Hát, gyárëkëk,én még emlékszem arra, 40 nappal ezelőtt milyen jókat röhincseltettek Fejlett Oirópa internetes agyhalálgyárai  szok kici szárga komoniszta huléken.

szovjetologia.jpg

 

Még pár hónap a SARS 2.0 körüli internetes agyhaláljárványban és jólmeg fogjuk tudni,mit jelent az

olaszológia

 

Ja, hogy annyit azért csak áruljakmár el, hogy szerintem melyik ma a Földön a Megoldjukeztis Birodalom?

Dehogyis árulom el. Vegye csak elő szépen mindenki hozzá a sütnivalóját vagy a mikróját,amivel a fagyasztottkajáját felmelcsizi.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1915516110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.03.12. 11:46:27

Mostanában a kedvenc hobbim a drága jó operatív törzs sajtájékoztatóinak online kukkolása.
Na most amit a jóoldali sajtótermékek gyártói előadnak, az nagyjából a minősíthetetlenül alacsony színvonalú hülyeség topja.
Amit tegnap csináltak, az legalább azér' volt nagyon jó&vicces, mert Gulyás miniszter urat sikerült olyan kompetens, intelligens, kulturált színben feltüntetniük, amit máshogy sehogy nem lehetett volna elérniük, csak úgy, hogy agresszív hülyep-ként előadott kérdéseik lepattannak róla. Ha semmit nem kérdeznek, akkor sokkal jobban jártak volna... de ezek még arra se képesek, hogy valami tényleg kellemetlent kérdezzenek...

Frick László Intézet 2020.03.12. 12:57:33

@Serény Vélemény: Namost a drága Miniszterelnökünk egy polihisztor, szoktakilyenjei lenni a magyarnak, pl Hunyadi Mátyás is annak képzeltemagát vagy pl Rákosi mátyás islényegében mindenhez értett.
Orbán egyedüla pénzügyekhez nemmer nyúlni meg ahhoz,amihez a felesége ért aktuálisan.2018 előtt Anikó Asszony a kultúrához értett,most azonban sajnos a mezőgazdasághoz. Az összes többi területeen orbán tud mindent, tehát az operatív Törzs balfaszai csak olyan dekorációk... Gulyás Gergely pl egyszerűen képtelen hazudni,ami pedig a műfajában alap lenne. Biztos vagyok abban, hogy orbán egyszemélyben dönt mindenben, esetleg még Pintér dönthet abban, hogy a Pintér Börtönmosodák,Konfekció, Halastavak és Szájmaszkok ZRt további védőfelszerelések gyártását megkezdje-e a monopóliumában.

Frick László Intézet 2020.03.12. 12:59:47

@Serény Vélemény: Egxyébként én egy egyszerűgéppel megoldanám a sajtótájékoztatót, felülaz aktuális hülyeség, amit Gulyásnak mondania kell,dealul köbevésheted róla az ellenzék véleményét, egyszar , egyfos,mimmelhalunkmink (mármnint az ellenzék) jobban tudjuk. Sajnálom,hogy nincsen még időbusz,mert azal ellehetne sétálni az időben és az EllenzékÖtleteit visszamásolni,hogy ebben a másik idődimenzóban maga az ellenzék,aki kitalálta, szarozza le.
süti beállítások módosítása