A magyar internetes sajtóban a pináról  bő évtizeddel a magyar-magyar szótár után

másodjára értelmes szöveg

 

főrésze az ~

2020.június 15-én jelent meg, tessék:

patikaponthu2020-06-16_serdulokori_intim_higienia.jpg

jó,hát azért a kötelezőr pinakozmetológiai reklámszálat csak belehúzták

A mosakodószer pont annyira szükséges, mint a kóla meg a hamburger és a tangabugyi

meg ötévente kidobni a fürdőszobát

de a fő, hogy kimerték írni

 

öntisztuló szerv

lábjegyzet

A képen Pamela Adlon szellemi terméke...hogy fogalmazzam körül: A Korszerű Modern Jövőbevezető Példa adása nyomán keletkezett az,amit ezen a képen látunk, és a szöveget,amit ez a kép áraszt,a szaósölmédia által is turbózott globális kommunikációs entrópiának köszönhetően a világnői úgy nagyjából egyformán értik/veszik le.

eztforditsdnekemmagyarra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4915812454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2020.06.17. 06:00:01

@Burgermeister: @Szorgalmas Gyémánt: Különösen érdekes az, hogy Pamela Adlon munkásságát a kettőskereszt-mítú tmbolása idején finanszírozzák, És jelölték Golden-valamire meg Emmy díjra.

A kis- és gyermekkorúak-kalkapcsolatban vannak alapok,mint pla jogban a Római jog. Lehet ilyen-olyan jogrendszer meg kúlságmeg minden, egy társadalom viselhet fegyvert egy másiknak nem ajánlatos. Vannak különbségek,de vannak alapok-mint a Római jog óta az árvák jogai a jussaikhoz.
Szerintem az egyik gyermeki alapjog a mindent megtudni a maga idejében.

Sajnálom azokat a picsákat,akik nem emlékeznek a szűz-tudatlanságukkorában arra, hogy az "üreshelyek"-kel bár konkrét tudás nélkül,de mégis hogy elvoltak.

Mindent nem kell tudnia egy 7-8-10 éves kislánynak akkor sem, ha anyu a legjobb baricsajszija is.

Szöveggyűjteményem legmegkapóbb mondatai egy haldokló 13éves kislány szavai a 16 éves unoka nővéréhez. Panasza az, hogy a halába márbele tudott törődni, de abban nem, hogy a halálmiatt az asszony létet nemélhetimeg.Ebben...nincsenek konkrét tudomások,de amikor a Frauenleben-t kimodja, abban MÉGIS.. a MINDEN Dosztojevszkij-iértelmében (D. szerint egy gyermeknek mindent ellehet mondani, azt nem magyarázta meg, hogy a szavakat azért gobdoljukmeg) minden benne van.
süti beállítások módosítása