A Demokrácia pont az az eset,mint a pina is.

screenshot_2019-12-14_eszenyi_eniko_elmondta_miert_nem_vett_reszt_baaamma_hetfoi_tuntetesen.png


A pinakozmetológia most másolja a hajfesték marketing ötleteit:


1.Vegyél mérget a hajadra és öld le!
2. És vásárolj még revitalizálót is!

Most a pinákkal történik ez és a pinatulajdonosok kényeskedvén hárítanak,meg háborognak és még "El a kezekkel a pináinktól!" mozgalom is van.

A pina azonban öntisztuló szerv. Alapesetben, rendeltetés-szerűségében nem igényel kéiai mesterkedést. Alig van már/maradt mára valamije az embernek,még talán a szaporodása lenne efféle, ami.. az evolúciónak köszönhetően kellő önvédelmű.

"Még Móricka is szerencsésebb,mint ti: Neki a mindenről nem valahogyan a Geci[Cigány Hitler Mussolini Sztalin Kádár VaracskosMAradona] tud az eszébe ötleni, hanem a pina :D "

Frick László Intézet

Ha egy kislánynak van anyja, vagy a az árvaházban egy talán néha, ha nem baszott be a hubertusztól még annyira vagy nem itta rá a konyakját a barbatikumokra vagy a xanaxjára,lelkiismeretes nevelőnő, akkor megtanítja a kislányt a pinahygiéné alapfogásaira, az egyik legfontosabb, hogy feleslegesen nem kell piszkálni, amikor viszont igen, akkor azzal az ujjacskánkkalnem piszkáljuk, amivel előtte a lábujjaink közéből a sajt-szimat játékot vagy a popsilyukunkkal a szimatosat csikisen.


A KorszerűModern Jövőbevezető, a hajfesték marketing sémái szerint hülyített nőket legázoló pinakozmetológia trükkjei hatására ,a Német Minőség még öreg nőgyógyász doktornénit is bevet a Német Minőségű Reklám -jaiban :D

A pinakozmetológiai komplexmarketing áldozatai feszt a pinájukkal vannak: szaglásszák az ujjukról és a legenyhébb kellemetlenillatnak véltre azonnal tisztító-csírátlanító szereket alkalmaznak.
Ezzel leölik a pina természetes bio-evolúciós védelmi rendszerének a maradékát, egy ugrás az usziba= gombatámadás. rossz mozdulat a törölközővel: gombatámadás.

 A Modern Korszerű Jövőbevezető Európai Pina története kínos párhuzamokat mutat nem csak az európai nők haja szempontjából ez a jelen,ami ugye a befejezett múltja egy 70 éves marketing  történetének...

 

A Magyar  Demokrácia esetével...

Újságíróink képtelenek 1990 óta lejönni a politikacsinálásról. Beszélő Fejekként még fizetik is őket. Tamás Gáspár Miklós fő megélhetése.

 

Talán nem kellett volna ennyit feszt piszkálni a demokráciát.. talán nem kellett volna a folyamatos fostos recskázásal fosból és geciből 222 rétegben szikkadt Gólem Páncélt rakni Orbánra. Talán elég lett volna Orbánra a 33 helyett csak 5 vagy 6 név is.Talán nem egyik nevével kellett volna eltörölni a másikat. Talán kevesebb többre vitt VOLNA.

 

A véleményformálás  a nemzetközi sajtóetika szerint az,ami az apácáknak a fasszopás,tehát ha az újságíró payoláskodik, bértollnok,pénzért szop föl... de legalább titokban igyekszik tartani, nem dicsekszik vele. Ne gyere nekem itt a 41-essel a közpénzről :D

Választói Akarat! -a véleményformálók kedvenc sikanója. Közben pont ebbe igyekeztek a véleményformálók politikaimegbizatásból, deújabban már az érzelmeiktől [=gyűlölséges küldetéstudatuktól elragadottan] szüntelenül belebabrálni és a leg demagógabb aljassággal történelmi-hasonlat-projekciókon keresztül.

3 napra szóló aktuálpolitikai haszonért beleerodálnak a társadalom történelemszemléletébe hamisítványokat.

 

"Kurvák!"

/Yossarian/

Búcsúzóul: Az ó-ó-óegyiptomi filozófia szerint, amit görög kereskedők felvásároltak részeges egyiptomi papoktól és ma Görög Filozófia címén ismerheti meg az,aki még tud 120 karakternél hosszabbat is olvasni... semmibenhívő aljas geciknek, akik cinikusnak hiszik magukat, nem is ártana legalább a Szinópei Diogenész anekdotakör, az "vicces" :D

az óegyiptomiak szerint az átlagember azonnalmegvész őrületében, ha KÍVÜLRŐLpillantja meg magát.

Tiszta szivemből kívánom, hogy ez a baleset elő ne forduljon véleményformálóinkkal mert szégyenükben bele fognak pisálni a 400 V-ba :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5015352890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása