Sajtónyelven a multi leginkább, ritka, , pár, tehát nem cáfoló esettől eltekintve multinacionális ipari (gyártó/bérgyártató) nagyvállalatot jelent. Még egy egyébként a hypermarketekről szóló cikkben sem szokás a nagyáruházak tulajdonosait multiknak nevezni azért, mert a CBA ,a magyar nagyvállalkozás a szupermarket kategóriába tartozik, tehát nincsenekbelföldi multik (amilyen a MOL vagy az OTP) .

Vagy Fatima vagy a címlaptündér vagy a két ostoba picsa "újságíró" egy-és ugyanaz, azonban  a Startlapok Vállalatnál, amit statisztikai trükközéssel annyival nagyobbnak is lehet ábrázolni a valóságosnál, hogy az Index Konszern azt a hamis látszatot kelthesse,  a magyar néphülyítés és sötétsgterjesztés meg húhaháhogtatás piacán csak a 2.pozíción állnak. [Holott a Világpiaci Ranglistán meg az első ötvenben...]

Beugrató:

huhogtatfatimastartlapokhuhuhuuuu.jpg

Ha pedig megnyitod a "cikk"-et:

huhogtatfatimanikkastartlapoktolvasarlas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9315565378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása