A FIDESZ-közeliség bonyolult és könnyen elhomályosítható kategóriáját most hagyjuk. Egy jólmegült vérvádhoz fogok tippeket adni:

közbevetve:Amikor egypártrendszer volt -el ne felejtse senki, hogy ma a Kádár Rendszernél is súlyosabb a diktatúra- tehát az egypártrendszerben vagy 800000 MSZMP tag volt.Vagy nem annyira könnyű volt pártaggá emelkedni vagy pl, ha a Párt-nak úgy jött lábra,nem sokválasztást hagytak  a jelöltnek  a tagság elfogadásában.

Ma fideszesnek lenni -ez tök' indifferens maga a FIDESZ[mint párt]  vagy a tényleges tagság jogiértelme szempontjából. Bárki is fideszessé válhat anélkül, hogy errőlsejtelme lehetne. Erről nem ő fog dönteni, de nem ám a FIDESZ, a FIDESZ semmilyen testülete sem döntheti el, de maga a szubjektum sem.

Azt majd megállapítják rólad, hogy fideszes-e vagy.

Az ágybaszarás-szerűen egyszerű menet  a buzi-e vagy, vagy a metélt-e vagy vagy a cigány-e vagy vagy a román-e vagy sémája.

 

In verse: Még nem találkoztam olyan buzival,aki szeretne csatlakozni a mozgalomhoz. Buzi,itt él a faluban,tudják róla, hogy buzi, de nem húzza ki a szemét, nem öltözik be vagy ki hozzá, a saját hangján beszél, ilyesmi. A mozgalommal  kapcsolatban semmi jót nem mondanak,az elsőtől  a 74-ik sorig az átpolitizáltságra meg a polkorrektségre meg effélékre hivatkoznak. Tőlük gyűjtöttem be az alábbi kifejezéseket: rossz buzi,fazonbuzi, divatbuzi. Van azonban egy buzi,akivel nem beszéltem, mertő bér-ülő,jobbmódú bűnözök helyett szokta leülni a börtönbüntetést. Ez ma egy foglalkozásmagyarországon,illetve ha buzi,akkor ráadásul a szakmája egyben a kedvtelése is. Szabadlábon öregezni szokott vagy Elvis-öltönyben és fehér krokodil csukaorrú cipőben pecázni. A pecázás SzilyLászlói,Szily Szerint kicsinyítősen jópofi értelmében. Vagyis van vagy 170000 Ft értékű a szerkója. Ezt a buzit nem azért nem kérdeztem meg,mert lenne bármi bajom is a buzikkal,hanem a szabadlábon gyakorolt foglalkoztásai miatt, uzsorázik, öregezik, kurvákat futtat és drogkereskedő is, ügyvéd csicskái vannak, rendes Dr Juris-ok. Tippem szerint azonban ősem szeretne fazonbuzi lenni. Pedig van hozzá outfitje és ha éppen odafigyel, akkor elváltoztatott finokodó hangon beszél.

 

A fideszeSSégnek stigmái vannak,mint egy náci autónak.

naciauto.jpg

Fekete az autó, ha VW, akkor tutti biztos, hogy náci.Ez az oka annak,hogy Izraelben alig-alig vásárolnak VW emblémával sajtónyelven "Volkswagen" [szabatosan:V.A.G.] terméket, ha valaki ilyent akar,akkor Skoda emblémával veszi meg. Esti városi fényben feketéneklátszó más árnyalatok is  elmennek  náci autónak. Futottak még az Audi meg a Mercedes és a BMW - a BMW-t Münchenben gyártják [-> ott van a Headquarters és a központi gyár ] Mercedes-e voltHitlernekis. Richard Wagner náci -mert Hitler is hallgatta. [Bachot is,de ha róla ezt nem említjük meg, hátha nem lesz Bach náci]

Tehát ülsz othon vagy fetrengesz a tabletező kereveteden vagy éppen szarsz vagy néznéd a Board City-t, de az asszony nemképes elviselni a folyamatos szar, gombás láb és picsa, jellegzetes nú oak-i  értelmiség-félművésznői lakásbűzt, amit a "sorozat" áraszt.

Tégy bármit,mondj akármit,leszarhatod a Kerítést,kijelentheted, hogy nem vagy magyar, hozzáteheted, hogy a faszod (nők esetében a kisfaszod) is keresztényibb,mint EZEK ... mutogálhatsz Boldogképviselőre,megpróbálhatod a Pintér Börtönmosodák,Konfekció és Halastavak ZRt teljes nevét eltalálni,majd azt eldöntik rólad, hogy fideszes-e vagy.

 

Neeeeeem ,a Jobbik megtisztult már,mert az összes náci átment a FIDESZ fiókszervezetébe,a Mi Hazánk!4!!  mo'ggalom kereteibe. Igen, az a 17 mind az -ennyi volt a náciveszély Magyarországon,a 17 ex-jobbikos náci.

JÁTÉKOS FELADAT: Leírok-átmásolok  ide aKosztolányi-noteszemből egy embert,kérem a kedves olvasót,tippelje meg,milyenes a pártállását-preferenciáját-hovatartozását illetően:

Főhivatalnok,a foglalkozásában benne van az, hogy Fő~. Igaziférfi. Vagyis egy fasz. Földbirtokos, valamint halastava és nemosztott tulajdonúsaját erdeje van. Kurvái.Kistafírozott exfeleségei meg egy fiatal,a mostani. Kilenc hivatalos és még vagy 20-30egyéb, bizonytalan,nem DNS-tesztelt gyereke van. Imádja a vadászvacsorákat. Vadászni nem szeret, néhalő valamit, hogy ne higgyék azt,ami pedig igaz, hogy csak  zabálni, piálni és a nagyon-nagyon fiatal  cigány pina kedvéért tagja a vadászvacsorának az üzletiokokon kívül. Szerinte bassza a cigány kurvannyát az alcsúti csüngőshasú. Szerinte a románok és a metéltek. Ukránokkal verik le amagyarok bérét ( de a gyümölcsöseibe Romániábólhozat tényleg szegény embereket dolgozni,mert azok 17000 Ft-ot keresnek teljesítménybérben,míg a magyar mélyszegények,ha meg van az  5000,lefekszenek aludni az árnyékba.). LAPOZZAK, MI? :D alényeg a lényeg,mindig elmegy szavazni és a fülkemagányban a FIDESZ-re ikszel meg a fideszes pógármesterre meg mindenre, ami FIDESZ.

Aki eltalálja, annakmegadom e blog belépőkódját és kitörölheti a picsába,  ha gondolja. Vagy tovább is írhatja.

 

Például elég csak, ha  ügyvéd vagy ügyvédi irodával és pl FIDESZ-esnek számító városban az Önkormányzati Hivatal megbíz valamivel,dolgozol nekik.

 

Ilyenkor is van,amire nem szabad odanézni: A közismerten baloldali, nemis titkolja, a szocialistákhoz húzó Dr Bánáti János,az ügyvédi kamara elnöke időnként fideszeseket is szokott védeni,már csak pusztán jó ritmusérzékből is.

 

Erdélyben laksz= román vagy.Egyébkéntlehetsz kínai ( itt: vietnámi) vagy ruszin vagy gábor-cigány.Romániában laksz = román vagy.

