Az index vállalat  egy jellegzetesen indexgeci és szarkasztikus-nak szánt kérdéssel szerette volna megsemmisíteni ma az orbánpropot és Szeszilit.   Sas Kabaréjóskabá', Maksa Zoltán , Hadházi László országában, ahol Bödőcs Tibor humoristába számítható és politikai megfelelőségéért még Libri irodalmi Díjat is kaphat.

INDEX  Beszélhetünk Magyarországon járványról?

SZESZILI Azért vagyunk itt minden nap, állunk önök elé , mert járvány van.

ugyanez, ha Frick Lászlóné Dr Tüdős Emilia néni az országos tisztifőorvos:

INDEX: Beszélhetünk Magyarországon járványról? 

Frikkné: Ja. Egyébként van kérdése is az Index Vállalatnak? Szivesen válaszolnék!

 

 

tejeljetek az indexnek, belőletek élnek szegény nyomorúttak! Nagyon várja a könyvelés, 1 Ft utalás is jó nekik. 

screenshot_2020-03-25_egy_indiai_nagyvarosban_nyilvanos_megalmegalyaztataszvaly_azoklya_akik_megszegik_a_kijalyaszi_tilalmat_444_1.png

 

Későbbi betoldás:

Szemétnek, szarnak és rossz munkának ritkán van gazdája, most azonban az Index Vállalat Hátrahagyott Légiójából Dezső András büszkélkedik el azzal, de kurvaokos és geci volt a hűderavasznak hitt kérdésével.

egy hét kellett ahhoz, hogy kimagyarázza, ami besült,mutatványa:

geciujsagiro2020-04-07_miert_kerdezte_megaravaszdezsoandras_az_operativ_torzset_hogy_jarvany_van-e_magyarorszagon.png

 

ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5015583680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.04.02. 14:31:01

Most találtam ezt a nyitóoldalon:

Pánikkeltés gyanújával előállított egy újvidéki újságírót a szerb rendőrség
Kórházi felkészületlenségről írt cikket.

A magyar szólásszabaccságon sírnak reggeltől estvéig, közben pedig...

Serény Vélemény 2020.04.02. 14:36:33

koronavirus.gov.hu/elhunytak

Ki az az egyetlen 38 éves, aki meghalt Mo-n koronavírusban?
(Segítek: nem magyar állampolgár.)
Jó az nekünk, hogy az index és 444 jógyerekújságírói hisztije miatt mindenki tudja, hogy melyik ország melyik diplomatája volt alkesz?
Nyugodjék békében!

Frick László Intézet 2020.04.03. 04:31:59

@Serény Vélemény: Szerbiából semlehet mintát összehozni. Szerbiában a laikus sétálgató békeidőkben az utcákon rakásra látja az öntelt faszokat. A szerb igaziférfi, Magyarországon csak az oláhcigányoknál lehet ezt a férfitípust megfigyelni -persze,mert az oláhcigányok [A Macskajaj Népe] dél-szláv kulturát is szívtak föla Hosszú Út-ban.Magyar-szerb társaságban... Én más vagyok,őseim fődgye,pityorgok, ríjjok... a magyarok egész időalatt azt nézdegélik,mekkora egy faszok a szerbek. Az 50-70 éves férfiakkis része a háború ótamást nem visel,mint terepszín military-t és sörözésselünnepli a gyúőzelmet.

Van egy pillanatfelvételem a szerb asszonyról,akétkezében 43 kg össztömegben cekkerek, a szája sarkában cigi, a szíjjas alkarizmai, ahogy hunyoro a belgrádi ltp huzatoslevegőjén,pár felest ő is bedobottma már, az ura,Állat az Emberben.. kisgatyában őrjöng a 8-ikon a lakásban. Az én tekintetemben az a Womanpower.. amit szerb assznyoknálmegfigyelhetni, amikor babrál valamit a Fítyó gyűjtásával ( kép a múlt század 70-eséveiből) hogy be tudjon szaladni a kisvárosba vásárolni.

Womanpower szerintem az,amikor a Woman-t 1:1 szituációkban nem tud abúzus érni.

Ezt nőjogi aktivistának nem tudnám érzékeltetni,mert a nőjogi aktivista ott terem, ahola nők csontján rögtön a puha hj tenyész. A délszláv nők fogalmával "Fasznál nehezebbet mégéletében nememelt!"

Egy cigány vagy dél-szláv nő nem tud olyant elképzelni, hogy egy férfi fegyver nélkül abuzáljon egy nőt. Hacsak nincsen 4-6 keze.

Minden társadalom alapja a nő,mertmég a Korszerű,Modern Jövőbevezető Hűdetársadalom AjjdeCsaládformáiban is az anya... valamennyire biztos. Lehet, hogy a kis autisztikus alváshiányos,mozgáskényszeres, rendszertelen és egészségtelen életmódra laissez faire kis retardált-nak 6éves koráramár 6 újanyuja volt 17 újapuval..lehet, hogy 4éveskorában a mozgáskooordinációjamég egy 11 hónaposévolt, viszont emeltemár ki anyu fejét hányástócsából... De az Igazi (akiből kicsászározták) Anyu valamilyen szerepet, a különös néni,aki néha ránéz a nagyiéknál... játszik az életében.

Minden társadalom olyan,amilyenek a nő benne.

A Balkán sokmindenben előttünkjár a fejlődésben. A délszláv fiatalnők most zárkóznakfel gyerek-és kamaszkoromlengyel nőihez. Ifjúkoromban egy haveromnak lengyel felesége volt.Igen tiszta. Komyolan mondom. Naponta többször teljestisztálkodott,amile a smink, fela smink. Ízlésesen,divatosaan.Minden kis alkatrésze hó-és habtiszta, körmöcskéi tiszták,mindene. A haverom azt mondta, hogy ennek a nőnek a segge lyuka egy ujjnyival befelé tisztább,mint néhány addigi magyar nőismerőse szája. De ezzelaztán a lengyel feleség ősszes nőitevékenysége is végetért, az ágy körülkakaóscsigaalakzatokban a szennyes edények a félighagyott kajákkal(Lengyelországban majdneméhinség voltmár a 70-80-as évek fordulóján - hacsaknem a rendes valutában, DM-ban kapta a polyák a fizetését..lengyelorvos csak DM pará'ért dolgozottmeg ilyesmi ) Addig csak a magyar verziótláttam,amiben a nő a mostalan edényt a mosogatón,majd lavinákban a környékén halmozta fel.A lengyel nőki se vitte a hálószobából. Ha megunta a combjain a keresztrejtvényfejtést,akkor hasra fordult és..jaj,kalimpált azokkala hótiszta icipici kis mezítlábacskáival,miközben a lakásnak rendesen olyan szaga volt,mint egy városi kukának azonnal,miután a kukások kiürítették. Mosni mosott: magára.

Volt ez az elképzelésem a dél-szláv nőkről,de aztán egy taxis,aki csaak úgy ősi róc szokós szerint megtanult magyarul, elmesélte nekem, hogy már az ő anyja is felzárkózott a fejlettnyugatitórsodolom nőohez. Balkáni férfi, ha rendeset akar enni,elviszi a családot étterembe.

A kép,amita belgrádi lakótelepen gyűjtöttem,a taxisofőr szerint legalább 70 éves nagymama (nem ritka a szerb nők között az, hogy 70 évesen isfestetlen, alig-őszes eredeti színében csillog a hajuk.

Azt akarom ebbőlkihozni, hogy egy ilyen társadalomban,mint a szerb.. olyan vezetés,amireúgy kell Gáljé Zoltánnak rászólnia, hogy köpje már ki a szájában megaludt tejecskét... Gondolhatod,mire megy.

Frick László Intézet 2020.04.03. 04:34:28

@Serény Vélemény:
Diplomata = alkoholista. Azt hittem, hogy a 444/indexnél csak titkolják a politikai rovat
újságírói, hogy értenek a politikához és titokban az amerikaisegg-nyaláshoz szívtak fel valami hozzáértést a politikai alapismeretek tekintetében.

Hozzá se fogjon diplomata karrierhez olyan,aki nemtud inni. Ebben még a mohamedán diplomatákis gyakorlottak.

Rendes diplomataképzőben a piáláslegalább féléves szemináriumi anyag.

Frick László Intézet 2020.04.03. 04:39:49

@Serény Vélemény: Én azon szoktam röhögni, hogy az amerikaiseggnyalók,amit idehaza művelnek,az az USÁ-ban a hazaárulás kategóriája,az USÁ-ban több embert állítanak hazaárulás vádjával bíróság elé,mint Kínában "titok"-ban és nyilvánosan,összeadva, bruttó-bruttó.

Kérlek, az alábbiakra mutass nekempéldákat:
-külföldi emberjogiszervezet (a CIA kezelésében működő Amnesty International nem szám, az belföldi :D ) firtatja az USA börtönviszonyait,azt, hogy egy náci fehérfajvédő szervezet irányítja,az Ayran Broterhood az amerikai börtöniszonyokat.
-ugyanilyen szervezet,ismétlem KÜLFÖLDI vizsgálja a rendőri intézkedéseket

-amerikaipolitikusok külföldön házalnak a politikai ellenségeik szennyesével
-amerikai politikusok Moszkvában/Pekingben panaszkodnak,aztán hazarepülnek hősnek
süti beállítások módosítása