Csak szemlélődöm: Egyáltalán nem tudnakmeglepni az oiropidok. A karantén alatt álló Wuhan városáról több órányi légi-és szárazföldi felvétel  tudósít. Más hiradókon is miiimmmehhhaluuunkkk.pngláthatjuk a helyszíneket.

Figyelem az oiropidok reakcióit. Semmi meglepetés. Valaki megdobott egy linkkel a Bill Gates-es összeesküvés elmélettel, ezt a módszert már Kis Önkéntes Tűzoltó korom óta ismerem,a tűzoltóbácsi megmutatta nekünk pár diával szemlélteve, hogyan lehet tüzet tűzzeloltani.

Merthogy jófej volt azért ez a különben évente felbukkanó vírus, az idei az idei variációja, szóval tényleg jó  fej volt az oiropidokkal,hogy szépen megvárta a Hálaadás-Szantaklááá-HappyNEW Year világ körül repcsiző téli nyaralásiszezonja végét. És csak a szokkici szárga hulék Holdújévének baszott be.

"Évente egy kisvárosnyi magyar ember hal meg az Orbán-kormány egészségügye miatt."

/Demokratikus Koalíció párt szlogenje 2017- /

"Az orbánnácik a félelemkeltéssel/gyűlöletkeltéssel operálnak."

/Demokratikus Koalíció szlogenje 2013- /

 

Nem találkoztam még olyan oiropiddal sem élőben,sem netokratíve,akinek feltűnt volna Kína,a kínai társadalom társadalmak ,a politika vagy  a kínaimédia viselkedése a katasztrófa alatt. Nincsen semmi meglepő reakció az oiropidok részéről,a kommunista diktatúra, hamisítjáka híreket meg az adatokat. Jó,olyant, hogy Hszi Csin Ping statisztái (feladatuk, hogy ne látszanak a képen) ,még nem tudott leírni a sajtó magyar szekciója sem.

 

Azért részeredmények vannak:

picsaujsagirasamericanstyleu.jpg

 

Az okság,mint Kívánság Tibibácsi műsora. Ezt is megszoktukmár, ha úgy esik kézre csak külsőokok vannak, ha lábra meg az gyön,akkor csak beső okok vannak.

 

Rendben,akkor egy felhasított gyomrú pestisgazda patkányt bedobok a hír.24 újságírójának  a lakásába:A pestis ott alakult ki és ő lesz a felelős.

 

Szevasztok,költözöm Wuhanba.

 

Tegnap azért elgondolkodtam az internetes újságírás iszonyain. Mennyit ér meg a látogatottsági terszámok teljesítése. A címlaptündérkedés is könnyű,otthonrólvégezhetőinternetes munka.mennyit fizethetnek egy ilyennek? Kétszázezer nettót? Hogyan nivellólódik a tervszámok teljesítése: Kibasszák az állásából,ha nem hozza a látogatottsági adatokat a durvá/n és a brutális/an szavak felhasználásával? Vagy csak levonnak a fizetéséből 20ezret.  Vajjon, ha megalapítanám végre, hogy csak egyetlen 1 is legyen már végre,aliberális újságot és felkeresném az internetes hírportálokat azzal, hogy egy címlaptündérrel műhely-riportot szeretnék:Ő,aki annyiszor operált a "mutatjuk,hol!" -trükkel,nagyot villantott Ördögh Nóra bikiniben ,megnyitod,egyrészes fürdőruhában... a kardashian CSalád picsáinak apicsáival, ő,ő adja-e a munkájához a nevét és az arcát?

"Szemétnek, szarnak,rossz munkának nincs gazdája."

budospicsajucimlaptundeereastartlap_huvallalatnak.jpg

 

Jelek arra, hogy a startlapok vállalat ügyeletes címlaptündére nem a kurva anyját baszta meg azért a 200 Ft-ért.

 

12 jele annak, hogy rákos lehetsz! -mutatjuk, hol!

Durván támad a tél, X megyében Vörös Riasztás! - mutatjuk hol

5 jele annak, hová vándorolt már a veséd - mutatjuk, hová!

Ezeket találod, ha elhúzod a címlaptündér ágyát a faltól- mutatjuk,miket!

24_hu_friss_hirek_tiszta_tartalom.jpg

FRISS HÍREK TISZTA TARTALOM - hír24

 

Az internetes újságírás által gerjesztett neto-hypochondria évente csak Magyarországon többezer halálos áldozatot szed.Ott tartunk, hogy huszonéves hosszú-hüvelykujjú lányok többet rinyálnak derékfájásra,vándorvesére, szőőőrnyűűű izületi problémákkal,meg amiket a neten össze ön-diagnosztizálganak magukról,mint az öreganyjaik. Pedig még véget sem ért a gyerekkoruk.

Jaj, el ne felejtsem már továbbadni: A kínai hadsereg holnap bevonul Hong-Kongba - tavaly augusztus ótaminden nap majd holnap.

 

Kína hamarosan a Szovjetúnió sorsára jut! -mutatjuk,hol.

Tényleg szevasztok. Nem,mégsem,inkább

Jó Éjszakát Oirópidok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1115448026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.01.31. 11:24:51

A járvánnyal kapcsolatban: egy zsúfolt, kb. 10milliós nagyvárosban lett kevesebb mint 10,000 beteg, meghalt ezek kevesebb mint 2%-a.

Wildhunt 2020.01.31. 11:26:46

Minálunk ha jól tudom, 15% beteg a járványküszöb a jóval veszélyesebb influenza esetén.

Frick László Intézet 2020.01.31. 15:05:48

@Wildhunt: Nehéz ezt megérteni.Egy 200000-es városafféle,mint nálunk Simontornya vagy Bonyhád ...Magyar város testvérvárosa,,a 12-ezresneka 400ezres, beszélgetnek a "kollégák",hány ember dolgozik a hivatalban,ó, nálam 264,erre a kínai szinte szégyellősen: 5760.

Aztán.. az, ahogyan most az oiropidok viselkednek.Reagálnak... ésmég alegenyhébb reakció erre, ha mutatom: "Haggyámá bazmeg,kommunista diktatúra van, betaníjákűket, reszketnek a fílelemtű!"

egyszerűen... ezt... Megérdemli Oirpa a sorsát.

Aztán itt van pla tűz oltása ellentűzzel,a konteők bedobása, hogy a "zavarosban" mindent le lehessen hülyeségezni.

Aztán... Fájna kimondani azt, hogy a társaságok azért szüntetnekmeg járatokat mert sok a lemondás, a visszalépés... 20-30 utassal nem fognak járatokat fenntartani egy hétig sem,nemhogy hetekig.. deez hűhó szempontjábólígy nem akkorát szól,mintha "Más X járatot szüöntettekmeg a járványy miatt"

a kettő... nem ugyanaz

Frick László Intézet 2020.01.31. 15:13:25

@Wildhunt: Nyilván itt az intenzitás is meghatározó.

De szerintem sokkalérdekesebb az, hogy nemlehet arról beszélni: volt tavaly és már tavaly előtt is koronavírus. NEhéz arról beszélni, hogy az egészségesek esetleg hordozók lehetnek és a halálos áldozatok mind eléggé súlyos alap-más betegségekben szenvedőek,akiknél a vírus csak tetézte a mármeglévőnagy bajt.... ez így...nem elég rémesen hangzik.

Olyan ez,mint a cápásmeg más "fenevadas" természetfilmek. Vagy a kitalált "dramaturgiások.

Össze-vissza futkározóállatokat filmeznek hetekig,leül,elinal, bebújik odaszalad a másikhoz,megfog vaalamit, eszik, szarik alszik

majd kitalálnak egy sztorit ésa nagy semmit erre felfűzik...
és nagy hűházással.

Hát a cápa... a fenevad?

És ennek az egyik mellékes következménye az,hogy paradicsomi helyen,ahol még vannak cápakölykök,picsák hisztérikus jeleneteket rendeznek 20 dekás kölyök dajkacápák miatt, az ura igazi férfi és elkezdi tiporni műanyagpauccsal, hogy most ő hős volt.

A rája.. egy nyusziknál is aranyosabb kedves, intelligens és félénk állat, a kezedbőleszik.. de fél, retteg, mert honnan tudja, hogy te nem az a picsa vagy,aki majd az asszonya élete védelmében neki fog esni egy törött eveződarabbal?

Leég az ember arcáróla bőr,ahogy a rokkant rájára néznek a többiek, aki nem átall a Veszélyes Féreghez kiúszni..ki tidja...mikor kap elő egy betonvasat...

És akkor pár napmúlva.. a többiek iskijönnek,de... nem akarják elhinni, hogy nem egy ugyanolyan picsa vagy,mint az eddigi 571?

Frick László Intézet 2020.01.31. 15:14:39

@Wildhunt: Én... szégyellem magam minden kínai előtt...lesüla bőr a Fehér Ördög pofámról... ahogy az oiropidok most viselkednek meg pofáznak...
süti beállítások módosítása