek és ülhetnek föl kamionozni újra, de ő akkor is várja persze őket valamelyik frencsizbe, vagy beállnak a csatasorba lónak és lehetnek menedzserek a frencsizbe, ami a cégük volt.

Ujnak meg Gattyánnak nem annyira kellettek menedzsernek sem a legyalult kisebb vállalkozók.

 

Gerényi könnyekig meg tudott hatni a Totalcar történetével,amiről egy más megvilágítás reményében szivesen meghallganám Winkler Róbertet is.

A Kaszás Mókus videó története ez, hogy már népszabók és komoly papír újságíró bácsik is, részegen, a Kossuth klubban szóvátették, hogy ez a Peti gyerek olyan kis szerénke volt, amikor elkezdett kuncsorogni a népszabók között,most meg nem tudja, hol tart és szétbasz mindent.

Az éppen lekaszálandó konkurencia és piacirész birtokos torán

 

ez egy olyan tor,mint a Horváth Péteré volt, aki még életében megrendezte a sajátját

ott voltak az indexes májerek egységpólóban,akkor láttam a kaszás mókus emblémát.Nagyon ízlésesen,a kanáriból amajdnemnaracs-sárgába hajó színű pólók nyakrészénél egy icipici, egy cukkcsi mókincka kaszcsival.
A kasza a kegyetlenség,a halál,a mókinccpedig a cuki.
Cukin halsz meg.Édybabbun belezünk ki. Mézestartályban ragyog a hullád.mokincc.jpeg

Egy mellékszobában azz indexesek gitarheroes-t játszottak és közben dolgozták meg a lekaszálandó vállalat munkatársait. csupa cuki gyerek,az a típus,akiket a buzik MINDENÁRON de le akarnak szopni. inni akarják a finom gecijüket. Heteró vagyok, de még nekem is eszembe jutott, hogy ha minden áron faszt kéne szopni,ezek közül az indexes cukigyerekek közül választanék. C supa jóarc, ha nem éresz az autókhoz megvennéd az autóját, a forrósegge helyéreisleülsz a géphez, iszol apoharából, annyira kedves, róbertgida esetlenségela hosszú lábaival,mézfürtjeit ahogyan a fáradt homlokából kilebbenti.

Mindenki nagyon kedves,nagyon tisztakörmű, cuki,éddybabbu. Volt.
És ezekközött lézengett mit se sejtvén a piacról az útból kiwábererszezendő vállalat plebsze egyfajta "internetnépe".

 

Erről jut eszembe a legújabb pesti kurvadivat, teljesen civil ártatlan háziasszonyoknak,dolgozólányoknak öltöznek be és kenekedésmentesnek látszónak kenekednek ki... semmi szexuális kisugárzás, szendeség, egypasis tekintetek ááááátatlanság. Elöször ilyent Tárnok és Esztergom között félúton láttam,egy kismama állt ki kurvának,mert azt gondolta,könnyű pénzkereset. Azt hitte, ha nem kurvásan öltözik, a területet frencsizelő   stricik csicskái nem szúrják ki.

A kurvák történetei még csak-csak. De a stricik élete, az nincsen meg -gondolta a róka.

 

Nem Gerényi találta föl az őszintének ható kitárulkozást,amiből persze mindig a valódi leglényeg marad ki:

 Gerényi is az indexről mint nemzeti szellemi értékről hüppög, de hol van ez ma már,ez az érték? Az érték alapja a ritkaság és az,ami az index, szanaszét megvan és ugyanazok a klisék, jólkiszámítható fordulatokkal,pl azt a fogást még abban az időben,amikor az index stricidumája a tartalomszolgáltatás volt, mint pl a hazug főcím és a cseles beugrató,majd a megnyitott cikk utolsó harmada elején a mellékmondat az igazsággalis -ez a móccert Orbán habonyiánusai koppintják teszkógazdaságosóccsítrásban 2012. óta.

A kis kurva önjelölt, pakol ki a panzióban és jönnek a márminden remény nélküli kurvák az új húsra és azt szeretnék, ha a méhe májkrém szerűen elevenen rohadna ki a vaginájából elszivárogva,de mindezt cuki pofán, baricsajszisan és nővéri empatikus  kedéllyel,mintha segyítőkészen és a kiscsaj közben arra gondol,amire az ótóban is,amikor nemkapcsol övet, hogy az ütközés (ami 0,47 mp alatt lezajlik)az ütközés előtt 2-3 mp-cel szépen kitámaszt majd a műszerfalon a lábaivalés akkor nem repülhet ki a szélvédőn,ővele nem történhet meg az,majd őneki lesz annyi esze és vigyáz.

 Kurvák!

/munkatársi értekezletre beköszön Uj Péter vagy Lázár János/

Utána  kéne nézni, hogy a Wallis -tunning történetét ki hazudta el annyira gerényisen-indexesen őszintének hatóan,de nézzen utána a faszom se már. Hanni megint beszopta? - ő baja.

 

A kurvák életének az alapja az, hogy azért nem minden nő kurva.

Akit szopott már le a szerelme szerelemből, nem fogja a faszát bérelt pofába nyomni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8415948180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.06.26. 12:49:51

Ez egy költői sor:
"Cukin halsz meg.Édybabbun belezünk ki. Mézestartályban ragyog a hullád."

Na olvasom tovább Gerényi több évvel ezelőtti visszaemlékezéseit az internetto-indexbe való pálfordulásán keresztül, forrás: gg.blog.hu/ , ésaz ő és Uj Péter távozásáig.
(Gyengébbek kedvéért most ment vissza Gerényi az indexhez a cégkihelyezési ötleteivel, ettől szarta magát az index össze, hogy VESZÉJJBEN AZ INDEKSZ

hát jaj.
Nem ülnék le sörözni ezzel az emberrel (se), nem azért, mert annyira ellenszenves, hanem amennyire élhetetlen vagyok, ő annyira életképes, nnna, ez nem értékítélet, se pozitív, se negatív, csak tény. Szabadonválasztott gyakorlat az értelmezésben.
Más világ, más gondolkodás, nem irigylem. Örülök, hogy nem kell tárgyalni vele. Született kapitalista, lelkiismeret nélkül, pl. ahogy elmondja büszkén, hogy Nyirővel hányféle kitalált akár közös profilt csináltak:
"Nyírővel kettesben hamarosan nagyívű, egyeztetett virtuális machinációkat szerveztünk. Számos avatárt építettünk magunknak - közöttük volt olyan is, melyet közösen használtunk -, és elképesztő történeteket kreáltunk köréjük, melyek lényege az volt, hogy egy-egy szimpatikus vagy antipatikus (tökmindegy, nem?) olvasót félrevezessünk."
A gecinizmus sűrűje ez a mondat.

Serény Vélemény 2020.06.26. 13:32:25

@heki: hát ez az, hogy tök mindegy, hogy utál-e, vagy sem, azt élvezi, hogy átver. Az ilyen pszichopaták szoktak aztán egy banális dologba belehalni.

Frick László Intézet 2020.06.26. 13:42:36

@heki: Annyiban javítanám csaak,amit írtál, hogy Gerényi nem kapitalista. A kapitalista birja az emberszagot,sőt,állja. Sőt.Egy kapitalistában van annyi becsület, hogy felfogad embereket és megveret velük.
Ezek a genyók már a netpkraták aljanépe, pedig egykor ősnetokraták között kezdték.

Amúgy ott vannak az ősmatulások -akik nemálltak be kurvulni Bede mellé az indexbe vagy brálltak,mint a Demokrácia és Dilemma Intézet, aztán kiálltak.

Ez most, ez a szánalmas "riportsorozat" az "olvasóink aggódnak értünk" .. egy iszonytatóan kamu " támadó hangvételű" hoax-szal..ehhh.

És egy ilyen ősnetokrata,mint Hanni beszopja.Mindössze a gyűlölet betegsége miatt. Hogy ő:beszélt Gerényivel.Vagy "200 éve" írtam, hogy jártam egy , a szocializmusban a szolgálatoknáldolgozó környezetvédelmibűnöző (az olajmaffia kutyafasza hozzájuk) parasztházában, a magyar tanár felesége,miket ovasott, ja,és Göring mekkora humanista volt, a vadásznaplója utolsólapján van egy európai bölény, éhhalál előttlőtte kegyelmen és beírta, hogy a húsát Berlin éhező népe között osztotta széjjel.

A húsát.

A kapitalistának van lelkiismerete,pl misére jár vagy Zsinagógát épít mint Goldberger bácsi. De még milyen zsinagógát,klasszicistát és Kazinczy Ferenc ízlése szerintit. Kurvákat szopatni vagy seggbebaszatni magát kurvákkal meg ilyesmi. Asszonyokat stafíroz ki, gyerekeit taníttatja meg effélék.

A kapitalista halmoz "amit kiszed a tányérjára megeszi"

A spekulalistákmindent kiszednek ,de aztán tülük ott is rohadhat, épp csak scipegetnek valamit.

Ügyvédek kezdték ezt az ingatlanokkal megvettek valamit és azóta is ott rohad az Andrássy úton vagy vidéki városainkban (ahogy a budapesti városainkban is) a főtértől nem messze, a turisták nem is értik,mint Vácott, hogy lehet az, hogy itt a központban rohad el egy ilyen ház, ez mind ügyvéd befektetése, tört, zúzott ésölt, kaparintott és fosstkavart és amior meglet., semmit se csinált vele,mert már akkor megérte, ha a telekről el kell vitetbie majd a romokat a kinek is?

Megcsinálnak egy ilyent,mint a hasznaltauto-.hu és amikor kezdik észrevenni, mit csinál a fészbúk az onlkájn hirdetési piaccal, rásózzák faszokra, akik szétszarják és elbasszák mert senkit nem érdekel a cégnél, valamimellékes,amiből még kipasszírozzák a javát.

Eztek nem kapitalisták,a kapitalista épít, továbbforgat, halad, törtet, megy előre.

Ezek nemn, ezek számításokat végeznek és nincsen az az érték, ami tőlük nem ott rohad ell, ahol van, ha dolgozni kéne vele meg gondozni tovább.Megtervez egy életciklust ésmeg se nézi,mi van,rohaggyon akkor le, ha eljött az ideje. A szerinte ~
A kapitalista mindent rendesen,egészen, férfiasan csinál, ha nekifekszikpinát nyalni, akkor az nyalás.
Ezek... a netokratív spekulalisták... nyalófóliával nyalnak

Frick László Intézet 2020.06.26. 13:50:37

@heki: (folyt) Nem szabad ilyen emberekenek monopóliumot adni. A kapitalistánakadhatsz monopóliumot.

Amikor Uj felépítette a monopóliumot, cserében tartalomszolgáltatást igért.
Aztán kiderült, hogy az óvodában nem a tartalomszolgáltatásvolt a jele,hanem az új kihívás. Bocsjav uj kihívás.
Aztáén, amikorkiderült, hogy a 2011-es index már nem az,mint a 2008-asvolt, akkor eljátszották azt a cirkuszt,majd lett egy csomó "kis ugyanolyan" mint pl a hvg online. Meg a többi.

A 444 is Nagy Kihívásként kezdte,demára kezd felhígulni olyan dolgózókkal, azzala szinvonallal,amivelaz index is hígulni kezdett 2009. után.

Az utolsó nagy vagánykodása az indexnek a Hatodik Hadoszlop volt.
dudenbuch.blog.hu/2010/05/15/hatodik_hadoszlop
m.blog.hu/du/dudenbuch/image/BajnaileveleIndexnek.jpg

heki 2020.06.26. 14:37:11

@Frick László Intézet: én a szociálizmus alatt kommunizálódtam vagy a kommunizmus alatt szocializálódtam, számomra a kapitalista az az, aki. Esetleg nincs zsidóorra. Valamennyire elfogadom ezt a rohadt mocskos tőkéseket mosdató álláspontod, de semmi közöm volt-van-lesz hozzájuk, hál'Istennek, erre mondtam, hogy élhetetlen vagyok.

