Krúdy füge-hasonlata jócskán kiterjeszthető.

 

A füge nagyonsokféle gyümölcs, és aki szereti a fügét,az éretlent is érettnek látja vagy az ehetetlen túlérett-de-nemkihasadtat.. vagy pont a nemlátható belsőfelét ették meg a rigók vagy csak a bőre van,hús nélkül, mind kiették a darazsak.

ficalapuglia2019-07-23.jpg


Füge mikuláskor, a fára aszalódottan-keményen, nem tudott beérni,de mikuláskori fügének nagyon jó.

Egyszer egy milliárdosnak dicsértem a házát,egy nagyon egyszerű, letisztult tőzsér-paraszt ház féle. azt mondta, ha öt asszonyt majd kistafírozok, nekem is lesz már ennyire jó házam.

Nagyjából a mostani 10-es évekig divat volt Erdélyből asszonyt venni. Azóta a fészbúk ott is elvégezte,amire kitalálták...

Mikori Winklerék filmje Korondról ? -már akkor pocsékba ment.

Ezt hányszor írtam :

Budapestről és a nőkről Krúdyt kell még ma is olvasni, még mindig Krúdy tud a legtöbbet,

pedig a fészbúkról közelítő elképzelése nem lehetett, bár a dramaturgiai alapszituációkból még ma is van olyan, amivel a fészbúk sem bir el, meg semmise. Az "internet népe" lincselései, ha már szagukugyan nemlehet, de bizonyos körülményeikben tök' ugyanazok,mint a pogromok , genocídiumok is voltak.

A román nők nagyon jók. A románokon nagyon sokat javított az olaszországi-spanyolországi munka.

A füge-kép:  Szemre a délszláv nők jók,erősek, a régi nőierő látszik. Amit sokszor ismétlek,de nemlehet elégszer, a Balkán-ról hazatérvén a magyar nők ribancoknak látszanak. Már a bócskoi mogyór lónyok nemolyanok,mint az idekint-magyarországiak. Ruzsa Magdi nagyon erős bócskoi mogyórlónyként kezdte a műfajt és mára sikerül igazi neuraszténiás budapesti nővé asszimilálódnia  fejlődnie, akire jaj,a cicca ne nézzen már. A bócskoinak megmaradt húga vigyázza.

dex2big.jpg

Kortárs magyar lányokat rakott szoknyában és gombos kardigánban, fehér harisnyában (amin a lábujjak rózsaszinecskén ütögélnekát s a lábacskák páráitól ott egy tizedárnyalattal sötétebb is a fehér, kötött, a levételkor szikrázóan nejlon harisnya.

A balkániak divatosabban és ünnepélyesebben öltöznek,nincsen olyan, hogy lakodalomban a férfiak öltöny-öltönying és öltönycipő nélkül.

Aztán az ember beszél pár bolgár taxisofőrrel, szerb teherautósokkal, kiderül, hogy azok az "ősibbnek" és "eredeti-nőierősebb"-nek... szemérmesebb-nek kinéző délszláv lányok kb a nyugatnémet-és holland lányok szintjén teljesen elpicsásodottak.

A füge kinézete és a valósága. Volt az a képem a lengyel nőrőla '70-esévekben, aki maga ugyan habtiszta és takarosan tiszta,mindig tökéletes a smink és szőrtelen a lábszár (akkoron még csak az) viszont a konyhát meg a lakás többi részét ne nézzük, jó, nézzük, de orrbefogva és levegőt se vegyünk, hasal, szépséges, bokától lefelé  ennivaló lábaival kalimpálván keresztrejtvényt fejt, na ebbe a képbe a keresztrejtvény helyett az okostelóka és hanyatt. És pánszláv. Páneurópai. Pánvilág. Mutatja a büszke magyar férj (1977), hogy a nőiszerepekből egyet nem utasít el, viszont abban Cardinale [Claudia].

"És végig?" - kérdezte Dezső."Persze! -és le is nyeli!" 

Némelyik fügére oda se figyel a fügemajom sem, annyira még-zöld s közben a legélvezetesebben pont alkalmasan jólérett.

fugeo.jpg

A túlérett fügét enni gusztusosan nem lehet és szégyen is.

Egyáltalán,a mediterranumban fügét nyilvánosan enni, az, mintha magyarföldében hajmát ennél parasztkenyérrel bicskázva,

fügét csak csóró eszik, meg a hülye túrista.

 

A dél-olasz kocsmáros,amikor rájön, hogy nem egy tetű francia segélyenélő vagy, aki játsza azt a fejlettebb igazitagállami agyát az 1000 €-s segélyére (ami Dél-Itáliában jófizetésbe szám) kétszerannyi ételt hoz ki, mint amennyit rendeltél, de a rendelésedára felét fogja széámlázni. Ha nincsen fügéje, akkor rákot hoz ki, ha van fügéje, akkor jósokat és utánamutatja a tekintetével, hogy este aztán az ágyban ettől mi lesz.

Furcsa, hogy egy dél-itáliai étterembe a zárás előtt öt perccel is be lehet ülni.

Ezt is megbeszéltük már: a picsaember mindent készen akar s úgy, hogy azonnal kényelmes és jólegyen, semmit nem fáradni,erőlködni, minden fárasztó. A párkapcsolat kialakításához az első lépésben az ágyról letenni a bármely  lábat, az is.

A fiatal azért van, hogy forradalmi, lázadó  megjegyzéseket tegyen, az ellenkezőjét,mint az apja és a nőknél pedig alapattitűd a sajátfészek a sajáttűzhely a sajátminden.

Kivasalni már az anyja se vasalt semmit,

Proletár anyák panaszkodnak, hogy a kétgyerekes modellben a lányuk a mosatlant meg a szennyest nem hajlandóa szobájából kihozni. Ha elsőre nem talál a szennyes bugyijával a szennyeskosárba, vált. a szennyesek halmaiba,akkormég egyet nem próbálkozik. Az alkoholista proletároknál annyival jobb a helyzet, hogy az iszákos szülők valamennyi dolgozásra igyekeznek rázsarolni a lyányt is, nem csak a gyereket.  "A közös költségekhez hozzájárulni"  - erre szorítják a fiatalokat, az iszákos proletár gyerekeinek muszáj havonta elmenni dolgozni, a lányok 6-8-10, a fiúk 10-14 napot dolgozgatni és a pénzből hazaadni kényserülnek vagy nem is kéri, hanem elveszi a szülő a pénzt. Lázadás:a gyerekek megvetik az alkoholt,inkább drogoznak.

Kábelszolgáltató mérnöke : az alsóközéposztálytól lefelé a lakások szinte járhatatlanok, különösen a "hálószobák" . Soha nincsen felhúzva a redőny,évente párszor ágyneműcsere. (Itt az alkoholisták megint szerencsésebbek, belehánynak,összepisálják vagy szarják az ágyneműt.Kénytelen cserélni

kidobják,hátul van a dudvában.
Gólyalépésben közelítimeg a tévét és a dekódert a kábelmérnök. Mindenütt edények , ételmaradékok,üres energiaitalos és sörösdobozok és üvegek. A konyhában edénytornyok. Mindenki fekszik a vackán és telókáz.

 

2005-ben, azaz a fészbúkés az internetkitörés, az okostelefónia előtt zárták le Magyarországon [-> Ferge Zsuzsa, az ország tanárnője] az utolsó hús- vér- és bundáskenyérszagban,élő emberekközött végzett szociológia nagyfelmérést. Az idén vagy kétszáz abban az évben született cigány nő szüli meg vaginálisan az első gyermekét.

A lányoknál a verekedés mellé a másik nagy divat a pornó, de nem nézni,mint a fagyasztottkajazabálók a főzőműsorokat, azt kinőtték már, az 10-11 éves korukban volt 6-7, osztályos lányok gyűjtik a skalpokat,a duma nem elég,videóbizonyítékok kellenek,egyfajta virtussport a nagyon keménylányok a stricik csicskaautóiba is be mernek ülni, szám a segglyuk szüzességét elveszíteni.

ide be a szálat az értelmiségi-mozgalmár picsáktól a menstruációs szegénységre. Ami különben az Allways márkanévtulajdonosának egy jellegzetesen netokratív bújtatottkampánya is.  Energiaitalt Allways doboz ára', iszik meg minden nap. Energiaital nélkül nemlehet lenni. A hülye picsa részeges anyu, az kávézik, a nagyon öregek.

Középosztály, a legsikerültebb nevelés annyit megtesz, hogy a mostalant a vastagon rajta- vagy félbehagyott maradékokkal odalöki a mosogatóba. Az anyja stálkonyháját csinál neki,mert akármit nemeszik meg,de ezeket a válogatott ételeket Derrick arccal fanyalogja,mi a faszom ez, ez mi a gecim, ez ehető?  - és ha garnéla,akkor mennyire friss?

A mélyszegényeknél meg a proletároknál már alig van főzés-sütés a nem-cigány szegmensben.

Van egy nagyon fontos szabály, amit az őstulok baromacú fasznak tudnia kell:
SOHA NEMÁLLUNK VITÁZŐ NŐK KÖZÉ

Megfigyelsz vitázó nőket, strigulázod a Kosztolányi-noteszedbe, kik a tetves,a kankós, a büdöspicsájú  a fasszopókurvák és ígytovább , aprítják egymást, de ha bármilyen un "békítő" szándékkal közéjük állnál,összefognak és meglincselnek.
Ha mást nem, verbálisan.

Ma már közhelyesen tudott, hogy a szórakozóhelyeken nem a fiúk verekedéseivel van a baj és nem csak  a lányszokás miatt, miszerint a hossszú haját megragadja, de abban a pillanatban magas térdemeléssel és persze az arccsontokba célozva a térdét, de van ez a méhébe térdeplés, hogy felgyöjjön a vérzése nekije, hátmitnemondjak.

rendőrök és más erőszakszervezőetek kiképzett tömegoszlató szakemberei panaszlják nyugdíjasan, hogy sajnos igen elmaradottak a kiképzési módszerek, amiknél sokszor a női mellek és egyéb testrészek nem szerepelnek, márminthogy ha ilyenje van a verekedőknek,akkor hogyan.

És akkor még a nonverbális erőszakformákról nem beszéltem, ezek  munkásnők öltözőiben, munkásnőket szállító buszokon és nem csupán csak a proletáriátus kölcsönzöttmunkaerős-külsős köreiben, de a havi 26 napot dolgozni hajlandó belsősök között is. 

Az egyik legközhelyesebben ismert formában az idősebb nők..

  ez nem tud változni, az hóttbiztos, hogy ha 45-65 éves nők nőt akarnak kínozni, a minél fiatalabb hamvasat imádják leginkább

és szülések történeteivel

ami most, hogy a császározás mit művel a magyar demográfiai helyzet utolsó reményeivel

hát izé

és ez mind-mind,a nők elleni nőierőszak és a formái a nőt nőtől érő erőszak, szegregáció űűűűűdöztetés és a többi
mint máskomoly kérdés is

nem tágyalható internetes felületen, mert az internet népe [ a megosztó adminjai]  büntet

Nagyon érdekes az, hogy a nőjogi mozgalmárok soha nem kérdeznek meg női vezetőket arról, hogy miért nem hajlandóak ugyanazért a munkáért nőknek ugyanazt a bértfizetni,mint férfiaknak. Vagy ha megkérdezték,akor az eredménnyel ugyanazt tették,mint a véleményformálók az utcai lekérdezésben a nem a forgatókönyv szerinti válaszokkal. vagy amiben a kandikamerás brigád a nevetség tárgya és az adásba soha nemkerülő hülyének nézett lett a mókamester.

Kattogásmarketing okokból egy bezzeganya blogban csak illedelmeseket és olyanokat szabad írni, amit olvasni szeretnének a mamucilik
A császározás hátrányairól márpedig nem szeretnének olvasni.

A férfi,mindegy milyen korszak, mellékszereplő.

A főszereplő, akin múlik minden, az a nő és ez az oka annak, hogy

minden korszak olyan lesz, amilyenek a női.

 

Este csak a paraszt eszik déli maradékot meg ilyesmi,anyu megfőz hétvégére a gyerekeknek és ott rohad a töltöttkáposzta is


"Használtételt nem eszek!"


Tavaly paradicsomszezonban 600-998 ft volt a paradicsom kilója,  már a falumban sem árultak palántát a piacon,ki a fasznak és minek,150-ért nem kellett a paradicsom palánta, Ilana Glazer szarosvödrében megnyő a balkon sarkában, párszor öntözni kellmeg néha megkötözgélni, ha felfut. ami egyébként az éghajlatváltozás óta gyomféle is. Ritkítani kell a kertben,a koktélparadicsom tkp eredeti forma,tehátnemkülönleges,hanem az ősverzió,alegfőképpen dudvaszerűen magátólnyövő.

Az ÖnállóÉletvitelre Alkalmasság-bólaz van meg 34 éves kisfiú korára már, ezt elérte, hogy nemmondja meg, hová megy és nem árulja el, mikor jönhaza, vagy dobják be a kapualjba a részeg tetemét. Aztán ebédidőbe mégis betoppan, apu meg anyu pizzát eddegélnek, nem főznek,ki a fasznak ugyan, főztek volna,maguknak? Megsértődik és három napig maga szerzi be az eleségét.

 Mélyszegények meg főleg boltban veszik a paradicsomot.


Mélyszegény matek:

Ha megveszi az alapanyagokat és 1200 Ft-os órabért számol,akkor már inkább a pizzériából rendel. amíg fussa-ja segélyből, ha nem fussa-ja,akkor kutyakenyér, és kutyabóti csirkefejpörkölt. A proletároknál az egyik legsúlyosabb veszekedési adu anya és lánya, ember és asszony között a csirkenyakpörkölt a főttkrunplival.

Ha kap 100000 ft alapjövedelmet, nincs az a havi fizetés, nettó 500000 sem,amiért rendszeresen éskötötten dolgozna.

A cigányok sokkal jobban esznek,mint a magyar proletárok,ez is motorja a cigány 12-15 éves nők Woman Power-ének: A magyar proletárgyerek,ha jókat akar férjként enni, tiszta ruhát és járható lakásbelsőt viszonylag a híg-ragadós mocsok és bűz nélkül, akkor enged a 13 éves cigány nő ostromának, ha csicska is lesz a cigány családban 10 évig a magyar vejkó.

A modern cigány nő szégyene, ha sovány az ura-a "sovány" itt az enyhén túlsúlyos,mondjuk 168 cm testmagassághoz a 80kiló. Ha 75 kiló, de akkorlegyen jó nagy hasa.

Gipsy Woman Power:  gyárban havi 20 napot is dolgozó 3 gyerekes 22éves cigány nő. Bölcsöde nincsen viszont , ha lenne, se adnámagyarok kezére, a Nagy Család nőiközössége ősiesen vigyázza a kicsiket,ehhez csak reggel-este kell kevés és kisujjal nyálazott műsírós jelenetet [-> Palácsik Tímea a bíróság folyosóján]  illemből rendezni és kész is. Ugyanez a nőtípus jogosítványt szerez és korzakocsit, szigorúan kétajtósat, hogy az ura ne annyit vigye el, de főleg ne vasazni.

Az a kitüntetés ért, hogy a rabszógáztató királynőmeg mutatta nekem az amerikaikonyháját. Szociológusnővel a kerítésen keresztülbeszélt volna.

Az index geciújságírói vajjon miért nem kíváncsiak, hogy a 9 évvel ezelőtti videón cuki kis 12 éves férfiak milyen pocakos meglett igazi emberek lettek 21 éves háromgyerekes apa-korukra ?

Amióta amerikaikonyhám van, rákell döbbenjek, ezeket a berendezéseket nemhogy rövid és programozott élettartamra tervezték, de valójában nem is használatra valók. Ezekkel már a konglomerált fagyasztottkajazabáló társadalmak számára teremtenek igényeket.

Fejlettisztánban ezek már csak amolyan évente párszor használt díszletek, van, de csak a mikrohullámút esetleg a szmutikészítőt, ha használják vagy a rizsfőzőt,aki elkente a száját Ázsiában a valódi főttrizseken.

Korszerűtlen múltbvavezető nemiszerepek a milyen szinpadon?

A faluban 20 amerikaikonyha van, de csak kettőben vannak bekötve a gépek,a többi arra való , hogy a látogatók agyát felbasszák.. vagy a szülők az ablakon ki a pénzt mert az a pár "elindított" is elválik már az házasság ötödikéve előtt

A Doktornéni és a cigány rabszógáztatókirálynő használja is az amerikaikonyháját az összes gépeivel. Meg én.

Ettől már agyvérzsírtolulást kapnak azok,akik olvasták az újságban, hogy a magyar fiataloknak ma már esélye nincs az életkezdésre.

Ház, berendezve, autók,10 milla ajándékpénzekhez a menyasszonytánc 10millája és elválnak öt éven belül.

Ennyit az életkezdésről, fasz még csakcsak,de picsa?

Esze ágába nincsen a "sajátélet".
Nincs a fiataloknak esélye az életkezdésre, ha valamiért önállóan él, háromnaponta kikukázza a fehérneműjét és újat vesz, nem mos,mert nincsen hozzá gusztusa se, nemhogy kedve vagy tudása.

 

Részeredmények vannak, 18-32éves kislányok,amíg a 3-4 diplomájukat össze nem goglizzákmeg wikipediázzák, hetete kerekesbőröndökkel huzigálják haza anyunak a szennyest.

A nőt a férfi teszi [formázza,alakítjha] a nők meg a buzikat. Egész gyüjteméyem van együttélő buzikról,akik jólelvannak egymással,mint kicsi legok, holmelyik a felső vagy az alsólego.

Hányszor letépték már az arcom büszke anyák  azzal,  bezzeg az ő gyerekük, a fiuk mos magára és az apja összes barkács  szerszámát kezeli, 41éves létére saját házat vett,meg ilyesmi. "Sikerült lakatlan szigetet nevelni a gyerekedből." Részeredmények vannak, de azért ez az anya nem azért nevelte az utolsó, önálló életvitelre alkalmas férfit, hogy csakúgy jöjjön egy picsa és belelüljön a készbe, és majd öt év múlva osztozkodjanak a válóper kereteiben. "És hetente kivered neki?" [testvérjóbarátnőaz áltaános"ból az ő puncija volt az egyik első, amit életemben láthattam, miatta tudom, hogy a lányok nem a seggüklyukán pisilnek ki, nem azért guggolnak] "Micsoda?Mit verek? Az uramnak se!" Jó,de egy 40 éves egészséges ép férfi... eee... ha érted,miregondolok..."

Az már "haladás" ha 30éves kislány együttélésben ara merészkedik,hogy a párja gombás zoknijait a szaros gatyáival meg az ő gombás zoknijait a gombás bugyyijaival egybe kimossa a felsőruházat egy részével a biztonságkedvéért 80 fokon

Egy mai korszerű modern jövőbevezető mosógép kb 20 eseti 80 fokos mosás után Kaput! FIN! Sifirsit! Ende. The End.

A háztartási gépek férfi mérnök fejlesztői nem egészen életszerűkörülmények között tesztelnek a próbadarabokon. Soha nem teli és életszerűen van rakva a hűtőszekrény vagy a mosógép a fejlesztő laboratóriumában.

