A kijárási korlátozás az nagyjából rögzíti a magyarok eddigi gyakorlatait.

Városi Környezetben, Fejlett Budapesten már két hete a legtöbb étterem bezárt és/vagy csak kiszállítást vállal.

 

Orbántól függetlenül csökkentették a TESCO-k a nyitvatartási idejüket azért,mert az emberek nem mentek be a TESCO-kba.

Annyi, hogy a hatóságok megállíthatják az embert és megkérdezhetik,hová megy.

 

És ha a megállított ember tud annyira ügyesen hazudni,mint egy magyar fejlett jóoldali,ülűűűűdözött bezzegújságíró, aki azt állítja a telefonban*,hogy ez nem is riport, a Hm-hmm-médiától van és a neve Rbrbara Brbara, és  mindössze adatokat szeretne pontosítani, mézédes cicahangon dorombolja el, dehogyis lesz ez riport, áááádehogy, hiszen ő nem is riporter,más publicisztikai műfaj mestere

* a példában szereplő újságíró neve Szily László.

 Hazudni csak szépen,ártatlan Shrek-kandúr szemekkel érdemes!

lokjelparszazftotazusakongresszusadollartamogatottjainakis444.png

Nemúgy, ahogy ma a jósajtó tóóódítja megoldásnak Szeszili Rendeletet , hiszen azt még egy sántakutya is tudja, nemkell hozzá OKJ-s jogi asszisztensi, hogy Szeszili tiltása a kedden obstruált intézkedések képest a lófüttynek a mekkora trilalla láája.

 

Ha a taszisták nem tudják,jogilag mi a különbség a kedden obstruált intézkedések és Szeszili Rendelete Ereje között, akkor adják vissza a jogi diplomáikat!

szóval az embermond valami elfogadhatót,akkor tovább engedik

 

mert ez nem tilalom

 

még csak korlátozás

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1915563030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2020.03.27. 20:46:00

kamu
a korm.rendelet vilagosan fogalmaz
enyhe szar korlatozas.
semmire nem o
a nyugger ugyanugy kimegy barmikor badazni a banyatankkal
meg a kevesbe korosztaj is....ergo a javany tovabb no

Frick László Intézet 2020.03.28. 04:33:32

@Burgermeister: Tegnap délután és este autókonvojokat láttam, a többség úgy értelmezi, hogy ~tilalom van. Az okok összetettek, nemkevesen,főleg a híreket-hiradókat,a politikát kizáró fiatalok egy névelőt sem akarnakhallani, igen sokan a Sanyinéni/Ilonkabácsi alakúak rendjébőlmindenbe belekapaszkodnak, csak dolgozni ne kelljen. Izgalmas, hogy a proletárok a külsőskategóriából járnak dolgozniés nemakarnak ürügyet, már be is szereztek papírokat,igazolásokat,amiketkérnek. Pedig Surányi György 100ezer havi ingyenpénz osztogatását vetette fel, hátha sikerülőket húháhohahoázni.

Nyugger a banyatankkal... Általában én is,amikor gonoszkodom,pl Sanyinéni vagy Ilonkabácsi nyugger létükre a havifizetéses állásért harcoltak a húsz körmükkelmeg a jó hosszú nyevükkel, bár hypochonderek.. és... szoktam gonoszkodni azzal, hogy az ő szőrsapósságukat kiterjesztem an block a nyuggerekre,de a nyuggarek 20-30 % olyan betegségeken esett át, pl 2-22 alkalommal halt mármeg majdnem... közel volta halálhoz... vannak a noteszemben emberek,akik 22 éves koruktól 40-eséveikvégéig 2-3évente csináltak egy-egy rákmenetet.Közeli hozzátartozómnak volt rákja és kétféle infarktusa.. Az ilyen nyuggerek nem félnek ilyesmitől.

Voltmár, hogy a Nagykörúton (20 éve,laza forgalomban,tehát száguldozó stricik,drogdílerek és építésvezetők a ritkásban lassúdad forgalomban,aakkoriban még alig volt Bp-n a pirosat kiharcoló balfék... Sőt,a már pirosba tőgáz KELLETT beleszáguldva nagyfékezni)
Megkérdeztem egy Dr Esterházy Mátyás alakú bácsit, hogy nem félti-e az életét, azt válaszolta, hogy természetesen nem.

Az elmúlt 30 napban 20 orvost hallgattam, 18 orvos alehető leges legnagyobb szakmaiatlansággal a hallgatóságát igyekezett befolyásolni, higgyék azt, hogy mimmehalunk. Egészen primitív olyan uszításokat hallgattam orvosoktól,amik szövegrészletei alapján jobbérzésű osztályvezető főorvos,amikor csak a FIDESZ ésKásler miatt kell százezreknek elpusztulnia Magyarországon,a nővért,akitől hallja, kitiltja az osztályról és a papírozására inkább leküldet valakit a személyzetire. Egy idős orvos viszont valami olyasmit hamu-a-mamuzott, hogy ő már öreg , de nemazért választotta ezt a hivatást, hogy nyuggerként a szobájába kucorogva figyelje, hogy mi van odakint a fronton,különben is a golyók a gyávákat találják e la leghamarabb. Megjegyzem, ez az ember genetikailag szocialista. Nem csak a vére,még a verejtéke is az.
süti beállítások módosítása