ROMÁNIA AZ EGYETLEN TISZTA ROMÁNETNIKUMÚ ORSZÁG : A MAGYAR JÓK ÉS IGAZAK ÉS DEHOGYISSEGYŰLÖLETKELTŐEK SZERINT

román a dobrudzsai bolgár, a calafat-i szerb vagya turnu severeini török egyautós-kamionos.

Magyar vendégmunkás Németországba heti 70 órás munkaidőben a heti 30 órára fizetett fajiátlagbér kétharmadáért-POZITÍV -hős.

Magyar (nemzetiségű) vendégmunkás Ukrajnából Jászberényben, a magyarok munkaidejével a magyar bér 98,7%-áért: ukrán fideszbérenc!

 

Elúveszem a balkezem,felpattintok egyetlen egy ujjamat, egy magyar van,aki Erdélybőljött bár,de nem tud a Jókés Igazak száján román lenni: TGM

 

A fideSS az gyűlöletkeltő és románokra támaszkodik (= románul bozgorok -ra). Két erdélyi származású ócska (szerintem is tényleg az) műkedvelő (szerintem kontár) szerintem slapaj (maisajtónyelven újságírógyakornok) dolgozik egy orbánprop közpénzégető műhelyben (ez a véleményem ugyanis az orbánpropról) -a teljes orgánum:  "ROMÁNOK!"

Ha pl folyamatosan a"mi" hangoztatása mellett társasjátékoznak veled és te akkora sűttökör vagy, hogy kiszaladna a szádon egy "ti" -kirekesztő vagy.

Sorold fel a fideszesek szerint nemjókat, majd akikígy "maradnak" azokat rekeszd jólbele a kategóriába és bélyegezd meg és jópofa leszel. Sőt,asok hülye fidszes, egy maroknyi nyugger, "ellentüntetés"-sel sziveskedik még jobbpofa színében feltüntetni.

 

Szóval... bármit is tennél,először jól nézd meg a lakóhelyedet:

Ha a szavazásra jogosultak 40%-a elment szavazni a településen... és enneka 40%-nak az 51,2%-a fideszest választott, akkor a település fideszes és ott lehetőleg ne csinálj semmit.

Főleg ne az önkormányzatnak. Ne dolgozz a település javára semmit.

Vannak falvak,ahol sültparaszt félanalfabéta tahó a polgármester.Az iskolája papírjait úgy vette disznókért. Annyi a politikai érzéke,mint egy kanmajomnak. Igen,természetesen, ahogy ez a kanállatoknál  szokás,majd ő tudja,majd ő eldönti. Nos... hihhhhetelen,de ennek az odakozmált birkapaprikás vakaréka a bogrács alján pofájű türhőnek az a szokása, hogy pl megteszi alpolgármesternek az ellenlábasát. A települési melók elosztásakor nagyon gondosan lök koncot az ellenségei veszett kutyáinak  is. Jókat rötyögök ilyenkor, hogy egy mai ellenzéki Jó és Igaz... egy indexes felelős szerkesztő vagy az Egyenes beszéd Beszélő Fejei mit kezdenének ezzel a túrós faszú apolitikus elvtelen büdös kanállattal. Ismétlem -vagy még nem mutattam? -az IQ-ja 80-as.

tessék,mutatom az egyszerű sémát, ami alapján a stigma keletkezni tud:

Ha a FIDESZ támogatta,a FIDESZ szineiben indult, akkor: FIDESZ-es.

Ha...99%-ban ez a jellemző... ha föggetlenként indult,a FIDESZ támogatásával, akkor fideszes.

Ha a Jobbik egyik vezető funkcionyérja volt, de függetlenként indul az Összefogás Összes pártjainak támogatásával, akkor kigyógyult náci és FÜGGETLEN.Miért? - hiszen megmondta, hogyőpártoktlfüggetlenüléspártpolitikátóleltekintve fog.

 

Igen ám,de a példám beli pógármesternek...kicsit felszoroztam a kanmajommal... annyi esze van,mint egy kandisznónak, akkor nem fogad el párttámogatást és függetlenként indul...

Eghy ilyen súlyosan komplikált esetben már csak 1 kapaszkodó marad: Mi van a testülettel?

7 képviselő van,abból 4  fideszes? (azt, hogy mitőlfideszes,a megállapíthatóságait lásd fent...)

 

AZ EGÉSZ KURVA TELEPÜLÉS FIDESZES!

 

Minden lakója,az összes vállalkozóott,aki hajlandó a települsen egy település-költségvetésből a számára kitalt összegért valamit csinálni.

Kandisznópógármester tehát hiába ravaszkodna!

Ha úgy jön lábra,a kontextusba helyezéshez úgy jön jól ki,akkor a település vállalkozója fideszes lett attól,mert mmegnyerte a pályázatot és azzal a munkát.

lábjegyzet:
Ugyanez a külpolrovatból:  Az Orosz Duma alelnöke mond valamit: az :a beugratócímben: Az oroszok mondták!4!4! 
Rémületes belegondolni abba,  hogy ha az orosz ellenzéki sajtópont így működne,akkor minden,amit Kövér László csak mond azt: Gavarity Vengerszki! Magyarok mondják! A magyarok szerint.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8915449520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2020.02.01. 08:44:02

Érdekesebb lenne alánézni, hogy miért szitokszó bizonyos körökben, hogy valaki fideszes. Na, erről kéne egy remek cikkcsi, hogy miért köpnek sokan, ha csak felmerül valakivel szemben a fideszesség árnya- gyanúja.
Ne a felszínt kapargasd, a miérttel foglalkozzál - hogy miért kérdés manapság már első ismerkedő randikon fiatalok között, hogy fideszes vagy NEM a másik. (és a fidesz szimpátia kizáró ok :D, mint valami elmebetegség esetleg penetráns hónalj vagy szájszag a randipiac bizonyos szegmenseiben.)

Steinmann a grófnő 2020.02.01. 08:45:51

a náci autó - hát, én boss kölnit soha nem veszek, az biztos
egyébként egyéb divatcégekről is kiderült, sajnos vastagon nácik voltak, akkor is, amikor ez még nem a túlélést jelentette, hanem önkéntesen vállalt fasság volt csak, 20-as években, vagy 30-as évek elején

Frick László Intézet 2020.02.02. 04:39:52

@Steinmann a grófnő: Miért szitokszó?...inkább...mitől.Amitőla cigány,a zsidó,aromán
...tudod,most a büdösrománok,akikmiatt a balesetek vannak...
amitőla rojattgazdag-a-rojatt... amitől a felvégesi,az alvégesiés így tovább.

A szőrsapós: Politika iránt érdeklődik...és egyébként a falunap iránt... amúgy a településközösségi megmozdulásokban,a tánckörben,a dalkörben ... ésígytovább... a munkt ne is soroljam,kapálni,erdőtművelni (ez nem csak a favágásból áll) dadusnaklenni óvodában...idősek,ráncosakHOGY NÉZNEK KI

nagyon szeretném hangsúlyozni ezt az attitüdöt,akorai tévénézőkét,akikBE BELE a műsor már nem hat:

A HOGYNÉEMMÁKI
NIJEDMÁ attitüd:SZörnyű képződményeket mond valaki
aki ha tükörbe nézne ésmost nea kapafogairól beszélek,az egész emberről,ahogy van
és szörnyűképződményekről beszél.

Úgy.

Most már érted?

Frick László Intézet 2020.02.02. 05:20:34

@Steinmann a grófnő: Van egy kúúúúl-nak hitt politikai korrekt tévésorozat,a női nem két szégyene azt hiszi,most ők kurvára felvilágosultak,ajdeliberálisok meg minden.

Közben csak simán tahók.

Na.Ki kell pipálni a Zsidónaklenniprályd összespontját... Az egyik darab eleven szarhurka a másikat gyakran dicséri abban, hogy a zsidóságon belülis:ASKENÁZI.(Ezzelén is így vagyok,mert kurvajólaz askenázikírnak,ők a filozófusokés nem is akármilyenek, Babel is askenázi volt,Dovlatov viszont valamennyire... amennyire,szefárd,ehhez egy jó oroszos kellene, aki megmondaná nekem, hogyan kerültek a Kaukázusba szefárdok.A szefárdok nagyon-nagyon értettek...egészen meglepő helyekem DUPLA BÉLYEGET szerezni pl azt, hogy zsidó létükre görögöknek csúfolják őket,de ez Klein Csöpi bácsiékkal is előfordult

A filmsorozat asszisztensei találtak egy 91éves 193 cm magas férfi zsidót. Holocaust túlélő.

Erről már beszéltünk,:Ha egy időbusszal összefuvarozok különböző XX.századi zsidókat és beöltöztetem öket szobafestő papír kezeslábasba, a hajukkal-szakállukkal... nemtudom... szóvaligyekszem megnehezíteni a saját dolgomat

mert majd nekem kell bemennem a terembe a csupa csupa 33 évesen odahozott ember közé:Mindenki 33éves,kit 1909-ből,Ogyesszából hoztunk,kit Birkenauból,kit Majdanekből,kit pedig a Dob utcából,miközben emezekmár Dachauban voltak,amit arrajártamban, gyönyörű alpesi táj és nem tudtam az útra,ami oda vezet, befordulni. Elnézni azonban igen, Dachau felé, hát valami fennséges Alpesek,amit KÉP-rőlnemlehetséges meg pillantani, csak egyben.

Namost ott ripacskodék a női nem két szégyene,a lábszagot a tökéletes,fogselymezett, hibátlan és hiánytalan fogsorai közüll lehellő "műűűűvész" akik kúúúúlok (az egyik csak úgy,a másik még túljátszva-bojóckodva éslihegve Az egyik epizódban egy ronda büdös hatalmas rökamiénak látszó hungarocell díszletdarabot "cipel"-nek,kb öt kilólehet,mert civilben fittnesszlédik is.

ersze,a Kötelező Buzi meg a Néger minden epizódban,ahogy kell.

A zsidó holokauszt túlélőbácsit,amikor a stábrátalált,egy KÜLÖN kis házibulival ünnepelték,ahogy a garázskincs kutatók tudnak egy olyan Napóleon -korabeli ülőkádat,amit egy hajóhegesztő-zseni ivhegesztővel hegesztett össze, ismétlem Napóleon korábanUGYE :Dolyan varratokkal,mintha zsinórból ragasztották volna.Egy hegesztéstechnikai múzeumban állítanám ki,de nem mernék rá korábbi dátumot írni,mint 1917.
Csak a zsidó bácsi igazi.
Én is örültem a holokaszt túlélőbácsinak.Tényleg az utolsó tanúk egyike, nagyon jóltartja magát,ruganyos,friss (elkell egy KICSIT csak érzékeltetnie kell,milyen lenne,ha kezdődő agyérelmeszesedéses hülye,de ezt csak azért,mert a két szardarab dramaturgiai érzéke: ennyi... annyi az eredetiség bennük,mint a gyerekkori baricsajszijaim mikiegeres kopírpapírjaiban..)

Szóval haa ezt a bácsit is 33 éves korából meg még többtucat zsidót a XX. század mindenféle éveiből egybehordok egy tornaterembe, akkor nagyon könnyen elkülönböztetetm a holokauszt-túlélőket a holokauszt túlékő gyerekeitől meg unokáitól.

És nem azért,mert ki böfög fokhagymás disznókolbász szagot.

Csak annyi:Ki veri magát,ki forgatja magát és hőzöng,ki viselkedik úgy,mint egy XVIII. századi Abschit-es Hußar , hogy ő hogy kardkikard volt a háborúban, eőjjdemár és a nácik,meg a Holocaust és a túlélők meg minden.

A túlélők?-azok nem. A túlélő álldigál vigyorog vagy szégyenlősen mosolyog vagy szégyenkezik vagy az óráját nézi,meddig tart még ez a szarság,mikor mehet már.

Sajnos a nácizás is így működik. Az olyan schneidige, Korszerű Új Modern,Jövőbevezető náci,mint Márki-Zay Péter szépen elvan. Még hős is.

A legfontosabb náci tulajdonsággal rendelkezik: Nem fasiszta. Ez... a Náci olyan,mint egy vírus,amit tavaly tudtál az akkor legfrissebben felbuklant náciról, az tavaly ültrá. Azóta van újabb verzió.

Jörg Haider is már egy eléggé friss verzió ahhoz, hogy ne ismerjék fel.

Tamás Gáspár Miklós pl aktuálisan szeretné valamivel jó alaposan felhergelni az ellenzék hívőit és ezért jogosan kigúnyolja őket járási hiedelmeiken arról, hogy majd az EPP kibassza nekik Orbánt a Zónijóból.

Mintha Orbán lenne az egyetlen betegsége Oirópának, a "puhoson" múlva minden.

Eközben én azt látom, hogy a mai Jókés Igazak, valamint a magyar Jók és Igazak szerint JóésIgaz Merkel(attól jó, hogy Orbán inverzének látni INNEN) a mai Oirópai Haladójakok szépen mindenfelé nagyhatalmas üreskapukat és eléjük labdákat készítenek be.

Ilyen szituációban kerülhettek hatalomra nácik.

Fasiszták más szituációban kerülhetnek csak hatalomba. Úgy, ahogy Franco tudott hatalomba kerülni -az ellene harcolókat Franciaország gondosan koncentrációs táborokba záratta a Müncjheni Konferencia napjaiban és akik ott nem tudtakmeghalni tífuszban, vérhasban vagy éhen, azokat Vichy kiadta a náciknak.

---miközben... nézd,én, veled szemben,aki kisszerű és jellegzetesen faszari vagy.. nagyvonalú vagyok,legyenek félfasiszták:Az Ellenzék oszlopai.

A mai Jó&Igaz oiropidok a náciknak tesznek le labdákat: KURVANAGYGÓLoknak

Steinmann a grófnő 2020.02.02. 09:15:06

@Frick László Intézet: továbbra sem beszélsz a lényegről, megint csak mellé
Most arra a közhelyes szálra, hogy mitől más zsidózni és mitől más fideszesezni nem pazarolnék sok betűt (zsidőnak születsz, fideszes meg a saját választásod alapján leszel. Nem néger nem tudsz lenni, ha annak születtél, de nemfideszes lehetnél akár holnaptól -akár te is...)
A szörnyű képződmény mondás fasság volt, NP nem hozza, hanem viszi a szavazókat az ellenzéktől, és nem csak most, hanem már az OGY szavazáson is - egy biztos ellenzéki körzetet buktak miatta meg smittmariska kiffia miatt- ebből látszik, hogy azért vannak körzetek, ahol BÁRKIRE nem fognak leszavazni. Nem vélelten, hogy most nem is ott indították.
Az ellenzék sem hibátlan, vannak benne olyanok, akiket a hátsó szobákban kéne rejtegetni, nem előtérbe tolni. NP is ilyen.

Serény Vélemény 2020.02.03. 07:34:14

@Steinmann a grófnő: "Érdekesebb lenne alánézni, hogy miért szitokszó bizonyos körökben, hogy valaki fideszes."

A lúzerek azok lúzerek!
1) abszolút nem releváns, hogy valaki fideszes-e, vagy sem. Fidesz tag hány lehet? néhány ezer ember?
2) szerinted ki az a _nagyon_ hülye, háromgyerekes középosztálybeli, aki az ellenzékre szavaz? Lehet, hogy szidja a fideszt, de közben igazából attól fél, hogy mi lesz, ha jönnek az ifjútörök hupililák mögöttük a gyurcsányfletó-féle gazemberhad, és a fletóék kézivezérlése (mint most a fővárosban) akkor mi mindent fognak még elkúrni?

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.03. 14:50:08

@Frick László Intézet: A Jobbik történetében minden benne van, amit a nácizásról kis hazánkban tudni érdemes - és az ebből következő helyiértékén kell kezelni.

Steinmann a grófnő 2020.02.03. 18:53:37

@Serény Vélemény: Háromgyerekes középosztálybeli - nincs az iskolában fejlesztő ped. pszichológus, és a fizikát a nyugdíjas magyarszakos Gizi néni tanítja
Hajrá fidesz :D
Ja, és mindehhez egy korszerűtlen, magolásra építő, gyereket nyomorító központi tanterv
fáradt, idős, kiégett, nem szakos pedagógusok...hát, tényleg csupa-csupa jó dolog várja a 3 gyerekes családokat :D

Te sem beszélsz a lényegről- mitől szitokszó, hogy valaki fideszes - mondja már ki végre valaki
mitől kínos, hogy valakit "lefideszeseznek" ?

Frick László Intézet 2020.02.04. 09:42:02

@Steinmann a grófnő: Jó, akkor onnan nem is mehetünk tovább,miszerint/szerinted fidesszes az "saját választás". nem.
És ezt, hogy mennyire nem,pl te is demonstrálod.
Majd te azt megmondod, hogy én FIDESZ-es vagyok-e.
Próbáltam... eleinte tréfásan... komolyan soha.. de pl szakszerűen kezelni ezt, amit csinálsz és ami pont a zsidózásnak a témája, azt ugyanis a fasiszta szerint sem a zsidó mondja meg, hogy ő zsidó-e. Még a keresztlevele sem veszi le róla, hogy zsidó-e.
Tehát pl én felsorolok nagyon súlyostökéletesen kizáró tényezőket,amiket te nem akarsz figyelembe venni és akkorszerinted megüla vádad, ha nem akarod tudomásul venni a kizárótényezőket. Pl azt, hgy a faszom is kereszténydemokratább,mint ezek vagy a kerítésről való véleményem vagy az az önmeghatározásom, ami szerint nem vagyok magyar.

Frick László Intézet 2020.02.04. 09:43:36

@Steinmann a grófnő: Bazdmeg, te nem tudod,mit beszélsz: Fejembe nyomod a fideszesség egyik főstigmáját (ami ráadásulpártsemleges, viszont társadalomszociológiailag bár érdekes, egy párt sem igazán meri piszkálni,miközben más párt bázisát, azt szvesen bélygezés-szerűen nyuggerezi.
Aztán felmondasz egy jókislányszöveget---

Frick László Intézet 2020.02.04. 09:45:03

@Serény Vélemény: @Steinmann a grófnő:
Még a szavazássem deiniálja a fideszest,mertmért kéne arra szavaznia,akit SZERET.Miért ne szavazhatna arra, aki a gazdasági érdeke, aztán kimegy és egy jó nagyot cigánykúnnya-kúnnyájjázza Orbánt.

Frick László Intézet 2020.02.04. 09:57:21

@Steinmann a grófnő: Ezek álporoblémák.A valódi probléma az, hogy ha egy munkahelyen a magyar megszokta, hogy nemnayon kell megeröltetnie magát, akkor nem fogja.

Ezzeltalálkozom szinte minden szinten.

Állok a gygyszertárban,láthatólag undorral dolgoznak a dolgozók, állok, fürdöm ebben az undorban, meg sem merek szólalni és ők meg folytatják a beszélgetést, majd egy őerc múlva rámförmed, hogy krek e valamit.,
Nem: bennük gyönyörködöm.

Egyáltalán nem sajjnálom azokat a tanárokat, akiket most kihomályosított arccal mutatnak: nem is valók oda, engem nem érdekel,leszarom a kliket, az intézményrendszert a tanmenetekkel, amiket érdemes lenne megnézni, amikor itt mozgalmi-pofázol, hogy milyenek a tankönyvek,meg ezek mit akarnak, miközben a tanmenet 30 éves a tanár kezében. A "kapcsos füzete"20. Maga a tanár sem akar újat tanulni -ebbe ütközöl. Tök indifferens, hogy a hivatal mit akar vagy milyen tankönyvet fognak kiadni.
Felsőoktatás:Kihúzza a gyerek a Varsói Szerződést vagy a KGST-t. De... mit mondjon? Szabad arrólpl beszélnie, hogy Kelet-Németországban is eltűntek a fejlesztési pénzek, ott 40% Vagy ha..merkel, akkor minden jó ott?

A gyereknek az egyetemen nem azt kell mondakia, ahogy ma a tudománya áll, hanem azt, ahogyan a tanára szerint áll a tudománya.

És ezekben is 10évaz semmi , nem is lemaradás, ha 20 vagy 30 évvel van elmaradva...

És ezeknek az embereknek aztán fizethetsz: És ez nem magyar jelenség, hogy nem akar dolgozni, hanem egész európai: senki nem akar dolgozni. Hivatalban? -magánvállalkozásnél is egy team 3 napot agyal azon, hogyan passzolhatna le egy 2 órás munkát.

Amiket itt felsorolsz...pedig úgy tűnik,mintha pedagógus lennél és taanítanál.. a hogyannemtudjukmegoldaniakat sorolod, a ménemdógozunk és a majdakkódógozunk szempontjait-

Az egy folyamat, amior a láthatóan alkalmatlan,rég nem szabadna iskola közelébe engedni, alkalmatlan tanár fejét egy kartondoboz darabbal csapkodja a gyerekmeg úgy csinál,mint aki lefejeli.

Ez tanárral akkor sem fordulhat elő, ha semmilyen tankönyv nincsen és táblája meg krétája van. Eddig nbem juthat el tanár már egy bizonyos órai zajszint fölött az igazgatónak be kellett volna nyitnia a terembe... nem szlni ugyan, csak körülnézni: Majd a következő óra előt hazaküldeni a tanárt. mert:ALKALMATLAN:

Ne beszéljünk már mellé.... 1978. óta folyamatosan minden szereplő
MELLÉBESZÉL
az iskolaügyben
és most te a politikai hasfájásodmiatt folyamatosan,már évek óta.

Az iskolaügy is úgy lenne, mint Budapest:Nem Tarlós a féni: Már minden jó.

Hagyjál már :D

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.04. 10:29:13

@Frick László Intézet: Különbség van aközött, hogy a fideszre szavazok, vagy EZEK KÖZÜL a fideszre szavazok. Egyébként kifjezetten jót tenne egy 2022-es kormányváltás, ahogyan Budapestnek is nagoyn jót tett az ellenzéki győzelem. Nyugodt arcok, elégedett mosolyok, reményteljes érzések és gondolatok jellemzik most a budapestieket, és ez sokkal hasznosab, mint hogy legyenek értelmes fejlesztések a városban. Minden gúny és irónia nélkül mondom ezt.

Frick László Intézet 2020.02.04. 12:01:45

@Szorgalmas Gyémánt:

Új Éhes jó' eszik. Mit eszik... zabál.

Ezt is megbeszéltük már.megpróbáltam Kettes Számkörben ábrázolni.

A magyar lop. Azt hittük, hogy a rnedszerváltás után a magyar jóllakik -ebben először Dr Antall tévedett egy végzeteset: Azt hitte, hogy a szocialistáknak elég lesz az első harács ésmajd ellesznek,mint újkapitalisták.Nem lettek.

A Rendszerváltók-nak nem lett vagyona. Csak az örökösöknek.
Nem szocialisták közülkonc először az árulóknakesett le.

1998-ban 55000 szavazattalkapott többet az MSZP -véletlen lett orbán kormány.. szerintem túlkorán.Akkormég egy 35 éves minsizterelnök meg garnitúra takonyba számított Magyarországon.

messze,messze...messze nemlotptak annyit,mint a szocialisták,még annyit se,mint az MSZP-sek,viszont úgy dumaszinten már akkor is "mindent elloptak"

Én úgy vagyok vele: amit ezek lopna,abbóljut is maarad is.Valamennyit itthon is költenek,szórnak, cseppenik.

A Modernek Korszerűek Jövőbevezetőek nem povcsékolnak.nem költenek,nem osztanak vissza, nekik jut és ami marad, azt sem osztjákle a "büdöseknek"
Sőt, hát a spekulalista úgy van vele,amikor lezabrál egy még hús-vér létező,fizikaikiterjedésűüzemet, hogy a nem-promt elvihető:inkábbrohadjon el.

Ezt látod Budapesten:Sok budapestiélmenőmegkaparintotta a tanácsi lakásokat akkori 2.2-4,4 millió Ft-ért és egy fillért nem költött rá. Befektetésnek tekinti. Vidéken tudjuk, hogy ha egy félbemaradt építkezés vaagy egy szép szecessziós városi bérház ott rohad már 25 éve, akkor az X.ügyvédé, aki "befektető"

Az Andrássy környékén utcahosszok rohadnak,mert a tulajdnosok ezer Ft-ot nemkölteenek,főleg nem a homlokzatra meg közös terekre. "Nem éri meg" úgysemottlakik ..Már nagyon öreg..a gyerekekkivitték magukhoz az agglomerációba.Egész házak vannak albérlőkelmer arbn meg faszomtuggya.

Most a kormány a hibás,meg amíg Tarlósvolt,addig Tarlós , hogy a felsőÜllőői úton kilométerszám üresüzletek.A "befektető" miért adnáki egy elvárt összeg alatt.

meg már

ki béreli ki? Igazítani kéne a fa-ablakon

Onnan látod a belpesti bérházon, hogy még tulajdonoslakja a lakást: kivágja az értékes szép faablakot és tákoltat bele egy szar műanyagot.

Senki nemakar semmit, cssak nyerészkedni, százalékot venni.
Akormányt váltják
aMentőszolgálat marad.Az OMSZ kibulizta, hogy csak OMSZ biztosíthasson rendezvényhelyszínt.persze kapacitása nincs.AZaz biztosítják,akik eddig, csak most még az OMSZfőnökeinek is sápot kelladniuk.
És ezen tekormányváltássalnem segítesz.

A grófnőnk májacskájának tenne jót. Szivesebben járna be egy suliba.

napokóta Kerepel-Flódniusz-on röhögök: Egy megható beszédet kerített a Tanuló vezetőkról.. Hogy most őnekikmég tanulniuk kell A Város Vezetést -és aki hallja, zokog a meghatottságtól,miközbe akoncok a régi DemSky Gárdának már mentek. csupa nagytudású húdeszakember pedig mindenütt :D Most ugye itt a Rhodus..lehetne Ugrandusz
de egyelőre a 30éves jogsivalkiteszik a T-betűt

Ilyet akarnál 2022-ben :D
Inkább ezek a gumicsimmás dögök:Addigra Ráhel nettó 110 kilós lesz. :D

Isten bizony, egyszer lehessek Ráhel közelében,ledobok neki a lábai elé egy 10ezrest: szedje föl. De Pintér is esélyes.. csak ugye ő el tudna vitetni. :D

Nem.
2002-ben nem akar ez az ellenzék kormányra kerülni,mert addigra még ennélis nagyobb lesz a káosz Európában.

Inkábba szart kavarnák tovább, méghígabb fossá

ahogy most Budapesten.

Frick László Intézet 2020.02.04. 12:02:17

@Szorgalmas Gyémánt: Bocs, elfelejtettem a végére odaírni:én se vicceltem.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.05. 08:21:15

@Frick László Intézet: Azt hiszem, ha nyernének, nem akarnának kormányt alakítani, inkább új választásokat írnának ki. A felelős ezért természetesen ORbán lenne.

Frick László Intézet 2020.02.05. 10:52:49

@Szorgalmas Gyémánt: Öregszik a szakma. Szerte a világon. A Jobbiknak nemhogy kormányzathoz..még egy kormányra való beszélőképes arca sincs.Még diplomásai sem. Szakembere már a FIDESZ-nek sem volt elég,ráadásula 2010. utáni FIDESZ HR-ben a párthűség többet ér a szakértelemnél,tehát a FIDESZ-nál a tollalszántanak és az ekével írnak. Aki értene a kommunikációhoz, az a közelében sincs, aki ugatja, az Kontár Kovács Zoltán,akiazt hiszi, hogy egy pufimellénytől a hozzánemillő kockásinggel majd közvetlen lehet.

AMomentunosok jólláthatóan örülnek, hogy a Felnött Bácsikmegcsinálnak mindent helyettük,eszük ágába se nincsen bármit TENNI is.

Az LMPlegalább még dumapolitikátfolytat, bár azok a kövérmilfek,akikkelújabban előáll... blöeaaa.

Steinmann a grófnő 2020.02.06. 18:42:40

@Frick László Intézet: továbbra sem válaszolsz arra, ami a fő kérdés
Nem az a kérdés, hogy ki a fideszes, ezt döntse el mindenki maga

A kérdésem az, hogy MIÉRT annyira dehonesztáló, ha valakit "lefideszeseznek"

mert tényleg kínos fideszesnek lenni?
Amúgy egyre jobban szórakozom

Jávor twittel - ungabungaparty, és a fideszes slepp ezen hörög mélykeresztény módon, nem azon, hogy Berlusconi, lássuk be, egy pedofil kurvapecér
Kívácsni lennék, benyúlt -e a szentéletű mélyen szűzies keresztény családügyi államtitkárunk szoknyája alá a vén kéjenc :DDD
szerintem nem
túl öreg neki a tyúk :D Ő csak 16 alatt nyúlkál

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.07. 08:18:54

@Frick László Intézet: Hát igen. Szomorú, hogy egy Göncz-unkokának, egy Fekete-Győr unokának, egy legifjabb Donáthnak, egy ifabbik Mécsnek nincs annyi önbecsülése, hogy ha már terhelt családi hátérrel rendelkezik, annyi önálló munkát azért végezzen, amivel bizonyíthatná legalább magának, hogy ér is valamit, nem csak a származása miatt odarakott ficsúr.

Agentin Cseh legalább hamis számlázott a Pártnak.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.02.07. 09:07:50

@Steinmann a grófnő: a "fideszes sleppnek" szvsz ugyanúgy szüksége van arra a tudatra, hogy az ő oldaluk a kiválóbb, mint a "libsi bagázsnak" is szüksége van arra a tudatra, hogy ők a haladók. Ez a nyájszellem. Nagyon tisztelt és szeretett barátaim mondanak olyanokat, hogy Orbán Magyarországán már nem lehet élni, hogy aki a Jobbikra szavaz az mentálisan sérült stb. Ilyen alapon bárki mentálisan sérült, aki bármilyen csoportról azt képzeli, h majd az hozza el a jobb világot....

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.07. 11:08:56

@Steinmann a grófnő: Pedofil az, akit a nemi éretlenség vonz. Berlusconira nem ez a jellemző, ő inkább ínyenc, pontosabban meg is teszi, amiről a legtöbb korában lévő férfi csak álmodik.

Hogyan kezdődik a bánatos kurváim emlékezete?

"A kilencvenedik születésnapom évében azt az ajándékot találtam ki magamnak, hogy egy szűz kamaszlánnyal töltök egy szenvedélyes éjszakát."

Steinmann a grófnő 2020.02.07. 19:58:48

@Szorgalmas Gyémánt: nem tudom, van -e lányod. És mit szólnál, ha 15 évesen egy 75 plusszos élveteg maffiozó dobná ungabunga partiba a kiscsajt.

Steinmann a grófnő 2020.02.07. 20:06:10

@Dinamuki: nem erre gondoltam, hogy ki a jobb vezető vagy kormányzó erő- nyilván minden tábor a sajátjairól gondolja, nem is ezzel van bajom.
Engem a fideszesek műmájersége undorít.
"családügyi államtitkárság" meg "keresztény üldözöttek államtitkársága" és hasonló álkeresztény szólamok az erkölcsi fölény jegyében, aztán ott nyalják az ungabungás pali fenekét.
Engem különösebben nem zavar, hogy milyen szexpartykat tart Berlusconi, de azért már ne szaladjon valaki duplaostyáért az első sorban, ha ez őt sem zavarja.
A kettős "értékrend" az zavar marhára. Illetve, hogy ezek az emberek mindenféle értékrend nélküliek.
Szerinted milyen valós értékrendje van egy "családügyi államtitkár" asszonynak, aki párásodó szemekkel nyomja a smoncát a keresztyénkonzervatív családokkal, majd seggrepacsit játszik másnap az ungabungás palival. Semmilyen értékrendje nincs. Nulla. Nincs belül semmi. Üres.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.08. 08:56:39

@Steinmann a grófnő: Van lányom. Egy szeretetteljes családban felnevelt lány SOHA nem vehető rá prostítúcióra. Soha.

Steinmann a grófnő 2020.02.08. 09:59:13

@Szorgalmas Gyémánt: értem. Tehát akkor részedről a keresztényi szeretet és magas erkölcsök nevében teljesen rendben van, hogy mondjuk egy nehéz sorsú, hányatott életű, szülők nélküli 15 éves kiscsajt ungabunga partyba dob egy 75 plusszos maffiózó. Hiába na, kormányoldal erkölcsi fölénye.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.02.08. 15:34:09

@Steinmann a grófnő: az valóban régen nem jó, ha a vezérhet kell igazodni. A kereszténység szvsz intim dolog, és a világi hatalmak kb.azóta abuzálják, mióta intézményesült és világi hatalmat is ad. Múltkor egy francia ismerősnek beszélve a magyar történelemről, amiről nem tud sokat (még azt se, hogy nekünk Trianon nem egy épületet jelöl), közölte, hogy úgy látja, kb. az arab országokkal vagyunk egy szinten. Erre nagyon nehéz lehet mit mondani. Kezdve azzal, hogy már a '48-as forradalom is sokkal polgáribb volt, mint a mostani arab tavasz. Folytatva azzal, hogy mégis 1000 év kereszténység, az valami. És nem feltétlen baj, ha ezt meg akarjuk óvni.
A nacionalizmus és az etatizmus valóban veszély. És te biztos jobban látod, hogy pl. az oktatásban ez milyen káros. De valószínűleg a ló másik oldala se jó.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.08. 15:52:41

@Steinmann a grófnő: Nem vagyok keresztény, nincs érzelmi érintettségem, ráadásul meg tudom különböztetni a kersztényi elveket, a keresztény egyzházat és a kereszténységre hivatkozó poltikát. Megfigyeléseim szerint minél inkább hivaktozik egy poltikus a kereszténységre/demokráciára/emberi méltóságra és egyéb magasztos eszmékre, annál nagyobb gazember.

Jávor provokálni akart, és sikerült neki. Úgy csendben azért elképzeltem, mi lett volna, ha mondjuk Kósa Lali írt vonla egy hasonlót a teszemazt szélbernikéről, de ez sem számít.
Az egész "ügy" egy médiahekk, mindkét oldal részéről.

Serény Vélemény 2020.02.08. 19:25:15

@Steinmann a grófnő: “ hát, én boss kölnit soha nem veszek, az biztos”
És IKEA bútort? És bármit, amiben SKF csapágy van? (Segítek, mindenben az van)
Vagy bármilyen svéd nyersanyagból készült acélterméket? Miért nácibb a Boss, mint az SKF? Vagy mint az IKEA? A második wh-ban minden harmadik német tank svéd vasércből származó acélból volt, és a világ vezető gördülőcsapágy gyártója látta el a németeket golyóscsapággyal. Meg az angolokat is, az egyszerűség kedvéért. A hollandok nagy számban szolgáltak a waffen ss-Ben, a faranciák meg egymást is lőtték Afrikában, amikor a Vichy franciák és a de Gaulle-isták szembe kerültek

Steinmann a grófnő 2020.02.09. 10:09:09

@Dinamuki: sőt, nekem fr. ismerősöm szerint Ovi= Le Pen, és még diktátor is
a trianont nem tudja

Nem jó semelyik lóoldal átesés, persze.
De én nem ideológiákról, hanem megjátszásról beszélek. Hogy ne az szenteskedjen már, aki aztán tényleg...na...ne lopj, stb...ugyan már. Keresztényi értékek. Másik ember szeretete...ezeknél?

Steinmann a grófnő 2020.02.09. 10:13:56

@Serény Vélemény: csapágyat? Soha :D
Igen, számos cég múltja kissé...khm...pl. maga Coco Chanel is gyanúba került...
a Boss nem egyszerűen kokettált velük, vagy együttműködött velük. Ő volt a nácik szabója.

"Megfigyeléseim szerint minél inkább hivaktozik egy poltikus a kereszténységre/demokráciára/emberi méltóságra és egyéb magasztos eszmékre, annál nagyobb gazember. "
tökéletesen egyetértek
és ezért undorít engem, ami manapság itthon folyik
ez a kétszínű, keresztényi mázzal leöntött hazugságáradat
kdnp - milyen emberekből áll - ne már
vagy a főni, emberileg mennyire keresztény, ha a fő értékeket nézzük...ne lopj, stb könyörületesség
ne adja már elő nekem
bájer zsóti :D pápáról tett kijelentései, na, érted
fuldoklik az ország a kétszínűségben, megjátszásban,hazugságban

Frick László Intézet 2020.02.10. 11:14:43

@Steinmann a grófnő: Szerintem aki tényleg fideszes, annak annyira nem dehonesztáló.

Nem merném azért a "kis közleményeidet" társadalomszociológiailag annyira vérkomolyan venni.Amiket felsorolsz kis történeteket,azok egyenesági leszármazottjai az Urban legends kategóriábólpl azokra,amiet zsidókra mondottak vagy zsidóevő svábokra a Titopartizánok bevonulása után vagy koimmunisták a feudális retrográdokra vagy a feudális retrográdok kommun istákra vagy pl szovjet katonákra.Pla volksdeutsch náciérzelműek mind-mind elmenekültek a szovjetek elől, deelőszörmég ezeket a legendákat elhintették, hogy esznek gyerekeket a kommunista állatokés erősazkolják a mindenórás terheseket meg a 90 éves apácákat.Namost... aki nem maradt, hanem felmenekült a Vaterlandba ésott a Nyugati Zónába, az aztán évtizedekig ezt hallotta, hogy a kommunisták eszik a gyereket és erőszakolják a nőket.

Bocsássmeg,de szerintem egy mai 30-mínuszos gyerek mnár annyira szarikapolitikába, hogy végig sem hallgatja anyu vagy a nagymama rémtörténeteit fideszesekről...én elhiszem, hogy te jó anyaként éskivállópedagóhgusként is érsz el sikereket BIZONYOS 30-mínuszosok eseteiben,defélek, hogy a Nagy Számok,A Szent Statisztika,amiben te anniyra képes vagy hinni a Trend Képzés-selegyetemben...mástmondanak és nem igazolják a tóóóódításodat.

Egyébként ez relatív eset,mert ha ugyan nem vallommagam fideszesnek és nem borzolja alelkemet a vérvádat annyira,mint amennyire nem tudodészrevenni,mekkora egy hülyepicsa vagy a stigmáiddal..és ez ugye a te bajod...amitúgy nem veszel észre,ahogy a műanyag edzőcipőslányok azt, hogy apenetráns lábgáz az ölábrohasztó-gombatenyészet pipellőikből pöfög föl PONTOSAN:

Az sem az én bajom,mindenkinekúgy rohad el a gombátólalába a műanyag pipellőjében,ahogy arról HISZI azt, hogy az neki tetszik.

Depl ha választanom kéne, hogy MOMENTUM vagy FIDESZ feliratú szopóálarcot húzzak fel, hát akkor BIZTOS hogy inkább momentumos lennék.

Frick László Intézet 2020.02.10. 11:20:21

@Szorgalmas Gyémánt: Politikabuziként nincs egy másodperc, amiben komolyan tudtam volna venni Fekete-Győrt vagy Cseh doktornőt.Olyanok ők a számomra,mint Gerlóczy Márton "írónak"...egyszerűen...további taglalást semér egy ilyen... Szerintem maga Cseh doktornő is örül,mint ivarérése hajnalán a több-mint csiklanda-viszketeg nunusának a majomlány, hogy buliállása lett, nemkell csinálnia semmit, főleg nem azt a nagyon rossz szagú büdös orvoslást, nagyjábólelvégeznek helyette , csak ügyelnie kell, hogy 2-3 hetente mondjon valami "gyújtóhatású"-t.

És létezik Orbán-gyűlöletbe feketedett arcú irodalomeszteta,aki azért Gerlóczy esetében [ő is valakineka leszármazottja különben,markecolta fölmagát ezzel) annyit odavet, hogy :...naaa, neee, azért legyen már egy szint..."

Frick László Intézet 2020.02.10. 11:22:49

@Dinamuki: Mókásez egy képviseleti demokráciában
Mindenki valami

pl @Steinmann a grófnő: néni is

kurvára nagy demokratának hirdeti magát, majd a következő mondatában az ellenségesesek képviselhetőségét kizárja... persze a magyar rutinban ehhez feltétlenültörténelmi mocsokkal kell maszatolni,hátha fog is.

Frick László Intézet 2020.02.10. 11:28:31

@Steinmann a grófnő: Szerintem a franciákat jobb, ha hagyjuk,főleg a történelmi ismereteiket.

Végrevan mára francia cigányokrólwikipedia cikk,a számukat 20 és 400000 közéteszik.

Ismerősöd :D...1000 átlag franciából nem találsz 20-at,aki azt tuzdja egyáéltalán, hogy van Hongrie... Talán 30-40 öreget találsz,akik annyit tudnak, hogy az elsővilágháborúban a Boche-ok mellett szövetséges büdös osztrálok,a Marie-Antoinette szajha népésge, azoknak valami horvátjai ezek a ongoárok vagy mi a faszuk/picsájuk, azok.

1000 emberbőlsincsen egy jóvéleménnyel osztrákról,de 10000-ből4-5 ismeri Mozsár nevét.
És tőle a
www.youtube.com/watch?v=rFtdT7KvHy8

Frick László Intézet 2020.02.10. 11:33:57

@Steinmann a grófnő: Kicsit a franciákra is érvényes az öreg bordélyos monológja A 22-es csapdájá-ból. Kb 44000 párizsi nő szopottés tartott popsit amegszálló fricceknek kajajegyekért vagy más előnyök reményében, többtiezer félig-friccet szültek önkéntes (mondjuk így) "ügyes" francia nők,éshát.. ezzel még sokan másik is így voltak,Párizs "felszabadulása" utánnéhány tucat kurvának kikiáltott nő haját nullásra gépelték, de szerintem több volt a friccekkurvája a hajnyírástkövetelők között. A párizsba bevonuló amerikaianak zacskó-zsibbadásig,sőt,már teljesen a spermájuk elapadásáig kellett párizsi nőket szopatniuk meg kúrniuk, nem csak azt a 44000 friccek kurváját, hanem másokat is,akik jó jövőbeni befektetésnek tekintették a cigarettával és konzervekkelelőre túl jólellátott amerikaiakat.

Minden út az elsőlépésselkeuzdődik és Hitler elszemtelenedésében nem hónaljig, hanem a fejük búbjáig benne voltak az Orópai fényes nagyhatalmak,az Antant 1936-39-ben.

Frick László Intézet 2020.02.10. 11:40:21

@Dinamuki: Az egyik mániám bezzegisztániak felmérése,mit tudnak Magyarországról.Eddigi legközelítőbb találataim amediterrano-latino 60 év körüli vagy idősebb férfiaknál a Púszkasz
igen szép eredménynek tartom egy olasz pizzáslány találatát, miszerint az ungarézek, azok Cseszlovákiában élnek. A lány tervben sem volt a Cseh-és Szlovák köztársaság megszűnésekor. Szerintem sem a szülei,sem a tanárai nem tudtak róla, hogy már nincsen Cseszlovákia :D

@Steinmann a grófnő:

Német fiatalokMagyarországról, 2018.:
"Nálatok elavult családformák vannak,olyan apa-anya-gyerek -esek!"
-olvasták valahol:D

Olvasni..na,olvasni, azt lehet.

Annika Strandhäll isjobban tudtaOrbán szombati bejelentése hétfőjén,hogy mi lesz majd Orbán családtámogatásának a lényege és ugyan kitől tudhatta jobban,mint Orbán polkomm-ötletelőteam-je sem még igazán :D

Serény Vélemény 2020.02.10. 12:38:54

@Steinmann a grófnő: "Ő volt a nácik szabója"
És egy Invar Kamprad? "Az IKEA-szellem – egy erős és valós igazság" -- az igazság az, hogy egy büdös náci volt, aki még ráadásul adót sem szeretett fizetni -- nem kell azt a sok debil kretént komolyan venni, aki azt hiszi, hogy a drága jó svédek szeretnek adózni -- ezért Svájcban élt, amikor már a világ leggazdagabb emberei közé tartozott.

"és ezért undorít engem, ami manapság itthon folyik"

Valójában azért undorít téged az, ami manapság itthon folyik, mert agymosott vagy, a balliba média mossa töményen az agyadat, és még csak észre sem veszed, mert hozzá vagy szoktatva.
AZ összes újságíró, aki a 90-es években osztotta az észt, és tolta az "i" mentes igazságot tulajdonképpen a nyolcvanas években is újságíró volt, akkor pedig csak az lehetett újságíró, akit az állampárt odatett újságírónak.

Ez ilyen egyszerű.

És ezeknek a neveltjei a mai "újságírók".

Az egész ellenzék odáig van meg vissza van a naagy "EURÓPAI ÉRTÉKEKÉRT", legszívesebben káromkodnék itt ezen a helyen, de valóságban ezek a nagy európai értékek csak és kizárólag iszonyatos profitot jelentenek, de nem magyar cégeknek, hanem német nyugdíjasoknak és más befektetési alapoknak.

Serény Vélemény 2020.02.10. 12:43:30

@Frick László Intézet: Viszont náluk jó, sőt tökéletes az oktatási rendszer, csak nálunk szar!

Serény Vélemény 2020.02.10. 12:47:33

@Frick László Intézet: MOST jutottak el a hollandok(!) hogy a fúj-fúj szélsőséges szabadságpártjuk hatására bocsánatot kérjenek a zsidóktól, mert ott, kb ugyanúgy közrejátszottak a hatóságok a holland zsidók deportálásában, mint a magyarokéban, csak ott kevesebb volt, (mármint zsidó) és ott volt tényleg némi olyan ember, aki harcolt is a németek ellen. Nem csak mellettük, mint a 23. SS önkéntes páncélgránátos hadosztály legénysége...

Frick László Intézet 2020.02.10. 13:13:26

@Serény Vélemény: A hollandeok ezzela lendülettel már a volt-gyarmataik népeitől is elnézést kérhetnek, mert a legtetvebb senkiházi gyarmatosítók voltak, szorosan a dánok után.A dánok csak a Dán Móccer miatt nem tudták annyira kibontakoztatni a gyarmatosító képességeiket, mint a hollandok,mert a kiszemelt területeken annyira nem hagyták oirmagját az őslakosoknak, hogy jóformán a partra már nem volt, aki kipakolja őket.

Egyébként a bezzegnyugati népek mind jólmegerősítették az olyan motívumaikat, mint amilyenek a francia maqi-k "voltak" :D
Hollandiában két ribizli ki-ki kezdett friccekkel,becsalátkőket egy erdőbe és ottvalaki megöltre nekik... majdnem egy tucat friccel végeztek.Ebbe aztán tönkre is ment a felszabadulás utáni , hála istennek jó hosszú továbbiéletük:D Mármint úgy értem, hogy a 2-3év hősiélet után..azokat az unalmas évtizedeket a dicsőséggel... pszichésen nehezen dolgozták föl:Ma már küldenének nekik pszichiátereket...

Frick László Intézet 2020.02.10. 13:15:17

@Serény Vélemény: El se kellmenni Hollandiába:
Már a bécsi amerikaiegyetem bukási százalékait összevetheted olyan alig jegyzett magyar egyetemekével,mint a Corvinus:
A bécsi amerikaiegyetem bukási százaléka NULLA. MNagyarországon esetleg a BGE közelíti meg.

Serény Vélemény 2020.02.10. 16:20:53

@Frick László Intézet: Kedvenc filozófus-teológusom szerint annak idején drága jó Luther a Biblia fordításának idején vétett egy apró hibát: tudniillik amikor Noé fiai közül Khám meglátta Noé részegségét, akkor Noé nem azt mondta, hogy "legyen átkozott Kánaán" - vagyis az unokája - "Szolgák szolgája legyen atyjafiai közt." hanem azt, hogy "átkozott kánaán" vagyis ez csak egy ténymegállapítás volt, hogy az apuci : Khám vétke miatt Kánaán - átkozottá vált, vagy lett.
Namost ebből kifolyólag az egész afrikai kontinens gyarmatosítása és a teljes rabszolga-kereskedelem megalapítása abszolút protestáns teológiával megtámogatott intézmény lett, hiszen mit lehet tenni, ha maga a Biblia mondja azt, hogy "legyen átkozott.. legyen szolgája"?
(Az mondjuk kissé problémásabb, hogy Afrika Khám leszármazottaitól népesült ugyan be, de az átok kifejezetten Kanaánra vonatkozott, aki minő véletlen pont Kánaán területét népesítette be... )

Úgyhogy a hollandok a birodalmi vagyonukat bizony-bizony nagy részben rabszolgakereskedelemből is gründolták össze.

De ez nem fúj-fúj. Fúj-fúj csak a magyarok és az ő honfoglaló, kalandozások címmel elhíresült bérháborúik lehetnek, ami azé' hatszáz évvel azelőtt volt...

Na és a másik kedvencem a holland zöldek.

Akik _annyira_ zöldek, hogy a világon a legtöbb növényvédőszert hol használják fel?

Hollandiában. MIért? MErt a hülye klónozott tulipánjaiknak nem kell emberi fogyasztásra alkalmasnak lenni, ezért az, hogy az ő mezőgazdaságuk a valaha volt legszennyezőbb az eu összes mezőgazdasága közül, az nem számít. Az _annak_ a nyóccáltalánost végzett zsírbuta Sarghentini libának sem számít. Aki ződ, mint az állat!

Serény Vélemény 2020.02.10. 16:22:33

@Frick László Intézet: Jaja, azokon a holland libákon én is kiakadtam, de nekünk is volt ilyenünk, két állami gondozott csaj fantáspalackkal agyonvert egy taxist.
Mondjuk őket asszem tíz évre ítélték.

Frick László Intézet 2020.02.11. 06:13:06

@Serény Vélemény: Azért hollandiában a kamunövény gyártásis odaalapozott a legendásmára bezzegségnek,ami ugye a tulipánfestéssel kezdődött ésma az iapri kombájnalma meg sertéshúsgyártásban csócsosodik. A holland iparihúsbamég az állat életébe belekerül jósok (a természetesenél jóvaltöbb) csapvíz.. ehhez az állatokat méreggelkell "etetni", viszont ez a méreg széjjelmarhatja a beleiket. Néha ezért nem érikmeg a vágóósúlyt,azaz 80-90kilósan le kel vágni őket. Az USA sem tud lemaradni,mert egy amerikaicsirke 156napalatt éri el a 4,2 kg-os vágósúlyt.

Beszélhetnénk éppen a holland kamionfuvarozássi stílusról is:D

Vállalkozási szinten az előítéleteim sorrendje:

-holland vállalkozó
-osztrák vállalkozó
-magyar televíziós-ésmédia vállalkozó
-magyar alkoholista vállalkozó
-magyar IT-vállalkozó
-kun vállalkozó
-jász vállalkozó
-budapesti vállalkozó
-romongró cigány vállalkozó
-török vállalkozó
süti beállítások módosítása