Figyelem! Az alábbi szövegem példái nem valóságosak, csupán valóságos politikai kommunikációs szituációkhoz szemléltető & variációk!

A tesztelés-huhogás propagandacélja a bizalomvesztés marketingsávjába tartozik,

A Somogyi Zoltáni Félelem igazgat.

 

Az Ellenzéki Összefogás szerint az  inverzét kell sugallni annak,amit a kormánypropaganda hirdet. Hiteltelenné kell tenni a kormányt és ezért nem drága semmi. Mindent megér. Bármi ár kevés. 

Azonban csak módjával, csak csínján. Itt van pl a teszt-huhogás szakmája: Általában a huhogók mintaállama és szüntelen bezzegelése Svédország, egy teszt-huhogónak hallgatnia kell arról, hogy a svédek annyit sem tesztelnek,mint a magyarok és akkor erősebben hat a huhogás.

Képzett okleveles politikai propagandista vagyok, ha szakmailag tekintem a FIDESZ és a kormány ócska szakmaiatlan propagandáját..

A kormány propagandája olyan ,mint a sajtótájékoztatón az alezredes úr meg Dr Müller Cecilia fogalmazás- és beszédkészsége. Korai politikabuzi koromban termelőszövetkezeti párttitkárok és falusi rendőr kmbh-k beszéltekígy, pl az alezredes rendőri bikkfanyelvén. Ezzel a propagandával szemben áll a magyar Ellenzéki Sajtó, egyenesen a CIA-Harvard ösztöndíjasával, több nyelven,pl angolul jobb fogalmazó képességű Okos Gyermekekkel. Tkp, ha megnézzük a szakmányban hhogó ellenzéki politikusokat az ATV huhogtatóműsoraiban,nem is bírjákki röhögés nélkül,annyira ócsa a Kormánynak az a propagandája,amiennek ellenére a Somogyi Zoltáni Félelmet gerjeszti.

 

Elgondolkodom azon, hogy ilyen beszéd és fogalmazókészséggel Dr Müller Cecilia hogyan seggelte ki 8ez a magolás-jótanulás a szlengben) az orvosi't.

Unalmamban elkezdek játszani a gondolatal, amiben időbusszal idehozom 50-60 kilóval ezelőttról a 20 éves, bolgár  matróztrikós Deutschot meg a 22 éves Orbánt és megteszem őket a FIDESZ és a KORMÁNY kommunikációs tanácsadójának...


Fakígyó szerűen lehetne megrángatni ezt a jógyerekpropagandát,

a Quibit -en esne hasra az index, rajtuk keresztbe a hvg-online (azt egy rajongó áruta el nekem a kitiltásom előtt, hogy ne baszakodjak a hvg-onlin-nal,mert az nem az igazi hávégé...)

Szerintem a kormány helyes taktikája a rugalmasság lenne

Orbán bácsi téesz-párttikár szerű joviális fafejűségeivel szemben..

Mutatok egy példát:

Azt csináltam volna,amit a koreaiak. 2 Ft/db mintavevő pálycikákkal rendeztem volna tömegjeleneteket csomópontokon,benzinkút alakú tesztállomásokkal ,kiállítottam volna Szeszilit azzal, hogy tesztelni,tesztelni, tesztelni, a WHO vezetőjének a talky-talky-ul előadott bölcsességét kersztszemesbe kevertem volna Györfi Pállal: "Test, test, test!" -ez folyt volna a vízcsapbólis.
Akkor az indextől a Quibitig, a Népszava On Nyál-tól az ATV-n át a hávégéig az folyt volna, hogy a tesztelés az semmi
jöttek volna a beszámolókkal, dugók és káoszok, kétségbeesetten zokogó emberek [a dél-koreánok természetéről szivesen írok majd a kommentekben :D ]

Dr Tarhány Lilián,többszörösen kitüntetett brit tudósiunkat tesztelték POZITÍV lett, idegösszeropit kapott a család, sokkolta a tény a vele utazókat

EGY EGÉSZ TUDOMÁNYOS MATEKMODELEZŐ LABORT HELYEZTEK KARANTÉN ALÁ!444!!!!

 Joli néni az udvari giccskútba ugrott és lejött a terebélyéről a plezúr.

Egészen addig,míg aztán délután egy másik TESZT GYORS MINTAVEVŐ állomáson meg közlik vele, hogy NEGATÍV

Innen aztán az indextől a Quibit-ig, a HávéGé-tőlaz ATV Egyenes beszéd c, hangsúlyoznám MŰSOR-án keresztül azt sugallták volna:"Milliók hallnak meg a kormány ostoba tesztelési mániáján,ami példanélküli, mi a fasznak,a gyorsteszt nem megbízható semmit sem tudunkmeg,még 3 gyorsteszt sem ér semmit, családok mennek tönre, az a pármunkahely is,ami működni tud,öszeomlik,pánikjelenségek gerjednek,ráadásulmindenki gyorsteszteket kezdett el árulni,mert az embereknekmuszáj rátesztelnie a kormány természetesen nem megbízható teszteléseire."

A Magyar Jeti ZRt vállalatai grafikonokat válogatnának össze szelektíven,amik azt mutatnák ki, hogy a kevesebbet teszteló államok adatai kedvezőbbek !44!!!!44!!!

Kapott egy gyorstesztet POZITÍV, azzala szívrohamot, tesztelték a holttestét és kiderült NEGATÍV!

 

Van még egy másik sávja az ellenzi propagandának: a kormányt költségekbe hajszolni.

Természetesen a tesztelgetés nem csak egy csodálatosan kavarható hírkavalkádot gerjesztett volna szmélyes-beszámolós húúha háhogtatásokra alkalmas esetekkel , amikben a gyors-teszt lényegével járó 60%-os megbízhatóságból megintcsak a kormány hiteltelenségét és a pánik fokozását lehet kihozni.

Megvan?
Na,és ekkor megint kiállítja a 186 cm magas, ennek ellenére 84 kg-s Deutsch Tomika Szeszili nénit aki pityeregve megadja magát és közli,hogy az Ellenzék mértékadóinakmeg sajtajának a meggyőzése alapján mégis úgy gondolják, hogy nem kéne tesztelni.

 

A Somogyi Zoltáni Félelem... azaz A Pont, ami meghatározta az Ellenzék SARS 2.0 marketingjét:

SOMOGYI ZOLTÁN Hátö az ellenzéknek a legnagyobb problémája a csatornának..a csatornáknak a megtalálása, hogy hogyan tudja kommunikálni aa  zálláspontját,ésö eeztegyébként városikörnyezetben az önkormányzati választás  azt mutatta meg,hogy városikörnyezetben most úgy tűnik ezt meg tudja tenni, tehát városi környezetben az ellenzék tud magának többséget teremteni, ö minélvárosiasabb környezetben.Ugyanakkor a zország többségének a fogyasztási szokásai [IRÓNIA!] ö még kedvezőek a kormányzat számára abbóla szempontból, hogy tudja, hogy amit nagyon sokszor mond el [MIMMEHALUNK A SZAREGÉSSÉGÜGY MIATT NEMKÉSZŰTÜNFEL A KORONAVÍRUSRA] nagyonsokhelyenmondel [SZAROKTATÁS,KITÁNTORGÁS,MÉLYSZEGÉNYSÉG!4!!] nagypénzelmondel az nehezen írható felül. Pláne, ha olyan félelmeketébreszt [ÉVENTE EGY KISVÁROSNYIAN HALNAKMEG A KLORMÁNY SZAREGÉSZSÉGÜGYE MIATT!4!] amely amelyek ö amely félelmek miatt a zemberek odaROHANNAK a kormányzathoz, hogy segítsetek nekünk ugye más okból, depéldául a koronavírus nemsokára ilyen helyzetet fog teremteni a zországban amiko amikora mindenki a kormányra fog figyelni,mindenki a megoldást fogjaKé a kérni követelni a kormánytóléshebbanakormány jól reljesít abban politikailag nagyonjól kijöhet, de békeidőben is a öaa kormányzatnak szüksége van megteremteni azokat a felületeket, ahol avbálasztói felé  rohannak,a ümigránsok nyeméemlitettema zelőbbi felsorolásban

RÓNAI EGON Most már ne is menj bele részletesebben

SOMOGYI ZOLTÁN jajó,most már nincs időnk rá deö  hogy ö u ugyanez volt korábban az hogy a a migránsokkal szemben a kormány szoknyája alálehetett bújni.Ezzel a zellenék nagyon nehezen tud mit kezdeni népszerűtőő drogokat kommunikálakormány  márhogyö a többség számára népszerű, félelmet kelt

 

és egyébként nála van a sajtó

nála van egy csomóminden

 

RÓNAI (közbevág) de ezért lehet Richárdnakigaza abban,  hogy

egységesen kéne fellépni megszólalni

 

és az legalább erőtmutatna

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2415615988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása