A softwork minden, ami nem a hardwork.

A hardwork a nyilt,a felismerhető: egy Állam formális, szabályos és bevett, etikettszerű  diplomáciája. Szabálykövető.

Tehát amikor egy Állam emberei mindent megtesznek, ami amúgy a Hardwork valóságos,titkos, felnemvállalt ugyan,de azért véghezvitt célja,akkor "lágymunkát",puhát,selymeset, a ciróka-marókát meg a bocikám-bocikámot és a tala-té-t művelik.

A hardwork a politikaisajtóban kötött mondatokkal, kimért stílusban mutatkozik a bilateriális és a polilateriális sávokról,a bilateriálisból köznyelvileg a kétoldalú találkozó,mint olyan ismert,amin röhög a hálás közönség még a humorínségben is,amikor ezen ökörködni annyira szakállas,mint Maksa Zoltán életműve újszülöttkorától.

Orbán Viktor diktátor a bilaterialitás jegyében találkozott a minap Lukasenko diktátorral. A Hardwork Szabályai alapján történelmi titok marad, talán csak 30 éves "egyelőre" a találkozó valódi célja, én mindig igyekszem igen-igen alacsony valóságosmotívumra következtetni, Minszk reptere Oirópa egyik legolcsóbb repülőgép üzemanyag felvevő állomása. Mindig érdemes egy hardwork keretű látogatásban megnézni a kiséret harmadik  sorától a végét is. Orbán vagy Lukasenko nyilván csak afféle softwork kereteiben diktátorok, hiszen ha tényleg is diktátorok lennének,akkor már elitélte volna őket az ilyenek ellen is alapított Hágai Bíróság. Orbán,amióta másolja az ellenzék agyfelbaszási ötleteit,akár csak provokációs/figyelemelterelési  szándékkal is élére állhatott az akciónak.

Ja,el ne felejtsem,a diplomáciához is érzék kell,mint a dramaturgnak, ha valaki véletlenül diplomáciaiérzék nélkül születik és mégis diplomata [hardworker]szeretne lenni, Magyarországon lehet diplomata. Ez a kontraszelekció bugyorhálózata Magyarországon, a pomogácsok minden üzlet- és művészeti ágban, a poitikaiakban meg főleg többre mennek,mint a zsenik.

"A zsenik 93%-a elvész [Magyarországon]".

/Dr Czeizel zseni, szülész[pinás-szülés-szekció]-genetikus/

A baromarcú pomogács alakúak rendjéből a leges legritkábban hardworkerekkel volt szerencsém találkozni. Olvasni viszont rengeteget,talán én vagyok az egyetlen,aki Odze György teljes életművét olvasta.

Általában Oirópa ifjúsága ha a fizetős-felsőoktatás ágazataiban tervezi karrierjét és ennek kereteiben ráadásulkínaiul ésvagy arabuljólszeretne megtanulni

 

[Nézzünk egy átlagos magyar kulturálisintézetet külföldön, a magyar virtus ott nem csinálni semmit, ami nem annyi, hogy szabotálják a munkát,  hanemhogy ilyen , mint dolgozni, velük kapcslaban fel sem merülhet,tehát ha ez az intézet a halszagú Finúgóriánban székelne,akkor a legnagyobb fenyegetés az ott tüntetően semmittvők számára egy pl finnugor kandidátus,perfekt finnugor megjelenése lehetne. Tehát a Finúgóriai Magyar Intézet-be dolgozni perfekt szittya, szittyológus és a szkíta rokonság kutatója jelentkezzen, ha azt szeretné hogy ne útálják eleventen rohadtáig, hogy a fene is vigye.]

[ a kínai tanulása nem csoportos tevékenység,akínai tanulásánaka titka a személyes mester, aki az egyént bilateriális formában,kétoldalúan, azaz ő,meg a tanítvány,segíti, emeli fölkészségszintre]

tehát ha oirópa ifjúságának tervei lennéneka hardwork művészetében, akkor a Második Legdrágább Oirópai Városba költözik és ott a világ egyik legnépesebb egyetemén,a KGB-iskolarendszerének civilnevén Nemzetközi Kapcsolatok Főiskolája jogutódjánál fizet be. Mekkorákat röhögne az a 30-40000 fejlett- és bezzegisztáni diák, akikMoszkvában tanulnak,a baromságokon,amiket az Amerika Hangja szekcióinak kell szajkóznia Oroszországról meg Moszkváról.

Ha meg kérdezem Magyarországon az embereket,szerintük mi szükséges a hardworkágazatban ahhoz, hogy valaki egy országban Magyarország nagykövete lehessen, a magyar lakosság legszélesebb spektruma szinte mérnöki precizitással 98,707%-ban ugyanazokat a szempontokat jelöli meg,amik közötta következőek nem szerepelnek:

-elvégezni Moszkvában a világ leghíresebb diplomataegyetemének valamelyik tagozatát

-tudni az adott ország nyelvét, ismerni a kulturáját és a hablameg, a gazdasága, a blabblaa

-diplomáciaiérzék

-absztinencia

-szerénység

Tegyük föl, hogy valaki ribanc létére nem szopik, soha nem nyal segget és már szinte sikerült elérnie a nagyköveti funkciót,viszont absztinens,akkor is részesülnie kell egy kis italozási alapképzésben és hozzá fizikai-italfogyasztás kereteiben edzésekben.

 

Magyarország mindenideje legsikeresebb hardworkere Horn Gyula volt.

Csúcsteljesítménye az,amiben kőbe, emléktáblába és broz-szoborba öntveörökre fönnmarad a hazugsága a határnyitásban játszott egyedüliszerepéről

A határnyitás úgy kerülide,hogy ebben a rencervátáskori legendában együtt figyelhetőmeg a softwork és a hardwork. A Magyar Határnyitás egyszerre mind a két kategóriában Magyarország külpolitikai csúcsteljesítménye volt.

Ami nem csoda,hiszen Horn Gyula nem csak a hardwork zsenije volt,de a legnagyobb magyar politikai zseni, nem utána KádárJánosnak, hanem kb vele egyenlő teljesítménnyel, plusz pont, hogy Horn Gyulának nyilvános-felvállaltan nem kellett annyi embert kivégeztetnie és így már nemjutott szerepe abban, hogy az eurokommunisták a magyar baloldalt an block bohóctréfának tekintik, és pl KádárJánost kommunista áruló antikommunistának, viszont Horn Gyulát elismerik,tehát kettejük bilateriális versenyében győz Horn Gyula egy 7 kilométeres cölpsorral ingovány fölött. Hát még, ha rámutatok, hogy KádárJánosnak a győzelmét Szuszlov helyszíni irányítása mellett a Szovjetúni hadserege is biztosította ésmár 1956.október 22-én vagy amelyik nap tetszik,október 27-én is vagy november 1-jén. Az erősítésmeg már november 3-án Debrecennélrobogott, csakmégamagyar történelem tankönyvekbe nemértek be ezek a szovjet csapaterősítések aki sem vont (meg Tököl körül a földutakon keringő) csapatokhoz..

 

A softwork az, amikor egy Állam hatalmiszervei pont akkora gecikmaradnak,mint amit a hardwork-kel lepleznek, de a softwork segít ennek az államnak az imázsát javítani. Softwork emelte pl Emanuelle Macron-t az Esőerdők Kandidátusi Fokozatára,pedig ezt a hidelmet azzal a softwork munkával alapozta meg,amiben egy dűlőutakkal sakkozott  lebetegedett olajpálmaültevény helyén sarjadt sarerdő felgyújtásánakképei aggódott, mint eső-őserdőén..

Németország természetesen ebben is a bizonyítóerejű kivétel, erről a MerkelSzőnyege [ami alá jellegzetesen poszt-szocialistán, a volt-NDK nemzetközi-és belföldikommunikációs móccereivel, ezekközött a cenzúra és a nembeszélsé egyenesen DDR Ergezeugnis.

 

A sajtómunkások, ha megfelelnek a Világ és Oirópa sajtóeikai alaptételének,miszerint nem formálják a véleményeket, az ugyanis politika,azon belülpolitikai szolgálattétel

(na jó: csicska fasszopó seggnyalóság)

tehát ha a világon bevett sajtóetikának megfelelhetnének, akkor a softwork körében lennének tárgyalhatóak.

A geciújsgírás, amiben pl a SOTE kínai orvostan tanszékéről az általános iskola 8 osztályának az utolsó éveit már csak a korpuszában látogató PijolósJoli nyanyus szintjén blőd ökörségeket,pletykákat és 50 éve még korszerűnek meg modern marxistának is tekinthető hiedelmeket süvöltöz a geciújságíró, szintén a softwork iskolapéldája.

A magyar ellenzéki újságírás számára két örök titok létezik, az egyik Kaya Ibrahim hová lett, a másik pedig Kovácsovics Iván milyen minőségben kerülhet Kínával kapcsolatos hardwork/softwork perifériáira. A semmiben sem titokzatos,magyar-közhelyes aputa, Kovácsovics bácsi hogy kerül képbe,hát úgy, ahogy tebege jófiú is csinált újabban melókat aputának,TGM-nek,sőt, személyleírást adott neki a  tusványosi melóhoz (egyben fedezve a Romániába hazalátogatás költségeit) , nehogy véletlenül Kiss Tibornak álljon a Lovasinak szánt provokatív kérdéssel, mert Kiss Tibor nem könnyen belemászik az ilyen csapdába, hanem akár,ha  az a nadrág van rajta,még pofozkodik is meg szemére olvassa TGM-nek a 2003-2011. között folyósított Gyurcsány Apanázs-t.

Végül következzék az,amin felhorgadtam és nekiálltam enneka bejegyzésnek:

"Franciaország softwork-ben a világelső." Természetesen ezt oirópai közgazdász tanítja, így nem is csudálkoztam, hiszen az oirópid KÖZGÁZ leragadt az ARPANET,az analóg telefőnia és a televíziózás médiarémuralma korszakában, amidőn még a zsebszámolóügépek gombjai igen hangosan és árulkodóan pattogó hangokat hallattak és a logarléc-helyettesítő zsebszámológépek vcsak tervekben szerepeltek a NASA laboratóriumain kívül.

Ez a függvénytáblázati funkció ma már nem kell az okostelefonokban, a mai okostelefonok mai zsebszámoló funkciója egyetemi ifjúságunk nehézségein segít átjutni a Százas Számkörben. És algebrailag.

Ha valamin elkezdek háborogni kedden, elmorzsolga'-morfondirozgatom csütörtökig,majd pénteken újra átgondolom, szerdán még ott tartottam, hogy ez talán amúlt század 70-eséveiben TGV, francia atomtudomány és Pierre Richard-os filmek Louis de Funés életműve záró remekeivel és a Renault 5, a keresztmotoros  széria 5 éves korában 150000 km futás alatt mégmegfelelt a hiedelmeknek. 1973-ban a párizsi férfiakmég pisálhattak az utcán zöldrozsdaredves,kb térd-től mellkasközépig takaró bádog pisálóhengerekben ..

Korszerű Modern Jövőbevezető Pisálókocka - bátrabb womanpowerworker feministapicsoidok is használhatják,nem lehetetlen egy nőnek állva pisálnia, csak előttesok edzés,két-két ujjal széjjel kell húzni a redőket és gyakorolni:

softworkparis.jpg

Péntekre eszembe jutott a francia vándorcigányság helyzete, az, hogy a provanszál purgyéknak esélye sincsen iskolai szegregációra,mert ugyanabba az alapiskolába csak akkor járhatna egy tanévből egy hónapig, ha a szülei  bátyjai  hajlandóak vele visszaautózni a következő faluból, ahová a francia törvények szerint a maximum 15 nap  elteltével tovább kell vándorolniuk a lakókocsikkal és újabban pedig már menő lakóautóikkal. Franciaország több,mint 1000 településénekminden település-széli utcáját 1.90-es furószár "kapuk" védik a cigányok lakókocsijaitól. Kapitány iváni 2 sou-s geg francia vidékifilmben:  a lakókocsijukkal a provanszál  városkába beszáguldó cigányoklakókocsi tetejét leborotválja az ilyen kapu. Izraelben lépten nyomon a legfrissebb exodus újállampolgáraival találkozhatni,a francia zsidó menekültekkel, akik a példásan integrált 3. generációs arabok antiszemitizmusa miatt menekülnek és ha ezt nem tudhatjuk a Zónijó-ban,nemírjameg az index vagy a 444 vagy a magyar geciújságírás más kloákái, akkor ez nincs is.

Tehát akkor módosítom:

A múlt század '70-es éveiben a Francia Softwork azzal dicsekedett,amiben vezettett Franciaország, ha nem is világelsőként...

Mainapság pedig a francia softwork abban nagy, hogy ami van, arról az egész világsajtót tudja hallgattatni . A belpiacos softwork-ben azt tudták elhitetni a francia véleményformálók, hogy minden láthatóan cigány az romániai román cigány.

A koronavírus járvány Eurtópai Botránya Orbán, nem pedig az, hogy Franciaországban 3000 intezívkórházi ágy jut 44 millió emberre és a Bundeswehr repülőgépeivel szállítottak betegeket Svájcba meg Németországba.

Franciaországban a softwork kipucolta a francia gitanes kifejezést. E titkos kisebbségre polkorrekt-lldomos a romani [ a szintók számára a roma/romani sértő leszóló] ,írjuk be akkor ezt keresőszónak a Google-be

franciaciganyok2020-06-16_romani_france_google_kereso.jpg

A találatok között a jobb felsősarokban (első sor jobbszéle) látható nő kivételével a zöme Franciaországban kóborló romániai román cigány.

szintén román kóborlók  2010-es riport

 

A francia cigány nők már nem kínlódnak talpigszoknyákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5215812278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása