Somogyi Zoltán megmondta és szokása szerint annyira jó-előre,mint akár 2006.szeptember 19-én is. Ezért az Ellenzék és propagandája válaszlépésekre kényszerül:

bezzegelés

fiatalokhalnakmeg

éhhalál fenyegeti a szegényeket ( un "civilszervezet" ingyen reklámműsora riport-nakálcázva a retekKlub  hiradójában

mimmehalunk

hulyesegszandekosterjesztesea_javasolt_olcso_modszerrel_a_teljes_magyar_lakossag_tesztelheto_lehet.pngscreenshot_2020-04-01_a_javasolt_olcso_modszerrel_a_teljes_magyar_lakossag_tesztelheto_lehet_1.png

elhallgatás-a teszteléssel bezzegelő hűháhóaháhogtatásúgy tud működni,ha elhallgatjuk

A módszer lényege, hogy hogy nem egy, hanem több személy nyálmintáját használják. A javaslat szerint egyszerre 200 gépen naponta 96 x 8 x 200 teszt végezhető el, ez 153 600 mérést jelent. Ezt kell megszorozni 15-tel vagy 64-gyel. Az eredmény 2,3 millió személy naponta, 64-es minta esetén pedig 9,8 millió, ami megegyezik Magyarország teljes lakosságával.

 

AMIT ÜGYESEN ELHALLGATUNK: Míg a nyálban nem mutathatóki a vírus éppen abban az adott percben,amikor a nyálmintát veszik, de 10 percmúlva egy jó köhögéssel már kimutathatólenne,deakkormár ugyebár a vizsgált személy távozott.

 

 

EZ NEM PCR BASZOD!  ára 317 forint lenne személyenként, ami a teljes lakosság tesztelése esetén 2,9 milliárd forintot jelent, sőt 64-es minta esetén még ennyit sem.A módszer lényege, hogy hogy nem egy, hanem több személy nyálmintáját használják. A javaslat szerint egyszerre 200 gépen naponta 96 x 8 x 200 teszt végezhető el, ez 153 600 mérést jelent. Ezt kell megszorozni 15-tel vagy 64-gyel. Az eredmény 2,3 millió személy naponta, 64-es minta esetén pedig 9,8 millió, ami megegyezik Magyarország teljes lakosságával. A PCR ára 317 forint lenne személyenként, ami a teljes lakosság tesztelése esetén 2,9 milliárd forintot jelent, sőt 64-es minta esetén még ennyit sem.

Az ne érdekeljen senkit, hogymire a 9,8 millió "teszt" lefut, már annyit nem ér,mint a villany ára, amit felhasználtak hozzá.

Még PCR vértesztből is kettő (2) kell- basszátok meg a pénzért politikaiseggnyaló kurva pánikmarketinges anyátokat!

-ebből meg a következő köhintése után az alanynak még egy...

 

mert ennek a hülyeségnek nem eü-szakmaiértéke

csak politikai agitációs értéke van

garantálja a hulyesegszandekosterjesztesea_javasolt_olcso_modszerrel_a_teljes_magyar_lakossag_tesztelheto_lehet.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8315579352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása