Kommentiális körökben a fidesznyikség ismérve, ha az orbánfasszopó le meri írni a Gö,a zipszilony,a zu,a rö,a cö, a subetű, a zá, , a nöbetű,a zipszilon megint -et. Miótanincsismár Ferenc hivatalos családneve az a stigma,mint náci autónak a fekete szín azzal a jellegzetes C-oszloppal, ami miatt csak tükörbőllehet tolatni-parkolni vele.

Most ez a tizenegy éve  már mit sem számító ember leiskolázta Orbán Viktorta nem-politizálunkakoronívírus ürügyén sportban.

A sajtómunkások és véleményformálókáltal nyiltan ésvminden szemrebbenésvnélkül népszerűségi-nek hazudozottvKözömbösségi Lista50-es határát szinte egyikvpolitikusunk sem éri föl, mindenki a népszerűtlenség 50-mínusz-os sávjában,

 

Érdekből hazudnak a véleményformálók, hiszen amerikai meg magyar adófizetők közpénzeiből Ft-ban számlva 100- és 100Milliárdok égnek el és ennyiért a KözömbösségÁlom50-ét nemérik föl a politikusaink!4!4!!

Zseniális Ferenc népszerűtlenségi indexe valahol a 100-as skálán,amin a fosba-se' a 0 és a Töretlen Népszerű  a 100,kb 20 körül tanyáz.

 

Nem,Orbán Cigány Geci Hitler Kádár Rákosi Varacskos Maradona sem éri fölaz 50-es álomhatárt.

 

De Bajszos Fasz,ő igen!

 

Mindenesetre szerintem  mókás 20-as népszerűtlenségi index-szel egy 40-est bizalomszerzésre biztatni.

screenshot_2020-03-06_gyurcsany_ferenc_beszolt_orban_viktornak_korona-ugyben_a_bizalom_hianyzik.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr315506758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása