2002-2003-ban a koronavírus akkori formája. Világjárvány volt meg minden, tizede volt a megbetegedettek száma, azoknak viszont a 10%-át vitte,míg a mostani új koronavírus a 2%-át.Bele sem fogok a halotti matekba,viszont érdekes, hogy egy hónapnak kellett eltelnie ahhoz, az új vírus esetén, hogy a WHO a hisztéria generálása melett valami más,a tevékenységébe vágóval is foglalkozzzon. E bejegyzésem tervezésekor az volt az előfeltevésem, hogy majd a közlekedési statisztikai adatokból jól kimutatom,mekkorát robbant a légiközlekedés 2003. óta,de kiderült, hogy e tudomány majdnem annyira szakeszerű, mint az un internetes "újságírók" azaz a tengeri közlekedésről van ilyen grafikon,de a légiközlekedésről nincsen az EUROSTAT-nál.

huzzaacsikot.jpg

Arról ne is beszéljünk, hogy az internet elterjedettsége,a kommunikációs entrópia hogy' állt 17 évvel ezelőtt.

 

És faceboook sem volt.

picsabuk.jpg

 

És Kína sem állt annak a küszöbén, hogy avilág közvéleménye előtt is a világgazdaság vezető elsőpozíciójába léphessen.

 

Az internet és a fészbúk generálta halálnemek közül a mókásabb a szelfizésközbeni halál, azonban az internetes hypochondria milliós nagyságrendben szedi áldozatait. Közvertlen ismerettségikörömben van hat olyan 22-42éves picsa,aki pszichés eset már az internetes hypochondria miatt.

 

Az internetes hypochondriát ugyanazok az "internetes újságírók és címlaptündérek" generálják,akik az új koronavírus miatt hisztériát. Csak tippelni tudok ezeknek a zsíros hajú, nyúlt pulóveres retkes farmernadrágos lwlki-pszichésnyomorékoknak a védekezésére,szerinte múgy vannak, vele, mit azok a nyilasok voltak,akik a zsidókat terelték: "Ha mink nem terejjük, terelné  más. "

Tippem szerint az Új Koronavírus miatti hisztériának több halálos áldozata lesz,mint lett volna egyébként spontán és úgy, hogy az internetet nem a kattogsámarketing érdekek sezirt a látogatottsági adatok generálására, hanem a józan ész támogatására vették volna igénybe.

 

Kedvenc példám a mindenben jaj annyira példaértékú japánok,akik speciális vírus-szaporító inkubátortkészítettek a Diamond Princess-ből, hogy mondják japánul azt, hogy emese?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr615493614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása