Drága írói példaképem,kedves  gecó és ex-blogigazgató Úr!

Az csak valami ócska kis geci  publicisztikai fogás lenne a részemről, valamint e műfajnak megfelelve ordas hazugság is, ha ilyent találnék ki, hogy "cikk"-edet olvasván beszartam volna a röhögéstől:

lacigeci.jpg

A 444 alól három nikkemet tiltotta ki valaki,anélül, hogy ezt indokoltátok volna. Semmivel sem vagytok különbek,sőt,pont ugyanolyan gecik tudtok lenni,mint a Youtube. Tavaly Mikuláskor a támogató- hozzátok stréber & seggnyaló kommenterekből basztatok ki rakásra.ott siránkoztak a HVG alatt, hogy FIDESZ-bérencek lettetek.

screenshot_2019-12-14_eszenyi_eniko_elmondta_miert_nem_vett_reszt_baaamma_hetfoi_tuntetesen.png

Két kitiltásom előtt az utolsó reagáló egy oggy nevű cukinikk volt, hááhááháááhogva hülyerékázott. Mindez olyan korahajnali órában,amiben esetleg haügyeletes címlaptündér kornyadozik a hószám vetetlen-mosatlan vackában,könnyű,otthonrólvégezhető internetes munkája gyönyöreiben.

 

Gondolom,mert te is a Magyar jeti ZRt-től húzod a fizetésedet, talán érdekel

 

mert engem nemigen.

 

Azért nem szarom le,mert a szaromisértékesebb annál, plkomposztdombba.

Na, szevasz.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4415468818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frikazojd · http://kocs.ma 2020.02.11. 08:42:27

Hát ez a popi jelentősen kipirult.

Frick László Intézet 2020.02.12. 06:58:21

@Serény Vélemény: Chào buổi sáng, Việt Nam ! -bár ott hallhatnám.
@frikazojd: Melyik "ez" ?
süti beállítások módosítása