egy esterházy-buzi feljegyzéseiből

"Apaa,mi a gëcimet olvasóó, heeee??? - 444?-az csak egy blog!"

/médiaszakos 24 éves jókislány, 2013./

Haszan Zoltán jellegzetesen index/444 magyar jetis segédmunkás lelki nyomorék slapaj büszkén dicsekszik azzal, hogy:

-fingja se nincsen arról, mit tett Esterházy Péter a magyar [irodalmi] nyelvvel

-valamint arról, hogy Kiss Róbert alezredes pont Esterházy messzi-messzi ellentettjeként 2020-ban úgy beszél, mint 1969-ben hat pár rendőrcsizma. És hetente többször is. Az is kataszrófa, ahogy Dr Müller Cecilia beszél, de ő legalább hatszor elolvassa a szereplése előtt, amit felbagadoz.  Ha már mindenáron irodalmi hasonlatot erölködik az ezek szerint az irodalomhoz is tök buta stréber politikaiseggnyaló Haszan, legalább alkalmas példát keresne... de még Urbán Ernőnél is lennebbről. Mondjuk a Rákosi-korszak gerlóczy márton-ja pont jó lenne.

"Untam már az indexet. nem találtam már benne kihívást. Már az óvodában új kihívás volt a jelem. Ezért felébresztettem egy alvórészvénytársaságomat, a Magyar Jeti ZRt-t és megalapítottam a 444-et. Amihez a 14!.hu örvén kapott pályázati Dollárokból is hintettem szépen"

Uj Péter: nagyriport: zanza

-azokból a hetekből, amidőn az index hívők úgy tudták, hogy Uj Pétert [és Tótát & Co.] a FIDESZ baszta ki az indexből.

 

Esterházy újat hozott.

Kiss Róbert alezredes olvasási- és beszédkészsége  a 8. osztályt végzett Kádár Eskü-sök velünk élő paródiája és őskövület.

Haszan még ráadásul azt hiszi, hogy viccesen ökörködik.

Senki a 444 viszonylag műveltebbjeiből órákon át nem nézett a címlapra,  Haszan az idén 70 éves Esterházy emlékét sértő  sűtt baromságát, ami a 444 örök szégyene a "török egyházi közbeszéd" óta az egyik leggáz'abb, letakarítassa. Persze, aki odamocskolta, a komntárral, azzal.

okorkodniszeretnehaszanzoltan_a_44lelkinyomorekgeciujsagiroja2020-04-18_444.png

Érettségi? - bazdmeg, Haszan Zoltán, neked cselédkönyvet sem adnék "újságíráshoz". A Szegénységi Bizonyítvány-od, azt meg magadnak írod és minden munkanapodon. Haszan Zoltán nem is név, hanem egy napi töltelék [-> vörösáru] kategória a 44-en, amiben Holyváth Bencuszka és a 444 díszcigánya [-> kötelező néger] , Botos Tamás a ruskó.

Támogasd te is a 444 "újságíróit" akik könnyen-gyorsan,otthonról békeidőben is végezhető internetes munka kereteiben pénzért megcsinálják azt, amit magad is összeökörködnél vagy keresgélnél a neten.

 "A hávégé onlájn az nem szám, lehet elfogult,mert az nem az igazi HVG!"

/egy  HVG-fan mesterérve a hvg.hu komment szekciójában/

Ezt a szar-nak nem dicsérhető gennyturhát, amit ma a kormány médiavalóságán meg az inverzkormánymédiavalóságok-on ügyködő kontár slapajok művelnek, bárki félanalfabéta Cartman-alakú megcsinálja ingyen,otthon,magának. És majd apu a saját politikaiízlése szerint elmagyarázza hozzá a hogyan ne dolgozd fel önállóan!-t.

 Nem kell hozzá a

Kovács Kontár Zoltán utasítása

vs

Langley Falls Daily Bulletine

Fizessél nekik azért, amiért egyébként pályázati pénzekből támogatásokat is kapnak és nem csak az egekig zuhanó  szarFt-nban, de USD-ban is!

moricka-_444.jpg

amerikahangjamagyaradas2020-03-31_444.png

screenshot_2020-03-25_egy_indiai_nagyvarosban_nyilvanos_megalmegalyaztataszvaly_azoklya_akik_megszegik_a_kijalyaszi_tilalmat_444_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4815620964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.04.18. 15:09:47

Ezen mindig ki vagy akadva, csak minek? Miért ne kérnének pénzt is azért, amiért egyébként is kapnak? És miért ne lennének sötét hülyék, ha megtehetik?
süti beállítások módosítása