Ezt az írásomat Fehér Petrának küldöm dal helyett a
fogdába ,miheztartásra, gondoljon át erre a zuhanyzóban,
amikor a rabtársnői öklözik.
A szüleink generációja voltak azok,akiknek egy része abban a hitben élt,hogy Kádár Jánostól kapta a diplomáját.
Például Tóta Wórlyuk Álypád szülei a Czeizel Babyboooooom tombolásában.

A kommunizmus egyik lényege a jóság felülről lefelé terjesztése, népnevelés, agitáció, politikai-megfeleltetés,móres, normák állítása, vizsgáztatás,oktatás, tanulni-tanulni-tanulni, történelemkönyvírás -és hamisítás, szelektív ténykezelés, villamosítás.

 

Alig birok magammal, hogy ne fejtsemki azt a bruhhahhhahát, ahogy hóttkomolyan képes keletkezni az efféle jóság egy gittegylet szagú, tehát vágni lehet a dohányfüstöt,a hetente (akkor is franciás bohémiával)  mosdó testek vastag,szalonnás bűzeit,a cipőkenyőcsök gőzét és a tomboló kályhán, ahogy a kályhafény lakkszerűvé sül s megrepedezik,a forró öntöttvas, a hamu, csizmákkal és bakancsokkal,meg, ni,egy nőipipellő, az ahhoz tartozó akkor még talpigszoknya húzza-vonja a sáros-vizes nyomokat és a nő is dohányzik a férfiak jelenlétében, ami akkoriban akkora pankság volt,mint Billie Eilish kamingutja a "tourette"-ségéről manapság. A nő nem tüdőzte le viszont feltűnő tölcsérekben fútta a füstöt fölamennyezet felé. Vagy van már villlany vagy még petróleumszag.

A majd a legfőbb vezetők tudják-felelőssége.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az embereknek kell a krumpli,várják a krumplit,a szovjetek összerabolnak egy vasúti szerelvény krumplit,majd pedig a kommunista Vass Zoltán szétosztja a Fővárosban. Azért a fővárosban,mert a vidék atomjaira van,Szolnok városát pl 4000 ember lakja,elszigetelt mozaikdarabok, az nem számít. Fő a város,ott kell A Párt-nak a testét odatennie.A Vidék le van szarva, azok úgyis genetikailag fasiszta hajlamúak,kulákok meg ilyesmi az osztályöntudatok a béka seggén. Először A Város legyen meg!  Nem tetszett az előző rezsim, jönnek odalrólaz Új Éhesek,felengedjükőket az emelvényre,föntrőllevelé reánk terjesztikajót: Ütemes taps,éljenzés.



VAS ZOLTÁN Akartok-e rabok lenni?
TÖMEG AKARUNK AKARUNK

petergaborbeno.jpeg

Péter Gábor - ezzel az arccal ma Kapitány Iván valamelyik lazzzán a büdösbunkó taplóhülyéknek nézett "nézők" pofájába kenyt szarságában lehetne a mókás hülyerendőr.


A minap meséltem a kommunistákat valakinek. Nem értette. Ha pedig a netokráciában valaki valakinek a valamijét nem érti,akkor a valaki a hülye, aki beszéli vagy írja, nem az,aki már nem tud olvasni némán. 

Február 13-ára mindig valami nejlonnáci izé van betervezve, és az inverz jelenségek,amiknek a kereteiben Jók és gazak előadhatják, hogy ők mekkora ANTIFÁ-kmár,

pedig szerintem február 13-án azt kellene megünnepelni, hogy három kommunista letartóztatott egy negyediket Budapesten,méghozzá autóban. Rákosi, Révai és Péter Gábor (+ egy sofőr) beültették magukhoz egy autóba,nem tudom,mekkora autózható szabadfelület volt 1945.február 13-án Budapesten,Demény Pál kommunistát és közölték vele, hogy tekintse magát a párt foglyának,Péter Gábor kb akkora emberke volt,mint korunkban G Fodor Gábor, csak bajusszal. Péter Gábor a kommunista vezetésben a 4. rangú lett Demény letartóztatása után,mert az 5-ik és a 6-ik, azaz Rajk László és Kádár János Demény embereinek számítottak és Demény letartóztatása tehát nekik is szólt: tudják a helyüket.És tudták is és ha Rajkot bízták volna meg Kádár likvidálásával, akkor ma Orbán Viktor 7-ik neve  a Rajk lehetne.


Ezt a jelenetet soha nem értettem -és akikkel megosztottam,azok sem.Épp csak felszabadult Budapest... A kommunista szovjetek várták a magyar kommunistákat,a fasüszti-kat hozzák már nekik és akkor Rákosiék szépen... odafuvarozták az első letartóztatottat, Demény Pált.
Látom magam előtt a jelenetet, ahogy Rákosi és Gerő meg a sofőr toporognak a Városparancsnokság irodáján és egy íróasztalnál egy szovjet tiszt utalványozza nekik a gépkocsit, ami az első szükséges A Párt munkájához.
"Bleee, bennünket Pachrad s Hudson-okkal fuvaroznak,tégedet meg csak DKW Juniorraaaal!"
/Rajk Lacika Schiffer Janikának a rózsadombi párt-elitovodában, 1952/



Korunk embere nem érti ezt,mindenki magából indul ki,például én abbol, hogy azzal a lendülettel,amivel beültem az elvtársaimközé, Demény Pál vagyok,a hazaikommunista ellenállás vezetője, ha valaki érzékelni szeretné a kommunista ellenállásméreteit, akkor képzeljen el egy falunapot,amin még a lenyugvó nap rőt fényeiben fellép a bájos Zaporozsec nevű fiú gitárzenekar. Nem jelentéktelen volt a kommunista földalatti mozgalom,defőleg abban jelentős, ahogyan a szart kavarták a másfélmilliós bázisú Magyar Szociáldemokrata Párt körül,pl jó sokat ökölvívtak a kommunisták: nem Horthy-fasisztákkal, hanem szocdemekkel. A szocdem ellenállás a Vad Fruttik a Neccparti előtt,a fő  fellépő. Szóval, ha én vagyok Demény,kacagok, kiszállok az autóból és rábaszom az ajtót a moszkovitákra. Ez a csökevényes gondolkodásom miatt van így,meglátszik rajta a parasztos jobbos [kulák jellegű] elhajlás.Egy kommunista nem ilyen, a a párt mond vagy akar valamit,akkor az úgy van vagy legyen úgy.

A Zaporozsec rendkívül békés,sztárallüröktől mentes zenekar, az a fő bajuk,hogy túl szerények.

Nemúgy a kommunisták.

Deménnyel közölték,hogy tekintse magát a párt foglyának,majd ezt a több tömegverekedést szervezett jó kötésű embert,mint a birkát,a szovjetekhez vezették és átadták nekik,a szovjetek látták, hogy nem valami fasűszti féle,de úgy lehettek vele,hogy az elvtársak tudják,nem szólnak bele,hogy ki elvtársuk van nékik az útjukba.

Ebben a pillanatban még Szabó Lőrinc magyar költő , ha a fasisztaság mértékét mércére vehetnénk,legyen az Nyírő József, a félfaszista Jobbikra lazán,könyklést tettetően támaszkodó Jók és Igazak példafasisztája, akkor Szabó Lőrinc költő ötször akkora-nagy szájú fasiszta volt,mint Nyírő József.

Ezekben a napokban éppen a barátainál gazsulált,itt vannak a szovjetek és ha majd kell,akkor mentsék meg,pl Gyula [Illyés] a barátja. aki a Horthy [fasiszta] rendszerben hivatalosan a kommunista kategóriája volt,a népi tagozatban és akit a Horthy [fasiszta] minisztérium 1941.őszén a Nyugat folyóirat munkájának továbbszervezésével bízott meg.


Vagyis... tkp... Nem szorulnánk mi rá arra, hogy politikai kommunikációs fél-délutános taktikai távú agitációs-mozgósító célhazudozásokat szopjunk be bájos bambolákként arról, hogy milyen a kommunista,pl diplomás.


Elég lenne tanulni a történelmet:Ami megtörtént, azt, nem amit úgy föstenek szavakkal,hogy Nyírő az igen,de ha Szabó Lőrincre nem nézünk oda, hogy mit csinált 1937-44 között,akkor az nem lesz.
Végjegyzet: Tisztelt olvasóm! Ha ennél az írásnál ütősebbet olvasott az elmúlt hetekben a JókésIgazak sajtajában .. a FIDESZ-nél ne is keresse,mert azok slapajjai nem tudnakúgy írni,mint én...  [kritériumok :diplomás kommunista,Fehér Petra, a kommunista nem agitációs célú felhasználása, viszont történelmi definíciója, Szabó Lőrincés Nyírő József neve egy szövegtestben... ám ennél jobb szövegminőségben éspl Tóta Wórlyuk Álypád írta...adja meg a linkjét és elolvasomés ha tényleg jobb,minden sorát áthúzomHa Bede Márton írta a cikket,akkor kinyalom a seggét a kedves beküldőnek fényes reggel éspiaci napon. .

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr715482580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.02.20. 09:11:44

De a halál majd szemeinket szelíd, lágy csókkal zárja be, S viráglajtorján, selyemkötélen bocsájt le a föld mélyibe.

Frick László Intézet 2020.02.20. 09:34:25

@Wildhunt:
"Az olvasók imádják, ha a költő sír."
Szabó Lőrinc Schenken Pálmának a Huszonhatodik év elveszett másodikfele verseiről.

Frick László Intézet 2020.02.20. 09:38:17

@Wildhunt: Mégis, a parasztok,amikor a kéthónapos tetemet a barázdába akarták elkaparni a kukoricatarlón,azt a nagyon jó erős,vitorlávászon inget csak lecibálták a hulláról,mielőtt

Wildhunt 2020.02.21. 09:21:07

@Frick László Intézet: ilyen az, ha a jakobinus nem olvas régebbi irodalmat az emberekről. Mert igaz, hogy Lao Ce nem volt még elérhető, de a Prédikátort már ismernie kellett volna.

Frick László Intézet 2020.02.21. 11:56:38

@Wildhunt: Ilyen, ha az ember tényleg be tudja tölteni egy Bonaparte mértékét,egyszerűen belenyő.
süti beállítások módosítása