A koreai férfi mérnökök pár ételdoboza nem termelt bele a gép belsejébe a próbák alatt  annyi nedvességet, hogy ECO üzemmódban egy hónap után a levegőcserélő ventillátora jeget daráljon. Van rá 10 év garancia,de ha a jég ledarálta a ventillátor lapátjait, az csak nemszakszerű használat következtében,nem értvényes a garamciakülönben is öt éves,ki az a barom,aki öt éves hűtőgépet használ, ha a belső máanyagrekeszei csak két évig bírják a hideget és szilánkosan törnek? Vagy kapcsold ki az ECO gombot és akkor nem trmel jeget és nem darálódikle a lapát.

Minden vacak találmány működik egy kézben: Aki kitalálta, azéban 

-ez így van a Bosch-nál is,a kínai bérgyártó meg sose szereli össze használathoz,else tudja képzelni az ő konyhái alapján,egy ilyenminek a Fehér Ördög-nek.

A francia nagy márka gyakorlatilag szárított fosból van, a fémtengely olyan műanyag ágyban,amit a körmöddel is szétkaparsz. Úgyse derül ki,mert a garanciális időszaka alatt ha éppen kicsomagolták.. vagy beállították a sose használt konyhasarokba hogy sose használják.

Kivételek vannak.

Mindig vannak.

Részeredmények,pl az olasz lányok 17 évesen az ülésben elfeküdve korrekció nélkül ciccenésre parkolnak be oldalt-hátra két autó közé. Futottak még a műfajban: Görög lányok.

A magyar nő szerint csak ő az a nő, aki autót vezet,minden más autóban hűűjjeee faszok ülnek, akik pedig tanusítsanak pozitív diszkriminációt, ha mégis tévedett,és a másik autóban nő, az kizárólag hülye fasszopó kurva büdös értetlen parasztpicsa lehet,kapja be!

A Totális Konvergencia Korszakában,a Globális Spekulaizmus igényteremtő, leegyszerűsítő és uniformizáló törekvései fölöttmég szép, hogy a Diverzitásról humbugolnak.

Az ember mintakövető-féle a születése pillanatában az biztos,hogy mindenki ember és a lehetőségei az emberiség történetének szinte minden lehetőségei -ettől még aztáőn lehet belőle összesen egy seggfej vagy picsa,akiből husznnégy sem tesz ki féltucatot, annyira nem egyedi és megismételhetetlen.

Takaroggyatok a fügéinktől! - mondják a meddő fikuszfélék, akiken az ember gázálarcban és kotonguival védett végű bottal piszkálva sem érdeklődne "gyümölcs" eránt.

Nem is értem tényleg, igazuk van,mit a gecit akarnak tőlük a kereszténydemorata hülyebácsik, hát az ember, ha imádkozik, azért, hogy ezeknek nemhogy gyereke, de még kisállata se legyen.

meddopicsa.jpg

A Globális Spekulalizmusban az embernél nem lehet magasabb kockázati tényező, embereket azonban annyira nyiltan és felvállaltan mégsem lehet irtani, mint a klasszikus kapitalizmus legszebb évtizedeiben, 

arról nem is beszélve már, hogy ha van bűz,amit a globális spekulalista nem képes elviselni, az az emberszag

így aztán, ha az embert nem szabad,akkor az emberi-t kezdik elgyéríteni: a variációit.

Sokszor a füge bőre marad, ahogy idefölírtam és semmi más,nahát pl azt etetik meg a fügékkel, hogyaszonygyaja

Tied a bőröd, magadnak pusztítod,majd mi kiszolgáljuk a végtelenül egyedi és megismételhetetlen igényeidet és mutatnak három variációt -ennyire sikerült a K+F osztályon leszűkíteni az igények formáit.

A Kettes Számkörben minden sok,ami több a 2-nél,tehát elég a három lehetőség és majd beveszik.

Bevették?

 

be hát :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6515805392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása