Fogoma seggszájgépet éskipiszkálom atélutóból KárpátiMárton , az indexkitalálóművésze gyönyörű hivatkozását:

 

Miért ennyire gëci gombás hüvelyifolyásos az Indëx is a koronavírus a veszélybenazindex hisztéria gërjesztésében?

 

Och, ecettel kendőzött hagymabűz!

/Miguel de Cervantes: Don Quijote/

Kárpáti Márton Kárpáti Márton kitaláló művész - megvennéd az autóját?

Abban valószínűleg a tízmillió hírszerkesztő országában sincs vita, hogy nincs ma a koronavírusnál veszélybenazindexnél érdekesebben torzantálalt, fontosabban hírhamisított és melléfókuszált, nagyobb hisztériára számot tartó

 

és most figyelj kedves olvasóm,Kárpátiművészzúr az új koronavírus járványra

 

A régebbi koronavírusveszélybenazindex hisztéria járvány az ötszörekkora halálozási rátával pusztító SARS volt

FIDESZTULAJDONBAN AZ INDEX by 2011.

mi_folyik_az_indexnel2011.jpg

tehát Kárpátiművészúrmilyen szót használ rá?

 

e s e m é n y !

A mi egyik fő gëciségünk történelmileg már az, hogy ha ilyen hëlyzet van, akkor arról a lehető legszélesebb kitekintéssel,legszelektívebb ténykezeléssel, napipolitikai jószolgálatiságban a lehető legalaposabban csak gerjesztve a hisztériát, hamisítva, félretájékoztatva, elhazudva, a régi , a mai agitációs munkákba seggszájgéppel keresztbe rakható cikkeinket eltüntetvén a célunk az, hogy ha valaki feljön az Indëxre, itt se találjon más,mint amivel a hisztériáját csak fokozhatja
ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

A gëcinek ide a 10millió hírszerkesztő, amikor az indëx egyedül tud annyira geci gombás hüvelyi folyásosan aljas Pijolós Joli nyanyus faluszéli falurággyós szelektívténykezelő lenni,mint a 10millió egységsugarú barom.

 

Majd ezután még azt hisszük, hogy a 100 gombás-hüvelyifolyásos ostoba picsa címlaptündér országában az "cinikus" ha leszóljuk az általunk behülyített embereket a Tízmillió Hírszerkesztőknek.

Kurvák.

/Yossarian/

Történeti áttekintés: Régebben az index gevik ha így elkapták őket valami aljasságon,akkor Shrek kandúr ártatlan szemeket meresztve, azon az édes hangon,amin Szily László telefonon érdeklődvén csak, szigorúan rámutatva aarra, dehogyis lesz riport, őmost csakúgy tájékozódna,közölte az index geci, hogy ők igazábólbulvárlap,miközben FIDESZ tulajdonban és a bulvár sávokat pedig pont az erre a jó hivatkozási alapnak is alapították meg :D

 Vannak, akiknek már nincsenek kérdései.

Mi nem tökölünk itt arra várva, hogy kérdezzé, bazmeg!

-majd mi megmondjuk, hogy mit tudjál!

 

STUTTGARTBAN A NÉMETEK MÁR MEGTETTÉK AMIHEZ MI MÉG NEM TUDTUNK FELFEJLŐDNI!

aaa_nem_igazi_agresszivitas_az_idezojelbe_valo_csupan.png

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5215911528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.06.24. 03:57:44

@Serény Vélemény: Nem. Várom a Washington Igazi Post cikkét arról, hogy a sajtószabadság most már aztán tényleg annyira végveszélybe került Magyarországon.

Serény Vélemény 2020.06.24. 12:53:31

"Winston Churchillnek vannak olyan mondatai, amelyek ma vállalhatatlanok, de ő volt a brit miniszterelnök a legnehezebb órákban,"

Ezt a jótündér írta, és szerintem ő az az abszolút hülye liba, akinek amikor elmagyaráztam, hogy mit jelent az "asszonyi tisztátalanság" a biblia szerint, akkor nácinak bélyegzett, és kitiltott az örjöngőveca blogról, miután holokauszt túlélőként aposztrofálta magát. Értsd: ha zsidó liba vagy, akkor neked nem kellene a menzesz után + 7 napig szexelni, és utána is csak akkor, ha előtte megmerítkeztél a rituális fürdőben. Ezt természetesen a "zsidó liba" kifejezés leírása nélkül írtam, és csak mintegy tájékoztató jelleggel, hogy amit ő bronzkori baromságnak képzel, az tulajdonképpen egy nagyon praktikus, higiéniai és egyéb szokás, viszont ha szerinte egy állatság, akkor ő nem zsidó hanem egy asszimilálódott értelmiségi akinek a nagyszülei talán még zsidó származásúak voltak, de ő már nem az. Akkor viszont mit hisztizik úgy, mintha...?

Namost azt a mondatot, hogy egy múlt századi politikusnak, aki a hatvanas évek óta a sírjában van, és nem csak látogatóban - "vannak olyan mondatai, amelyek ma vállalhatatlanok" -- csak egy még annál is hülyébb tud leírni, mert nem vannak.

Voltak.

És akkor ha voltak olyan mondatai, akkor mi van? Ki nem szarja le, hogy egy magát véleményvezérnek képzelő liba mit gondol ma vállalhatónak, vagy nem vállalhatónak?

Pont egy nagy formátumú történelmi személyiséggel kapcsolatban?

Frick László Intézet 2020.06.25. 05:52:18

@Serény Vélemény: Néha velemis előfordul, hogy jelen időben beszélek halottról vagy amit mond, azt a jelenidőbe értemúgy,mint pl Vastag Margot fingását.Margot fingikés go-go-z Francois jóvoltából,ennyi maradt fenn belőle,pedig amikor Francois pakolta a kufferzát,két betyártallér tapsikolt a segglyuk szőrein.Ezeket francois kegyelettel nem őrizte meg nekünk.

A történetbőlmindenki Churchillra koncentrál és még a Müncheni Konferencia 80-ik évfordulójára is Churchill hőősi képéről húztak le xeroxot.

Miközben minden,ami szar most a XXI. század világában, angolszász megalapozottságúés Hitlerben, az, hogy 1939-ben belefoghatott, nagyonnagyban belejátszik az angol Európa-politika,ami nem Churchill.

Egyszer már valamikorezt ki kellett volna tűrgyalni, hogy az angolszász térképészkedés Szíriától Thaiföldig és malajziáig Szingapúrral hová vezetett.

Irak,Afganisztán angolszsáz munka,az USA,mint angolszász "befejező" -de az elsőlépést az angolok tettékmeg e két térképországkitalálásával.
Kurdok - az angolok miatt.
És mindenben a brit tudományosság és a Miszter Bén/Rowan Atkinson attitüd, a beképzelt idiótizmus,Joknny English attitüdje,amit viccesnek hiszünk,medig Neville Chamberlain a kiköpött Johnny English.

Budapesten Churchill kortásaként hentesek, vegyesboltosok,piacikofák, bérautótulajdonosok,háztulajdonosok és bártulajdonosok,kurvafuttatók és uzsorások ezrei éltek kb Churchill formátumban és elárulom neked, hogy még írni is tudtak volna annyira jól.

Rákosi alatt Churchill-el egyívású kövér, szivaros alakok tanácsmilliomosok voltak többmillió Ft-nyi készpénzzel egy olyan korszakban,amikor még 207 olyan magyar község volt,aholsenki nemlátott százforintost. (Dollárban persze,az praktikusabb volt)

Viszont a picsa, az picsa.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.25. 07:26:48

@Frick László Intézet: Egyszer ránéznék ezeknek a WP cikkeknek az olvaosttságára, ország szerinti lebontásban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.25. 07:32:20

@Frick László Intézet: El kellene pár Churchill a mai Európának. A még negyven-ötven évig tartó agóniánkat ki tudnák tolni pár évtizeddel.

Frick László Intézet 2020.06.25. 09:15:12

@Szorgalmas Gyémánt: Erős megosztó mind. Wasington Post, az Igazi,meg az Europian Online Version, ugyenez New York Times-ban, a Bloomberg, hagy ne soroljam már, nézd meg az index csoiport és a 444 gogliálismeg mindenféle erejét,mekkora. Ugyanekkorák vannakminden piacon,de még Ukrajnában vagy Oroszországban is. Nézdmeg a gerjesztéseket, a Hong Kong-i zavargásokat a Járvány és Kína témakört, a különbözőlegendákazt,mint kedvencem,A Szovjetúniósorsa című. Nézdmeg az iráb-ról alkotott képet. Most az, hogy párezer Iránban tanuló oiropid diák mást írtwitteren, vagy utazási beszámnolókban, azok "gyenge megosztók"
Erős megosztó a Youtube,de apwereltek nézettsége 100000 10000 vagy csak 1000-szeres.

Részeredmények vannak,plegy faszinak finanszírozták azt az ötletét, hogy a világ gyerekeit a gyerekszobájukban fényképezi és ebből a riportbólmellékesen derült ki, hogy a kínai gyerekek mennyire jól tanulnak.
Ott van Hong Kong,ahol a kínai -és Kína ellenes propaganda indexei dolgoznak,pl finanszíroznak "dokumentum" meg kisjáték filmeket és ezekből a propaganda akciókból is sok el vagy besülő jeleneteket tartalmaz, amikbőla cél ellenkezője derülhetne ki.
Ha bárki is figyelne vagy bárkit érdekelne.
A Panama Leaks idején senki a szakalkalmazott agymosók közül mellékmondatban sem írta le, hogy Bahama- és Kajmán szigetek. Csak panamában lehet pénzt mosni, a büdösuszkik, esetleg még Cipruson:a büdösruszkik ott is.

Frick László Intézet 2020.06.25. 09:19:01

@Szorgalmas Gyémánt: Churchill minimálisan nem volt politikai korrekt. Egyszerűen..az ő attitüdje ma alapjaiban nem felene meg "oirópai politikusnak" Hát nézd meg Boris johnsont: Komplet agyatlan idiótát kellünnepelni,rosszabb,mint Chamberlain volkt, az legalább nem álcázta azt, hogy seggfej. Nézd meg Merkelt, 6-ik éve lehet blöffölni Schulz öteltével a menekültek igazságos elosztsásról.De hogy ez a pusztán kommunikációs szintű végrehajthatratlan bullshit nem bukott le, abban nyakig felelős Orbán is.

Annyi, hogy tavaly-tavalyelőtt és még tán azelőtt kb 2028-ra prognosztizáltam Németországban a zavargásokat,most azt mondom,max 2-3 év.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.25. 11:18:47

@Frick László Intézet: Mi történt Németországban, ami miatt előrehoztad a dátumot?

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.25. 11:20:35

@Frick László Intézet: Oké, de mennyire érdekli egy WP-t olvasó világpolgárt az Éhes Emberek Országa? Hányan olvasták végig a cikket?

Frick László Intézet 2020.06.25. 12:52:22

@Szorgalmas Gyémánt: Mi történt,pl Stuttgart. De már előtte,a másik, a könnyítésekért való tüntetés is. Merkel ND -stílusú cenzúrája miatt akkora palávere nincsen ezeknek az eseményeknek,mintha Hong Kongban,a demokrácia és Mindenjóvárosállamában történtek volna.

A cikkbe kockázatelemzők olvastak bele és azonnal "egekbe zuhant" a Ft ,majd megírta az index, hogy csakis belső okai vannak a dolognak.
nem is értettem, hogy mi lehetett volnaa a külső,mert a megjelenésekor,márc 31/ápr1-jén nem volt téma.

A kockázatelemzésrőlannyit, hogy még ma sem nyit Multi Baranyamegyében a délszláv háborúmiatt.Akkora a kockázati indexe az ugyan minek is.

Annak nincsen kockázata, hogy a Menekülteket Integráló Első Ötéves Terv végére 0,00024% menekültet sikerültmunkába állítani.Sőt.

Serény Vélemény 2020.06.26. 13:42:04

@Frick László Intézet: félreértesz egy kicsit. Hogy winston jó-e volt, az egy dolog. Ha valaki fikázza, mert mondjuk betett a magyaroknak mint a..., akkor ok. Vagy ha valami történelmi tény miatt azt mond valaki véleményt. De itt nem erről van szó, hanem az újerkölcsiség működéséről a gyakorlatban. Fölállít egy mércét és még a felállításának a pillanatában azonnal stemplizi is azokat homlokon, lemoshatatlan ül, akik ennek az általa felállított mércének nem felelnek meg. A nácik lájtos jófiúk voltak ehhez képest.

Frick László Intézet 2020.06.26. 14:09:32

@Serény Vélemény: Még véget sem ért a II.vh és már az eredeti tervnekálltak neki, már Drezdát nem csak azért bombázták, hogy kipróbáljanak egy módszert,amivela polgárilakosságot az üóvóhelyekre lehet befullasztani.

A szovjetúőnió volt a célésez egészen 1990-91 ig egészen jópoda volt,mihelyst azonban összeomlott a szocialista tábor, a cigányainktól meg az olcsó munkaerőnktőlkezdtek fosni.
Ahogy a Nyugat viselkedett a rendszerváltóvoltszocialistákkal, az minden illúziót leromboló

lehetett volna.

1990-2010. között fostt az Ónijó a cigányainktólmeg a munkaerőnktől

és tessék,2015-ben mármeg is kezdődött "a régi,sikeres integrálási tapasztalatokalapján merkelmegghívottjainak az integrálása.

és ez megint egy ugyanolyan bullshit lesz.

De ez már az utolsó.
A kapitalizmus halott.. még szart begyet,de.. ez márszerntem az utolsó volt.
és majd ezt a kapitalizmust kell visszasírnunk
süti beállítások módosítása