Egyben bejelentem, hogy fiaimmal beszéltük, hogy megalapítjuk a Szent Rosa Luxemburg Szittya Íjász-szövetséget.
részletek később.

Frick László Intézet 2020.06.27. 04:33:48

@heki: Szerencsés helyzetben voltam.

Ma amit a kínaiakról meg Kínáról tanítanak,annak van annyi köze ahhoz,amit a szocializmusban a kapitalistákról tanítottak.

Erre adódik a válasz:Az internet korában?

Bánom, hogy 10-12éve nemlinkeltem annyit.

Ma akkora polkorrekt szűrők vannak, hogy "speciális kwresőeszközökkel" sem tudsz eltérőt kipiszkálni.

A szocializmusban óriási szerencsém volt: Kiutazhattam a kapitalizmusba.

Először akkor,amikor egy Osztrák Schilling 1Ft20 fillér-t ért(ez valójában kb 1:1 -et jelentett)

Nézdegéltem a kapitalizmusban a dolgozó osztályokat és valahogy nemlátszottak nyúzottnak.A parasztok? - furcsa volt számomra, hogy a taitschi bauer tanyájára eljönnek a tejért. Nem hordja sehová.

A "társadalmi különbségek" nem a gazdagságban látszottak.

Az egyikOnkel akkor "európai világcég"-nek számító vállalatcsoport vezérigazgatója sofőrje volt és elvitta főnöke villájához megmutatni,mekkora.

Nagyon hasonlított Weeöres Sándor házához és kb akkora is volt,olyan környezetben.

Inkább a Wolfe-i ElhanyagolhatóKülönbségek riasztottak a kapitalizmusban.

Az már a 90-es évek volt,amikor a V-A.G. konszern K+F osztálya a lábtér trükkel próbálta meg VW Passat-ból egy osztállyal feljebb ültetni a vezető menedzsereket.

Egyszer egy vadidegen kapitalista állított be hozzánk.Persze le volt levelezve a dolog. Üdülni jött. Övé volt egy teljesen berendezett, felstafírozott ház... vezetékes víz volt benne,de vízöblítéses WC az nem. Néztük ezt az embert és nem értettük,mi ebben az üdülés,napközben a határban kóborolt,késődélután beült a gyümölcsösbe és nézte a lombokon átszűrődő fényt.Dgy rokon barátjának a barátja volt.

Vele kapcxsolatban maradtunk ésegy igen szemléletes képet köszönhetek neki:

Elmondta, hogy Lengyelország a szakterülete és a szocializmusmeg a "kapitalizmus útjárta lépett" Lengyelország között mi a különbség.

A '70-es éveben hatalmas.. akkor mégatzégla alakú nagy bőründ alja-élén voltak gyak. pár méteres huzigálásra (alkalmatlan) picikerekek. 40kilós bőrönddel utazgatott,abban zsebszámolük,kvarcórák, szobai meteorológiai terminálok ,kazettásmagnetofonok meg effélék,szóróajándéknak.Szórta -és akkornyélkerült a képába ipari berendezések tárgyában, millió Nyugatnémet Márkásüzletek. Hála istennek a rendszerváltás,mondta,diplomatatáskával utazik,nem kellcipekednie,most már csak BMW, Mercedes vagy Audi papírok a kulcsokkal és hogy hollehet átvenni.

A méret -nem úgy, ahogy azt a bájosan naív Tokfalvi Elek professor emeritus gondolta- nem számított,most a kapitalistának az, hogy 2780 DM értékben taiwani meg maláj és néha még tényleg is japán apróságokat szór szét vagy 200000 Nyugatnémet-Márka értékben pár autót... méretileg nem számított.

