Így, jó- négyötöd útja vége felé a Rendpárti Szabálykövető Feljelentőtársadalmi fejlődésnek,nem

árt tudni:

A Heti Világgazdaság Online Version cenzor algoritmussalvédekezik a trollok ellen. Kisebbségek ellen uszítani lehet, főleg, ha fidesznyik a geci, lehet trágárkodni,a pornó szolgáltatók szpemjei simán kommentelnek, viszont az algoritmus ma reggel  kiszűrte az € jelét:

cenzoralgoritmus.jpg

Még egy titok: Egy fejlesztő azzal a sóhajjal simít bele a kijelzőjébe bekapcsolni a számlálóját,ahogy a bányász a tizenhattonnás talicskája szorvájához állt százéve.Ennek következtében nem szarozik az algoritmus közvetlen írásával,hanem ír egy algoritmusíró algoritmust. Aztán beáll a maszturbálószekrényébe és a nyakára illeszti a fojtogatót a faszára meg a gecinek a zacsit.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4315484002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.02.21. 11:32:43

Á, ami ezt csinálja az nem algoritmus, csak egy szimpla regular expression: https://hu.wikipedia.org/wiki/Reguláris_kifejezés

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.21. 11:41:12

@Serény Vélemény: Implementációs részletkérdés. A lényeg: automatikus szűrés. Annyit is ér.

Frick László Intézet 2020.02.21. 11:52:11

@Serény Vélemény: Pár órával ezelőtt egy kis aljas, jellegzetesen Jó és Igaz gyáva sunyinger IP-címre letiltatott a HVG alól.:D

Serény Vélemény 2020.02.21. 11:53:47

@Frick László Intézet: Ez olyan tényleg, hogy ezeknek nem véleménybuborék van az agyuk helyén, hanem vélemény atombunker.

Frick László Intézet 2020.02.24. 06:11:20

@Serény Vélemény: Szerintem kenyérgőzzelműködő abakusz van az agyuk helyén,ésmint ahogy Schilling Árpád vagy GerlóczyMárton kiképes számítani,mi fizet jól, azzala móccerrel mások is.
süti beállítások módosítása