Fellelkesedtem az idén az Azonnali Pont Hu-n azzal,hátha mégislehet valami több a kettőlehetségesnél -plegy harmadikutas független politikaiinternetesmagazin akárlehetne is.De nemlehet,az azonnalipont hu kurvuléskerékvágásba huppan és persze a jó oldaliba. Szajkózza ésismétli a politikailag megfelleőeket,kötelezőeket és közhelyeseket,ugyanazt,amit mnásholis olvashatunk,ugyanúgy.

Ésmost már a divatos kommentelhetetlenséggel.

 

Mivelnemlehet kommentelni,ezért a vitába a tükrükbe befirkálom az én véleményemet: A kövér az állításuk, a normál a hivatalos amerikaipropagandadumájuk,amit szajkóznak a szines szövegek az enyémek.

kinaicsaladmodell.jpg

Kínában a munbkaerőpiacra kilépő 20-25 éves felnőtt az első 5-10 évét a szüleiről való gondoskodásnakéli.Aztán következika családalapítás. Kínában nincsen állami nyugdíjellátás meg ingyenes egészségügy. Valaki, ha öreg, vagy a gyerekei gondoskodnak róla vagy a lakókörzetében leüla járdára "valamit árulni" azaz koldulhat. A gyerek vesz a szüleinek lakást meg autót.Az egykézésnek 2015-tel vége.

Kínában él a világon lakosságarányosan a legtöbb dollárba átszámítva is legalább milliomos. És a kitántorgó kínai milliomosnak is kell haza is adóznia, ha meg akarja tartani állampolgárságát.

Több kínai beszél jobban angolul,mint az USA lélekszáma a felsőosztálytól lefelé.

Kína előbb fog megöregedni, mint hogy ideje lenne igazán meggazdagodni 2020. június 22. 10:58 Kína a világ egyetlen országa, ahol az államvezetés bele sem áll megnevelni a népét,mint ahogy pl Merkel tanít szórakoztatva meg ilyesmi.Kínában kiadnak valamit,szokjatok le a köpködésről,induljon faiskolai program 1200 Milliárd facsemetévelmajd ezeket köbméteresföldlabdákkalmindenüvéültetgessék ki,akkor ezeklezajlanakpárév alatt. 2014-ben még bárhol dohányzott a kínai állam-és pártapparátusmeg a sofőrök,a bányászokés az üzletemberekmeg köpködtek. 2016-ban elvétve,2018-ra a dohányzás visszaszorult a WC-kbe. 2014-ben engedélyezték a két gyereket,erre a dúsgazdag fiatalpárok rájöttek, hogyan lehet háromgyerekes családot trükközni: csináltattaklombikban két kislányt,majd kérelmezték emiatt a harmadik gyermeket, akit fiúnak csináltattak,ez a divat 2014-ben kezdődött és 2018-ban már fotóztam háromgyerekes milliárdos fiatalokat. Az eddig hegemón USA részben gyengül, a gazdasági növekedés által hajtott Kína pedig egyre jobban izmosodik. A képlet mégsem ilyen egyszerű: Peking alapvető problémákkal kénytelen szembenézni. Mi gátolja Kína hegemónná válását? 2020. június 17. 10:10 Kína hegemónná válását az akadályozza, hogy Kína nem akar ilyent. Kína nem akar és ezért nem erőlködik, és ez az oka, hogy nem fog nyögni sem.

Az amerikaiak csak a saját XX.századi nixoniánus imperialista fejükkel képesek gondolkodni és a szociálimperialista Szovjetúniónak látni,a komonista ellenségnek Kínát. Kína nem útálja ezt,de nemis bánja, de le sem szarja,mert aKínai Szar Maóóta a nemzet kincse, csak most már nincsen úgy kommunizálva,nemkell az embereknek a közös budiba szarni a mezőgazdaság alapját,az értékes fekáliát.

Kínát nem szórakoztatja, hogy hülyeségeket beszélnek róla,nem tiltakozik,nincsenek ellenlépései,a taktikájaKínának az, hogy a vállalkozói bármitmegtehetnek, csakadózzanak. Az adóümegkerülésnemerény,mint Amerikában és az adózássem az, hanemKÖTELESSÉG.Kína nemindít mentőakciót 200 polgáráért sem, le szarni is szánjaőket. ha nemakarnak a Komonista Kína polgárai lenni,ám ne legyenek. Ennyi. Amikor azt nézzük, hogy leváltja-e Kína az USA-t a világhegemón szerepben, nem elég csak a két országra figyelni: szövetségeseikre is kell. Ebben pedig az USA előnye ma is egyértelműnek látszik. Átveszi-e Kína az USA vezető szerepét a világban? 2020. június 16. 17:54  Már átvette, csókolom. Tessék csak a járvány alatti nevetséges jelenetekre gondolkodni,sok-sokMade in EU termék valójában Kínában bérgyártódik vagy nemigazimásodrendű Ónijós Tagállamban szerelikki vagy össze.  Az USA hosszú ideig nem vette észre, hogy Kína vált politikai és gazdasági ellenfélévé. Noha a trumpi adminisztráció ezt már látja, Trump egyéb intézkedései nem segítik baromság, Trumpnak nincsenek intézkedései,sem mozgástere semsemmije sem, egy fajsúly nélküli dumabojócc, hogy az USA őrizhesse meg világhatalmi vezető helyzetét. De a meccs nincs lefutva, Washington még mindig előnyben van.

Az USÁ-nak meg az oiropidoknak, ha mégészbe tudnának kapni,lenne arra esélye,hogy méltósággalőrizzék a világban a Fehér faj alaptalan jóhírét.

Kínáé marad a 21. század ezután is? 2020. június 15. 10:00 Igen.Kína aktív, stabil államként éli túl a válságot, amelyet már nem lehet elhelyezni az eddigi világrendben. Ez Peking célja, Washington pedig kezdi is belátni. Ebben pedig kódolva van az új hidegháború lehetőségemár megvan az új hidegháború:Az USA 4 fronton is nyitott új hidegháborút. Bővebben erről:Szivjetúnió srsa cimkére ugró bejegyzéseim. Miért tekint Németország még mindig optimistán Kínára? 2020. június 12. 10:00 Németország a titka a Kínai Csodá-nak, az Adenauer korszak utáni bérgyártató Mérnöki Irodás NSZK. Németország Globális Világcégei az óriások Kínában is,vége a kapitalista nemzeti-alapúvilággazdaságnak, kozmopolita-globális nemzet-és kontinensfüggetlen az új berendezkedés és ez NSZK és Kína közösmunkája 1981 óta.pragmatikusan áll hozzá Kínához, és piacot akar benne látni továbbra is. A politikai problémákat udvariasan nem emlegeti, a járványkezelést pedig példásnak tartja. Ezzel azonban Európa még inkább Méginkább? -eddig is, baszátokmeg kicsinyeim:D  Kínától fog függni. Hiába tanult Kína sokat hibáiból, a válságkezelésben nem , de osztályelső és Oirópa csúnya nagyot égett a járványkezelésben. osztályelső 2020. június 11. 12:00 A koronavírus-járvány új helyzet elé állította Kínát: míg eddig az ázsiai ország importált ez igaz volt kb 2005-ig.  tudást szövetségeseitől és riválisaitól, Peking válságkezelése ezúttal modellként jelenhet meg a világ előtt. Kérdés azonban, hogy a keleti nagyhatalom mit tanult saját hibáiból, és hogyan kezeli a nyugati világból érkező, diplomáciai offenzívát. A növekedés nem lehet végtelen, ezért Kína hegemóniája is kérdéses 2020. június 10. 09:15  Amikor az oiropidok "növekedés"-ről beszélnek, megint a saját fehér fajifelsőbbrendű imperialista gyarmatosító fejükbőlindulnak ki.A Kína mozgását és lehetőségeit leíró fogalmaink és modelljeink újraértelmezésre szorulnak. Van értelme egy egyre végesebb növekedést ígérő Földön új hegemónról beszélni? Nem kell ide még egy hidegháború is Kína ellen! Talán ez a "vitában" amivel 1-et tudokérteni.2020. június 9. 10:03 Hidegháborús nyelvezet és logika helyett másképp kellene versenyre kelni Kínával: több tudással, több munkával, több innovációval és sokkal kevesebb egóval. Elhozza-e a járvány Kína évszázadát? 2020. június 8. 07:01 Rövid távon biztos árt Kínának a jelenlegi járvány, de hosszú távon nem lehet a kínai piacról teljesen lemondani. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy vége az USA évszázadánakmert az USA végét a XX. sz.vége hozta el

a saját halálositélete az USÁ-nak itt:

Joint Vision 2020. .

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7015912386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása