dedicated to prof. Dr Laszlo G. Boros, UCLA

A történet annyi, hogy a Retek Klub Hiradó-ba betelefonált egy felesleges ember hozzátartozója a botránnyal:

huhuuuukorhazbol.jpg

"...vannak vállakozási formák,amik valószínűleg eltűnnek a járvány után."

/Doktorminiszterelnök/

Hát, nemzetünknek te, a harácsnok nőicsaládtagjaid miatt ma már eléggé drága Doktorember, tee, hát azt reméljük a legjobban, hogy a szaregészségügyben befejezik végre a hűbérurak a sajátzsebre dógozást.

Személyes.Ismerőesimmel gyakran vitatkozunk a magyarok tolvaj fajtáján. Általában a magyarjaim azzal érvelnek, hogy talán nem lopna annyit a magyar, ha megfizetnék. Ilyenkor azzal a nagyvállalkozó,többszörös titok-milliárdos háziorvossal szoktam érvelni,aki tagja a Magyar Orvosi Kamarának és a különböző cégeinél majdnem 300 vállalkozni morálisan vagy mert csak tehetetlen balfasz hozzá, képtelen háziorvost foglalkoztat az ügyeleti szakmában és annyit lop,amennyi csak belefér a milliárdjai mellé. Röhögni az orosz olajbojár stílusú palotalakásán szoktam a hall-padlóakváriuma fölött a nejlonbarokkon.

 

Gyűjetényemből: A Magyar Orvosi Kamara titkára volt Dr B. Ákos, sebész. Felesége OV-főorvos. Soha egy fillár paraszolvenciát nem fogadtak el pénzben, Tiltották, haragudtak érte,ajándékokat sem fogadtak el. Vidékikörnyezetben azonban a magyar paraszt nem ismer lehetetlent, társasházban éltek és naponta hívták fel őket lakótársaik azzal, hogy a házat almával, krumplival rakták körbe,már megint féldisznók és felpucolt baromfik mindenütt. Az első próbálkozók még "Hálával Pista" "Áldás, békesség Jérzsike!" cetliket hagytak, akkor ezt így nagyjából ki tudták nyomozni és visszaküldeni az ajándékot, tehát végüla parasztok már semmi nyomot nem hagytak, pl az almatermesztő küldte a féldisznókat és a disznós a krumplit. Tehát ők az ajándékokat értékesítették és egy külön házat építettek a pénzbőlmaguknak. 

 

vagy a kamionosaink. A kamionosaink loptak,amikor még 2013-ban ki akarták szúrni a szemüket havi 450000-rel és loptak, amikor már havi egymilliót kaptak 2018-ban akkor is. Horváth Rudplf első kamionosa, A Sebhelyesarcú mesélte nekem, hogy Horváth Rudolf már 1999-ben 370000 Ft-ot fizetett a kaminosoainak, cserébe a lopás gyanúját nem vizsgálta, hanem elkükdte a kamionosát. Az elbocsátott kamionosnak arra hivatkozott, hogy ha a gyanú szituációjába kerülhetett, az már baj.

A magyar úgy van a lopással, mint a kutya a tojásevéssel vagy a zsenge élőcsirke-hússal. Ha rákapott? -soha nem jön le róla. Semmi nem elég. A lopott pénze már legális pénzeket is fial, tényleg, léteznek milliárdok,amiket ha össszeharácsol valaki, tennie? Továbbiakban? Szinte semmit nem kell tennie azon kívül, hogy ha akkora analfabéta,mint Stadler Józsi bácsi volt, akkor fogadjon fel havi 3 millióért egy Külön Könyvelőt,aki minden papírt elolvas, amit a rendes sima könyvelője a felhajtott sarkokon aláírat vele.

Már százmilliárdos a magyar , de ha a lopással kezdte?  -képtelen leállni?

Azonképpen fizethetsz te egy OV-főorvosnak havi 20 milliót is, a kis , fekete maszekvállalkozásait, a zsebredógozást nem fogja abbahagyni.

 

Itt jön az a szánalmasan netokratív "védekezés",amiszerint ha 100 osztályvezető főorvosból mindössze csak 87 kaszál saját zsebre és viselkedik úgy 2020-ban, ahogy Rózsa György viselkedett a Magyar televízióval, vagy mester Ákos és Bölcs IStván a Magyar Rádióval, attól még nem kell általánosítani.

De! és nemhogy általánosítani kell, de faszkorbáccsal! Még  66-a-100-bólesetben is!

 

 

Van még a Retek Klub Hiradó vincseszterében az a másik "hír",amivel az ellenség iránti bizalmat agitációs kampányszerűen igyekeznek csökkenteni, növelni a káoszt és a pánikot meg uszítani a gyűlölt ellenségeik ellen.

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere pl egy ilyen ügyből fasza politikaitőkét kovácsolt magának és intézett házi betegápolást egy ilyen betegnek, aztán a sajtóban aratott. Így is lehet.

 

Azt tudom, hogy Esti Kornél, nem a Darvasié, nem az Esterházyé, hanem az Igazi Esti Kornél, akinek a hírlapírói munkája nem könnyűés otthonrólvégzett volt, hanem 100szor a hagymaszagú lehelletek gőzeiben,az odvas fogakbban rothadó nemtommik gőzeiben is meghallgatta ez a hírlapíró Kornél ugyanazokat a történeteket az ugyanazon emberektől

és Kornél, ahogy felpofozta a trafikáros asszonyt,úgy.

 

Igazából egy "hiradó szerkesztő" ha egy ilyen aljadék felkeresi a nyavajgásával , ezt kérdezi vissza:

"Méé, jóasszony? A járvány idején, ami a 77éves végső stádiumos tüdőrákost az kurva isten , hogy elviszi? Maradjon ott, a Biztos Halálban? "

 

Ugyanezt tudom mondani az öreg"otthon témában.Akik bebaszták a láb alatt lévő felesleges öregjeiket... nem volt annyi emberség bennük, hogy ne az Oirópai Tapasztalatok alapján a Biztos Halál-ban hagyják a felesleges öregjeiket?

Ismétlés:

A kórház az elsőtől a 74-ik sorig gyógyító-megelőző, iudőkorlátosan rehabilitációs  intézmény, természetesen olyan KIEGÉSZÍTŐ részlegekkel, mint rehabilitációs osztály meg "elfekvő". 70 éves feudális gyakorlat a kórházainkban az, hogy akik nem akarják elvinni a reménytelen beegeiket, orvos zsebeibe dugdosott PÉNZÉRT otthagyhatják a kórházban. Biztos vagyok abban, hogy 100 esetből van 6-7 vagy talán 11 eset is,amikor valamennyire indokolható a pénzért a kórházban hagyás.

INGYEN SENKI NEM MARADHAT EGY KÓRHÁZBAN A NEHÉZ REMÉNYTELENEK KÖZÜL:

TEJELNI VALAKINEK KELL ÉS AKKOR AZ ÁLLAM KÖLTSÉGÉN MARADHAT.

Ez nem Orbán óta van így a magyar kórházi feudalizmusban, nem a Gyurcsány miatt, nem aVidéki  Audizó Takony Cigány miatt,nem Hóbagoly, nem Dr Antall politikai amatőr esetlen ügyetlenkedése és még csak nem is a Rencervátás miatt van így. Nem Kádár miatt van így, de Kádár is elnézte és kihasználta.

 

Vannak a hospice-nak, a házi betegáplásnak,akár még az ingyenes házi betegápolásnak is sávjai.

Bizony mondom néztek: Az esetek 75%-ban a mai 75-100 év között, öreg'otthonokba, öregeket tervszerűen mesemmisítő intézményekbe vagy kórházi államköltségén fenntartott zug-maszek helyekre bebaszott felesleges emberek után maradt bőven annyi örökség, elvettek tőlük a hozzátartozók már annyi takarékbetéte még a múlt században,annyi jussuk van,amiből futná valakiket megfizetni, h nekik nincsen gusztusuk,fnnyásak az ápoláshoz.

 

Én nem sivalkodásnak, mert azt elkoptatta a FIDESZ/Kormány Agitácó, én szemforgató aljasan nyálas rinyálásnak nevezném, ami a Retek Hiradó s zennyhalászainak a csáklyájára akadt.

Kornél az ilyent lehet, nem pofozta volna, hanem faszkorbáccsal megy neki.

És ez semmi,amikor aztán a szokásos nyomorult és szánalmas politikai paláverkeveredik,a Retek Klub Hiradó a geci aljas munkájátmég tetejezi is és támogatja a faszbúk mozgalmat:

szegyen.jpgszegyenn.jpg

Ha fészbúkos lennék, akkor ezt kettőskereszt-faszom! tenném föl.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3015627388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.22. 05:17:30

"kettőskereszt-faszom! tenném föl."

Az nem megengedett, az Fb egy barátságos hely, ezért letiltanák a megosztást.
Én most a 30napos elzárásomat ülöm, egy 2017-es gondolatbűnömért.

Serény Vélemény 2020.04.22. 19:34:25

Első gyerek, 2004: a protokoll szerint 4 nap után engedik haza a szülő nőt.
...
harmadik gyerek, 2008: a protokoll szerint már elég két napot eltölteni a kórházban, a feleségemet mindenesetre a szülés utáni második napon hazaengedték.

(Sógornő, harmadik gyerek: otthon szülte :).

Általános ajrópai és világtendencia, hogy minél rövidebb kórházi ellátást finanszíroz a tb.

Frick László Intézet 2020.04.23. 06:57:28

@Szorgalmas Gyémánt: Ja. Nemrég elolvastam az egyik jógyerekmagazin indoklását,miért csak a faszbúkon kommentelhetőek.persze ez az orgánum is a véleményszabadságért a mindent, csak az sok geci olvasó ne kommentelgessen, bár egyébként le se szarják, nemhogy reagáljanak :D

Frick László Intézet 2020.04.23. 07:05:42

@Serény Vélemény: Errőlnem szabad egy mai modern nő előtt beszélni,de a szülésaz egyik,amit a Jóistenke képtelen elengedni ésbár a Modern Nő a pinája ellen a legkegyetlenebb bűnökre is képes.. ennek ellenére

nőnek erről nehogy beszélj.. a gyerekszülést a Jóistenke még a MagátólMűködés köreiben tartja és ez egy ilyen huncut, 9 évesnekkinézőkiskölyöktől csúnya dolog a nőimagazinok picsarovataiban.
Engem a bezzeganya-blog tiltott ki a császármetszésről valómásvéleményemmiatt.

Nem emlékszel akkormég nem látogattálide, de igen-igen súlyos.elitélő véleménnyel voltam Geréb sarlatán művésznőről.

Mert egy sámán, ha bele tud valakit hiszterizálni valamibe, ne legyen már annyira Dr Bubó, hogy aztán, ha szükséges, ne legyen képes észhez is téríteni.

Gerébnek faszán ment a kórháztól való beteges félelemkismamákba építése , de egy kismamát, aki szerinte is kórházi szülészetre való eset volt, nem tudott észhez téríteni és semmi eséllyellátott neki a kuruzslásnak a Születés Házában. Aminek csak a cuki kinézése olyan 10 millióba került,megfelet volna pedig egy Mézga Kocka a XIV.kerület olcsóbbrészein.

Ma ott tartok, hogy Gerébnek visszadom a Dr-i címét éspozitív figurának tekintem a császármetsző zsebészekhez képest.

Egyébként a szülés egyik nagyon-nagy titka a nő speciális izomzata,ebbőla hasizom
hogy: egyáltalán legyen hasizma
méh-izomzat (az ilyesmit az ősnő a terheket a fején cipeléssel edzette)
és a hüvelyi izomzat (ami oiropid nőnek gyaak: NULLA mint a hasizma is)
Ahány felülést tud csinálni,annyiszor tud rászorítani a pinájába feldugott ujjára, leginkább egyet sem.
Márpedig:
"Csak ami Van, képes tágulni."
Világegyetem: tágul
Modern opiropid nő hüvelyi izomzata: nem tágul,mert egészen egyszerűen nemigen van már neki.
süti beállítások módosítása