Hülyeségem keletkeztetésének az alapja a sejtés,miszerint fidesznyik vagyok.Azaz a lehetséges 2-ből az 1-ik. Innen az inverz fidesznyik, azaz a szerinte lehetségesmég 1 másik győzelme célegyenesben.  Érvelésemre,miszerint a Kettes Számkörben él és csakkettő leheetséges szerintemindenből,megsemmisít azzal, hogy kioktat a Kettes Számrendszer-ről.

Nem.A Kettes Számrendszer elég jókis számrendszer és alkalmas matematikai bonyodalmakábrázolására.Alkotói a nullaés az egy.

A Kettes Számkör maximuma a kettő. A nulla (nullum) ebben a kétdimenziós világképben felfoghatatlan.Duális Világkép,amiben 1-nek  feltétlenül  A Jó-nak kell lennie.És ha már  ebben a világképben az 1 jó megvan,annak egy ellentettje,ellenkező,kifordítottjalétezhetmár csak,A Rossz. Innen egy óvodásstipi-stopi játék következik,az győz,aki A Jótfoglalja,a hülyegyereknekmár csak a másik 1 , a rossz marad.

 

Léteznek Duális Világképek,amikben a Rossz a Jó szükséges fenntartója. A Tél,aminek a fagya szükséges ahhoz, hogy Nyár-on a gyümölcsfa termését megérlelje...egyáltalán:legyen.

A Kettes Számkör Síkbolygója emberének ennyi esze már nem maradt. Olyan Nagyonfejlett,KorszerűModern Jövőbevezető embereknek?-aki "megmentik" a Földet, az Emberiség túlszaporodásától,így majd a túlszaporulat pillanatára szépen ki is halnak az 1-es szaporodásirátájukban és húdejólesz a Föld-nek,mert nem 12Milliárdember lakja, hiszen az egymilliárdpicsa szélpen kihal róla.

"Gyerekre pazaroljam az életemet? - az én életem,karrierem, szórakozásom,élvezésem többetér annál. Van elég hülye, csináljanak gyereket azok!"

nyugat-német picsaemberek felkiáltása 1969-2019

"Lehetetlen élni annyi hülye között,mint a Mai Németországban!"

magyarországi 1000 €-s nyugdíjpótló-segélyen élő német gazdaságimenekült Bács-Kiskun megyében 2002-2019

 

Egyszer láttam valamelyik tévében egy "politikai vitaműsornak" hitt hájpot,amiben a Napi Tészta az ellenséges Másik1 Csak Kettő-ig számolniképessége volt a téma."Mi,a Jó  Egy többig tudunk számolni és aki nem velünk van,a Másik Egy,A Rosszak,a hülyék"

 

Mivel1-ig és onnan a másik 1-ig tud elszámolni,hiábamutatod meg egy 12-es Ellenőrző Listán miért nem vagy te pl a Másik 1 A Rosszak és Gecik bandájában.

 

Ha pl a "világnézeted" 1021 főbb kijelentésen nyugszik, az ellenség nemzetikereszténynek hazudjamagát és félelemkeltőpropagandájának az egyikpillére az sizlám fenyegetéssel való riogatás, ezzelszemben teneked semmi ellenérzésedaz iszlám vallássalkapcsolatban nincs,részleteiben vannak olyan vonásaai a számodra az iszlám vallásnak,ami nem tetszikneked, viszont nemis vagy az iszlám vallás testvériségében,ez az 1 nem szám a Kettes Számkör-ben élő Síkbolygó-lakónak.

Van eset,amikor a Jó és Igaz példaember kiálla következőmondatávalés folytatólagosan,többször, 2018.március-április napjaiban ezt mondja:

"Aki Orbánt akar váltani,az a Nemzeti Jobboldal jelötjére szavaz!"

 

Mutassak egy embert,aki nem a Kettes Számkörbenél, viszont jól ésmeg~ a szituációiból?

Németh Sándor lekész az, az ATV televíziója kielégíti a Jók és Igazak igényeit,miközben a 444-ponbt-hú Németh Sándor lelkéssz titkos stadjonnyavatásos húzásával bassza is a FIDESZ karakterét. Tehát a Kettes Számkörben élő-velmég az is előfordulhat, hogy a csak 1meg mégegyik elszámolási képességében, ha nemakarjalátni,  hogy valami több kettőnél, Németh lelkészatyának teljesen nyilvánvaló, hogy több,mint kettedik, azaz valamifééle 2+n-ikálláspontja lehet,amiben n egyenlő 1 vagy több.

A Pintér Börtönmosodák&Konfekció  ZRt tulajdonosa is tudhat valamit,mert csak igen-igen ritkán,évente sem kap  annyi jógyerek gecit,amennyit mondjuk"Mészáros Lőrinc" kap egyetlen napalatt.

Olyan, hogy Szijj vállalkozó említése a Jók és Igazak sajtajában nagyjából megegyező Szijj Ferencköltőemlegetésének  a számával.

 

Péllda arra,amikor a lényegében ugyanaz büdös,kirekesztendő és eltávolítandó:

Bezzeg Németországban pl a 2004-ben Újonan Csatlakozók csatlakozásának a hírére derék bezzeg-német emberek [-> baden-badeni ember] elkezdtek jajongani, hogy az Újonan Csatlakozó Tagállamok olcsómunkaereje fokozni fogja a németmunkanélküliséget, nem is folytatom,akkora blőd marhaság,mndenesetre az Újonan CsatlakozóTagállamokat MunkavállalóiKvóta,KétsebességesÚnió, jogegyenlőtlenség és megkülönböztetés fogadta.Munkavállalói Kvótával hintett az akkori NémetPolitika port a fajnémetek szemébe,pl hivatalosan Ungarn-ból valami évi 3-4000munkavállaló dolgozhatottvolna legálisan NSZK-ban,miközben csaka német húsiparban csakmagyar betanított bontóhentes dolgozott vagy 10000.

AMagyar Kitántorgó,aki a Magyar Ár és Bérszinvonal-bóla Német Bérszínvonal 2/3-ába menekül, hogy a Német Minimálbér 2/3-ad részét aztán a MagyarÁrszínvonalon ábrázolvva mesésJövedelmetérjen el, hős.

 

Azonban az ukrán,aki az Ukrán Árszínvonalrólés az Ukrán ...nem tudom, hogy lehet-ebérszínvonalnak nevezni azt, ha egy ukrán gyufagyári dolgozót lédig gyufával zsákszám fizet ki a gyufagyár vagy a zongoragyár kéthavonta egy zongorávalfizeti ki a dógozóját..

Eljön az ukrán dolgozni amagyar bérszínvonal 97,707%-áért olyan munkát,amit a segélyen élni kívánómagyar proletár csak külsősként, havi 8-10 munkanapse szeretne végezni,akkor iskedve szerint,ez az ukrán Kitántorgóviszont büdös tud lenni..és a JókésIgazakmagyarulmegismétlika baden-badeni rendpárti ,szabálykövetőfeljelentőtársadalmi emberek fajimunaerőpiaci nyavalygásait.a100ezerakik200ezrenvannak_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5415298436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.12. 10:50:20

Tanulságos a grafikon. Aki ma Magyarországon hajlnadó piacképes mérnöki tudásra szert tenni, és nyelveket tanulni, nominálisan is öbbet fog keresni a kivándorlók 65%-ánal.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.12. 10:59:54

Nincs ebben semmi új. A hamis dilemma klasszikus esetével állunk szemben, ha én nem értek egyet A állásponttal, akkor automatikusan a B állásponton vagyok. Ez pedig minden érdemi vita lehetőségét csírájában elfojtja.

Frick László Intézet 2019.11.12. 14:06:07

@Szorgalmas Gyémánt: Drága blogbarátaim alapvetően azt nem értették, hogy én nem ragaszkodom az álláspontomhoz... ami nem attólfog megbukni, ha leorbánfasszopóznak. Annyitól még ugyanis nem.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.12. 15:28:27

@Frick László Intézet: A hamis dilemmát a vita HELYETT szokták bevetni. Akarat és tudás nélkül ennyit lehet.

Serény Vélemény 2019.12.04. 11:02:37

@Szorgalmas Gyémánt: Próbáltál már valaha _gázszerelőt_ hívni a cirkódhoz?

Kell ahhoz mérnöknek lenni, hogy valaki jobban keressen mint a germániában élő magyar átlag? :)

Szorgalmas Gyémánt 2019.12.04. 13:09:04

@Serény Vélemény: Nem, sőt, könnyen jobban is lehet keresni,mint egy multi tizenkettőegytucat architekt pozíciójában. Csak az ilyesfajta fizikai munka haladár körökben megvetett, lenézett és a tanulatlan, buta embereknek való (olyan haladár meg nincs).

Frick László Intézet 2019.12.06. 09:32:55

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt: Most kapott el egy Kitántóóórgóóó, 2200 €-t talál a BMW gyárban :D Állítólag öt gyerekre 3000 € családipótlékot kap (nekem több,mint 4000 jön ki,ahogy számolom... de neki lehet, hogy a tolmácsa intézi :D) Vettek egy házat 375000 €-ért és kamatmentes kölcsönre :D

Frick László Intézet 2019.12.06. 09:35:24

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:
Ehhez kell ész, ismerekilyeneket, kint gályázik, spórol, hazahozza az €-t beváltja és vesz egy B5 Passat 1.9 PDTDi kombit forgalombahelyezve névreírva,minden 1,5 millióért.Majd rákölt még másfél milliót és akkor már majdnem egymilliót ér és még akkor az évi 10ezer km-es futásra a futóműre évente 90-130 ezret.
Ami nem sok, ha nem tankol be most véletlenül valahol nyárigázolajat :D
mert az 270000 Ft-os galiba :D
süti beállítások módosítása