A kapitalizmusrólmég az szokott az eszembe jutni, a netokraták Index Felújítás utáni imádott érve (egyben ez búcsújukvolt a posztmaóizmustól) "Tetszettek volna ne a kapitalizmusra szavazni."

Te félreértelmezett,az eredeti jelentéstartalmátólelragadott cinizmus-t képzelsz el.

A netokraták teljesen amorálisak. Morált az ősnetokraták ismertek, Doranski, El Lobo A Farkas meg ilyenek.

A cinikus morális ember,sőt. A cinikus,amikor az utcán nyilvánosan szarik,mint egy kutya,az afféle,mint amikor én a faszomat mondom,a picsákat vagy a gombás hüvelyi folyást, mint a geci hoax-át.

Tehát ez nem cinizmus volt az újnetokraták,az index-felújítás UTÁNI korszak gecijeitől.

Ráadásul az emberek 1990. márciusában nem a kapitalizmusra szavaztak.

A szocializmus leszoktatta az embereketa polgári dolgokról. Horthyék semmire nem mentek az Aranykorban nekilendült polgáriasodással szemben.

A szocializmus alopás, a csalás,a humbug, a tettetés, akamu, az oloigarchák, az umbulda... ha megnézed, a Globális Spekulalizmus fogásaira nevelték az embereket, szarból várat vagy repülőt.

Kapitalista ellenes: A keleti-szovjetszférabeli szocialisták vagy pl a Globális Spekulalisták.

Csinálok szikkasztott szarból,meg kombináltszekrény kulcsának való spiáter anyagokból egy 270 LE-s biturbó benzinmotzort és eladom olyan környezetbe, aholpillanatokon belül a maximális elérhetőátlagsebesség 80 km/h lesz és társadalmi norma a névtelen feljentés (video-feljelentés a fedélzeti eszközről okostelefonon a POLIZEI-nek)

Vizzel fújok fel léggömbszerűen 5hónap alatt egy sertést... 1,5€/kg adom el a hozzáadott 20kiló csapvizet.

Az nem kapitalizmus,amiben a Büszke Nemzet polgárai a nagy- déd-és üknagyapáik dolgoztak utoljára konkrétan... 20000 Hektár tulipánt szánt be inkább, mint maga álljon be leszedni , a néger menekültek nem szedik le, a kelet-európaiak meg hazaszöktek.

Tehát az emberek 1990-ben NEM A KAPITALIZMUSRA szavaztak, ez a gecik egyik legaljasabb és nem cinikus, ahogy ők ezt szerették volna,érve.

Az emberek arra szavaztak, hogy a lopott javakból többet osszanak be nekik és hogy ők is többet lophassanak,kb a főnökök lopásaihoz arányosabban. Az emberek arra szavaztak, hogy a munkahelyükön az állásukért magasabb jövedelmet kapjanak és otthon feketén több pénzért maszekolva

heki 2020.06.27. 08:32:04

@Frick László Intézet:
Köszönöm szépen taníttó úr. :)

Az a baj dudival, hogy nem hajlandó csevegni, vicceskedni, nem tudom észrevettétek-e.
Ha vicceskedik, akkor is valami ősdüh járja át.
Szeretettel mondom ám, nem bántásiból. Nem is kell reagálni rá. :)

Frick László Intézet 2020.06.27. 10:49:15

@heki: Az általad bírált jelenség a pálya elhagyó tanítók alapbetegsége,mint bányászoknál a szilikózis, pedagomániás, állandóan prédikál meg előadásokat tart,képtelen a pofáját tartani. Ez a pokla [pokpolja] neki, ezt érdemli. :D

heki 2020.06.27. 12:37:58

@Frick László Intézet: Hopp, ellenpontoztad azt, amit mondtam :) Ejnye :)

Frick László Intézet 2020.06.28. 04:31:56

@heki: Aztán eszembe jutott a született orvos. Közülükis a rossz tanuló,a lusta,aki nemjutbe az orvosira.Általában, ha felismerik a tanárok,áttoljákaz orvosi karon, gyűjteményem éke 9 év alatt végezte el az orvosit.Kontrapunktja a hatóságiorvos vagy az orvos-orovoslátogatóügynöük,akit odahívnak a zárószigorlat után a professzorok az ajánlatukkal.

A lusta azonban vagy feladja párkisérlet után vagy a szülei befizetik nem igazi,afféle fejlett nyugat európai , de nem neves, csakmegtűrt orvosi egyetemre,aminek a papírja nem komoly.[->felcserképző]

Legrosszabbul azok járnak,akik orvos dinasztiába születtekésfeltétlenül az egészségügyben,kórházban akarnak dolgozni,ápolók,műtősök lesznek.

A noteszben igen közeli lapokon vannak a zsánerek az IgaziFérfiak alakjaival [-> kanmajmok]--- akiknem tűrnek magukkörül náluknál okosabbat -jólvigyázz már akkor, ha csak azt tudod,amit ők is tudnak. Unalmas a veszélyesen ostobba igazi férfi alapeste,aki nem tűrmaga körülokosaabbat,az igazi kihívás a nagytudású, a valóban okos,a sokat tudó,a jóltanuló,a széleskörű általános ismeretekkel rendelkező ember -aki azonban nem zseni. Jó a memóriája,megjegyez dolgokat,hiú "jóltanulni" a szülei is erre nevelik -de ennyi.

Vannak rokon szakmák,amikbe/amikhez egy bizonyos hasonló képességpászma a lényeg, átlátni, belelátni,empátia, beleérzőképesség,az intuíció művészi fokaéskitünő diagnoszta is,orvos,autószzerelő vagy írő hivatásának alap-készségcsoportja ebben ugyanaz.

Katasztrófa a jól tanuló orvos,autrószereló -az íróróé nem szeretnék nyilatkozni.A jó tanuló -de rossz diagnoszta.

Az autószerelő és a komolyzenész a komoly zenész fő adoottsága a kitűnő hallás. A legjobb autószerelknek,akiket ismerek,fonendoszkópja is van.Motorfelújító esztergályos nem is veszikomolyan azt a feladatot,amikor az autóbólkiszerelt hengerfejet vagy motort csak úgy odaviszik neki,az tömegmunka, az emberei csinálják. Ha igazi autóval vaan baj,még életjelenségeket mutat,odaviszem neki és fonendoszkóppalhallgatja ki külön a hengerfejet,de csak úgy a motorháztetőhöz állva is már elemez. "A második henger kipufogószelepei csak asszisztálnak,abban a hengerben nagyon sokáig rossz volt a porlasztó."

Rezonanciát,a karosszéria rezgéseit is érzékeli,fontos ez a hátsókerékhajtású orrmotoross autóknál, hogy egyáltalán a differenciálműből, a kardántengelyről vagy a váltóból jön a rázás,a búgás, a zümmögés a rezonancia.

Régente,amikormégmechanikus gyújtásmegszakítós és karburátoros autók voltak,pl egészen kiválló autószerelők már napok óta autószerelő szaknyelven "gyártottak" karburátorokat egy autóhoz (sokáig,messze minden normaidőn kínlódtak autókarburátorával, csereberélték) amikor megérkezett a főnök a nyári síelésből Davos-ból,még az utazó sportöltönyében, tudod,azok a kis horgolt nyakkendők, magához fogta,félkéz lekapta a Bossch elsoztófedelet,ki a megszakítót, jó messzire elhajította s közben döhöngő vezér-kanmajom gyilkospillantásokat vetett az embereire,mertvalójában a megszakítóval volta baj, elkopott.

Innen képzeld el azt az esete, amikor a kórházi osztály olyan "orvos" hűbére,aki ezt a fajta félrediagnosztizását követi el,mint a karburátorralmolyolók ésközben a megszakítóval van baj és egy egyszerűautószerelő,még csak nem is műhelyvezető vagy a helyettese TUDJA hogy a megszakítóval van a baj.
süti beállítások módosítása