Szépívű karrier célegyenesére világítok most rá. A napokban kedvenc gyakorló hírgyáram ,  az azonnali.hu felületén  a "véleményrovat"-ban sajátjaként publikálta ez a jelentős műűűvész és közismert jógyerek a magyar ellenzéknek a Somogyi Zoltáni Félelem jegyében a múlt héten elpufogtatott agitációs célzatú kompilációit a szemenszedésekkel meg a szokásos halotti matekozással.

Oirópában nem csak a járvány körüli kommunikáció, politikaihaszonlesés, címlap-és kattogásmarketing, de még a statisztikai adatszolgáltatási fegyelem a statisztikaibűvésztrükkökkel is különös eltéréseket mutathat

járványhelyzetben. Bezzegsvédországban pl aki meghalt, az már meghalt. Hogy mondják a szevasz,lecsó!-t svédül. A halál oka bármi lehet, csak nem a SARS 2.0.  A svéd konglomerált zárványtársadalomban kb 3-4 millióra tehető az egyszemélyestársadalmak száma, ezek közül a magányos öregekre, ha meghaltak, csak akkor verik rá az ajtót, amikor a rothadó tetemük a jellegzetes kelkáposztafőzelékbűzzel  elárasztja a lépcsőházat vagy az angoltípusházas lakókörnyezetet is. Más bezzegállamokban is a járvány idején a halál okaként, ha van krónikus alapbetegség, akkor azt tüntetik fel, így pompás, ésa magyar nyálas hazaárulkodó stréber jógyerekek számára isütős érv-szerűen bemásolható összehasonlítási alap keletkezik. Természetesen

a szemenszedésnek mindig az a lényege, hogy a koncepciónkhoz megfelelő összehasonlítási alapokat mozaikolunk.

Ha  Magyarországon a 100000 lakosra jutóágyszám túl magas, pl a bezzegsévéd háromszorosa,akkor ezt az számot nem vesszük figyelembe.  Ha Bezzegsvédországban a nemtesztelés a taktika,akkor erről nem írunk és ettől nemlesz. Ha  egy társadalomban a mai idősek 40 évvel  ezelőtti 30 éves kislány- és kisfiúkorukban is már azt az egészséges "biodinamikus" életmódot folytatták, amit Szarmagyarországon még csak városi környezetben és legföljebb diplomások , akkor ettől tekintünk el.

velemenygeci.jpg

 

Ne irigykedjetek gyerekek Princz Dániel jókisfiúra! Önmagában nem a Harvard PHD-ösztöndíjat megszerezni a cucc.

velemenygecoka.jpg

Olyan alyanosz! -bisztóss nem hazudik!

Történelmi áttekintés:

1985-90 között az USA Kongresszusának Demokráciafejlesztési keretéből a CIA a szocialista tábor és a Szovjetúnió megsemmisítése céljára szórta a Dollárokat.

Ma ugyanebből a keretből Európa anarchiába döntését finanszírozzák, a szarból a foskavarást. A Kettes Számkör-ben a mai jógyerekek számára már túl bonyolult a képlet, amiben egy politikának ugyanannyira  hasznos Orbán,mint az őt "megfegyelmezni kjészülő Brüsszel".  Ma már politikai alapismeretek nélkül szabad (sőt: kell!) politikatudományt tanulni,ezért ki 47 évnél fiatalabb érthetnémeg, hogy egy poltikának miért jó a BREXIT-et is támogani,meg elégetni 600000 Font-ot a Glastonbury festivalo -on BREXIT ellenes propagandára.

villáminterjú:

FRIKK: Rákérdezhetek a témára?

PRINCZ:Persze:

FRIKK: Kelet-Európai a téma. [PONT és TUS!]

A mostani járvány sokmindenre ráfog mutatni mind az  oirópaiak munkáiból -de ezeket a munkáikat az oirópaiak nem szeretnék majd látni sem.Nemhogy tanulságokért elemezgetni.

Amivel itt Magyarországon véleményrovatos, az a hazugságos agitációs pecsvörk, a Harvardon már kutatási elvárt-eredménye a jógyereknek.

 

Ősi trükk ez. ha nőmozgalom szegény szudáni lány amerikai egyetemi költségeit fedezi, akkor a csiklója kimetszéséről és az őt ért nemi erőszakokról mesél. Bár egyébként a témában magánvéleménye is van és a bárban sör mellett nevetgélve meséli el, hogy járt az orvosasszisztens faszi,amikor azt hitte, hogy egy szudáni lányt egy szál fasz megerőszakolhat. Ha a Megfagyott Gyermek kategóriában futok és szeretnék még süteményt, akkor még részletezem a megfagyásom körülményeit és kapok még sütit. Ha pl a Megélhetési Mélyszegény kategóriában szándékozom leélni az életem,akkor ötszáz Ft-ért három doboz energiaitalt fogok venni és nemmeszelem ki a putrimat,mert ha gyönnek a cocijálisok, azon számára a kosz,a retekmeg a rendetlenség a szegénység reflexe. Ha szép-tiszta bár továbbra is szegényes a lakókörnyezetem,akkor... kell nekik pár név az elutasítottak rovatába is és akkor én leszek az.

 

Biztos vagyok abban, hogy Princz Dániel kínai hong kongi jótanuló nebulótársai  egy mukkot elő nem adnak a mai kínai valóságról, csakis az USA munkás- és alsóközéposztálya számára kitalált agitációs szintű baromságokat a komonista kínajakokról.

Tutti, hogy vannak üldözött orosz "liberális" jógyerekek ebben a csoportban, akiknek több az esze annál,minthogy rávilágítsanak a Szovjetúnió sorsára, ami nem egészen az az alakzat, aminek a Boolmberg "véleményrovata" beállítja.

 

Ha  Fejletlenisztánból Bezzegisztánba kerülsz ösztöndíjasnak, akkor ne kezdjél el ott a valóságos helyzetről beszélni, hiszen megmentőid a térképen sem találnák meg az országodat. Van náluk tudományos irodalma a Szovjet Érá-nak, Szovjetúnió Sorsának és ha lenne is valami fingod Szovjetúnió sorsáról, azt tartsd meg magadnak és mondd föl szépen azt, amit a Bloomberg-ben olvastál a Szovjetúnió sorsáról.

Arra kérem olvasóimat, hogy képzeljenek el egy bájos kis szemináriumi délutánt, amiben ilyen kelet-európai stréberek CIA-ösztöndíjakkal azokat a dumákat mondják fel Kelet-Európáról,amiket ezek a jelentős amerikai tudósok hallani szeretnének.

 

Jókat röhincselhetünk, hogy ezek szerint nem csak Bakondi György (és ezzel egyben a fia is, Bakondi Patrik ) tud megélni a múltheti újságban összeolvasottakból, de még az ilyesmi tudományos kutatási eredmény-be is számíthat a Harvardon.

 

Orbán a közpénz égetésével egy közepes vagy gyöngébb képességű újságíró slapajsággalépít egy médiavalóságot.

Az Ellenzék a Somogyi Zoltáni Félelem jegyében erre a médiavalóságra egy inverz médiavalósággal válaszol.

 

Somogyi az erőmutatásáról hadovál,ami a mai ellenzéknéla járványban kimerülösszesen az

Ellenkezőjét  harsogni, mint amit a kormány állít!  -ban.


Ehhez elkészülnek agitációs passzusok,majd rá egy hétre ezeket Princz Dániel szépen összepecsvörköli, majd "saját vélemény"-eként előadja.

 

És az azonnali pont hu naívái még össze is hatják magukat, Princz hozzájuk leereszkedésén.

"Egy Harvard PHD ösztöndíjas, asztaaaa!"

Külföldi megítélés kategóriájában Amanpour esetén szemléltettem azt, hogy kb mit ér Orbán média-belpiacos "túlhatalma". 

Novák Benjámin

Csekő Balázs

és

Princz Dániel

a Meghatározó Nyugati Körök-nek hazudgálásaival, tóódításaival és recepciós hazaárulkodásaival néhányszázezer dolláros költség mellett ellentételezi Orbán 800 Mrd Forint-os közpénzégetését a gumicsizmaszagú árokzsírpropaganda trágyájában.

amanpour_1.jpg

Csekő Balázs egyetlen twitterüzenete többet lökött aztán az egekbe a Ft árfolyamán,mint erről idehaza az ellenzéki média

CSAK BELPOLITIKAI OKAI VANNAK A FT-GYÖNGÜLÉSNEK !4!!!!444!!4

agitált.

veelemenyeshazaarulkodas.pngveellemenyesshazaaruukodas.jpgvelemeeenyeeshazaarulkodas.jpgvelemenyeshazaarulkodas.jpg

 

Sokat gondolkodtam a napokban Princz Dániel motívumain. Elvileg el tudom azt képzelni, hogy a korosztályában létezhet a politikához teljesen buta, naív és őszinte jó gyermek,aki el is hiszi azt,amit jellegzetesen összemássolt agitációs passzusokból. Semmi okom abban kételkedni, hogy a Somogyi Zoltáni Propaganda sokak számára őszinte hitbéliség és egyben küldetés is azt továbbadniuk.

Vannak ilyen Okos Gyermek-ek. Princz Dánielről többet képzelek. Biztos vagyok abban, hogy erről az egészről (benne pl Szarmagyarországról) van saját igazi és ügyesen  titkolt véleménye is. Amiben biztos vagyok abban, az az, hogy Princz nem hisz a hitben. A hit szerinte teljesen buta és fölösleges dolog. Nem hisz abban, hogy egy... vagy 100 vagy ezer ember is változtathat a dolgokon. Szerinte a dolgokon nem változtatni kell, csak kihasználni mindent, amit csak lehet.

A minap Princzet a Pyle-alakúak csöndesamerikánus rendjéhez soroltam. Ez elementáris és alapvető tévedés. A frissenvégzett Alden Pyle alakja egy hazafié. Tiszta a szíve és csak a hazája érdekeit nézi.  A korszak, ami a Pyle-alakúakat kitenyésztette, Az Amerikaellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság korszaka volt.Pyle-alakúak külföldön A Haza szolgálatában olyan munkát végeztek, ami munkát ha viszont az Egyesült Államok területén végzett valaki,pláne idegen ország [szolgálatainak] finanszírozásában, akkor elésem került  az Amerikaellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottságnak, hanem rövidúton hazaárulás vádjával került bíróság elé.

Ez a gyakorlat ma sem más:Az Amerikai Egyesült Államok más államok területén finanszíroz olyan tevékenységeket,ami tevékenységeket viszont a saját területén a saját polgárai tekintetében hazaárulásnak minősítene.

 

Mielőtt még Princz vagy Csekő vagy Novák benjámin nevének csak a leírása miatt is valaki elkezdene engem pestisrácokos nyuggerezni, nagyon gyorsan arra kérem, még egyszer olvassa el a szót:

hazaárulkodás

 

A hazaárulás,nem,mintha tisztább munka lenne, csak más. Magasabbak a motívumok -az aljasságban is.

A hazaárulkodás, az csak olyan..kis... egyéni karrierbe vágó, "ha én nem csinálom,megcsinálja más és akkor ő markolja fel a lóvét az ösztöndíjat "... és ... "...kicsi vagyok én,meg sem szeretnék nőni, csak kidagadni,mint a tüdő, a fazékból..."

A hazaárulás ráadásul más és komoly pályát meg körülményeket is feltételez. Mint pl az útonállás. Az útonállónak legalább az utas háta mögé.de ki kell lépnie a bokrokból. ha hátba is döfi a tőrével az útonjárót, de ez akkor is kemény fizikai munka  olyan számára,akinek a markában a faszánál keményebb és nehezebb még sohasem volt és akkor is csak babusgatta. A hazaáruló mindenféle veszélyeknek van kitéve,pl a legendás Bruxelles-i Konyha és Sörgyártás remekeitől hörcsögképet hízlal magának és akkor azt borostávaal kell slankítania meg ilyesmi. Vagy nem tűnik fel neki, hogy valamiért a harcostársakközülmég főpolgármester jelölt sem szeretne lenni senki, és elvállal egy kerületi polgármesterséget városikörnyezetben. Aztán pár hónap és kiderül,hogy miért nem törekedett senki a funkciókba, csak dirigált.

Alden Pyle, egy regényfigura, ráadásul hisz is valamiben. A hazaárulkodók nem azért árulkodnak,mert hinnének bármiben is, csak... nagyon valószínű, hogy pocsék volt az óvónénijük és a szüleik pedig az életre és az alkalmazkodásra nevelték őket. Szakmai alkalmas jó óvónéni nem engedi a gyerekekben kiteljesedni a politikai képességeiket. Nem kis majom a gyermek, hogy már zsenge korában a falhoz kéne állítania a majmokat és jólmegvezetni őket. Bár kétségtelenül én magam is jókat szórakozom,amikor 4-5-6 éves, tökéletes politikai képességekkel rendelkező gyerekek ivarérett felnőttkorúakat megvezetnek, átvcernek és becsapnak a saját kis napi érdekeikért. Sőt! Én magamóvónőket látam,akik alig voltak képesek uralkodni unalmukban a széles jókedvükön azon, hogy a jógyerekek fel is basszák a rosszgyerekek idegét, meg még szépjárásban, a legtökéletesebb udvarassággal járulnak a napos oldalon játékidőben (amit a kontár óvónéni szabadiejének és szünetének hisz) cigiző óvónénik elé.

Na,én csak ilyen jógyereknek látom ezt a Princz Dánielt és azt mondom: csak csinálja, ha teheti. Ha nem ő tenné, akkor más tenné meg a Magyar jeti ZRt emberei közül.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4915633658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.23. 15:46:15

Az is jó meló lehet, hallgatni a hazárulkodókat. Én alkalmatlan lennék rá, elröhögném magam a sajtó előtt.

Frick László Intézet 2020.04.24. 06:46:34

@Szorgalmas Gyémánt: Tegnap gondolkodtam ezen, hogy ha a médiapapíroslyányom ilyesmivel elémállna.. már ugye eleve egy olyan közgazdász papírral,ami... politikaiújságíróiközgazdász papír.
És... be kell valljam, azt mondanám neki,ügyes voltálkislyányom ésmenjél,4 év Boston, mégjobban tudsz majd amerikaiul és a karriered meg minden.. és a farkasokkalkell üvölteni, ha nem temégy,akkor megy más és csinálja az.

Teljesen és tökéletesen kizárom azt, hogy Princz ezeket mind,amiketpublikálmeg a Harvardon hazaárulkodik, a stréberségeit belül el is hiszi. A szocializmusban mindannyiunknak.. valamennyire... strébernek kellett lennie.Esterházy Péter dicsekedett azzal, hogy neki nemhogy nem kellett KISZ tagnaklennie,de egyenesen,mint a piaristáknálérettségizett, Hódmezővásárhelyrekellett bevonulnia (ez a laktanya volt akkoriban az egyetlen nem laktanyánaklátszó valami, aholnem vaságyak voltak és egy jobb egyetemi kollégiumra emlékeztető bútorla-emeletes ágyas.. szőnyeges..mittoménmi körletek) hogy ott mennyit kellett szenvednie,mint osztályidegennek. Viszont aztán a A fater "botránya" révén kiderült, hogy ki fizette a révészt és hogyan.

Összességében milliók jutottak így papírhoz vagy karrierhez,mint Princz, pl ha valaki arabul vagy kínaiul akart megtanulni.

Tőkei Ferenc azért, hogy a kedvelt filozófiájávalfoglalkozhasson naponta, még móókszistának is előadta magát.

Princz szerintem főleg könnyen szeretne kellemesen és jó lélni, nem hinném, hogy annyira magas motívumai lennének,mint Tőkeinek. Egypicit... csak kell naponat a tükörbe néznie... egy icipicit néha elis hiszi... hát ugye a szőnyetegg Übü, mint "doiktátor" de azért szörnyű, apuék is, ebben nőtt föl, már 4-5 éves totyogócska korában okátták a vidéki takony cigánnyot.

Egy picit.. hogy mondjam... egy icipicit a strébernek azért ajánlatos hinni is abban, amit hazudozik.

Annyi, hogy a szocializmusan aztán a vörösdiplomások,amikor disznóvágásra hazamentek, szidták egy kicsit a komonisták kurva anyját

De erre nem Boston az alkalmas élőhely... "diverzívebben" szemlélődni :D , inkább New York,de még inkább San Fransisco vagy LA.

Frick László Intézet 2020.04.24. 06:48:14

@Szorgalmas Gyémánt: Röhög, de ez olyan sejtelmes Mona Lisa-i röhögés, Ungár Péter is tud így. Röhög -de olyan aranyosnak látszóan. nHu, tudod,kinekmegy nagyon ez az olyan-aranyosság?-Szily Lacinak! Uj Péternek viszont csak fiatalkorában ment,amikor a Népszabadságnál nyalt seggeket.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.24. 08:26:05

@Frick László Intézet: Ha a Dalai Láma kommunistának nevezi magát, hogy könnyebb legyen a kínaiakkal és a Nyugattal való kommunikáció, akkor egy Tőkeinek is meg lehet bocsátani - sőt, egy sinológus simuljon is be a rendbe, ha egyszer ez az ÚT, akkor ezen az Úton kell járni.
süti beállítások módosítása