Nagy az  izgalom mámaMagyarországon a Jók és Igazak, Gáncstalanokés Nemtolvajok üde lehelletű köreiben. Hátha most! A Rohattak! A Geci! A Cigány! -akik a romák ellen uszítanak!

 

Miközben nincs is termelés,hozzáadott érték,egy suíí-suíí, néptelen utak és áruházak, tömegközlekedés utasok nélkül munka híjján ődöngő emberekből,  hosszú sorok az IKEA pénztáraiban 250-450000
Ft-os egyszer használatos kanapékkal Laoszban bérgyártatott asztalilámpákkal meg vadonatúj hulladékokkal,aközben a
multik az EU-s Pénzek 250%-át extraprofitként vitték ki az országból. Bár az EU-s pénzeknek csak az egyik 100%-át fordították ezek a termelés látszatára, mert a másik 100%-ot ellopták saját zsebeikbe!

lopnak.jpg

hetescikkely
szétperelik ezek költségvetését
nem lesznek kohézióspénzek

sztrájkhullám
európai bérek

kivonulnak a multik
kibasszák orbánt az EPP-ből
kibasszák orbánt az EP-ből
csődbemegyünk
mimmehalunk
megdöglik a Geci Cigány

FELTÁMADUNK!
visszavesznek bennünket az EP-be
vissza az EPP-be is

SZANSÁJN!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5115483990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.02.21. 11:36:36

a rendszert úgy alkották meg, hogy akármennyi pénzt beleöntsenek is, véletlenül se lehessen belőle létrehozni a eu ős-tagjai állampolgárai által birtokolt vállalatok konkurenciáját. Tehát mi nem lesz soha Magyarországon:
saját autógyártás, saját nehéz, könnyűipar, satöbbi. Csak maximum részegységek beszállítása, vagy hasonló.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.21. 11:43:12

@Serény Vélemény: De még saját szoftverfejleszőt vállalatot sme lehet bleőle gründolni, még olyat sem, ami nem lenne konkurense egyetlen nyugati cégnek sem.

Frick László Intézet 2020.02.21. 11:49:48

@Serény Vélemény: De A gLOBÁLIS sPEKULALIZMUS MA MÁR EGÉSZ oIRÓPÁT KIIKTATJA.aHOGY MUTATTAM MÁR: a NÉMETEK MÁR 20 ÉVVEL EZELŐTT IS CSALTAK: kÉSZREGYÁRTATTÁK A CUCCOTmAGYARORSZÁGON,MÉG KISZERELTÉK VÉGFELHASZNÁLÓI CSOMAGOLÁSBA ISÉS ÍGY VITTÉK FÖL bEZZEGnÉMETORSZÁGBA ÉS OTT FEJEZTÉK BE "PAPÍRON" A GYÁRTÁSÁT ÉSKÖNYVELTÉK dEUTSCHES Ergezeugnis-nak

Egész Európa gazdaságát így szaratják maga alá.

Frick László Intézet 2020.02.21. 11:51:17

@Serény Vélemény: A Globális Vilgcégben a divíziókat egymással is versenyeztetik, egy "Európai Cég"-et az ázsiai divíziója fog kinyírni.De mutattam már,a Laboratoár De Ganyé Parí főcége Kínában van, az oirópai pamutsapkán a kócbojt.

Frick László Intézet 2020.02.21. 14:30:37

@Serény Vélemény: A youtube-on is vannak ilyenek,ki van írva, hogy rare Hendrix concert és akkor egy jobbkezes kövér mulatt a bodriparókáján hajpánttalés akkora bajusszal, mint egy szipoly lázadónak is sok, próbál E-moll akkordokat fogdosni, de részegen és telefonnal vették föl tavaly..
süti beállítások módosítása