Egyszerű hétköznap az isteneslászló alakúak rendjében a bolygón, ahol már még Alíz is internetes újságíró a Barátok köztből.

Pajtizz egy internetes hülyítőportállal a payola bujtatottreklámként, aztán fogd a "lopási statisztikájukat" mesdd meg "KSH adatokkal" és írj egy jó hosszúcikket,amiből a nagy semmit tudjukmeg a semmiről.

screenshot_2020-01-08_huhoitttt_a_magyar_autotolvajok_eddighuholistaja_2019-bol.jpg

Bár az autós szakma annyit  mégis kisüthet, hogy ezek szerint a Ford Focus  C Max meg a Renault Mégane félék utángyártottkarosszéria és elöl-puffos homlok-és motor részek alkatrészeinek a beszerzésévellehet akkora baj,mint pl az első generációs Skoda Superb-ével.

Magyarország nem csak a legtolvajabb lopósak országa Ojrópában, de ráadásul a gépjárműbiztosítási [főleg a felelősségbiztosítási] csalásokban akkora-nagy piacvezető, hogy az ojrópai biztosítók erre hivatkozva muchacházták le a Többiztosítós [TB/EÜ] Rendszer ötletét A magyarországi teljes karosszérialakatos- és autófényező szakma kizárólag biztosításos munkákkal szeretne foglalkozni és perszehogy olcsóbb a lopott karosszériaelem,ami ha megegyező színű,még fényezni sem kell, csak polírozni,viszont "teljes fényezés"-ről meg lapjára fogott ácsceruzával rajzolt számlát költeni hozzá :D.

Az ostoba picsa, aki ezt a cikket összeütötte,képtelen megfejteni a "rejtély", ugyan miért lopnak olyan autóféléket kiemelkedő számban, amikből pedig kevesebb fut az utakon.

Hát éppen azért, bazdmeg :D

-mert nincs olcsó utángyártott alkatrész!

huhosemmiert1_titkos_listaja_2019-bol_1.jpg

Csak faszbúkon lehet/engedi kommentelni a picsa a cikkét -különben nem pocsékoltam volna e bejegyzésmegírására a villamosenergiát.

Tessék a koszorú arról,ki picsaemberek tudnak és hogyan beugrani a címlapról:

screenshot_2020-01-08_huhocikkasemnmiert2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4615398426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása