"A motívumok alacsonyabban vannak. Nem! - még annális alacsonyabban"

Miközben a társadalom magasabb régióiban,virológusok,logisztikai és arctextilipari szakemberek, a diktatúrában földalatti búkálómozgalmakban ellenálló haláltmegvető bátorságú partizánújságírók [képünkön]

nokerliponthuuusegg.jpg

és gerillavéleményformálók küzdenek a szabadságért és mindmeghalunk,ott alant, ahol nem térkép az ország, amit csak GPS-idióta öregemberek maszatolnak a zsírosujjbegyeikkel:

Szóval...miközben mi magas röptében,
aközben

magyar művezetők multinacionálisoknál naponta küzdenek az alábbi problémával,a további szereplők 18-32 éves szakmunkások és érettségizett-de betanított sori dolgozó GYEREKEK.

Adva van a kibaszott konténer,amit a kész darabokkal meg kell tölteni.

A konténerben vannak sorok, szintek és oszlopok.

Ritkán ad- hoc,igen gyakran előírásosak. Van ráadásul egy [tegyem hozzá:kibaszott] etikettje is a konténernek, ami Kínában egy QUERkód vagy mi a gecim, de Fejlett Oirópai Körülmények között kézzel írt számokkal és betűkkel, ceruzával kell kitölteni- ezt még nem tudtam kinyomozni,miért.

1.1. A dolgozó passzív szókincsében szerepel a sor,szint és az oszlop szó.

Felfogja, hogy magyarul vannak, ha magában lát egy oszlopot,összekapcsolja,ha sorban áll,tudja, hogy sor,és ha a plázában taliz,akkor majdnem mindig eltalálja a szinteket vagy ráhibáz vagy addig kisérletez.

De ha ez a három egy konténerben van? - ennyivel már nem boldogul !4!4!44!!

Ha mégis:

2.1. Számtan: FEJBEN (mert nem engedik a multik bevinni az okoseszközt) FEJBEN!4!!44!!4 ki kéne számolni, hogy ha egy szint 9X36
és 6 szint van a konténerben, akkor hány darabot kéne felírni az etikettre, ha...
átállásig nem lett tele és meg kéne számolni

meg ilyesmi.

Százezrek számára jelent szakmunkásbizonyítvánnyal,sőt érettségivel a néma-értő olvasás, a kézírás és a 100-as számkörbenfejben számlálás.

1200 szavas a szónyomora,demég ezekbőla szavakbólis vannak félpasszívak,mint a sor,az oszlop vagy a szint.

Ahogy az iskolában megszokták, vagy becsempészik mégis az okoseszközt (ha kibasszák őket a munkahelyről,majd sírnak anyuéknak és azt mondják,ők akarták nagyon, csak a geci művezető,az!) vagy megkérdezik a szomszédot,neki mennyi jött ki és valamivel többet vagy kevesebbet írnak be---

a számokat te is el tudnád olvasni kedves olvasóm,,a betűket viszont csak én, mert én többezer HHHH szinte analfabéta ember un "malacfark" stílusú kézirásával voltam kénytelen találkozni már.

 

Ha pedig a művezetők azon hisztiznek, hogy a sori dolgozó 27 élőben előadásmeg 36-szorelolvasásra kényszerítés ellenére semfogják fell az állás feladatait, csak a vállam felől szoktam visszaszólni annyit:

"Ne némán olvastasd! - Olvastasd fel vele hangosan!"

 

 

Van,aki majdnem olyan ügyesen tud már hangosan felolvasni,mint a 444 újságírólánya,a Juli.

gif forrása https://media1.tenor.com/images/b883c71d2a6a187542ff401ae26e40e8/tenor.gif?itemid=10997283

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7515554654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.03.25. 08:18:05

Látod, nem csak Amerika, Magyarország is naggyá lett téve, és ez még csak a kezdet. Na majd a digitálisan oktatottak milyen szépen fognak teljesíteni a munkahelyükön.

Frick László Intézet 2020.03.25. 09:12:06

@Szorgalmas Gyémánt: A Percious-A boldogság ára c.amerikai hóttreálfilm megnézéséveldöbbentem rá, hogy a Magyar Oktatásminősége elérte az AmerikaiMinőség -et.
és ha belegondolok abba, hogy princz Dániela harvard PhD-se és hogyan lett az ésmilyen támogatásokkalés mibőlés miken keresztül,még nagyobb a reményem.

már csak egy olyan EÜ-biztosítási rendszer kéne,amin a sürgősségin javallott három kórházbóla biztosítóorvosa un-line választja ki a biztosítónakmegfelelőkórházat,majd pedig annaka kórháznakaz orvosai online engedélyeztetik a biztosítóval az eljárásokat és gyógyszereket.

vagy aláírja a Szegénységi Bizonyítványt az illető és akkor a szociális ingyen sávba kerül.
süti beállítások módosítása