Játékos feladat televízió[s műsoroka]t sohamár nem néző jógyerekeknek,akik azt hiszik, hogy az az ideológiai-népnevelési szájbarágós  színvonal, ami A szolgálólány meséje vagy a Westworld vagy netlfliksz termékek és tévesen sci fi-ként értelmezik

tehát

uchroniák

a filmművészet témakörében tárgyalhatók.

Hogyne, 90%-ban VFX. Tónus:Afrikai éjszakai mélyégkék a csillagfényekkel és tejútezüstökkel.

A helyszín a Szovjetúnió Sorsa, Gottfried John

szovjetuniosorsa.jpg

 

alakjából animált és fedett idült áalkoholista májbeteg  büdösruszki KGB tisztek a KGB egyik népfőiskoláján külföldi diákok prezentációit unatkozzák, a cél annak a területnek, amit az USÁ-ban Kelet-Európa címén tárgyalnak, a nyugati régiójának, Vengríjának a gyarmatosítása. Orbán szopja Putyint,ilyesmi,ismerős, gondolom :D

 

Igen-igen,jó,keverjük bele a törököket, Orbán szopja Erdogánt.

A KGB ösztöndíjat fizet büdösruszki kommunista KGB bérenceknek a KGB Népfőiskola  kommunistául "Közép-Európa" tanszékén.


Ebben a filmben Princz Dániel jógyerek nyeri el az ösztöndíjat és mert wikipedia meg gogli tanárok amúgy is erre nevelték, "kutatás"-ként egy kis pecsvörköt ad elő Vengrija kommunista- és szovjetbarát sajtójának azokból az agitációs anyagaiból, amikkel a Horthy-fasiszta söpredéket szeretnék eltörölni.

 

... bocsánatot kérek,de én innen már nem birom tovább kitalálni a röhögéstől...

 

Jó szórkozást! :D

 

Végmottó:

"Gileád fővárosa valójában nem Alt Lake City. Gileád fővárosa Langley Falls."

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1515634230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása