A Rencervátás 30 egyik máig nagy titka az érettebb asszonyi kategóriákban az,   hová tűnnek a színes és inkább nőmagazink címlapjai. Alkérdés: Néha belsőbblapok nem tűnnek el, de valami gecitől már, de mi-a-néni gecijé-től már, lapok össze vannak ragadva. A nénik arra emlékeznek, hogy amikor a postaláda és a kiskonyha közötti szakaszon kézbevették, valamilyen picsa arcképe volt a címlapon. Belelapoztak:Más picsák egész lapot betöltő arcképe meg valami kenceficét reklámozott.

"Mégmég!még! -semmi nem elég!

/Bódi László  verséből/

farkasbacsierrenemveriki.jpg

A magyar emberek szara a legkiválóbb minőségű szar a Földön -ezt is mennyit taglaltam már, a magyar szar-t.

"Nincs új A Paplan Alatt"

A szar minőségét a parasztiasan "zsírtartalma" határozza meg. Ez az eredete a trágya szavunknak, ami nem a szar volt eredetileg, hanem az, amire ma a fűszer-thasználjuk. A trágya igazából a paraszt szerint nem annyira   "fűszerezi" a talajt,mint inkább zsírozza. Feketébb, lágyabb, zsírszerűbb a gazdag talaj. A trágyázatlan talajt "kiélik" a növények..világosabb szürkés és egyre "kötöttebb" lesz. A "jólzsírozott" talaj tele mikroorganizmusokkal,élő flórával és mikrofaunával. A jellegzetes magyar "mimmmehhalás és krachácsolás" jegyében csakúgy lehet beszélni "oirópai összevetésben" mindenről, ami magyar, hogy az vacak, elmaradott, ócska, ázsiai,kuminista,kommancs, kádári, mai politikai-megfelelő-alkalmas hitvallássalorbanikus, NER-szerű. Nerisztán,Orbanisztán, Szarisztán.

"Nem bűzlik a szar, ha nem piszkálják."

dalit-romongró kamatoló-strici-drogdíler bölcsesség, 2019.

Valamilyen Edina komedicentrál-utánzat szintű, szarnak még elfogult jóindulattal sem földicsérhető politikai-megfelelőségre  , mint népszerűségre építős "jutyúbcsatorna" fluenszer  tevékenységéről kéne írnom. Blogbarátom küldte el a linkeket.

A szar érdemes sorsa a bioszférában,a bármelyik zöld sáv egyvéleménye szerint  a biológiai körforgásba visszakerülés,pl egy Hundertwasser Klo segítségével avarral rétegezetten kerti komposztba.

Minden szarok közül az emberi, a fekália a legminőségibb szar.

A dinnye vagy a földieper édességének a titka. Mézízű-édes lesz az a földieper,amit hígított fekáliávallocsolnak. 

Ami egy szartsekeresztyén fidesznyik és egy cucjialiaista fasszal se balódali oligarcha között részegen és vadászvacsora kereteiben politikai vita címén folyik kedélyes cseverészés ahhoz, amikor a település szennyvíziszapján csapnak össze. DEgy barátság,ami politikai nézetkülönbségen szarrá megy? A magas-szartartalú szennyvíziszap a nitrogéntartalmával visznt már nem szórakozás, hanem a föld-oligarchaság létalapja. Ráadásulszemben az EU-s földalapútámogatásokkal, ez a szennyvíziszap nagyjábólingyen van. Ha a kenőpénzt nem számoljuk.

Ott tartunk, hogy ma már háromhasznú szarvasmarhát is "tenyészt" a bezzegosztrákság, az peig az un "trágyamarha". Természetesen ez az osztrák szar ugyanolyan gagyi, mint bármi más, ami osztrák (például az osztrák menekültpolitikapnt ekkora gagyi fos) : a zöme alomszalmaés a szaga se szaré, inkább emlékeztet a kinézetével együtt a romlott silótakarmányéra. osztrák talajban semmire is menni az ilyen szarnak is fos osztráktrágyával,mert nincsenek benne olyan celluóz-bontó baktérimok,amik Szarmagyarországon annyira természetesek, hogy nálunk lazán be lehet hántani a tarlót és tavaszra nem találsz szalmaszálat a földben.

Ha   azt szeretnénk, hogy a komposzt-dombunkban gyorabban szaporodjon a komposztálódás alapja,a mikroflóra-és fauna (el a makró-ig,a vörös trágyagilisztákig) akkor pl egy zsíros-kövér emberi szarhurkát marhatülökbe tömünk és beássuk azt a komposzt dombunkba.

A történet trombocitíve véralvadtatóan unalmas és dögletes. Van egy politikai szajha, a megélhetési "politikus" tipikus esete aki a szájából súlyos, csakis női műanyag edzőcipőkben vagy a legolcsóbb polcfeltöltős kategóriájú munkavédelmi bakancsokban nevelhető 97 fokos tömény  nőilábszagot a szájából kilehellő kirohanásokkal...lényegében még a gyűlöletbetegtársaiban is inkább viszolygást vált ki, nem, mint ez az Edina,népszerűséget.

És erre..mondhatni.. szokásos tahósággal reagált KövérLászló házelnök. Ő is poenos szeretett volna lenni, mint Fos Edina. Kövér olyanokat szokott szólni,mintha a mesebéli Bornemissza Gergely, a sebesen nyergelő nem TüzesKerék formájában küldte volna le a pulver-t a töröknek, hanem zsákokban és szekerekkel,minden tűzvédelmi és robbanóanyagszállítási szabályt betartva. Nem azt állítom ezzel persze, hogy Kövér László tudott annyi pénzt keresni a fasszal se baloldali és a szájjalseliberálispublicistáknak, mindenesetre egy egyébként a közlésszínvonalát el nem érő "publicisztikát" ellehet mindig adni egy kis kövérezéssel vagy bájerzsótozással. 

A fos a szarral szemben... nemcsakhogy bűzösebb, ráadásul nem is egészséges. Valamilyen betegség vagy gyomorbántalom jele a fos,alapban is romlottétel miattlehetséges. De pla szart, ha sokáig kavarják,akkor nem "elmúlik" magától,azaz komőposztáódik abba,amiből vétetett, hanem "friss marad" azaz fossá hígul és ha rendszeresen kavarják,fos is marad, egyre bűzlőbb.

Ez a Kövér László valami 27-28 éve kedvence a politikai ellenfeleinek,mindig sikerül valami akkora baromságot bölcselkednie vagy "viccel"-nie,amivel aztán az ellenségei szépen elógozgatnakmeg szórakoztatják azokat, akik szórakoznak... A Magyar Szarakodás történetében..ma már hihhhhhhetetlen!4!!!!!... senki nem hinné el:   Kövér László korai sűttökörségein röhincseltek az ellenfelei inkább, semmint belehaljanak a súlyos náciterrorba,amit ez a mostani 2-esezése "fémjelez".

Kezdjem azzal, hogy ez a lábszagot lehellő nő felbecsülhetetlen "ajándéklabdát" kapott Kövértől a kettesezéssel,mert ez a 2-es annyira egyszerű, hogy ezt képes ez a nőszemély hibátlanul is leírni! Szerintem Grecsó Krisztián farkas bácsija se vernéki ennek a nőnek a címlapfotójára.

sminknelkulmuchachos_d.jpg

Erre kiverné Farkas bácsi, az tuti.

Tippem szerint azonban a valamilyen Edináéra nem.

 

Ahogy fogynak a fizikai-papírmagazinok a piacról a Farkas-bácsi típusúaknak egyre nehézkesebb olyan címlap fotó-női arcot találniuk,akire kiverhetik. A Farkas bácsinál fiatalabbak a tableteikre fóliát húznak, arra kiverik,majd a gecit praktikusan elcsomagolják,kuka,enter.

 

Farkas néni és sorstársai végre ráértek a szennyes-karosládán feltornyozott nőimagazinokaat átnézni, akkor kiderült, hogy a címlapok le vannak tépve..meg a reklám betétlapok.

 

Mert a férjük/uruk arra veri ki a budiban vagy a színben vagy a kazal mögött vagy az istólló sarkában.

"Geci szerűen fehér nedv csak férfiből távozhat, ha nőből folyik, az nemlehet más,mint büdös  gombás-hüvelyi folyás!"

Eternity, az önképe szerint FRENETIKUS szexuáliséletű  ésliberális bloggerina megsemmisítőnek szánt  mesterérve 2006./

 

Ez egy problémakör, amire Grecsó Krisztián az ÉS-ben a hétre kiadott témájában csak utalóan utalómódon,a nagykörre is csak messzirőlkörözve utalt.

 

Ez a probléma is szerintemegy valódi Problémák és Gondok Szarmagyarországon ranglistán húsz kanyart ver rá még Kövér Lászlóház elnökre is,nemhogy arra a problémára, hogy egy írónak,mint Grecssókrisztián,2020-ban miéertkell "politikailag megfelelő" irályú feuletin-t (agitációs publicisztikát) írnia.

Hogy a faszba nem lehet egy nap Kövér László vagy Bangóné nélkül .. a valamilyen Edina és a párezer hasonszőr vállalkozó Z és Zs generációs fiatalviszontmegérne egy riportot is.

Minden napra? -  ugyanaz!

/Bódi Kászló verséből/

Kövér, Bangóné, Grecsó vagy ez a valamilyen Edina a szó Joseph Heller-i /Yossarian-i értelmében kurvák, ennyi is kár volt rájuk.

 

Amiről ma írni szerettem volna az az a riport ötlet,amit egyűlláspályázat kereteibben folytatunk le a Z/Zs generáció tagjai számára. Az ötletet HR-esektőlkaptam,akik egymástólfüggetlenül panaszolják a generációs szakadékon túlról.. ők..már 30 vagy 30-on túliak.. és ezek..a fiatalok, ezek!

 

Az ötletadó HR-esek szemében én egy vén szar vagyok és ez...szarnak  lennia tekintetükben..majdnem a gecivel egyenértékű. Nem, nem fogom elismételni a geciről, hogy vitaminok-ásványok apina,mint olyan életéből nélkülözhetetlen enzimekés hormonküldemények, hogy a szerelmes geci milyen,milyen volt a nők visznya réggebben a gecihez és ma  [-> Denis Diderot: fecsegő csecsebecsék]

Tehát ezek a HR-esek reveláció-szerűen és egybehangzóan számolnak be arról a komikus állandó szituációból, ami a Z/Zs generáció pályázatának a főlényege:

"Vezető szeretnék lenn."

"Vezetői alkat vagyok."

"Hosszútávú  célom a vezetői szerep a cégnél."

"Egy kis cégem van, amit én vezetek és az Alibabáról értékesítek termékeket."

 

Szerintem kb 10001-szer nagyobb probléma Kövérnél,a NER-nél, a Potrohás gecinél de még Rogán Cecíliánál is (akire a szocialista érzelmű Farkas bácsik szivesen kicvernék, ha magazin címlap pofika lehetne) a Z/Zs generáció önképe . Az álláspályázataikból.

Nem tudok igazat adni az Y generáció vége vágásából való HR-eseknek. Szerintem igenis ez az egyetlen reális elképzelése a Z/Zs generációnak, az, hogy valamilyen vezetői pozícióba jusson. Ha ugyanis nem vezető,akkor végrehaajtó ágazatban van. A végrehajtó ágazat leges-legvége pedig a hivatalsegédi munka,ami pl sorvanállás hivatalban, plposta~ban, és méghozzá akár olyan levéllel is,amit ő írt meg. Igen, vannak papírjai is a Z/Zs generáció tagjának, nyelvvizsgábólközépfokúja,amiről azt hallom a generációs szakadék túlfeléről, hogyaszonygyaja egy Z/Zs generációs a középfokú papírja nyelvén vakkantani sem tud, nemhogy egy pohár vizet kérni.

 

Beírom már a Google Kép Keresőbe ezt a Rogán Ceciliát, hogy ha Farkas bácsi sorsára jutnék és a szőlőlugasban kéne kivernem,míg a mama nyélomotthonkában horkola nyárikonyhán a dikón, akkor kiverném-e Rogán Cecíliára. Mittomén,mekkora az a szeKSZuális nyomor, amiben a farkasbácsik szenvednek, de így sejteni azt, hogy nem, nem verném ki.

"Illatos a gecim!"

/Tereskova parafrázis/

pl ha ez a valamilyen Edina, a humora pl legalább szar lehetne, akkor ha büdös is,mint Bangóné agitációja vagy Kövér László bölcsességnek hitt ellenzéki-agitáció-fejtrágyázásai... akkor azt mondhatnám rá, hogy kellemetlen bár, de hasznos.

Valamilyen Edina humora... egyfajta.. ezt a szót nem merte leírni Grecsó Krisztián

 

v  á  g  y  k  i  é  l  é  s

Farkas bácsival ugyanis már egy évtizede nem szeKSZel a felesége. Korábbi női generációk még ilyen szituációban azért, ha már pinát, azt nem adtak (picsát) még kézzel kiverték a "párjuknak" mert a korábbi asszonygenerációknál még a nő szégyene volt a maszturbáló férj. Idősebb romongró nénik (55-és a várhatóvégsőkor,a 65 között...) azt vallják, hogy az az ember [itt: férfi], akinek a magját naponta nem távoztatják,posztatát-ot kap. Vannak társadalmak és azokban kultúrák,amikben a nők szerint nem gusztusos kézimunkával az ember lyányának összegeciznie a kezét,ők szopnak és nyelnek, mert az sokkalpraktikusabb az ő felfogásuk szerint. Generációm lányai hamarabb kerültek tinédzserként AB-bizottság elé,semmint kézimunkáztak volnai és szopni? - azt SOHA NEM NEM SOHA! Már dugtak nős pasijaikkal is, de olyan szörnyűet,mint a fasz,mégérinteni sem a kiskezükkel. Ellenben ha egy dalit romongró kamatoló kurvafuttató valamiért hosszabb, akár félnapos utazásra indul, akkor a felesége letérdel és gyorsan kiszopja, hogy az ura ne tudja olyan könnyen megcsalni a hosszútávollétében. Hihetetlen ez a mai Globálisan Diverzív Sokszínű Vllágban, hogy még Szarmagyarországon belülis mennyire nyitva vannak azok az Aranykapu-k,amiken a szájjalcsinálók a deklarált hűdefejletségükben dörömbölés címén a vakra futnak.

Tulajdonképpen... ez a valamilyen Edina élvezeteket szolgál ki, afféle tudati maszturbációt,olyanokat beszél,amiket a fogyasztói hallani szeretnének,mint ami lendülettel Farkas bácsi belelapoz az Active Beauty reklámmagazinba, hogy legalább a belsőoldalakon le tudtak-e már szakadni a szeplősskandináv szépségről,akire nemállföl neki, hogy ráverje. Hátha beljebb van egy alkalmasabb női arc.

Valamilyen Edina ugyanazt teszi,amit a [női]magazinok képszerkesztő[női]. Az üzlet az üzlet és tenni kell a címlapra vagy belülre valamit,ami a férfifelhasználók számára is kedvessé teszi alapot, pl farkas bácsi, amióta nem kapni a postán pornót, fodrász magazinokat szokott vásárolni,megéri azt a 850 Ft-ot aaz 20-30 alkalmas egész lapot betöltő nőiarc.

 

éshát... valjuk be.... a vágykiálés kategóriájában.. nagyjábólaz attitüd ugyanaz, a geci virtuális, amit ki lehet verni és ez olyan geci,amit nő is verhet az Útálatos Arcra ki.

 

Itt kell megjegyeznem, hogy mi a titok Farkas bácsi előtt. Ugyanis farkas néninek is van ám olyanja, ami a farkas bácsinak. Csakő  a pisivel csinálja , a fiatl férfiak,színészek és sportolók meg néha zenei előadók,arcképeire pisálrá, bár ez inkábblelkiekben okoz neki orgazmust, szemben farkas bácsival, akinek akár konkrétan is össze jöhet.https://static.starity.hu/images/celebs/200x300/bereczki-zoltan-081015654506562008.jpg

Mit lehet tenni.Igazábólpla feuilletine ,mint sajtóműfaj, vagy akár  a politikai publicisztika,ami kategória és legyen szótári cikk értelmében komolyan véve.. egyáltalán az Élet és Irodalom, mint olyan .. az indexpont hú, ami azzaldicsekszik, hogy a rosszaknak kérdéseik sincsenek,miközben nekikhűdemennyi jó válaszuk...

Az ember -Rencervátás 30- még 35 évvel ezelőtt is nehezen tudta volna azt elhinni, hogy lesz rendszervltás, de ha valaki aztállítja neki, hogy annak a 2030-bvan sem várható rendszerváltásnak a 30-ik évében vagy a 31-ikben már mégmindig a

politikai megfelelés

lesz a főszempont és a vágykiélés szolgálata

annak

 

hogyan mondjam

 

"spoooooooh!"

/Frank Zappa szava arra a zenészére,aki a stúdióban vűgykiélés céljából "virtuózkodott"..és egyébként a geci fittyenésévelkapcsolatos szleng kifejezés/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5815732718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.06.01. 16:15:39

Asszem én értem, miról van szó, hát a kiindulási alap:
www.es.hu/cikk/2020-05-29/grecso-krisztian/adjonisten-.html?fbclid=IwAR1dStAxEa5fYwDVD6EuIvh1ZzPwCDwz5d1D-f9L7f2EhPHxLi0ZCJHEmE8

illetve
www.youtube.com/watch?v=pGWtwJTGseM

ezekből kiindulva, (ha nem lenne meg a kontext, mondom), indul tovább dudi.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.06.01. 18:44:38

@heki: köszi,

van egy svájci csaj a Hazel Brugger, szinte egy az egybe ilyen, csak ő profi stand-upos. Vajon ő volt a minta Edinának, vagy csak úgy véletlenül egyformák?

heki 2020.06.01. 22:34:58

@Dinamuki: szerintem véletlenül. De ez ilyen archetipikus női figura, a vékony felsőajkú, pengeszájú csaj, iszonyú kritikus és manipulatív és fölényes, én mindig féltem tőlük, joggal.

Tehát mégsem véletlenül. :)

de lehet, hogy egyéni szoc.probl.
(mivel tanár vagyok, megfigyeltem, az ilyen pengeszájú csajok iszonyú veszélyesek. Főleg a velük egykorban lévő hímekre. De mondom, lehet, hogy előítélet.)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.06.01. 22:47:49

@heki: még sose láttam ezt az Edinát, de most megnézve sztem jó humora van. A mostanra kicsit elfásult profi magyar Stand-uposokat sztem veri.

Frick László Intézet 2020.06.02. 04:55:52

@Dinamuki: Csaj, sztendap,hátmegnéztem vagy három amerikai nő sztendapját,ööööö

eeeeeee

Nemrég volt erről szó és nagyon egyszerűen,Larry David liberális humoristával tudom szemléltetni,mi a bajom a politikailag megfelelő sztendappal.

Úgy néz ki, hogy az internet teljesen odabasz a művészetnek és valami Amatőr Költők Portálja, Tollinga Pont Húúú -szerűséget csinálminden műfajből a két választásával:
-kiszolgálja az ízlésemet cuki
-jóba akarok vele lenni és ezért dicsérem cuki
-ne szóljon bele azért, hogy páros éskín-rímeket alkalmazok, amikor 107000 követőm szerint viszont cuki
-baszom trampot, cuki
-Vóman pauer vagyok: CUKI, aki leszavaz, az tramp és republikánus

Úgy foglaltam ezt régebben másképpen össze,nemLarry David-remutatva,hogy ma Frank Zappa, ha élne,többet állna bíróság előtt,mint a Judith Toth affair idején. Amikor ugye az volt a baj Zappával, hogy ez a sora
Kihívó guggolások

pornográfba számított.

Ma a Judith Toth-okkal tele van a "Jók és Igazak" oldala,a bő 4/5-öd része teleJudith Toth-okkal a szakmának, ha ők eccer valakire,rámondják,igonorálják ésmoderálva van meg kitiltva

Frick László Intézet 2020.06.02. 05:19:21

@heki: @Dinamuki: Kövért baszni egyfajta belépő és az a belépő,ami Bayer Zsót baszásával indul.

Nem tudom, hogy a sofőrfogazatommalhogy néz nék ki sztend ap.denem térhetnék elaműfaj szabályaitól, Bayert basznbi annyira körtrelező,mint amatőrköltőnek, ha amatőrköltők portálján szeretne sikereslenni,az internetkaapcsolat,legalábbakönyvtárba üöljön be és az ottpornózó cigánygyerekek közé férjen be.

Gyüjteményem éke az, amiben egy 15 éves nő kézzelkiverte Koncsítának a könyvtárban(holott ugye koncsíta miért a Koncsita becenevet kapta,hát azért,mert ez a lány kinézetre elmegy Ricsikének)

Az előzőbekezdésemmel szemléltettem azt,mi lenne a sztendap:

Mi nema sztendap:

-az nem sztendap, ha kiálloks elkezdem baszni trampot,a republikánusokat,a hímsovénelet,a négerezőket, a rokkantak helyén parkolókat (ezt pla magyar néző nemérti,mert nálnk a mírrijádosstól, Rogán ceciliától, Rutkai József,a 2008-asÉv Bunkójátólkezdve egészen le a HHHH üldözöttkisebbségiekig,akikből azért nemlett semmi,mert gönygöypatán micsinátakmű velük,pedig kannyira akartakvóna tanulni a jaskolábaa,ja...Magyarországon egy szar,egy semmi rokkantak helyén parkolni,itt belekellállni a Fosony szájába,mert nem lehet kétlépést gyalogóni, a cigány férfi a férfjasságátés a családbarátságát azzal szemlélteti, hogy a gecije se megy be ugyan soppingóni, de ott hintáztatja a bejárat szájban az ódikocsit

ilyet csak Larry David engedhet meg magának, hogy ilyent mutasson

Persze, hogy tetszik neked Muki,hiszen kiszolgálja a vágyaidat.

A sztendap csaak tűnik viccesnek,ám eléggé fontoskérdésekkel szokott foglalkozni és szerintemma Magyarországon a Bangónészájábóláradó polcfeltöltő nőiműanyag munkavédelmibakancsBŰZ kb a 707919-ik rangú, Kövér baszása arra jó, hogy Grecsó a heti penzumot letudta, 20 éve ott fáradtam el az Élet és Irodalom olvasásában, nekem Dr Kovács az apám,meg Váncsa a másik apámés még ma is,mindennekellenére,ami itt alul még következni fog,mind a két vesémet is odaadnámértük-nekik. Tehát az Életés Irofdalomban volt egy nív, egy szint,amit meg kellett haladni és ha az illetőcsak úgy tudottírni,mint Szakonyi Péter, m jól nyaltpolitkai seggeket... Akkor erre Dr Kovács megduplázta a Levelezési Rovat-ot, csinált egy Agora rovatot és na ott,ottlehetett olyanokat beadni, ami ma az internetes újságírásban krém.

Muki, Edina egyáltalán nem merész foglalkozni korunk tényleg húsbavágóan komoly nagy kérdéseivel,mint pl a saját generációjának a szociopátiája,az, hogy dugnak a randin, face-to-face semmi baj, hazamennek és az egyik a másikra ráír, hogy vége, beadja a pályázatát ÁLLÁS-ra, dolgozni nem szeretne, bár egyáltalán semmit nem tud dolgozni,mert azt sem lehet rábítni, hogy végigálljon papírokkal egy sort [okmányiroda=posta/Pógármesteri] hivatali sorban.Konflktustűrése nulla, a papírjai, amik szerint ért valamihez, nullák, a szakmnájához 000000, a nyelvvizsgája nyelvén 000000...10évig húzta haza hétvégenként a degesz, extraméretű kerekes bőröndöket anyunak az albiból és igen, a foltos valamint Fábry-csíkos bugyijaival is. Erről NEM Larry David-nek a vén fasz &gecinek kell ugyanis sztendapolnia (vagy nekem) Korunk főporoblémája pl az, hogy ha hátulrólnézel egy anya-lánya párost,a 32 éves kislány nem annyira csinbos,mint az 58 éves anyja. Bár az anyja is el van hízva és az a hájtöltet, amt a Biológia Tudományévszázezredek alatt azért fejlesztett a nők seggének alsó-külső széleire, hogy a fokhagymagerezd alakkal csáááábítólegyen a szaporodásra (ugyanis valójában a szeKSZ az semmi másból nemáll,mint a szaporodásra cselezésből)

Meg,ondomneked Muki,mi a Korunk Problémája:

Tavaly, tavalyelőttmeg azelőtt ésmég pár Neves fesztiválon,az ElsőSorozók közöttminden kanszerten felmerül egy kérdés:Mi az oka a pemnetráns disznótrágya szagnak,ami ütemesen páráűllik föl, az ugrálás ütemére.

1. Első körbven az a problééma, hogy ez a generáció a falusi szegmensében sem ismeri föla disznótrágya szagot, mert ma már faluhelyen csak kamatolócigány királycsávók,akikhez áramolni fog a kamatospénzekkel vissza a gyöngyöspataoak "kártérítéséből" amit az ügyvédekmeghagynak,az, azok hízlalnak disznót,mert pl a disznóhúst is kamatos-kamatra adják ki, 5000 Ft egy kila baltávalleszabott diszórész,kinek mi jut és heti 100% a kamat.

Egy Élet és Irodalom cv.újságbnan, amibe beleöregedett a fiatalon is seggnyaló stréber közepes képességű "riporter" Rajnai Attila...
egy Élet és irodalomnak ezzelkéne foglalkoznie,de sokkal kényelmesebb a szobábólmegbaszni Kövért vagy Bájert.

Basszak neked Bájert, Muki, hogy élvezhessél? -tessék: Bájer vidéki oligarchákat látogat sorba,mint idült alkoholista, hogy jól bepáleszezzen,plusz vadászat, mint Semjén esetében, a keresztyén apjafaszát, azt.

De ilyent Edina csak akkor tudna,ha kimegy a levegőúre...majd...onnan viszajön...És elmondja

Régen, amikor még az internet nem sikálta ezt a Kettes Számkört

a sztendap nagyon veszélyes műfaj volt, pl ha valaki stréberkedett, lehúúúzták azonnal...

Frick László Intézet 2020.06.02. 05:21:45

@Dinamuki: (folytatás) Pl amikor Woody Allen még slapajkodott a féltehetségével a műfajban, adódott volna csuklóra kiverni Nixonra, de akiösszesen ennyit gondolt "belépő"-nek, azt kihúúúúú-húúúztákfütyültéktapsolták. Sőt:dobálták rothadt gyümölcsökkel,paradicsommal.

Ez a szobábaan nem fenyegeti Edinát és gondosan törli a negatív kommenteket, csak az ön égetően bunkójólláthatóan jobbosokat hagyja meg,amit a barija ír brahiból fake, ahogy ez ment az őrjöngjünk vevám-ban is,amikor már a náctrollok elúnták a feszt moderációt,akkor saját maguknak kellett farce náci nikkeket alapítani.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.06.02. 08:01:12

@Frick László Intézet: ki mi lát meg. Nekem Bayer teljesen mellékes benne, Kövért meg inkább úgy évődve szopatja. A libsiknek is beszól, szerinted nyilván ez is "megfelelőségi trükk" szerintem nem.

Ezt már többször öö MUTATTAM neked, hogy mindenkinek más a humora. Ne írjad elő senkinek hogy min nevessen. Én ezen a csajon nevetek, nem Bayer meg Kövér miatt, hanem olyasmiken, amiknek semmi köze a politikához, szóval itt a te vágykiélésedről van szó (= mindenképp vágykiélésen akarod kapni a kommentelőket).
pl. Sacha Baron nekem nem vicces, de értem, hogy mások miért szeretik. Monty Python nekem vicces és mindig vicces lesz amíg lesznek szabálykövető emberek, de értem, h másoknak esetleg nem vicces.

Ahogy pl. nőben is mindenkinek más szép, bár persze vannak átfedések.

Frick László Intézet 2020.06.02. 11:06:27

@Dinamuki: Segítséget kérek.Ki szertném venni a szövegeimbőlennek akijelentésednek az alapjait:
"Ne írjad elő senkinek hogy min nevessen."
Egyszerűen én nem találok benne ilyent, hogy előírnám azt bárkinek, hogy min nevethet.

Azt hiszem, az írásom valójában nem is a humorról szól,

hanem a problémákról,mik szerintem a problémák.

Illetve amiről még szól -és ezügyben még folytatás is lesz:
Ki mire veri ki.

Még amit be kell tűznöm:
AStand Upamióta televíziós vállalkozásésprodukció,nemengedheti meg magánaka spontán közönségrekciókat,egyórás sztendap az egy kemény 6-8-12 órásmunkanapmegfizetett (ingyenjeggyelkifizetett) rajongókkal, bemutatott táblákkal,ahogy mutattam a Heti Hetrs-ben cenzúrázott "promt poen" okkal, amiket ráadásul egy hétig kotlottak a zsenik ésmég a 4-ik újrázásnális olvasószemüveget föltéve olvasták a papírról
amit farkasházi megengedett (előcenzúrázott) nekik.

A jutyóbb csatornán a fluenszer még ennyit sem bir,már úgy értem, kritikát.
Bár ő adja az ívet, de rajta ne akarjon fogni senki..

Van még a női kértdés, ezt fogom akimire veri ki kire veret

-ben bővebben,miszerint én 510-nél fiatalabb nemcigány nővelmár nem, a 40-nél fiatalabbat nőnek sem tekintem,a 30évesnél fiatalabbnemcsakhogy pedofília esete,de neme sincs akicsikének,pl Billie Eilish-ről nem gondolnám a pisilőjét sem,nemhogy pinája lehetne meg ilyesmi. Ésplakorunknak ez is egy problémája

a szerintem legfontosabb mellett, ami:

Kb még 10 éve van író/olvasó embereknek,hogy így,mint mi,meg tudjanak beszélni valamit, aztűán ez elmúlik és tl dr lesz ennyi is
Nem lesz olyan sajtó, ami ma méglehetne, de elbaszódik arra, hogy verjük ki kövérre, hogy elmúljon a zóbbárencer

Szzerintem még az is nagyobb probléma, hogy Trumpnak olyan trükkel lesz még négy éve, (és még négy évig verhetjük ki trampra...)amit az Öreg Bush-nálmár pedig elsütöttek

A gecivelis bajok vannak,mert az oiropid férfié alig termékenyít már. És akkor még csak úgy verjük ki,amikor pedig már.

Frick László Intézet 2020.06.02. 11:07:48

@Dinamuki: Egyszer egy 24 évves olasz vumensztyjudit nőnek és szépnek láttam,annyitől, amit olvasott,ahogy és nem először olvasta és úgy volt neki kijegyzetelve, ahogy én szoktam a sokszor olvasott főkönyveket...
Tehát önellentmondások,önellentmondások,azok vannak.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.06.02. 13:35:27

@Frick László Intézet: akkor félreértettelek, mert ugy ertettem, hogy szerinted kizarolag annak tetszik Diana akinek a politikai vagykieleset szolgalja, hisz egybol engem is ezzel vadoltal. Holott nekem nem ezert tetszik.

Vannak standuposok ahol van spontan kozonsegreakcio, Bodocs, Kohalmi, Louis CK, Blanche Gardin, akiket ismerek.

Frick László Intézet 2020.06.03. 09:45:03

@Dinamuki: Akiket felsorolsz, egyik sem az és a reakciók sem azok,mint mondottam,ezek az emberekprodukciókban szereelnek,amik modern mai produkciók, tehát ezekben az ember pl a kurva spontán reakcióivalis,a legmagasabb kockázati tényező. Annyira őszinték és spontának mint az Agymenők bevágott műröhögései. Az ember feszt ugyannnak a mezupauzás nőnek az ugyanazt a felnyerítését hallja ki.

De ezt is megbeszéltük már:
magyarországon akkora humorínség van, hogy az emberek,mint pékműhely szagávalis jóllakó kis kenyérlesők, csillogó szemekkel tülekednek tök ismeretlen "humoristák" haknijára is.

Ezt is mutattam: Hoffmann Géua idejében egy nagyobb sofőrkocsmában több jobbhumorú volt, mint Hoffmann maga. De Hoffman még zseniális színész is volt, amik a sofőrök csak hazai poályán mertek, szinpadra kiállítva már nem.
És Hoffmann-ban volt annyi puca, hogy be mert menni az emberszagú kocsmába, a jó színész arcávalbeülni, nem rebbenteni szemet arra, hogy őtisztára úgy néz ki,mint A Hofi, de nem lehet az,mert az nem ülne be sofőrkocsmába.

Vagyis Hoffmann vagy Moldova még tartottak kapcxsolatot az igazi élettel. Bodőcsékmeg azt beszélik,merik, amit politikailag szabad. Véletlenülnem merne pl Bödőcs azon élcelődni Londonban, hogy nem mindenki csak nemrég tántorgott ki, pl nemmerne vicceket gyártani az 1990-92 között kitántorgottmagyar kislányokhoz,akik érdekházasságokra léptek hindukkal éspakikkalmeg jamikkal is,akik már állampolgárok voltak.

vagy pl Bödőcs nem lenne annyira merész, hogy elsüsse a viccet Bucsky Péterről, hogy járt az Angol Statisztikai Hivatal-tóllekért Hivatalosan Londoni Magyarok lélekszámával.

pedig kurva jó vicc.

A másik -és ezt sem titkolom- nagyon nagy baj lehet a humorérzékemmel,mert plén abban a hitben ültemle az 1974-es humorfesztivált hallgatni, hogy azon majd egy Ősz Ferenc - szerű ember fog nyerni. Közben meg egy Farkasházy Tivadar nevű nyert,de abban az évben,amikor Ősz meghalt, Fdarkasházy már májer is lett a szakmában.

Az is jelzi,mekkora a baj a humorérzékemmel, hogy még mindig képes vagyok azt hinni, hogy Kern András.. ahogy ez sokszor magyar színészekkel meg szokott esni.. a színészi alakítása a Halló Belvárosban legalább 50%-ot hozzátesz az alap,aleírt szövegében is szociológiai értékű szöveghez.

Számomra az, amit Bodőcs, Hadházi és az egész komedi centrálművel, a nyomornak az a jele,ami nyomor a pornóban,a főző és autósrófolóműsorokban nyilvánulmeg, ezutóbbit olyan emberek heverik és fekszik végig, akik az olajat nem cserélnék le az autóikban és ha magyarok, vagy bezzegnémetek,akkor a szervízben sem cserélikle nekik, ha Ónijós tagállam,esetleg még Dél-Itáliában cseréltetnek az emberek időben olajat még a tragacsaikban is (mert azokban sűrűbben is kéne...)

tehát érted: Nézi a főzőműsort, de fagyasztottkajazabáló. nem mind, de a 75% az.

Tehát egy pillanatra nemállítottam, hogy nem velem van a baj. A baj velem van és te pedig megfelelsz az Elvárt Átlagosnak. Jó neked.
te vagy az, akire gondol hadházi meg Bödőcs, amikor elégedettek magukkal.

Mert hogy MINDIG

és NAGYON elégedettek, az biztos.

Bödőcsöt nagyon ügyesnek tartimm és ha a gyerekekm humorista szeretne lenni, letörném a derekát, ha nemúgy csinálná, ahogy Bödőcs,mert az ember ne csináljon a gyerekéből lakatlanszigetet
hanem a farkasokkal együtt üvölteni tanítsa meg. Ez a német szabály, szerintem a jó.
A magyar szabály az, hogy senki gyerek ne legyen különb az apjánál.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.06.03. 11:06:15

@Frick László Intézet: annyit írtam, hogy Bödöcs műsorain spontán a közönség reakciója, egy szóval nem minősítettem a munkásságát, szóval ez hogy én mennyire nem szeretem vagy szeretem őt a te szokásos konfabulációd.. vehetjük úgy, hogy ez is egy kortünet, alaptalanul minősítgetni más embereket, meg félreérteni és aztán kioktatni. Ne vedd személyesen, csak MUTATOM.

Frick László Intézet 2020.06.04. 04:48:48

@Dinamuki: A nyomor reakciói nem természetesek.Az ínségé.Mindössze 8 óra a shzomjúságban ésolyan emberek,akik otthon a csapvizet nemisszákmeg..elkezdenek azon gondolkodni, hogy az erdei pocsoja vize, az aranyos őzibőzik isszák.. hátha iható.

A 20-as évek német válságávalkapcsolatban:Az éhező németmunkástélen..a fagyoskutyaszart megrúgdosta,hátha ennivaló lenne.

Gelléri-Andor Endrea világirodalom 1001 pompásképéből az egyiket írta meg: aproletár a gyufaskatulát fölveszi.. előszörmegzörgeti: Ha "néma": hátha pénz van benne, ha "zörög" hátha ép gyufaszálak.

Emberek...évztizedekig földreszegezett tekintettel, ja,dolgozni elmenni? - azt nem... de hátha szerencséjüklesz,pénzt találni,degesz tárcát. Minden búcsóban,piacon vásárban ott járnak fel-alá..olyan...Wermacht - frontharcos a télilövészárokbólhetek óta mosdatlan arccaléskínjukban már egy csokipapír is pénznek látszik.

Írjak a szexuális nyomorról?

Annyit írtam: Humor ínség van, rettenetes.

Kioktatni, ez nagyon érdekes,jósokmindent írtálmár nekem a "véleményed" gyanánt, ami valójában kioktattatásod kereteiben került beléd.
Ittt kellújrarámutatnom az indexújabb kampányára,minszerint egyeseknek már kérdéseik sincsenek,nekik viszont válaszaik vannak. Ilyen szépen Szájbarágó Úság-otmég senki nemírt körül,zseniális.

Nézd, egy kombojkocsmában...kombojkörökben.. asört eleve,már alkoholista koromban is pusztán az alkoholmiatt ittam,mivel Magyarországon akkoriban sört,ami valóban is az, Sopronban az akkori Soproni't, valamint Budapesten a Shell INTERAG forgalmazásában a Zwipfer Märzen-jén kívül.. na jó,álítólag szontén Budapesten lehetet Pilsner Urquellé-t is kapni,de én még az üvegjét sem láttam...

Tehát kombojkocsma,kombojok,sör, a kockás ingeket én is kedvelem és akkor begyönnek sorban a topless nagy műmellű szőke nők

namost.. számomra.. egy ilyen... olyan,mint egy 2003. után gyártottBMW vagy Mercedes.Lárva arccal nézem ,még azt is, hogy mit esznek rajtuk.

Mondhatni... Elfogulatlan vagyok.

Bödőccselkapcsolatban meg szokták említeni a pártatlan semlegessége mesterérveként azt, hogy "Gyurcsányt is bírálta"

Csakhogy.
Ez egy tévedés, téves logika.Abból fakad, hogy orbánegenlőagyúccsrány a gyúccsrányimegagtisztárajazorbán.

Nem.orbán is hiú,meg gyurcsány is hiú -csak nem inverzei egymásnak és nem is hasonlóak.

Gyurcsány ugyanis az őt ért bírálatokat nemhogy tolerálja Oránhoz képest,de egyenesen megrendeli.

101% biztos vagyok abban, hogy az Ágybavizelő Ferenc,a Nemzet Színésze c. bruhahát olvasta már felkertipartin és nagy bruhahákkal.

A bírálata annyira programja is volt, hogy a táncolós videót,amire a feljövetelében volt szüksége,őmaga tette fgöl és 2009.jóniusában a Gyurcsányék a FdrásználGyurcsány égetéshez a viccet ő maga sztolgáltatta (az indexnek) .

És ezt sem előszörmutatom bár, viszont jólláthatóan annyira nem érted, hogy miküzben a kiktatásodat kifoigásolod,mintha én ~nálak tégedet, a közben te csak mutatod, hogy én kioktatnálak.

Nos,a kioktatáshoz van egy próba:

Az ember űrrepülőgép,KépKeneraval vagy miafaszomra állpozícióba és a Hóóóódralüvi ki magát, de a Gönczöl Szekerin által.

És ha az, ami a "kioktatás"-a volt, ettől függetlenülittmarad,lent a Földön

akkor

valami gyanús lesz.

teszem azt: az Index Válaszai-t.

Ha az indexet Alfa Centauri-körüli pályára állítom, valamint ugyanezeket a szövegeket a testvéri sajtóból Oirópa vezető nyelvein... Mertez csak magyarul újság így nekünk, ugyanezt németül, olaszil, spanyolul és franciául is lehet olvasni, hogy az oroszok Európa ellen törnek, valamint a Szovjetúnió sorsárafognak jutni, Erdogán hogy partizánkodik már Szíriában csak úgy ex-has. A Nyílt Társadalom alapítvány a társadalmak nyitogatója és az állathúsevés a felelős a járványért, a hamburgermarhák széjjelfingják és böfizik az ózonpajzsit és mi a womenpower.

Az Index & Co nélkül,ami marad, az az, hogy a Vegán Lobbi a növényitejfogyasztatási mánia (amihez 10 %-nyi rész tényleg is növényi tej kell, ahhoz pedig mandulaültetvények,amik monokultúrás termeszttetése elérte a súlyos környezet-de főleg vízbázis károsítás fokát,az avokádó,a chia-mag és egy egész könyvet tele lehetne írni a
KIMARAD VÁLASZOK

kategóriájában

amikre így

KÉRDÉSEK SEMLEHETNEK

Pl van egy olyan kérdés,miszerint "Ki fizeti meg a kurdoknak a szivességet,amiért odabasztak,majd a végén amerikai fegyverekkellegyőzték az amerikaiak általkiképzett és nemközvetve ugyan, de fel is fegyverzett IÁ-t"
Erre azért nem lesz válasz az index-től,mert a kérdést nem szabad le sem írni..
nemhogy a választ...

hogy jön ide Bödőcs? Hát úgy, hogy Bödőcs is csak azt "válaszolja"meg, amit szabad kérdezni.

A Stand Uplényege pedig az olyan kéréds, amit nem akarunk hallani és a választ rá?

Mégúgysem.

Na,ilyenjei..és aleggondosabban kiszámítva nincsenek Bödőcsnek.

Sem.

KomediCentrál.

"Mi aliberális tévésorozat?"
Ez egy kérdés,amit nem szabad fewltenni,de ha felteszed:
"A Modern Család a Komedi'n!"

Nos, a Modern család nem liberális csupán csak polkorrekt.

A liberális Larry David
süti beállítások módosítása