A hazugság minőség-mércéje nem a nagysága.

Ha már jó nagynak látjuk a hazugságot, az rosszul működő hazugság, azaz vacak, gyönge minőségű.

A jól működő hazugság,mint az annyira jólsikerült női smink, hogy: már nem is látszik. Mintha nem is lenne. "Ooolyan teeermészetes!"

sminknelkulmuchachos_d.jpg

Persze egy jól működő hazugság még lehet geci & aljas is.

A jó hazugság, az más,pl a Zoon Politicon-nal való helyes bánás pl ilyenkor, járvány idején.

[ha nem ez az egész járvány is maga egy humbug ....]

Ha mindenki meg fog halni és ezt tudjuk, akkor azt kell hazudnunk,felelősen, hogy van esély, ez a leges-legaljasabban gátlástalan, erős és kíméletlen, vadállatian fondoraltos embertársainkat arra fogja ösztökélni, hogy embertársaikat akár percekkel is korábban gázolják halálba az ő megúszásuk árán.

Ha van esély a menekülésre, nyilván & felelősen is azt szeretnénk, hogy minél többen meneküljenek meg,ennek az egyetlen helyes útja a veszély eltusolása, negligálása, mintegy mellékes-nek ábrázolása, az információ adagolása. [ -> Tűz a bálteremben]

Már mennyivel több a hazugság a 2-nél.

 

A pornó hazugság, azonban egy afféle hazugság,mint amilyen politikai célú hazugságok is vannak: Vágykiélést szolgáló.

jaj, a pornó hívei annyiraszeretnék elhinni, hogy amit látnak, az igaz. Pl hogy a faszi csak fogja magát és spontán egy lyukkal feljebb tűz.

Még az hagyján, hogy errúől az igazságrólmit tudnának mondani gyermeknúgyógyászok...

de Felnőtt Nénik nőgyógyászai sem kevésbé...

AKandi kamera Igazsága azé, aki a kamerát fogja. Hét poent akkor is összevérizzad, ha 97-en nem ugrottak be és ennyiből 37-en ráadásulmajmokat és bohócokat is gyártottak a stábból és a hypermarket parkolójában összegyűlt , a stábon ujjal mutogatván röhincselő tömegekre a biztonsági'akat kellettkihívmi.

Ugyanez a szituáció, amikor a politikai hiradó főszerkesztője előfeltevéssel küldi ki a stábot "az utca emberét" lekérdezni.

Az Orbán Propaganda nem kockáztat az "utca embere" a fideszes őpolgármester nagynénje lesz. Bruttó.

 

Sváby Andrásra a huhogó szpíkerével kár a szó. A sajtógeci szó kár lenne rá és túlságosan dicsérő is.

A demagóg hazugság lehet hatékony a butáknál -és ilyenkor a jól hazudozó politikus szemberöhögi szakembertársait, mert az úgyis mind=1, hogy a szakemberek átlátják, ha a "dógozó tömegek" meg nem látják át.

A történelemmelkapcsolatos tudományos hazugságok gyöngyszeme szerint:

"Ez a demagóg pont jólesz nekünk a demagóg Orbán legyőzésére. Aztán mehet a dógára..."

/Vitányi Iván indoklása az MSZP frakciói előtt Gyurcsány Ferenc politikai életbe való beengedésére, 2002-2004./

"A történelmet a győztesek írják!"

Nem! - győztesek csak történelemkönyvet írnak és történelmet hamisítanak.

Csokra a XX. század hazugságainak

-rögtön egy XIX: századi hazudozás-özönnel kell kezdenem, a Nemzeti Romantika címszó alatt, hazugság Mohács, a Törökmagyarország, az egész Kuruc-kor, hazugság 1848 és pl Kossuth apánk, na, az egy kurvára nagy hazugság és ezek így mind együtt aztán a XX. századi történelmi hazudozásainknak is az alapjai.

Hazugság az, hogy Horthy fasiszta lett volna és hazugság az, hogy csak A Magyar Baloldal volt az ellenzéke Horthynak (a korai nyilasok meghagyásával).

Jóformán minden, ami a történelem tankönyveinkben XX. századi anyag, az hazudozás.

A minap mutattam, hogy mekkora hazudozás a Rencervátás és környéke... És ez sem lesz már rendbetéve,éppen ezekben az években úszik el örökre, ahogy mennek sorban sírba a kortárs-tanúk, Ötvenhat...

A Rencervátás hazudozásai jelenidejükben mindig indokoltak volta, a véleményformálóink tudván-tudva és szánt-szándékkal hazudoztak, 1994-ig a jobboldal elpicsázása volt a határ, majd amikor a véleményformálók hazudozésainak köszönhetően a "Szakértői"-nek elhazudott MSZP/SZDSZ kormány győzött, ez a hazudozás már azzal az indokkal kapott még és még és még egy évet, hogy orbánt (meg Torgyánt és a nácikat) kell kiakolbólítani a magyar politikaiéletb ől de aztán lesz nemulass, lett is a választási matek jóvoltából

1998-ban az MSZP bruttó 55000 szavazattal kapott többet,

mint a FIDESZ... csak ugye a választási matek "A Taknyok"-nakkedvezett. Ekkor... Orbán leváltása volt a jó célja a mindenévi hazudozásnak,

majd sikerült a véleményformálóknak annyira profin és jól hazudozniuk, hogy

2002-ben meg 66000-rel kapott több szavazatot az MSZP viszont ezzel nyertek is .

 

Tkp ezután már elvileg a hazudozás indokolatlan is lehetett volna, hiszen megmondták az MSZP-sek, nem a célfotó a lényeg, hanem a 3 századmásodperc  és kész,passz, szopás! -  tessék szépen lenyelni.

2002. után is azonban még mindig Orbán agyonbaszása volt az állandó hazudozást igazoló indok, bár szerintem kevesebb Orbán-baszásmég akár többre is mentvolna, pl ha "A Mitugrász"-t nem basztatáják, hanem pl észre sem veszik, akkor 1998-ban is valami 72000 szavazattal kap többet az MSZP viszont győz is :D

A megélhetési orbánbaszók már dehogyis akarják orbán bukását! - hiszen ez a megélhetésük, erre pályáznak támogatásért az USA Kongresszusa demokráciafejlesztési Alapjából. Addig lehet pályázni,amíg a "diktatúra" van.

Nem csak hasznos idióták lehetnek a politikában, de hasznos hazugok is. Amit Orbánék összehazudoznak adóFt milliárdjainkból, azt Pl Princz Dániel a Harvard egyetem szemináriumain és csak úgy mintegy-mellékesen és el-elhullajtván: Azt mondja  ott, ammit ismernek és hallani akarnak és amire a támogatást felvette, de, majd az igazságot is elárulja, mi dolga azzal, senki nem ellensége sajátmagának. Princz is tudván-tudva hazudik és saját magávalúgy tud szembenézni, hogy ezt a hazudozását nem tekinti akkora nagynak, mint pedig amekkora valójában.Porszemnek tekinti magát Princz a gépezetben.

Az MNB nem képes akkorát visszajavítani a Ft árfolyamon,mint amit Novák Benjámin és Csekő Balázs [valamint a Washington Post és Amanpour] baszott.

 

Ehhez még a véleményformálóknak csak annyit kell hazudniuk, hogy a Ft-árfolyamgyöngülésnek KIZÁRÓLAG BELSŐ okai vannak és azok pedig politikaiak.

Aztán a hazudozás egy egészen lágy és bájos műfajának a kereteiben március 19. után nemnagyon cikkeznek a Magyar Parlamentről egy nagyon-nagy Szabó Tímea vagy Bangóné Live Show! kell ahhoz, hogy és már kész is a kép. És mennyibe került ez a kép, ha összevetjük orbánék vacak, mert átlátszó hazugságaival?

 

Máig nem találok politikabuzi társat, aki megértené,mit akarok én brefegni azzal, hogy kevesebb Orbán-baszás többre is mehetett vóna... :D

 

Nem csak a pornó-makik élvezik, ha a pornó totál a képükbe vereti a zselés-sárgás ikrás hazugságait, de pl a gyűlöletbetegek is imádják, ha Bangóné szerű fuck-dick- and orgasmless milf slut cunt-ok liveshow! élveztetik őket, holott Bangóné lehelletének is lábszaga van [műanyag női edzőcipő kateg titokzoknival].

 

Nemesb-e a lélek, ha tűri Orbán bá' és bandája körül a mérhetetlen gumicsizma-lábgőz füstelgő ködeit...

Nem nemesb... de egy politikabuzinak pislogás nélkül, halszemekkel muszáj tekintenie, ha már ezt a műfajt választotta, ahogy vidéki földbirtokosok egy választási ciklus 1420 napján  büdös kurva cigányannyájájázzák Orbánt, viszont a fülke magánya az ugyanaz a magány,mint a pornófogyasztók magányai is, akik a lekérdezésekben azt ikszelik, hogy ők ugyan sose, asse tuggyák, mija zistenfasza lenne a pornó, viszont a vállalat rendszergazdája már évek óta nem kíváncsiskodik arról, hogy miket élveznek a 47- és halál közötti nőikollegák, persze, hogy a kockás hasú szóló buzifiúkat,a gay-t meg esetleg a bisex-et, ha férfi szop férfit, de erősen izzadjanak is. A földbirtokos azon az egy napon, abban az órában és abban a 20 mp-ben gyorsan Orbánrameg a bandájárta ikszel,mert egy dolog az élvezete és más az érdeke. És szavazni viszont az érdeke szerint fog.. ezt szokták, saját mnaguknak is félhazudni a véleményformálóink imígyen. "Orbán ért a magyarok nyelvén!"

Aztán vannak, akik pl az un "antiklerikalizmus"-on tudnak élvezni, baszni az egyházakat, harcos antikatolikusnak lenni prae-reformáta fundamentálista keresztyén-nemzeti kurzusok katolikus[és latino-]baszó anglo-amerikai adatbázisaiból..

ez a szegmens is élvezi, ha a szemébe hazudnak és egy hazug , a születése idején bőőőven anakronisztikus Kocsis-atya másolatú Tibi atyára veri ki, miközben pont egy amerikai típusú pénzhalám kalamola "egyház" lassan mindent visz a piacról, amit a Jehova Tanúimeg az egyre feltörekvőbb metodisták [és más amerikai típusúkisegyházak/szekták meghagynak]

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5115688206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.05.13. 15:29:05

Jó a szöveg.
De.
Ment egy email, kooperációilag.

heki 2020.05.13. 17:24:47

Kicsit OFF:
Csak a sminkről, pár éve a "No makeup" néven lett egy make-up márka.:)
Itt a perverzeknek egy link:
she.life.hu/stilusszunet/20170425-smink-nyari-sminktrend-tippek-sinkeles-lepesrol-lepesre.html

És Kazinczy örül a nyelvújításnak:
"Egy leheletnyi púderrel mattíthatod az arcodat."

Mattíthatod, bazmeg.

arnyekveto 2020.05.16. 08:41:39

@heki: Mire délután az utcán menendék, addigra már teljes orcám fogtam matítattni.
süti beállítások módosítása